Bilder...

Jag tänkte lägga upp bilder på kläderna och skorna som jag shoppade i Götebor och här hemma....så att ni får se hur det ser ut. Kanske finns nån som är nyfiken vad vet jag :)


Stövlarna är köpta på Dinsko i Göteborg


Tröjan är köpt på Gina Tricot i Göteborg

   
Båda plaggen är köpta på Hm i Kristianstad


Idag har jag varit ledig som jag är varje tisdag. Ja har mest pluggat idag eftersom att det är prov i Psykologi imon. Tror att jag kan det ganska så bra nue...huvudsaken är att jag får G i alla fall.
Jag var även inne istan en runda och fixade mina glasögon igen....dem satt fortfarande lite för hårt bakom öronen men nue tror jag nog att det har blivit bra. Jag var även på Domus där jag handlade lite mat så jag kunde testa att laga en ny maträtt när jag kom hem.
Jag har fått receotet av mamma och hon har gjorde det ganska så mpnga gånger när man bodde hemma, men nue ville jag testa att göra det själv. Det var jordnötssås med grönsaker, lök och lite annat smått och gott i och till det hade vi kyckling och ris. Mmm såå gott :)
Jag kommer antagligen inte kunna blogga här på ett tag sen eftersom att imon åker våran laptop iväg på lagning, Det har böjat komma en massa streck på skärmen som inte ska vara där. Så imon skickas den iväg så dem kan fixa den eller så får vi kanske en ny.
Kommer bli svårt att vara utan datorn...man sitter jue här en hel del så lär sakna den och att läsa era andras bloggar som jag läser. Men om jag har tillgång till data nåndag så lovar jag att skriva nått så att ni som gillar att läsa min blogg, inte saknar mig för mycket.
Nue ska jag fortsätta kolla på Top Model...super bra program :)

Hejsvej!!




Kommentarer
Skrivet av: jaanet

fina kläder :)

2007-09-22 @ 11:00:21
Blogg/hemsida: http://www.janeteklund.blogg.se

Lämna en kommentar till inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/blogg:

Vad har du att säga?:

Trackback


RSS 2.0