Bowlingtajm....

Igår sa jag och sötisen att om det var fint väder idag så skulle vi köra ner till havet och sola.....men vädret var ej så bra när man gick upp men varmt var det. Men det blev inget havet idag....synd det :( Såå vi tog ett ryck och storstädade hela lägenheten istället, tog 2-3 timmar. Vi var mycket duktiga :) Så är här rent och fint igen....då trivs jag bäst. Jag tänkte att jag ska ta lite bilder på våran lägenhet sen så ni fårse hur vi bor, så kommer väl att lägga upp lite bilder på det så småningom. Efter att vi hade städat så fixade man till sig och sen så körde vi till Maxi och handlade vi lite...sen så åt vi lite frallor innan vi körde och hämtade Ulrika och Micke. Dem skulle tatt buss in till oss men dem missade den så vi fick snällt köra och hämta dem. Vi åt sedan pizza när vi kom tillbaks hem till oss....det var gott men åt ej så mycket för jag var ej så hungrig eftersom att vi hade ätit frallor bara nån timme innan.
Jag och Ulrika satte oss sedan och kollade på gamla kort eftersom att killarna satte sig och spelade Xbox.....fyy vad vi båda har förändrats med åren.....så många olika frisyrer man haft :) Men det är skoj att ändra på det ibland...men nue kommer det nog att vara så som jag har det nue...trivs bra i det....kanske blir lite ändringar ibland eftersom att jag tröttnar efter nån månad på min frisyr.
Jaa sen vid halvsju så körde vi till bowlinghallen på Näsby, för att vi hade bokat där klockan sju men vi fick våran bana lite tidigare eftersom att det var ledigt. Det var skoj att bowla fast att man förlorade....inget ovanligt att jag gör det i bowling....men som tur är jag inte så fruktansvärt dålig förlorare.....får hopaps det i alla fall....hehe :) När vi nästan hade spelat färdigt så kommer min lillebror och hans tjej och Hampe och hans tjej....dem skulle oxå bowla. Synd att vi inte bowlade samtidigt....menmen så är det ibland.

Vi körde sedan hem till oss igen där vi satte oss ute på balkongen och spelade kort....skönt att sitta där ute eftersom att det var såå varmt i våran lägenhet. Vi spelade först Jazz och då förlorade jag och sedan spelade vi Plump och då förlorade jag oxå....bara plumpade hela tiden. Sen så fick man även 5-6 myggbett där ute såå när vi nästan hade spelat klart såå fick vi gå in ändå....ville inte sitta där ute och få ännu fler myggbett. Men det var en mycket rolig kväll ändå fast att jag förlorade på allt....man kan inte ha tur alltid.
Blev tyvärr inga bilder från bowlingen eftersom att jag glömde kameran hemma....hoppas ni klarar er ändå :)

Är ett nytt inlägg före detta med så ni ej missar läsa det när ni ändå är på gång och läser detta.

Haa det bra alla bloggare!!!


Kommentarer

Lämna en kommentar till inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/blogg:

Vad har du att säga?:

Trackback


RSS 2.0