Glasögon :)

Idag när jag kom hem så satte jag mig vid datan för att börja med mina läxor. Hann precis börja bara sen så ringde telefonen och då var det en från Blic som ringde och sa att mina glasögon var klara. Jag bara "Är dem redan klara". Han svarade "Ja det är dem, men inte dina solglasögon". Jag sa " Det gör inget för det är jue dem andra som är viktiga, kommer och hämtar dem nue". Dem sa till mig i måndes när jag var där och betsällde dem att det kunde ta 2-3 veckor innan dem var klara och så trodde dem att mina solbrillor skulel bl klara först...men det blev dem jue inte och det gör inget. Såå glad att jag fick mina nya glasögon så snabbt eftersom att jag behövde verkligen nya. Nue kommer det vara mycket lättare att läsa, kolla på tv igen :)
Här kommer en bild som ej är så bra men ni får se glasögonen i alla fall, kommentera gärna sen och säg vad ni tyckte om dem....kommer en bild på mina gamla och sen en på mig i dem nya så ni kan jämföra.

 
Nya brillor

Gamla.

Tänk på att jag är mer vidgjord och sminkad på den gamla...men är jue brillorna ni ska kolla nue,hehe :)

Annars idag så har man vatt i skolan. Hade etik och det var sådär kul. Vi skulle vara i smågrupper och diskutera matk i olika sammanhang....det gick bara bra i min lilla grupp. Vi är alltid så effektiva. Det kändes även lite bättre idag med skola och allt. Vi peppar varandra i klassen och det gör att man känner sig mer motiverad, man får göra sitt bästa som sagt mer kan man inte göra...
Efter skolan så gick jag och Emmy och fikade på Teapot. Jag tog scones och tea....mmm såå gott det var och det är så mysigt där tycker jag.
Jaa sen resten av dagen har jag varit hemma och gjort läxor och pluggat, ska alldeles strax fortsätta med det.

Ha en fortsatt trevlig dag/kväll :)


Kommentarer
Skrivet av: alexandra

nya brillorna va fina :D

2007-08-23 @ 19:13:32
Blogg/hemsida: http://Aliza.webblogg.se
Skrivet av: sparkling

Jag tyckte brillorna var väldigt snygga och passar till din ansiktsform!

2007-08-23 @ 23:37:04
Blogg/hemsida: http://miss-sparkling.blogspot.com
Skrivet av: Cissi

Jätte snygga brillor!!

2007-08-26 @ 11:54:51

Lämna en kommentar till inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/blogg:

Vad har du att säga?:

Trackback


RSS 2.0