Kalas/Fest

Ikväll har jag och sötisen varit på min kusin Ulrikas 18 års kalas/fest. Hon fyller 18 på söndag men ´vi firade henne ikväll. Det var mycket trevligt och god mat och dricka. Dem bjöd på köttfärs i fransbörd och god sallad till. Vi fick kladdkaka till efterrätt och sen lite senare så åt vi lite snacks. Blev lite drickande med, drack 3 glas vitt vin och en irisch coffee.....mycket gott. Hade kunnat ta nått glas vin till för det var gott men ska jue upp och jobba imon så det fick räcka...

Annars idag så har jag och sötisen bara slappat innan vi körde iväg. Vi skulle till Ulrika klockan sex så vi körde till mamma och pappa innan så vi spelade lite kort och så innan....mamma och pappa bor jue granne med dem så det är jue nära och bra. Gick bra när vi spelade kort idag, förlorade inte en ända gång....haha bra det :)

Nue ska jag gå och sova för jag ska jue upp tio i sex imon. Ska jobba först mellan 7-12 och sen 16-20.30, har delad tur imon....det är så trist. Tur man har nära hem. Sen på söndag jobbar jag 7.30-16.30 men blir nog att jag slutar vid 16....brukar alltid få gå hem lite tidigare när det är helg. Lite trist att jobba helg nue när det fina vädret ska komma....men på söndagkväll blir det nog att jag åker hem till mamma och pappa och sover där så man kan sola och bada i deras pool på måndag eftersom att det ska vara fint då med :)

Ha det nue såå bra och sov gott och dröm sött :)


Kommentarer
Skrivet av: Wysteriia

Va bra att du hade kul när kusinen fyllde år :D

2007-08-04 @ 11:44:58
Blogg/hemsida: http://wysteriia.blogg.se

Lämna en kommentar till inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/blogg:

Vad har du att säga?:

Trackback


RSS 2.0