Kittelfajt :)

Hehe jag och sötisen hade precis världens kittelfajt inne i sovrummet. Skulle in och ge han en puss eftersom att han ligger där inne och spelar Xbox.....så vi låg där och pratade lite och så sen så börjar han bara kittla mig som bara den och jag är super kittlig och han är bara det ibland....såå han vann som vanligt. Men roligt hade vi :) Man måste få skoja till det ibland....hehe. Älskar min söits såå mycket och är såå glad att det är han och jag......en tanke som kom upp innan var att vi bor jue faktikst tillsammns nue. Det har vi jue gjort ett bra tag så det är jue inget nytt men ibland så kommer det bara upp att såhär är det och känns såå underbart att det är så.....hehe lite flummigt nue kanske men jag tror ni förstår hur jag menar :)

Har inte hänt så mycket annat idag, har jue varit hemma från jobbet idag och igår.....har haft sjukt ont i min nacke och det är fortfarande lite sådär. Men ska jobba imon och försöka göra mitt bästa, sa till dem att jag inte är helt hundra men dem sa att jag får göra så mycket som jag orkar....vill jue inte att nacken ska bli värre. Tog en av mina nya tabletter idag eftersom att jag hade så ont.....efter en timme slocknade jag framför en film jag hade satt på.....blev sjukt trött av tabletten men det stod att man kunde bli det när man precis börjat ta dem. Så när min sötis kom hem vid halv fem låg jag och sov....då hade jag sovit en timme och när jag vaknade så var jag fortfarande väldigt trött och varm såå jag gick och och tog en kall dusch, sen så blev det bättre igen. Får hoppas att det inte blir såhär varje gång man ska behöva ta dem...för det var nästan lite läskigt att man blev sp trött.

Nue så kallar sötisen och frågar om vi ska sätta oss i soffan och mysa och äta lite glass...såå ni får ha det super....Kramis.


Kommentarer

Lämna en kommentar till inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/blogg:

Vad har du att säga?:

Trackback


RSS 2.0