Får....

ta och uppdata min blogg eftersom jag inte haft riktigt med tid att göra det. Men nue tänkte jag skriva lite om hur vi hade det när vi var i Långasjönäs.
Vi hade det jätte skönt och trevligt i Långasjönäs med mina föräldrar och lillebror och hans tjej. Vi körde jue dit efter att jag hade slutat jobba i onsdas. Sen var det bara att packa ut sakerna i bilen och bege sig. Det är jue moterväg nästan hela vägen så det tog en 45-50 min att köra dit. När vi kom dit så packade vi in våra saker sen satte vi oss i varsin solstol och solade lite och drack cider och killarna drack öl, medans vi väntade på att maten skulle bli klar. Vi fick grillad fläskfileè med hemmagjord potatissallad, tatsziki och grönsallad.....det var mycket mumsigt. Mamma och pappa gör alltid såå god mat :) Efter vi hade ätit och plockat undan så gick vi en liten runda som vi brukar gå när vi är där.....väldigt mysig runda faktikst man går nere vid sjön hela tiden nästan och där är så fint. När vi kom tillbaka till stugan så kastade vi hästsko och det gick inget vidaere för mig och jag tänkte ge upp när dem frågade om vi skulle spela en sista runda men vi spelade en runda till och dåå vann jag......hehe :) Såå man ska ej ge upp såå lätt. Sen lite senare på kvällen så flyttade vi in och satte oss i stugan eftersom att det var ej så varmt ute och där inne så åt vi ostbricka.....såå gott är det men äter inte alla ostar och vissa av dem luktar såå äckligt..förstår ej att dem kunde äta dem. Mm sen efter det så spelade vi kortspel långt ut på natten nästan. Vi spelade kanasta tror det stavas så.....det tog så lång tid så vi okade inte spela färdigt det utan vi skulle göra det nästa dag istället. Efter en skön nattsömn så fick vi en god frukost. Efter det så tog vi det bara lugnt. Satt där ute och pratade och så, ville sola och bada men solen gick i moln hela tiden och det blåste jätte mycket så det var inte så varmt. Så det blev inte så mycket solade och det blev inget bad...lite trist men det var tur att det inte regnade i alla fall. Vi spelade sedan färdigt omgången i Kanasta och sen så spelade vi även Jazz och det var oxå väldigt skoj :) På eftermiddan sen så körde vi och beställde vi pizza för mamma och pappa var trötta på all grillmat såå pizza fick det bli....Efter vi hade ätit så packade vi ihop våra saker och sen spelade vi en runda till sen så skulle min bror och hans tjej bada tyckte dem så det gjorde dem innan det var dags att köra hem. Ville hem i någorlunda vettig tid eftersom att jag skulle upp på fredan igen och jobba. Såå var väl hemma vid nio på kvällen och det var ganska så lagom. Som sagt hade en mycket trevligt där uppe dem två dagarna och man ville knappt hem eftersom att det är så skönt och lugnt att vara där när vädret är ok....såå hoppas man kan dit där nått nästa år igen.

Igår jobbade jag mellan 7-13.30 och efter det så stack jag hem och bytte kläder och fixade till mig och sen gick jag och sötien upp till stan och sen så tog vi bussen till Åhus. Vi skulle kolla på Beachhandbollen. Fyy vad mycket folk det var på bussen och ännu mer folk var det jue där nere i Åhus. Synd att man inte var ledig igår för det var jue stranden väder igår...var jue så skönt där nere. Har jue ej badat eller solat vid stranden än såå jag vill verkligen göra det snart eftersom att jag tycker det är såå skönt. Vi kollade på nån match där förtag spelade och så var Staffan Ohlsson oxå med i ett av lagen....skoj att titta på. Vi gick sedan och åt eftersom att vi fick höra att kändislagen inte skulle spela fråns halv sex så vi fick ta nått att äta. Sen så blev det glassstrut till efterrätt...hehe :) Vi gick sedan och satte oss på läktaren igen och så kollade vi när kändislagen mötte varandra....det var mycket skoj att se....dem hade jue inga regler precis sen så gjorde dem en massa roliga tricks och så med....skrattade en hel del. När matcherna var slut så begav vi oss hemåt igen och när vi kom hem så blev det  filmtittanade och gos. Vi tittade på den nya svenska filmen Gangster med Mikael Persbrandt...den var bra men lite seg ibland.

Ojj blev en ganska så lång blogg...hoppas ni orkar läsa men det är jue bara för att jag ej hunnit skriva här på nån dag och då blir det mycket...hehe. Tänkte lägga upp några bilder från Långasjönäs med.

 
         
                Utsikt över sjön                                En liten fors           Sötisen            Jag & Fidde                 Fidde& Sara

    
Kastar hästsko         Fiskar              Sötisen & Jag


Kommentarer
Skrivet av: Maria

Roberts lillasyster spelade i karlshamns lag i Åhus =)

2007-07-22 @ 11:48:16
Blogg/hemsida: http://catwalkqueen.blogg.se
Skrivet av: Maria

Tackar =) Ja det var riktigt skönt där, men det var också himla skönt att få komma hem till sverige igen =)
När åker ni till Thailand?

2007-07-22 @ 13:37:09
Blogg/hemsida: http://catwalkqueen.blogg.se
Skrivet av: Wysteriia

Svar: Tack så jätte mycket!! :D

2007-07-22 @ 17:57:20
Blogg/hemsida: http://wysteriia.blogg.se
Skrivet av: Cissi

Gud vilka fina kort.. va duktiga ni är*ler*

2007-07-22 @ 18:10:02
Blogg/hemsida: http://meonly.webblogg.se

Lämna en kommentar till inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/blogg:

Vad har du att säga?:

Trackback


RSS 2.0