Marknad

Idag har man jobbat och det gick bara bra som vanligt.....har fortfarande ont i rygg och nacke så jag tog det väldigt lugnt idag eller rättare sagt försökte. För jag vill ej att det ska bli värre.
När jag hade slutat jobba så stack jag hem och bytte kläder och fixade till mig lite och sen så körde sötisen och jag till Maria Magdalena Marknaden i Åhus. Där var en hel del folk men det var skoj att gå där och titta ändå och vädret var jue helt ok...skönt att det var uppehåll för en gångs skull.
Vi handlade lite grann men det blev mest godis...marknadsgodis, chips, remmar och gräddbullar....vi kommer väl snart rulla fram här hemma. Men det är jue såå gott och när man är på marknad kan man ej låta bli att köpa. Men jag köpte även ett rött band på vita döskallar på som jag ska ha och hänga mobilen i och sötisen han köpte även tre t-shirtar med olika texter på.
Jag och sötisen sa det nästan precis att det kanske blev lite väl mycket gottis men vi får väl bjuda bort lite och sen så ska vi försöka sluta sen...har sagt det många gånger men det är inte så lätt när man har ett sånt söttbegär hela tiden och det är svårt att få bort det. Men nångång ska jag väl lyckas....vill verkligen det och så börja simma och gå på vattengympan igen eftersom att det är bra för min nacke och rygg och dessutom är det bra träning för övrigt. Måste ta tag i det men det är svårt när man inte är nån sport/träningsmänniska...går bra en tid och sen tappar man intresse eller så är man för lat och ej orkar gå dit...men ska försöka puscha mer mig mer och min söta sötis ska med göra det och så ska jag puscha på honom.
Får väl se hur bra vi lyckas sen med våra planer....men som sagt jag ska försöka.

Annars ikväll har vi bara slappat och tagit det lugnt. Jag har fixat och donat lite och så har jag tittat lite på tv och min sötis spelar Xbox....han kan knappt slita sig därifrån ibland...men så fort jag kommer så pausar han så vi kan gosa...hehe :)
Nue ska jag snart kolla på Project Runway...det börjar alldeles strax så ni får ha det så bra...skriver antagligen imon igen och då kanske det blir nån ny bild eftersom att jag ska klippa och färga håret imon :)

Kramis.


Kommentarer
Skrivet av: Cissi

Jasså till frissan imorn? vad blir det för spännande då?
Vill också till frissan och ändra om mig helt..*avis*

2007-07-25 @ 21:56:04
Blogg/hemsida: http://meonly.webblogg.se

Lämna en kommentar till inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/blogg:

Vad har du att säga?:

Trackback


RSS 2.0