Onsdag

Idag så tog jag tag i städningen här hemma....kan säga att det verkligen behövdes städas och jag är sådan att jag kan låta det vara nån dag men sen måste jag bara göra nått åt det eftersom att jag hatar när det ser stökigt och smutsigt ut. Jag gillar när det är rent och snyggt men det är ej så lätt att ha det så alltid för man bor med en sambo som inte bryr sig såå mycket om sånt men jag älskar honom ändå :)
Jag har även varit ute och gått idag med Eva....vi var ute och gick en timme ungefär....sen så var jag hemma hos henne en liten runda med. Det var skönt att vara ute och gå en runda. Man kan jue inte sitta inne när det är fint väder...inte jag i alla fall.

Kan jue berätta lite vad jag gjorde igår med kanske. Hmm jag var jue istan igår och träffade Eva som jag ej träffat på ganska länge. Vi gick istan en runda och såå. Vi hann ej träffas så länge för hon skulle till Malmö men vi sågs jue idag med såå :) Jaa sen igår på kvällen så körde jag och sötisen till Palle, Vonka och Tindra där vi åt pizza....gott det. Sen när sötisen och jag kom hem så åt vi jordgubbar och vaniljvisp som jag handlat innan på dagen....det var mums...älskar jordgubbar...hehe.

Imon såå börjar jag på mitt sommarschema. Jag ska jobba på Östergård i sommar, det är ett ålderdomshem istan...ligger typ 2 minuter från där vi bor så det är nära och bra till jobbet. Jag börjar att jobba ikväll imon och sen så jobbar jag dag på midsommar men bara till klockan 13.00 så det är lugnt. Sen är jag ledig fram tills på måndag. Såå jag börjar ganska så lugnt och det är skönt faktiskt. Skulle visst på möte imon med om deligering...ska nog disskutera om jag ska ha det i sommar eller inte. Mig kvittar det...undarar bara hur jag ska hålla reda på alla mediciner men det ska nog funka i fall jag skulle få det. Hade jue det förra sommaren och då gick det bra...menmen fårse imon vad som händer.

Nue ska jag alldeles strax sova såå ha det fint och ha en trevlig midsommar om jag inte hinner skriva här innan dess....Kramis på er :)


Kommentarer

Lämna en kommentar till inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/blogg:

Vad har du att säga?:

Trackback


RSS 2.0