Trött...

och jag vet att det var ett tag sen jag skrev här men tänkte skriva lite nue vad jag har haft för mig dem senaste dagarna....

Ifredes: Såå då solade jag ett bar timmar sen såå var jag istan med Palle, Vonka och Tindra och fixade lite presenter till Kewin och William och vi kollade även på stundenterna som kom i sina bilar, traktorer, cyklar m.m. Man saknade den tiden när man stod där och tittade, ibland önskar man att man fick göra om det. På kvällen såå var jag och sötisen och grillade hos Palle, Vonka och Tindra och vi drack även lite gott och hade det väldigt trevligt ute på deras uteplats. Min lilla sötis blev sedan sugen på att festa såå vid elva tiden så gick vi och bytte om lite ocg fixade till oss. Vi gick sedan ner till parken där vi träffade min lillebror och hans tjej en runda annars var det inget skoj där nere. Så jag och sötisen gick till banken istället där man fick stå i kö i tre kvart innan man kom in. Men det var jätte skoj när man väl kom in där....träffade blandannat Kent där och Annika och lite annat folk :)

Ilördes: Då såå var jag och sötisen nere i förrådet och rensade bland sötisen grejer som han tagit hem från hans pappa....har inte plats med det igentligen eftersom att vi har världens minsta förråd men det fick gå ändå. Rensade och kastade en hel del såå det som vi ville spara fick precis plats i förrådet....såå nue får vi ej in så mycket mer där. På eftermiddan såå körde jag och sötisen hem till Palle, Vonka och Tindra där vi skulle äta middag, även granis var där. Vi åt potatisgratäng. kassler och sallad och till efterrätt åt vi marängsviss som är min favorit. Vi åt även lite snacks och drack även lite gott denna kväll...hehe. Sen vid kvart i tio på kvällen såå skojade vi med granis att det hade varit gott med pizza...inte för att vi var hungriga precis men han beställade en capriossosa familjepizza...såå vi åt även det...kan säga att jag var mätt sen eller det var alla....men vi får skylla oss själva...hehe :)

Idag: Har jag och sötisen och Palle, Vonka och Tindra varit hemma på landet och solat och badat. Mamma och pappa har skaffat en pool såå där var man i och badade en hel del....såå skönt var det att kunna svalka sig när man låg i varmen och solade. Vi fick även mat där som bestod av grillat kött, nypotatis, sallad, tzatziki....mm såå gott det var. Hade en mycket trevlig och skön dag med sol och bad. Alla fick en hel del färg på kroppen idag...såå nue är man lite röd men mest brun :) Ska nog till landet någon mer dag i veckan och sola om vädret  håller i sig.

Blev en ganska såå lång blogg men som sagt har ej varit inne här så mycket ihelgen så har ej hunnit skriva fråns nue....Haa det fint.

*Älskar dig min sötis*


Jag och Tindra badar :)



Kommentarer

Lämna en kommentar till inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/blogg:

Vad har du att säga?:

Trackback


RSS 2.0