En tripp på stan!

Jag och sötisen ska snart gå in till stan. Vi ska bara ner i tvättstugan först. Håller på att tvätta oxå. Istan så ska vi hitta någon lämplig present till Dennis, jag ska nog köpa ett nytt läppglans, vi ska även till systemet och till apoteket. Får jue köpa lite dricka till ikväll, blir cider eller vin skulle jag tro.
Det ser ut att vara härligt väder ute, men det är inte så varmt. Bara en +7. Så det blir nog att man använder sin nya vinterjacka och vinterstövlar idag :) Jag är jue så frusen av mig så det är  nog lika bra!!

Annars idag blir det nog ganska så lugnt. Bara vara hemma och fixa och greja lite och så får man laga någon mat idag oxå. Vet inte riktigt vad vi ska äta än.
Sen ikväll får man ducsha och fixa till sig för ikväll är det dags för fest, ska fira Dennis. Kan säkert bli trevligt, men vet ej om man ska följa med ut eller inte. Har inte riktigt bestämt vad jag ska ha på mig heller. Men det löser säkert sig på nått sätt....hehe. Får väl kanske ta och kolla ut det i eftermidda så har har jag nått att göra.

Ni får ha en bra dag.


Kommentarer
Skrivet av: Anonym

söt blogg!

2007-10-13 @ 12:13:23

Lämna en kommentar till inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/blogg:

Vad har du att säga?:

Trackback


RSS 2.0