Fryser...

Jag fryser som bara den. Har gjort det största delen av dagen hemma hos mamma och pappa. Ändå så har dem inte speciellt kallt här. Jag verkar även ha nått fel på min blåsa idag, för jag har liksom kissat en gång i halvtimmen, timmen. Jag hoppas att det inte är början på urinvägsinfektion eller nått sånt igen. Orkar inte det :(
Kan jue hoppas på att det blir bättre och att man kan sova inatt och slippa springa på toa, för inte så skoj att springa på toa hela tiden här och störa mina föräldrar. Menmen får se hur det blir. Om inget annat så kan man jue hoppas att det är bättre imon i alla fall.
Sen så kanske det beror på att jag fryser som jag gör, men då är frågan varför fryser jag hela tiden?? Är ändå fullt påklädd, och har två par strumpor och filt på mig.....konstigt eller hur??

Men annars har min kväll varit bra hemma på landet. Har mest slappat och umgåtts. Kollat på tv en del oxh så...Vi kollade på en sjuk serie på ettan innan. Som jag ej sett så mycket av. Gynekologen från Askim heter den och den var verkligen sjuk men rolig :) Får nog fortsätta se den!!

Fick ett gulligt sms för en liten stund sen av min sötis. Där han skrev att han önskade att hans lilla prinsessa ska sova gott och att han saknar och älsar mig jätte mycket. Såå gulligt :)
Jag älskar och saknar honom oxå såklart, men samtidigt tycker jag det är så skönt att få vara för mig själv ibland. Hos mina föräldrar, som är dem allra bästa :)

Känns som att jag ska försöka sova snart....om det går vill säga. Hoppas det i alla fall.







Kommentarer
Skrivet av: Little darling

håller på att dö av värme xD

2007-10-15 @ 23:25:25
Blogg/hemsida: http://littledarling.webblogg.se
Skrivet av: miian

Taaack =9
din e ju med jättefin!

2007-10-16 @ 16:06:52
Blogg/hemsida: http://miian.blogg.se
Skrivet av: Miia

trots jag slutat jobba så har dagen varit bra...fylld av städning till max..själv?

2007-10-16 @ 16:20:55
Blogg/hemsida: http://miian.blogg.se

Lämna en kommentar till inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/blogg:

Vad har du att säga?:

Trackback


RSS 2.0