Vad Tycker Ni??

Jag funderar på hur jag ska göra med mitt hår, för att jag funderar på att fixa till det snart!! Ska jag låta det växa igen så det blir långt? Eller ska jag typ ha det som jag har det, men att jag klipper till det lite?? Jag vet inte riktigt hur jag ska göra. Trivs ganska så bra att ha både och. Sen ska jag låta luggen växa eller ska jag ha lugg, i så fall hur??



Vad tycker ni?? Snälla hjälp mig.
Den där jag har gula linnet, är typ den frisyren jag har nu.

Idag så gick jag upp vid elva. Kunde faktiskt sova. Trodde inte jag skulle det, eftersom att mina blåsa var som den var igår. Men är idag är det helt ok igen, som tur är.
Jag åt lite frukost, sen så körde jag och mamma till hennes väninna en runda och drack lite kaffe och snackade lite. Sen så tog jag bussen hem vid halv tre. Jag gick inom Intersport och Stadium innan jag gick hem. Letar efter ett par mjukisbyxor. Fårse om jag hittar några snart.
Jag har inte gjort allt för mycket sen jag kom hem. Har kollat på Andra Avenyn och suttit vid datorn.
Har faktiskst precis ätit lite oxå. Blev rester idag. Fick äta alldeles själv för min sötis jobbar över ikväll. Han kommer inte hem fråns sju, halv åtta. Trist!! Saknar jue honom. Så ikväll blir det mycket mys :)

Har inte tänkt göra så mycket annat ikväll mer än att kanske börja leta lite fakta till mitt arbete om Magsår och så är det jue Andra Avenyn ikväll och Desperate Housewives. Det får man inte missa.

Ha det så bra!!


Kommentarer
Skrivet av: Anonym

Jag tycker att den frisyren som du har där du hade gula linnet på dig är snyggast! kram

2007-10-16 @ 18:25:38
Skrivet av: miian

Jag tycker långt hår och ingen tunn spikrak lugg..
sen gärna lite ljusa slingor som fräschar upp det ehla =)
tack för kommentaren om hemmet =)

2007-10-16 @ 18:46:20
Blogg/hemsida: http://miian.blogg.se
Skrivet av: Jenny

Frisyren med gula linnet är snygg, annars kan du alltid låta frisören göra något han/hon tycker du passar i, så brukar jag göra :)

2007-10-16 @ 19:13:34
Blogg/hemsida: http://aikmansgirl.webblogg.se
Skrivet av: Jenny

Har haft en "vanlig" tisdag, nu på hösten somnar man ju nästan direkt man kliver in genom dörren hemma tyvärr !!! Själv då?

2007-10-16 @ 19:30:08
Blogg/hemsida: http://aikmansgirl.webblogg.se

Lämna en kommentar till inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/blogg:

Vad har du att säga?:

Trackback


RSS 2.0