Massa saker...

Mmm har massa saker och tänka på att göra känns det som och det blir jue inte bättre av att man inte få någon hjälp heller...tycker att jag skulle ha fått det, menmen.

Tänkte börja berätta lite för er vad som händer igår. Jag hade planerat att cykla bort till min lägenhet och påbörja städningen för att Paul han skulle ändå till Färlöv och greja med sina bilar. Han körde innan jag hade stuckit så jag satt och slappade en stund och funderade på att jag var sugen på att gå på stan, men slog bort tanken ganska så for igen för att jag tänkte att där kommer vara mycket folk och det orkar jag ej med. Men sen när jag väl stod och gjorde vid mig så kom tanken tillbaka så det blev en runa på stan ändå i det sköna vädret. Det blev lite shopping, två kortarmade trjöor, en långarmad med dragkedja och så blev det en skärp. Jag ska försöka ta nån bild sen när jag hinner så att ni kan få se det.
Efter shoppingen så stack jag bort till lägenheten och packade det sista, mina kläder. Sen så började jag att städa sovrummet så det är så gott som 
färdigt nue. Ska bara torka ovanför garderoberna men jag når ej det så Paul ska vara snäll och göra det till mig för den personen som jag bott där vill inte hjälpa till verkar det som. Det retar mig ganska så mycket och tar mycket av min energi för jag tycker inte att jag ska behöva ta all städning själv för att han oxå bott där...menmen tydligen så har han ej det. Jag orkar inte tjata hela tiden heller så det blir att jag hellre gör det själv då. Men min sötnos ska vara snäll och hjälpa mig på tisdagkväll när han slutat, tack sötnos.

När jag kom hem till min sötnos igen så ringde jag honom och frågade om han hade mycket kvar men han var typ färdig när han ringde men skulle ej komma hem på en stund för att hans kompis och hans tjej och barn var hos hans föräldrar och hälsade på. Paul hörde på mig att jag var lite låg så han frågade om han skulle komma och hämta mig så jag med kunde få träffa dem. Det ville jag så han kom och hämtade mig och fick mig på bättre humör igen. Var jätte trevligt att träffa dem och hans föräldrar, fick jue gosa med bebis med jue, hehe =)

Sen på kvällen var vi hemma hos Jessi och Marcus och käckade lite grann och drack gott. Vi blev bjudna på räkor, vitöksbröd och lite god dippsås till det och så drack vi tjejer lite gott vin till det och killarna drack öl. Mycket gott var det men det tyckte nog inte Paul för att han åt ej det, inte räkorna i alla fall...han tycker ej om det så vi hade fixat en pastasallad till honom. Vi spelade sedan lite Buzz, det är jätte roligt tycker jag fast att jag förlorade båda gångerna...menmen vi fick oss några goda skratt =) Tack för igår!!

Idag har vi bara slappat och ätit mumsig frukost. Sötnosen var söt och körde och fixade frallor och han hade även köpt en liten överraskning. Jag skulle blunda och lukta i en påse. Kunde ganska så snabbt lukta att han hade köpt kanelbullar :) Mycket gott var både frukosten och kanelbullen. Han är för goo och jag tycker om honom såå mycket, mer och mer för varje dag.

Nue sjka jag fortsätta med mina läxor en stund och sen så ska vi köra hem till mina föräldrar senare idag och fika, ska bli trevligt.....






Kommentarer
Skrivet av: *Linda me Cazandra*

Hej gumman.. helgen har varit bra.. Vi åt kina mat igår.. gud sååå gott de va =) Sj? Ses en dag snart? Kramar

2008-04-27 @ 14:46:24
Blogg/hemsida: http://liindac.blogg.se
Skrivet av: Tobias

svar: yes det hade jag :) åh jag har precis pluggat klart =)

2008-04-27 @ 14:59:32
Blogg/hemsida: http://grymtroligperson.blogg.se/
Skrivet av: Lexie

ja min helg har vart underbar :D hoppas din också haft det :)

2008-04-27 @ 15:10:38
Blogg/hemsida: http://musicofc.blogg.se
Skrivet av: Lexie

tack så mycket :)

2008-04-27 @ 15:40:02
Blogg/hemsida: http://musicofc.blogg.se
Skrivet av: Tobias

svar: ha en trevlig söndag med dina päron :D

2008-04-27 @ 16:11:03
Blogg/hemsida: http://grymtroligperson.blogg.se/
Skrivet av: Jenny

Du skulle ha anlitat en städfirma och låtit exet betala halva, klart det är hans ansvar att oxå städa.

2008-04-27 @ 17:52:11
Blogg/hemsida: http://aikmansgirl.webblogg.se
Skrivet av: Lexie

har precis kollat på film, nu slappar jag bara :) sj? :)

2008-04-27 @ 18:03:54
Blogg/hemsida: http://musicofc.blogg.se
Skrivet av: maria

Japp, en riktig kanonhelg faktiskt :) Hur har din varit?

2008-04-27 @ 18:43:28
Blogg/hemsida: http://marialundqvist.webblogg.se
Skrivet av: EgoElin

åh nu blev jag ju gaalet sugen på kanelbullar å jag har inga..tusans mä :S

2008-04-27 @ 19:51:33
Blogg/hemsida: http://egoelin.blogg.se
Skrivet av: sannaa

Jo tack, helgen har vart helt okej! :) och din?

2008-04-27 @ 21:29:15
Blogg/hemsida: http://www.sannaaek.blogg.se
Skrivet av: Tobias

svar: min var också bra :D gonatt hörs imorgon!

2008-04-27 @ 23:28:16
Blogg/hemsida: http://grymtroligperson.blogg.se/

Lämna en kommentar till inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/blogg:

Vad har du att säga?:

Trackback


RSS 2.0