Najs Dag =)

Mmm det har det verkligen varit men först tänkte jag berätta lite om vad som hände igår!! Har jue ej haft tid och blogga för det har vatt full rulle =)

Igår var det jue skola på dagen och det var faktiskt en helt ok dag igår. Vi blev uppdelade i grupper så vi ska göra ett litet grupparbete tillsammans som sen ska redovisas på torsdag!! Så vi ska sitta och hålla på med det på måndag så igår så slutade jag vid halv ett, gött!!
Sen efter skolan så stack jag hem och bara slappade sen så begav jag mig in till stan för att handla hem lite mat!! Skulle jue få Emmy på besök och vi skulle laga lite mat tillsammans.
Vi lagade pasta och pastasås var inget avencerat, men gott blev det och det tyckte Emmy med och mätt blev hon, hehe =) Vi hade det jätte trevligt och det blev en del smaskigt skvaller...
Vi begav oss sedan hem till Jessi där vi skulle på tjejkväll och kolla på film!! Även Nadja och en kompis till henne var där och det var skojsigt att vara med alla tejerna, det blev en hel del skvaller där med och så kollade vi såklart på filmen och så fikade vi. Jessi hade bakat en super god morotskaka =)
Hade en super trevlig tjej med tjejerna, det får vi göra om helt klart....filmen vi såg var en typisk tjejfilm som heter 27 dresses. Den var bra men lite väl förutsägbar!!

Idag så har jag varit ledig och jag gick upp lite efter elva och då gick jag och duschade och fixade till mig sen så begav jag mig in till stan och gjorde lite ärenden. Köpte bland annta nya läppglans för jag gjorde av mitt favo läppglans för helgen så var tvungen att köpa ett nytt och så köpte jag även ett i en annan färg!! Jag köpte även såppbublor för att jag ska jue iväg och fotas i Lund imon och då ska vi ha ett såpbubbel tema + ett annat!! Ska nämligen försöka ta tag i modellandet lite igen =)

Jag träffade sedan min lillebror, Hampe och Tessan en runda istan och sedan gick jag och solade så man är lite brun och fin till imon, hehe.
Sen så begav jag mig till Östermalm till lägenheten och väntade på min lillebror och Honken och även på Paul såklart. Vi skulle bort till mina nya lägenhet som jag ska flytta till. Dem vill följa med och kolla på den och dem gillade den, såå det var jue bra att jag gör ett bra byte =)
Jag skulle dit för att kolla på utemöbler som dem hade till balkongen, dem var nice så dem ska jag köpa!!!
Efter vi hade vatt där så hängde vi med upp till Honken en runda och kollade in hans lägenhet för jag hade aldrig varit där och hans lägenhet var med nice...

Jag och Paul stack sedan upp till stan för att jag ville käcka nåt för jag var ganska så hungrig. Så jag käckade på pastamannen och så satt vi där i det fina vädret och bara njöt. Känns najs att man börjat kunna ha sin vårjacka!!
Vi kände oss lite rastlösa och ville hitta på nått i det fina vädret så det blev att vi begav oss ner till Åhus, bryggan och så gick vi där en stund och bara hade det mysigt =) =)
Vi körde även in en bilaffär och kollade in lite fina bilar, där stog en fin Mini Copper....Vill Ha!!!

Nue ikväll är tanken att vi bara ska slappa lite framför tvn, ska jue upp i tid imon eftersom att jag ska jue fotas. Är lite smått nervös är liksom två år sen sist men det kommer säkert gå bra...

Haa en fortsatt bra helg!!!








Kommentarer
Skrivet av: Tobias

svar: härligt :) ikväll blir det lugnt för mig med :D

2008-04-04 @ 19:07:05
Blogg/hemsida: http://grymtroligperson.blogg.se/
Skrivet av: Anonym

Tack så mkt, kände att jag behövde lite nya färger :P

2008-04-04 @ 19:30:03
Blogg/hemsida: http://celebratelife.blogg.se
Skrivet av: Tobias

svar: tack du med =) hoppas du haft en bra dag ?

2008-04-04 @ 19:30:36
Blogg/hemsida: http://grymtroligperson.blogg.se/
Skrivet av: Tobias

svar: härligt :D jag med, fredag va fan =D

2008-04-04 @ 19:42:26
Blogg/hemsida: http://grymtroligperson.blogg.se/
Skrivet av: Tobias

svar: jadu imorgon typ bio och ikväll tänkte jag faktiskt plugga :P du själv då?

2008-04-04 @ 19:46:30
Blogg/hemsida: http://grymtroligperson.blogg.se/
Skrivet av: Jonna

vilken sot bild:)

2008-04-04 @ 19:50:04
Blogg/hemsida: http://JONNAat.blogg.se
Skrivet av: Jenny

Du får sätta ut lite bilder sen på nya lägenheten. Ha en trevlig kväll / Kram

2008-04-04 @ 20:19:44
Blogg/hemsida: http://aikmansgirl.webblogg.se
Skrivet av: Sweetie Li Li

Låter kul med modellandet;). Jag är lite nyfiken på vilken agentur du tillhör med mera då jag själv tycker att det skulle vara intressant att modella lite...Lycka till imorgon, det kommer säkert att gå kanon!

2008-04-04 @ 20:28:09
Skrivet av: tinkerbellan

vilken fin bild på dej gumms gumms.. lycka till i morrn

2008-04-04 @ 21:47:59
Blogg/hemsida: http://www.tinkerbellan.webblogg.se
Skrivet av: Pernilla

Sweetie Li Li: Jag är medlem på en sida på nätet som heter modellbilder.se där jag är medlem och där man kan få kontakt med fotografer m.m. Ha det fint, kram.

2008-04-04 @ 21:48:15
Blogg/hemsida: http://candygirll84.webblogg.se
Skrivet av: Tobias

svar: kul! fotas för vad? vet inte om de blir bio men ngt med kompisar =)

2008-04-04 @ 21:49:53
Blogg/hemsida: http://grymtroligperson.blogg.se/
Skrivet av: Annika

Detsamma vännen =)
Händer för din del i helgen då? Kram!

2008-04-04 @ 22:11:31
Skrivet av: Lexie

svar: aa :), fram tills nu (läs i inlägg varför :/)
durA? :)

2008-04-04 @ 22:15:16
Blogg/hemsida: http://musicofc.blogg.se
Skrivet av: Elin

Njae..den har faktiskt varit sådär får man väl säga :S ont i halsen å ont i kroppen..en förkylning ligger på lur men vägrar bryta ut tydligen :S tusans mä!

Din dag då? Hoppas den har varit bättreee =)

2008-04-04 @ 22:15:45
Blogg/hemsida: http://egoelin.blogg.se

Lämna en kommentar till inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/blogg:

Vad har du att säga?:

Trackback


RSS 2.0