Dagens påhitt....

Jag tänkte ta och skriva lite om vad jag gjort idag. Har inte gjort övdedrivet mycket måste jag säga. Har mest suttit vid datorn och bloggat, lagt upp bilder i bilddagboken och kollat andras bloggar m.m. Har även kollat upp visa viktiga saker som man oxå måsta göra ibland. T.ex. kolla så man får sitt CSN, att det gått rätt till och att min ansökan var godkänd och så. Det var den så i början av nästa vecka lär jag få pengar, behövs kan jag säga =) Just nue snålar man på allt eftersom att vi ska klara oss tills vi åker, men så är det när man ska iväg och resa. Har jue lagt undan pengar så vi kan leva bra när vi väl är där nere, så därför får man leva lite snålt nue. Men när vi kommer hem igen kommer det vara som vanligt igen. Är bara nue det är lite som det är. Annars brukar vi gotta oss lite mer.

Jag har jue såklart även kollat på Days idag det kunde man jue inte missa. Men är ganska så trött på den storyn som är i serien nue, så det gör egentligen inte så mycket om man missar något avsnitt.

Min sötis jobbade ju idag men han kom hem vid hlav fyra så då gick jag och diskade så han kunde laga lite mat till oss. Det blev pasta med pastasås. Efter vi hade ätit så kollade jag på ett avsnitt av Andra Avenyn. Sen var jag faktiskt duktig och tog tag i en läxa. Jag skrev en bokrecension om Pojken som kallades för det!! Vi ska lämna in och prata om våra recensioner på tisdag när vi kommer tillbaka till skolan, så idag tog jag tag och gjorde den. Tog inte så lång tid och jag tyckte det blev riktigt bra. Väldigt bra bok är det jue men väldigt tragisk och gripande. Jag håller på att läsa andra boken nue och den är med jätte bra, ska läsa den tredje sen i Thailand tänkte jag. Måste jue ha lite att läsa när man ligger och solar, hehe.

Annars ikväll så har jag kollat på dokumäntären om Victoria Beckham och så har jag spelat en del Mario faktiskt. Men spelade inte så länge för jag har kommit till svårare banor och jag har inget tålamod och sitta hur länge som helst om det inte går bra för mig. Min sötis han har mycket bättre tålamod, han kan sitta i en timme och hålla på med samma bana, jag hade blivit galen, Blir det av att bara titta på han ibland nästan, haha, Men det är inte konstigt att han snart klarat spelet. Jag får väl försöka ha mer tålamod så jag med kommer någonstans. Men tror nog att jag ska spela lite Wii sport imon, boxning framför allt, länge sen nue och det ger bra träning!!

Förresten så började det snöa här idag, men det vet nog dem flesta redan. Skulle nog komma ännu mera imon och på fredag sen så skulle det nog försvinna ganska så snabbt igen. Trist. Mycket roligare när det ligger kvar än att det är en massa slask....jaja!!

Nehä nue ska jag inte tråka ut er mer idag, nu är det nog. Hehehe =)

image493



Kommentarer
Skrivet av: Wilma

Här har det också snöat!
Superkul tycker jag!
Söt blogg förresten :D
Kram

2008-01-02 @ 23:44:22
Blogg/hemsida: http://emmaochwilma.blogg.se
Skrivet av: Wilma

Här har det också snöat.
superkul tycker jag!
Söt blogg förresten :D
Kram

2008-01-02 @ 23:45:58
Blogg/hemsida: http://emmaochwilma.blogg.se
Skrivet av: Tobias

svar: nice, när jag går i skolan äter jag bara på helgen, duktigt va!?: D

2008-01-02 @ 23:49:47
Blogg/hemsida: http://grymtroligperson.blogg.se/
Skrivet av: Frida

Jag tror säkert att Arn är en film som kommer visas länge på biograferna, så ni kan se den när ni kommer hem :) Det verkar vara en välgjord film.
Det blev inga kläder, om man bortser från ett par strumpbyxor, strumpor och trosor. Utan jag handlade mer smått, lite kosmetika, hårgrejer och dylikt :) En del nytt har de fått in, men där är mycket gammalt som hänger kvar. Ska vänta ett tag till. :)
Lite avis för att ni har wii ;) Mina bröder har det och jag tycker det är ett riktigt lyckat koncept. Visst får man bra motion! haha Var helt död efter en boxningsmatch.
Ha en bra dag :) Kram

2008-01-03 @ 07:32:20
Blogg/hemsida: http://hijadelaluna.blogg.se
Skrivet av: Maria

Hmmm *väger Arn och Thailand mot varandra* Jag hade valt Thailand alla gånger! ;)

2008-01-03 @ 07:46:35
Blogg/hemsida: http://catwalkqueen.blogg.se
Skrivet av: Jenny

Här är det snö oxå, visst är det härligt
Hoppas det blir KALLT nu bara så den får ligga kvar. Kram

2008-01-03 @ 09:54:05
Blogg/hemsida: http://aikmansgirl.webblogg.se
Skrivet av: evamy

tack så mycket :) Jo den var mysig!

Åh.. snart åker ni!! :)

2008-01-03 @ 10:02:16
Blogg/hemsida: http://evamys.blogg.se
Skrivet av: Patricia

Riktigt fin blogg! :D

2008-01-03 @ 13:08:46
Blogg/hemsida: http://patriciasmodeblogg.blogg.se
Skrivet av: Tobias

svar: yes då har du ngt att se fram emot till och med :)

2008-01-03 @ 13:25:45
Blogg/hemsida: http://grymtroligperson.blogg.se/
Skrivet av: Jenny

Hoppas ni får skoj å mysigt på er semester!!!! =)

2008-01-03 @ 14:22:21
Blogg/hemsida: http://jennssan.blogg.se
Skrivet av: Pernilla

Patricia: Tack såå mycket =)

2008-01-03 @ 15:27:24
Blogg/hemsida: http://candygirl84.webblogg.se
Skrivet av: evamy

ja du får inte bli sjuk när du åker!

2008-01-03 @ 15:41:34
Blogg/hemsida: http://evamys.blogg.se

Lämna en kommentar till inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/blogg:

Vad har du att säga?:

Trackback


RSS 2.0