Den 30 januari =)

Är det idag och det är min och älsklingens dag :) Vi firar nämligen 4 år tillsamans idag och 1 år som förlovade. Det går verkligen jätte fort, tyckte inte det var alls länge sen man gick och kollade på ringar och så inför förlovningen och nue har det redan gått ett år. Men många fler underbar år ska det bli med min sötis och som jag skrev igår så har vi jue en del planer för våran framtid. Får man hoppas att det slår in oxå så småningom när det väl är dags!!
Ikväll ska vi som sagt ut och äta gott på någon restaurang men det blir nog gamla Classic för det var länge sen vi var där och åt nue. Vi kommer sitta där och avnjuta en god middag tillsammans och kanske prata om underbara minnen och såklart om framtiden. Sen kommer vi fortsätta fira våran dag med att bara vara hemma och kanske se någon film och mysa :) Vi funderarde på bio men det blir för sent eftersom att båda ska upp imorgon, men  vi skulle kanske gå på bio på fredag istället. Fårse sen hur det blir.



Annars är det bara bra här eller jag tror jag börjar bli förkyld igen min näsa har runnit en del på praktiken idag, men skulle inte bli förvånad om jag blev det. Men annars har jag haft en bra dag på min praktik, dem är för underbara där. Jag känner mig så välkommen och man känner sig som en av dem, en av personalen sa med det idag att du får ta frukt och sånt hur mycket du vill för du är jue med oss nue :) Sånt känns roligt att höra redan efter andra dagen. Jag lär nog inte vilja sluta där sen. Kan jue hoppas att man kanske får chansen att komma tillbaka någongång. Idag på eftermiddan var det dags för gångskola med de som har proteser så det var roligt att man får vara med om det oxå, det har på onsdags och torsdagseftermiddagar.

Nue ska jag lägga mig i soffan en stund och kolla på dagens avsnitt av Days som jag har spelat in sen så får man in i duschen och duscha lite och sådan göra vid sig inför kvällen :)

Ha det så bra!!!







Kommentarer
Skrivet av: Line

Hej!Stort grattis på Er dag!Hoppas ni får det supermysigt!:)Japp, jag jobbar då, är på 103:an. Kul att ses då!:)Time to go!Kramkram

2008-01-30 @ 16:28:31
Blogg/hemsida: http://liine.webblogg.se
Skrivet av: Lexie

GRATTIS :D

2008-01-30 @ 17:10:59
Blogg/hemsida: http://musicofc.blogg.se
Skrivet av: Tobias

svar: tack så jättemkt :D:D

2008-01-30 @ 17:11:55
Blogg/hemsida: http://grymtroligperson.blogg.se
Skrivet av: Jenny

Grattis Grattis på er förlovningsdag och er 4-årsdag !!!
Hoppas att ni får en underbar kväll / kram

2008-01-30 @ 17:46:40
Blogg/hemsida: http://aikmansgirl.webblogg.se
Skrivet av: Miia

åhh grattis på er dag!!!!
hoppas ni haft de mysigt och att maten smakade!

2008-01-30 @ 18:35:07
Blogg/hemsida: http://miian.blogg.se
Skrivet av: Cissi

Grattis på eran dag!!! Hoppas ni haft en underbar dag med mycker kärlek och mys..

2008-01-30 @ 20:02:38
Blogg/hemsida: http://meonly.webblogg.se
Skrivet av: Tobias

svar: yes det är verkligen så, usch för skola! ha en bra dag =)

2008-01-31 @ 14:30:26
Blogg/hemsida: http://grymtroligperson.blogg.se
Skrivet av: Maria

Grattis! =D

Ja jag tyckte hon belv så fiin så fiin =)

2008-01-31 @ 17:06:18
Blogg/hemsida: http://catwalkqueen.blogg.se

Lämna en kommentar till inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/blogg:

Vad har du att säga?:

Trackback


RSS 2.0