Nytt år, 2008!!

Nue tänkte jag ta och skriva om vad jag och sötisen gjorde på nyårsafton.
Vi var hemma hos några vänner och där var vi ett gäng + barn som åt god mat och dryck och hade det trevligt och umgicks. Vi åt trerätters middag som alla hade varit med och bestämt om vad vi skulle ha för något. Till förrätt blev det två olika sorters toast med skinka, ost, vindruvor och småtomater på, mycket gott. Till huvudrätt hade vi potatisgratäng och kall kycklingfile och fläskfile som var marinerade i två olika marinader och så var det sallad, vitlöksbröd och olika såser till det, oxå mycket gott. Synd man blev så snabbt mätt bara. Sen till efterrätt var det mintkladdkaka med vispgrädde eller vaniljvisp till. Det var oxå jätte gott, men kladdigt.
Jaa vi åt jue inte under denna kvällen. Utan vi busade en hel del med barnen som var där och så sjöng vi en hel del singstars och dansade även med barnen och dem skulle oxå sjunga såklart. Såå söta :)
Senare på kvällen så kom även lite snacks och godis fram på borden men det orkade man knappt äta efter allt annat man hade ätit tidigare på kvällen, så brukar det nästan alltid vara att man är jätte mätt.
Vi gick sedan och klädde på oss varma kläder och så vid halv tolv tiden, eftersom att alla skulle jue åt och även barnan och alla barnvagnarna så lika bra att göra det i tid. Vi gick sedan neråt biljardkompaniet där vi killarna sköt några raketer, jätte fina var dem och såg även många andras från där vi stod. Väldigt fint med raketer men synd att det är så farligt. Vi drack jue såklart även champagne och skålade och önskade alla Gott nytt år och så. Efter det så gick vissa av oss hem till våra vänner igen och fortsatte. Vi satt bara och pratade och hade det trevligt. Jag och sötisen begav oss sedan hemåt vid tvåtiden och när vi kom hem så var vi inte så trötta så vi kollade lite på tvn och satt och snackade om allt möjligt, så det blev att vi gick och la oss ganska så sent.
Hade en mycket trevligt nyår med mina vänner och med min älskade sötis såklart :) Det ända som var lite synd var att det var ganska så många av oss som var förkylda m.m. Men det blev lyckat i alla fall =)


 
Jag och sötisen nyårsfina =)


Ps. Kommer upp fler bilder från nyår så småningom men just nue så dummar det sig bara, så jag ger upp Ds.




Kommentarer
Skrivet av: Frida

Låter som en perfekt nyårsafton :) Vad fin du var :) Hoppas din förkylning vill gå över -åtminstonde tills ni ska resa. Ha en bra "snöig" dag. Kram

2008-01-02 @ 13:14:37
Blogg/hemsida: http://hijadelaluna.blogg.se
Skrivet av: Jenny

Va fina ni var, din klänning är skit snygg !!! kram

2008-01-02 @ 13:46:30
Blogg/hemsida: http://aikmansgirl.webblogg.se

Lämna en kommentar till inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/blogg:

Vad har du att säga?:

Trackback


RSS 2.0