Såå mörkt...

Det är verkligen inte konstigt att man sover halva dagarna eftersom att det är så mörkt och trist när man vaknar sen. Känns som man går upp 7-8 på morgonen. Imorse vaknade jag först vid kvart över nio och gick och på toa, sen gick jag direkt och la mig igen och sov till kvart i tolv. Har ingen ork att gå upp tidigt när det år sådanat vöder ute, är jue typ mörkt från det man går upp tills man ska gå och lägga sig. Därför är resan och solen såå efterlängtad nue, få ny energi :) Det behöver jag verkligen!!!

I eftermiddag så ska vi hem till min älsklings familj och äta middag och även Palle, Vonka och Tindra ska dit. Det ska bli trevligt och jag tror nästan att vi skulle få kalkon till middag, det är jue såå gott =) Sen ikväll kanske vi ska hem till några kompisar och spela lite spel och så. Men beror på när vi kör från första stället och om vi orkar och så. Inget bestämt riktigt om hur vi ska göra än, fårse ikväll hur vi känner oss helt enkelt.

Jag blir tokig på min förkylning, ena dagen känns det som att det håller på att bli bättre, Men när man vaknade idag så var man jätte snorig igen och näsan bara rann och hostan är sådär, känner mig lite roslig i halsen idag och jag har även ont i huvudet idag. Menmen man får ändå hoppas att det går åt rätt väg nue. För jag vill inte vara förkyld längre och dålig.

Men jag tror att jag ska vara duktitig i alla fall och ta tag i disken som står ute i köket, orkar liksom inte titta på den längre.
Jaja ska ta och göra det nue så det blir gjort som sagt.

Ha en bra dag och vad ska ni göra en dag som denna förresten???



Kommentarer
Skrivet av: Jenny

Sängen lr soffan lockar verkligen i detta väder !!! Ha en härlig kväll. Och om det serveras kalkon så ät lite för mig, det är ju sååå gott !!Kram

2008-01-05 @ 14:53:02
Blogg/hemsida: http://aikmansgirl.webblogg.se
Skrivet av: Miia

tusen tack =)
hoppas du har det bra i snöovädret,håll dej inomhus =)
kram

2008-01-05 @ 23:31:30
Blogg/hemsida: http://miian.blogg.se

Lämna en kommentar till inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/blogg:

Vad har du att säga?:

Trackback


RSS 2.0