Vilket väder.....

Usch vad det blåser och håller på idag, inget roligt väder alls och kallt är det oxå!!! Idag så gick jag inte upp fråns efter tolv. Beror mycket på att jag sov inte så mycket inatt, min dumma förkylning som ställer till det. Jaa jag är fortfarande förkyld, har vatt det i över en vecka nue. Jag hoppas verkligen det försvinner tills vi ska resa. Jag tar halstabletter, hostmedicin och panodil, allt för att man ska bli bra. Men det känns som hostan börjar försvinna men den har ej försvunnit helt och sen så rinner näsan och man är helt täppt när man ska sova...sjukt jobbigt är det.

Efter att jag hade gått upp så satte jag mig vid datan och svarade på alla kommentarer som jag hade fått och sen gick jag och gjorde vid mig. Sen så kollade jag lite på Days och åt frukost.
Sen var det dags att klä på sig varmt eftersom att jag skulle ut i detta fruktansvärda vädret. Jag skulle nämligen bort till skolan och sälja en bok till en tjej, som jag inte behöver i utbildningen längre och så hämtade jag mitt antagningsbesked. Jag träffade även en killkompis och hans mamma där, skoj att träffa dem för det var länge sen :)
MIn sötis kom sedan och hämtade mig vid skolan med jobbebilen. Han slutade tidigt idag och kommer att vara ledig imorgon, såå skönt!! Ja när han hade hämtat mig så körde vi ut till landet för vi skulle hämta våra resväskor. Dem har haft dem där eftersom att vi har ingen plats till dem här hemma. När vi kom dit så fick vi lite fika, min pappa hade gjort egna sockermunkar, såå gott =) Sen så lånade vi hem lite filmer som vi kan titta på under helgen. Går jue inte så mycket bra på tvn tycker jag. Är jue uppehåll i allt bra som man brukar se. Så då passar det bra med att titta på film istället!!

Jaa nue är man hemma igen och jag har precis pratat med min klasskompis Emmy. Tvungen att höra hur det var och så jue. Har jue inte setts på lovet, hon har jobbat och jag har jue inte mått nått vidare så. Men snart börjar vi skolan och då kommer vi jue hinnas ses lite innan jag reser..hehe.

Ska man göra ikväll då? Min sötis han ska snart iväg och klippa sig. Vi båda hade helt glömt bort det. Tur han hade lagt in en påminelse i telefonen. När han kommer hem igen så får vi väl laga nån mat eller nått. Sen blir det nog bara att vi kollar på någon av filmerna som vi lånade hem.

Vad har ni gjort idag och vad ska ni göra ikväll???







Kommentarer
Skrivet av: Tobias

svar: yes den e asbra :)

2008-01-03 @ 16:50:46
Blogg/hemsida: http://grymtroligperson.blogg.se/
Skrivet av: Wysteriia

Ja just nu är jag ju på jobbet :/ Ikväll ska jag nog inte göra så överdrivet mycket..;P

2008-01-03 @ 17:27:38
Blogg/hemsida: http://Wysteriia.blogg.se
Skrivet av: Maria

Hoppas ni får det riktigt, sjukt, toppen underbart i Thailand =) Någon gång ska det bli min tur att åka dit också =)

2008-01-03 @ 18:20:49
Blogg/hemsida: http://catwalkqueen.blogg.se
Skrivet av: Maria

Så lite så =) Ja någon gång ska jag komma dit =)
ha en fortsatt bra dag! =) Kramis

2008-01-03 @ 18:46:20
Blogg/hemsida: http://catwalkqueen.blogg.se

Lämna en kommentar till inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/blogg:

Vad har du att säga?:

Trackback


RSS 2.0