Till Stan Igen...

Jag ska till stan en runda idag igen, ska bara gå och duscha och göra mig i ordning först. Hade jue lite ärenden istan igår men glömde bland annat att lämna tillbaka en film och posta ett brev så jag få gå in och göra det sen så det blir gjort.
Annars idag så blir det ganska så lugnt under eftermiddagen i alla fall. Får vara hemma för att dem som jag bytte lägenhet med ska komma hit och måla om taket i hallen, så vill helst vara hemma då. Så jag får kolla på tv eller kanske sätta mig ute på balkongen och läsa i min bok lite kanske? Jaja fårse vad man känner för sen.

Sen vid 16 tiden ska Emmy komma på besök. Vi ska ha lite tjejkväll, käcka och fika lite och bara sitta och ljuga lite grann. Ska bli skojsigt, är några dagar sen man träffade henne nue jue och måste passa på att träffa henne för att snart åker hon till Thailand i 5 veckor...kommer sakna henne.

Min sötnos lär jag inte få se fråns sent ikväll för att han jobbar jue till 16 och sen så ska han till sin storebror och så ska dem fixa med Pauls gamla skitbil så att den blir lagad och kan gå igenom besiktningen, så han kan sälja den sen. Jag kommer jue sakna honom...hehe. Men som tur är det fredag imon och då slutar han tidigt och vi har sen hela helgen på oss att vara med varanda :)

Vill avsluta och tacka både gamla och nya läsare för alla goa kommentarer om min nya design på min blogg :)









Ny Design Och Ny Mobil

Mm som ni kanske ser så har jag ny blogg design på min blogg. Är super nöjd med den och det roliga var att min kompis Linda som har gjort den fick fria händer...sa bara vilka bilder jag ville ha och skickade dem till henne. Idag blev hon klar och jag blev som sagt jätte nöjd när jag fick se den. Trodde inte att den skulle se ut så...men den passar mig perfekt. Tack Linda :)

Jag var även istan en runda innan i eftermiddas då det blev en ny telefon oxå. Min gamla telefon gav jue upp för en månad sen så jag fick låna Pauls telefon men så gick jag in och frågade om jag kunde få en ny telefon för att jag visste att jag kunde förlänga mitt abonomang nue den 1 juni...men dem kunde jue ej göra nått då och skicka den på lagning var ej lönt. Utan dem tyckte jag skulle komma in senare istället så idag gick jag in igen och frågade. Idag kunde jag få en ny :) Det blev en Sony Ericsson K660i och det kostade mig noll kronor. Kunde ej bli bättre.
Jag handlade även en mors dags present till min mamma, var jue ej där i söndags så hon ska få den nue på lördag istället och så köpte jag present till pappa eftersom att han fyller år på måndag!!

Nue har jag och sötnosen nästan precis ätit och ikväll hade vi tänkt kolla på någon film och sen kolla på Grey`s, kan man jue ej missa....

Såhär ser min nya telefon ut:






Onsdag

Mmm det är det idag och jag vaknade för en stund sedan. Har inga särskilda planer för dagen men funderar på att göra vid mig och sen bege mig in till stan och fixa presenter till mina föräldrar...Sen så får jag kanske ta tag i och göra den allra sista skoluppgiften med sen man slipper tänka mer på den sen.

Igår var jue jag och Jessi i Lund på Nova och shoppade lite grann :) Det blev lite shopping för min del och lite mer för Jessica. Vi handlade bland annat varsin likadan klänning för att den var såå fin, den är lila och en massa blommor på den i olika färger. Den är såå somrig och vi kunde inte bara åka hem utan en, hehe. Sen så handlade jag även ett vitt linne på röda stjärnor på och så blev det lite nya underkläder...
Vi hade en mycket trevlig och rolig dag tillsammans, blev mycket skratt  och trams och flamsande. Vi gick där i våran egen takt och tittade och prövade en massa kläder och sen så käckade vi lite mat och sen gick vi en runda till och sen så innan vi skulle köra hem så köpte vi med oss varsin mocha latte och så gick vi inom Skopunkten och Bolagret oxå. På Bolagret hittade vi en najs tavla som skulle passa bra in här så det blev att jag kommer få den på lördag :)

Avslutar med att visa er bilder på det jag shoppade....
  





Överraskningar :)

Igår var ingen super bra dag för min del för att jag hade värsta huvudvärken och så gick den ner i nacken så kändes som jag ej kunde röra mig för då gjorde det bara mer ont. Så jag låg mest och vilade igår, orkade ej göra något annat och vädret var jue ej så tillalande heller...men bra ändå att det kom lite regn det behövdes.

Såå när min sötnos kom hem igår så låg jag och sov så gott på hans soffa, märkte knappt att han kom hem bara och han ville ej väcka mig...men blev ändå väckt sen av mobilen.
När min sötnos hade duschat och gjort sig klar och packat det han behövde så körde vi hem till min lägenhet igen. Vi trivs bra i min och när vi nue lagt ner tid på att måla och köpa nya möbler dit så vill man vara där med lite.
Min sötnos körde sedan för att fixa lite mat och hyra en film han viille se men som jag mer än gärna ville se igen. Så han körde och fixade det och jag fortsatte vila, orkade ej göra så mycket annat.

När min sötnos kom tillbaka så hade han med sig mat, det blev varsin kebabtallrik och det går jue alltid ner och det passade sig utmärkt igår när man ej orkade laga nån mat. Skulle ha lagat mat annars, men så tyckte Paul att han kunde köpa nått istället. Ja sen när jag hade satt mig vid bordet så jag fick jag helt plötsligt en present och det var en till lila vas som jag ville ha. Blev jätte glad :) Sen så frågade han mig om jag hade några planer för idag då och jag sa att på eftermiddan har jag det. Hurså? Då sa han det får du se sen när vi ätit klart. Nyfiken blev man jue...hehe.
Så efter vi hade ätit så satte jag mig i soffan och då tog han fram den filmen han skulle hyra, det var Guldkompassen. Men han hade mer i påsen och det var tydligen två filmer till som han hade köpt som han visste att jag ville se. Sådana här oväntade saker gör en såå glad och han lyssnar och tar till sig saker sen när man minst anar det så kommer han med det :) Han är helt underbar och jag älskar honom såå mycket....
Såå vi hade en jätte mysig kväll, kollade på Guldkompassen och bara gosade och sen så satt vi datorn och lyssnade och kollade på gamla musikvidoes på Youtube....

 

Mår mycket bättre idag ska jag säga, känner mig mycket piggare och gladare. Nue ska jag snart gå och duscha och fixa till mig och äta nått får jag med göra. Ska nämligen följa med Jessica till Nova sen i eftermiddag. Vi skulle först bara träffas och fika men sen messade hon imorse och frågade om vi skulle till Nova istället och det tackar man jue ej nej till...hehe :)

KÄRLEK






Om En Vecka...

Så går jag ut som färdig Undersköterska :) Kan knappt förstå att jag snart har klarat en utbildning till. Så nästa måndag den 2 juni så är det avslutning för oss så klassen och våra två lärare ska träffas och så ska vi fika tillsammans lite på morgonen i klassrummet och även ha lite utvärdering. Sen så skulle nog lärarna ha någon överraskning eller nått liknade oxå, får väl se vad som dyker upp. Sen så ska vi till China Wall och äta lunchbuffe tillsammans, ska bli jätte trevligt :)
Mina snälla föräldrar har även fixat lite fest för mig på lördag eftersom att jag går ut skolan och klarat en utbildning till. Såå snällt är det att dem vill fixa det, men ska ej glömma att vi ska fira min pappa med som fyller år den 2 juni. Så det kommer komma lite släktingar, vänner och jag tror det kommer bli riktigt skojsigt :) Kan jue hoppas att vädret med är på vår sida så man kan sitta ute...

Annars är det sådär med mig, kännt mig lite små krasslig sen lördagskväll. Har haft jobbig huvudvärk som ej vill försvinna riktigt och sen är jag lite små förkyld. Men jag och min sötnos har haft en riktigt trevlig och mysig helg ändå jue. Har jue vatt hos mina föräldrar, varit på utflykt, kollat på bia och vatt hos Pauls föräldrar....
Vi körde ut till Pauls föräldrar igår nämligen en runda eftersom att det var jue Mors Dag, så vi köpte med lite fika och så som vi kunde fika på och tanken var att vi ej skulle vara där så länge. Men det blir jue aldrig som vi tänkt oss. Det blev att vi var där tilll åtta på kvällen för vi fikade där sen så satt vi ute i deras trädgård och bara hade det bra i solen och jag och min sötnos sprang även runt och busade en del, vi sprang runt och jagade varandra och hade pax på en sten m.m. Kände mig som en liten sommarflicka som sprang runt där...hehe :) Roligt hade vi alla fall!! Jaa sen så blev det att vi stannade där för dem undrade om vi ville äta med dem, så det gjorde vi. Det blev hemmagjord potatismos, grillad lax och stekta grönsaker sen så till efterrätt blev det glass och lite jordgubbar. Första jordgubbarna detta året, säger bara Mums :)


Jag älskar dig min Pauli, det känns såå rätt med dig och jag är så glad att det är du och jag :)



Utflykt :)

Imorse så ringde Pauls mamma och väckte oss. Hon undrade om vi följa med henne och Hasse på lite utflykt. De skulle bland annat köra mot Hällevik. Vi hade  inget för oss så vi följde med. Så dem kom och hämtade oss vid halv tolv tiden..
Vi var först i Hällevik och gick en runda och dem köpte även lite fisk och sådant, själv är jag ej så glad i det så det blev ingen fisk för min del. Vi var oxå i Hörvik, Nogersund och i Kråkås och körde/gick och tittade. Det är såå fint och mysigt där, finns många fina hus att titta på. Sedan så körde vi till Pukavik där vi även blev bjödna på middag, vi åt vildsvinsstek...mm såå gott det var :) Det blev även efterrätt men det tog i vi i Sölvesborg på Sill och glassbåten, såklart blev det glass, hehe.
Det var jätte trevligt att dem frågade om vi ville följa med för det var en riktigt mysig och trevlig dag, får verkligen göras om. Trevligt med lite oväntade utflykter ibland.

Är lite småseg just nue och har lite små ont i huvudet, menmen det får gå ändå. Kanske blir piggarse sen när vi kommer ut. Ska nämligen på bia sen, jag och sötnosen. Vi hade inga planer för kvällen så vi bokade två biljetter till nya Indiana Jones filmen. Hoppas den är bra, ska bli mysigt att gå på bia i alla fall med min myisga sötnos :)

Ni får ha en fortsatt trevlig kväll!!!




KVH, Hospice

Där var jag och min klasskompis på studiebesök imorse i någon timme. Det var mycket givande och hon som tog emot oss var mycket trevlig :) Nue ska man bara skriva ihop några reflektioner om det oxå och maila in till vår lärare, den sista uppgiften vi ska göra, känns såå skönt!!

Efter studiebesöket så traskade vi in till stan med våra cyklar. Vi båda var lite hunriga så vi satte oss på Lilla Tiorg och käckade frulle från Brödboden, riktigt najs var det. Vi kände sedan för att gå en runda istan och kolla läget så det gjorde vi oxå. Det blev lite shopping för bådas del och vi båda är mycket nöjda med våra köp :)
Här kommer bilder på det jag handlade:

   

Min sötnos han är och klipper sig nue och han när han kommer tillbaka ska vi packa ihop lite saker och så för att vi ska vara i hans lägenhet i helgen för att min lillebror och hans tjej ska nämligen låna min. Sen så ska vi till stan en runda igen och sen så ska vi även kolla lite på skor, är ute efter lite nya sommarskor. Efter det så ska vi köra hem till landet en runda och hälsa på, kände för det. Trist att bara sitta inne när det är så härligt väder ute jue. Så det är det vi ska göra idag....annars resten av helgen har vi inget planerat, får väl se vad som dyker upp.

Ha En Trevlig Helg :)







Nya frisyren kanske?

Mm kanske det här är den nya frissan som man ska införskaffa sig. Inte så svårt i och för sig, bara att låta det växa jue och f'ärga det nått snäpp ljusare...gillade den här frissen.
Jag såg att man kunde in och kolla olika kändisfrisyrer på http://kandisfrissan.veckorevyn.com/, fick tipset från min kompis Annika som även hon bloggar och testat detta. Ganska så skojsigt, i vissa frisyrer såg man inte alls bra ut i. Hehe :)

Idag så har jag slappat en hel del innan jag tog tag i det som jag hade tänkt göra idag och det var att diska och städa. Men tog tag i det till slut så nue är här rent och snyggt, precis som det ska vara.

Jag och sötisen har nästan precis duschat och nue så håller han på med att göra en mumsig pastasallad, så jag passar på att blogga lite. Men ska vara duktig och duka och lite så strax. Annars ikväll ska vi bara vara hemma och ha myskväll, behövs verkligen :)

Har lite mer bloggsug idag men beror nog på att man har tid till det....men det går lite upp och ner det där. Hoppas ni förstår. Menmen ha det så bra nue ska jag gå och ägna min tid till min sötnos som står i köket och fixar, han är såå söt och jag älskar honom såå mycket.

Hejsvejs!!!!




Trevlig Kväll :)

Mmm det har jag och min sötnos verkligen haft hemma hos hans föräldrar. Det kändes super att få vara där ikväll och få prata och lyssna på deras råd, efter allt som hänt. Är nämligen såhär att vi har haft funderingar på att flytta till Göteborg för att Paul hade chans till jobb där uppe. Kändes lockade att flytta och göra nånting nytt när vi först fick reda på detta men igår så körde vi upp där för att kolla läget och få lite mer fakta om vad som kommer hända och ske. När vi fått reda på allt så kände jag att jag vill ej flytta eftersom att vi skulle i så fall flytta snart. Jag känner att om jag ska flytta nånstans längre iväg så ska det kännas bra och man ska ej stressa fram nått.
Så igår var det lite jobbigt för vi visste ej riktigt hur vi skulle göra men efter att ha pratat och lyssnat på Pauls föräldrar idag såå känns allt mycket bättre :)

Såå det blir ingen flytt inte än på ett tag i alla fall, det passar sig inte riktigt nue. Vi vill bara att det ska vara VI, för det har vatt så mycket annat så det har inte riktigt känts som VI fråns nue för ett tag sedan så vill vi att det ska vara ett tag innan vi tar nästa steg.

Så ikväll var vi där och grillade och fikade och hade det riktigt trevligt och jag och hans mamma satt sedan och pysslade en bra stund. Hans mamma är riktigt pysslig så ibland när man är där så pysslar man :) Jag har aldrig vatt så pysslig men börjar bli det mer och mer...hehe :)


"När Man Vet, Så Tvekar Man Inte"









Blogga?

Idag så hade jag lite tid för att blogga. Känner inget större behov att blogga så mycket längre, finns andra saker som är viktigare för mig just nue. Men det här med bloggandet verkar gå lite upp och ner. gör det för mig i alla fall och verkar göra det för många andra oxå.

Men det är ganska så bra här i alla fall, varit lite mycket att tänka på men det kommer ordna sig till det bästa, brukar göra det i alla fall och man har jue Paul som alltid finns där =)

Ihelgen så hade jag Inflyttningsfest i min nya lägenhet och det blev mycket lyckat. Dem flesta som jag hade frågat kunde komma, det var bara några som inte kunde. Men dem som kom, tack till er för presenterna och så och jag hoppas ni hade det skoj. Men det verkar som dem hade det...hehe =) Tycker vi hade det mycket skojsigt och trevligt och det var skoj att träffa alla, speciellt dem som man ej träffat på ett tag. Det blev 'ven utgång på Grand oxå och det var skoj att få komma ut och dansa för det var väldigt länge sen jag var där och man lyckadades även denna gång hamna på bild.

Här är lite bilder från festen, vissa är på fel håll men det är bara för att dem är tagna från Pauls mobil och fast att man sparar dem rätt så lägger dem sig fel, fattar ej varför. Menmen ni ser nog vad det är ändå :) Kommer fler bilder så småningom...så håll utkick.

   





Älskar dig min Pauli, det är du och jag =)






Min Lägenhet + modellbilder

Ihelgen så kommer vi nog vara i min lägenhet större delen, så om jag ej bloggat på nån dag så vet ni varför för att jag har inget internet där än...

Nue ska jag snart gå in i duschen och duscha och sen göra vid mig och packa ihop min saker, sen bege mig hem till min lägenhet. Ska jue tvätta idag, trist men sådant måste med göras ibland. Men först tänkte jag inom stan en runda och kolla läget...länge sen jag var istan så får en en runda.
Sen så blir det att ägna eftermiddan åt att tvätta som sagt och sen så slutar min sötnos tidigt idag och det skönt att han gör det för det känns som man får mer helg tillsammans. Vi har annars ej så mycket planerat idag, kanske fixa lite i min lägenhet och så annars blir det nog lugnt. Men man vet jue aldig, kanske dyker upp nått.

Sen imon blir det med att fixa och städa och så för sen på kvällen så ska jag ha lite inflyttningsfest för dem som tänkt komma...har bjudit en del men är nog inte alla som kommer...menmen dem som kommer, kommer och det blir nog skojsigt ändå förhoppningsvis =)

Duschen kallar, så hoppas ni får en bra helg!!!!

Fler modellbilder, ej redigerade

 






Torsdagskväll

Mmm det är det och här sitter jag framför min älsklings data och bloggar lite och lyssnar på The Streets. Min älskling gick och la sig för en liten stund seda...trist men han ska jue upp imon så då måste han jue lägga sig i tid. Såå skönt är det att det är fredag imon och att min älskling slutar tidigt, det är det bästa med hela fredagen, hehe.

Jag var jue hemma på landet idag och det var skönt att bara vara hemma och slappa och busa med busiga Tindra. Sen nue ikväll har vi vatt hos älsklingens storebror och hans familj. Där blev vi bjudna på grillat och pastasallad, var jätte gott och trevligt, fast att man var lite seg.

Är inne i en down period känns det som. Känner mig orkeslös och har ingen motivation till nånting, ändå är jag super nöjd med mitt liv nue...men tror jag känner såhär för att det har vatt väldigt mycket på sistone och än är det ej slut. Är nya saker på gång och vi vet ej än hur det kommer bli med det....mycket som ska fixas om allt ska gå i lås. Men annars är allt super och jag är super glad att jag har Paul vid min sida, speciellt när jag har mina dagar då jag är lite nere.

Men det måste jue gå neåt ibland för att det ska kunna gå uppåt igen :)




Hemma på landet igen...

Jaa jag åkte hem till landet innan imorse igen, hade inget bättre för mig så. Jag och sötnosen var jue här hemma en runda igår kväll oxå och då hade vi även Tindra och Vonka med oss :) Så vi fikade och hade det trevligt här igår ute i trädgården.
Sen så när jag vaknade idag så kände jag för att åka hit igen för att få träffa Tindra igen, hon stannade nämligen kvar här sen igår. Så man får jue passa på när man väl kan träffa henne, kom jue så klart hem för att träffa dem andra oxå!!

Igår eftermiddag var jag jue med Vonka och Tindra oxå och det var länge sen jag hade träffat Tindra så när jag kom igår så rusade hon fram till mig och så fick jag världens kram =) Vi var sedan på Maxi en runda och där bjöd jag dem på varsin glass. Vi var sedan hemma hos dem en runda och där blev jag bjuden på mat, tackar man för!! Jaa sen så var vi jue på landet på kvällen.

Idag ska jag bara vara här hemma och slappa och busa med Tindra och sen ikväll ska jag och sötnosen hem till hans storebror och grilla....eller jag är i valet och kvalet om jag ska följa med. Det har vatt så mycket på sistone så vet ej riktigt om jag orkar...men blir nog att jag följer med.

Var inne på min bilddagbok innan eller min lillebror var det för att han skulle visa mina modellbilder för min mammas väninna och för Tessan...då var dem tydligen bortplockade. Man fick tydligen inte ha sådana bilder där, men konstigt att dem tar bort mina när det finns många andra som jag bland annat känner som har liknade bilder uppe....blev lite sur, menmen.






Katastrofövning

Igår så var jag och min klass och våra lärare i Psykiatri och Sjukvård på Katastrofövning i Lund och Malmö. Det var verkligen en upplevelse att få vara med om det och roligt hade vi. Hoppas bara att man inte får vara med om det på riktigt för det skulle inte vara lika roligt. Det var två övningar, den första var i Lund, revingehed.
Där skulle vi vara med om en tågolycka, vi var resenärer som åkte tåg som sedan blev skadade för att det var några demostranter på tåget som drog i handbromsen och tände eld på en papperskorg, knivskar oxå några personer.
I denna övningen så skulle jag spela oskadd men skulle ha väldig hosta efter röken och så var jag även lite chockskadad och bekymrad över min kompis. Det var en rolig övning, vi spelade jue på våra roller och det tycke nog några poilser var jobbigt....hehe =) En bra och lärorik övning men allting var lite oorganiserat här tyckte vi och det var inte särskilt bra om händertagande från polis och brandmän.

Men i den andra övningen som var i Malmö var allt mycket bättre och jag tyckte denna övningen var roligast. Här var vi med om en seriekrock, bland annat med en minibuss som hade illegala flyktingar med sig så dem pratade ingen svenska alls.
Jag var förare i den bilen jag "körde" i och jag skulle spela att jag hade en lårbensfaktur och var blek och hade hög puls och anding. Vi i den bilen vi satt i spelade verkligen våra roller, vi skrek och hade oss för att få hjälp. Eftersom att jag hade en lårbensfaktur blev jag ett brådskande fall när dem väl kom och skulle hälpa oss, dem fick slå in en ruta i bilen för att få ut oss och kunna öppna dörrarna. Sedan fick dem dra ut mig och jag fick läggas på en sideboard tror jag det hette, jag fick även en nackkragge. Det var en upplevelse att få vara med om det och få känna hur det är att ligga på en sådan sideboard och få bli omhändertagen av polis och brandmän, hehe =)

Det var en lång dag igår så man var väligt trött när man kom hem och ont i halsen och hes var man efter allt skrikande. Så när jag kom hem lite efter sex igår så körde vi till Pauls föräldrar för han skulle hämta sin bil där och så fick vi även lite middag där, snällt.

Nehä nue ska jag se på Days som började nue sen så ska jag fixa till mig och sen träffa Vonka ochTindra en runda...skulle nog till Maxi och handla. Ha det bra, kram!!




Inte Så Mycket Tid!!

Nix det blir inte så mycket tid till bloggningen längre men på ett sätt gör det ej så mycket för att man har jue ett liv utanför sin blogg med som jag värdesätter mycket mer nue. Trivs som fisken i vattnet med mitt nya liv =)

Har gjort en hel del sen sist som vanligt. Har bland annat varit hemma på landet och solat, har jue varit såå härligt väder hur länge som helst nue, såå skönt. Synd att det inte är det idag bara för jag hade jue tänkt sola eftersom att jag är ledig.

Fredagen och halva lördagen spenaderade jag och sötnosen i min lägenhet, vi målade för fullt. Fick en idè att måla en fondvägg i min lägenhet i mörk grått för att resten av rummet är ljus grått och även köket är det, så jag ville bryta av det lite. Så i tordes var jag och sötisen runt på några ställen och letade färg och till slut så hittade jag den färgen som jag hade tänkt mig....Så vi har målat och ikväll ska vi måla ytterligare en gång och sen kommer det vara perfekt, vi är väldigt noggranna :)

Ilördes så fotades jag även igen, denna gången var det bikini/underkläder i ett rapsfält och fotografen var från Hässleholm. Han har fotat mig två gånger innan. Vi hittade ett passande rapsfält hemma på landet som min pappa hade tipsat om. Vädret var på topp och även jag så det blev många bra bilder, både jag och fotografen blev nöjda med dagen!! Efter fotningen var jag och sötnosen hos hans föräldrar och grillade en runa och sedan var vi bara hemma och gosade och kollade på Körlsaget.

Igår, söndag så kom mina föräldrar och kollade i min lägenhet. Dem gillade den :) Vi körde sedan ut till Färlöv till sötnosens föräldrar. Mina och hans föräldrar träffades för första gången och det gck hur bra som helst, dem verkade trivas bra....skönt =) Jag och sötnosen fixade med fikan så att våra föräldrar fick sitta och prata med varandra och det blev lyckat....

Bjuder på fler bilder från fotosessionen i lördes, dem är dock ej redigerade än.

   





Modell i Rapsfält :)

Modellbild tagen idag =)
(Ej Redigerad)



Ett smakprov på alla fina bilder som togs, fler kommer
så småningom!!


(Mer uppdatering om allt som hänt på sistone kommer så småningom när tiden finns)






Sockerpaj :)

Det är jag det. Fick ett gulligt sms av min sötnos imorse där det stod " Du är bäst, jag älskar dig min sockerpaj" Kan man bli gladare :) Han är för go och tänker på mig och idag har jag ej mått så bra min mage krånglar en del men beror nog på all stress som vatt på sistone...så när man får sådana mess blir man genast gladare.

Har som sagt varit hemma idag och vi sov i min lägenhet inatt så var där i stort sett hela dagen inann jag cyklade hem till sötnosens lägenhet för att börja med läxor. Hade ingen större lust till det precis för att man kan inte koncentrera sig när det hugger i magen men fick försöka och jag är nästan klar med det. Vill bli klar så man kan slippa tänka på de så man kanske kan få vila imon och kanske sitta i solen en stund...har knappt hunnit det.

Ikväll så har sötnosen och jag varit i min lägenhet, vi lagade mat där och det blev sen middag som vanligt. Menmen vi ska försöka ändra på det där. Vi var sedan hos mina föräldrar en runda, körde dit vid åtta tiden för att vi skulle hämta en sak. Jag ska nämligen måla en fondvägg i min lägenhet så hade mamma och pappa pappskydd till golvet så vi fick det, snällt :)

Vi ska åka och kolla på färg imon sen på fredag ska vi börja måla när min sötnos slutat jobbet, han slutar tidigt på fredagar nämligen. Ser framemot det och det kommer nog bli najs när det är klart :)

Tänkte slänga upp en bild på mig i min nya bikni som jag shoppade i förra veckan eller när det var...man ser jue den bättre när man har den på sig.







Flyttning, Ikea M.M.

Nue tänkte jag ta och skriva om vad som har hänt i mitt liv på sistone för er som är intresserade. Det har vatt mycket på sistone så har ej haft tid eller tillgång att sitta vid en dator. Men nue har jag lite mer tid till det igen.

Det som har tagit mycket av min tid är att jag har flyttat och det gjorde jag i Torsdags. Det gick snabbt och lätt och det var inga konstigheter och tack till alla som var snälla och ställde upp och hjälpte mig. Sen på kvällen efter flytten så var vi med Jessica och Marcus en runda...

På fredagen var det dags för Ikea och min sötnos Pauli körde och även hans mamma följde med, Vi hade en jätte trevlig utflykt och jag hittade allt som jaf var ute efter. Vissa saker blev ändrat för att det blev ej som man tänkte det men det blev mycket bättre än vad vi först trodde. Jag är jätte nöjd med mina köp och det kommer bli såå fint i min lägenhet när allt är på plats. Efter Ikea så käckade vi hemma hos Paulis föräldrar och sedan körde vi hem till min lägenhet och bar upp alla möblerna, fick hjälp av Johan. Sen så började jag pch Paul sätta ihop lite möbler och vi fortsatt sedan hela lördagen med att det. Det tar sin lilla tid att sätta ihop möbler kan jag säga.
På lördagskvällen så var vi på fest hos Jessica och Marcus och det var jätte trevligt och skojsigt men det blev ingen utgång för min och Pauls del!!

Sen i söndags fortsatte jag dona och greja i min lägenhet så nue är allt det stora uppe så nue är det bara lite småfix som ska fixas...som att sätta upp tavlor, var dem ska vara och vad man ska ha för prydnadssaker m.m. Är lite mer sådana saker som man vill köpa men det kommer så småningom. Man kan jue ej vara färdig med allt på en gång, man måste jue känna in det med lite så det känns bra...

Här är lite bilder på möblerna jag köpt och sen så småningom så kommer bilder på lägenheten oxå så att ni får en helhet...

   


 







Skulle bara......

säga att att jag lever och att allt är bara bra här =) Men har haft fullt upp dem senaste dagarna med flytt och annat så har ej haft tid att sitta vid datorn. Men jag lovar att blogga om allt när jag kommit lite i ordning och har lite mer tid!!!

Haa Det Bra =)




RSS 2.0