Shopping =)

Jag kom på att jag ej lagt upp och visat bilder på det som jag har shoppat på senaste tiden så jag tänkte göra det nue när jag kom på det, hehe =) Vet att det finns nog dem som är lite nyfikna.

Jag shoppade blandannat i måndags och då blev det en svartvit lång skjorta och ett svart bälte till det, men det tänkte jag inte lägga upp nån bild på än. Det beror på att jag nog ska ha det imorgon om jag ska ut, så då kan ni se Outfiten på istället, ser man bättre oxå hur det ser ut på!! Men ni ska få se kort på den svarta koftan med blåa ränder på som jag oxå shoppade i måndags.

Sen så var jag en runda istan igår oxå kom jag på med min bror och Tindra såklart. Jag var ute efter en tröja på Bikbok men den var helt slut :( Såå synd för den var såå nice!! Men jag shoppade en tröja på Cobus istället som jag med ska lägga upp en bild på tänkte jag....

  
Snygga men enkla, eller hur??


Hej så länge!!!





Fredag!!!

Jaha då var det Fredag igen då, veckorna springer verkligen i väg och denna veckan har verkligen gått otroligt fort!!
Idag är det sådär med mig, har en jobbig huvudvärk som kom smygande redan igår kväll och den sitter i idag med så det blir ingen praktik för mig ikväll. Kommer vara hemma och vila istället så man förhoppningsvis slipper den här dumma huvudvärken resten av helgen när man har lite inplanerat som man inte vill missa =)
Så jag tänkte bara slappa idag som sagt, ska snart lägga mig i soffan och kolla på Rachel Ray tänkte jag, orkar inte vara uppe så mycket när man har sådan här huvudvärk. Men hade på känn att den skulle komma för att den brukar alltid komma i samband med att jag ska ha den tråkiga mensen. Menmen så är det!!

Igår var jue jag på arbetsintervju på ett Ålderdomshem och dem verkade väldigt positiva för att jag hade en bra bakgrund och det var ett stort plus att jag snart är utbildad. Så dem skulle tänka lite och sen höra av sig i nästa vecka. Så ni får hålla tummarna till mig att det blir nått =) Om jag ska jobba där så kommer det bli nätter och det har jag aldrig jobbat innan. Men man måste jue testa annars vet man jue inte hur det är. Jag kan säkert tänka mig att det är skit jobbigt den första tiden men sen så kommer man nog in i det ganska så bra. Det viktigaste är jue att man får sova och lugn och ro när man väl ska sova så man orkar jobba natten. Men förhoppningsvis blir det inga problem nue när man ska bo själv och så!!! Jobba nätter är jue bra med för att det blir goa pengar och det behöver jue jag =) Jaja vi får se i nästa vecka vad hon säger då!!!

Jaja nue börjar snart Rachel Ray så ni får ha en toppen Fredag!!!


image686




Tänkte Berätta.....

Nue tänkte jag berätta om det fruktansvärt jobba som hänt i mitt liv just nue. Mina vänner eller dem närmaste vet om det nue och även familj och så och jag ville att dem först skulle veta och inte läsa det här igenom, Viss det är jue dem som kommer göra det och många andra oxå. Detta kommer kanske chocka många. Men det är så det är.

Det som har hänt är att Jag och Peter ska dela på oss. Vi är inte längre tillsammans. Usch får tårar i ögonen bara jag skriver om det för det är sjukt jobbigt. Man trodde inte detta skulle hända nämligen men det gjorde det och det beror på att, jag känner mest att vi växt ifrån varandra, ej har så mycket gemensamt det där som fanns innan finns inte där längre. Det var lite så här innan vi åkte iväg till Thailand, man vill liksom försöka in i det sista och visst det var bra när vi var iväg,  Men när vi kom hem igen så märkte man det ganska så snabbt, det är inte som det än gång var och det är jättre tråkigt och det är jobbigt att inse det.
Men vi, jag insåg till slut att det går inte mer. Jag vill vara själv för att vi kan inte ge varandra mer i detta förhållandet. Det var många som blev lite chockade när vi berättade eftersom att ingen har märkt nått. Men man har ej viljat visa utåt att det kanske inte varit så bra under en tid. Man vill jue försöka lösa det själv men nue verkar det inte gå mer som sagt.

Så det är därför jag ej orkat blogga särskilt mycket och jag har inte heller varit så aktiv vid datorn över huvudtaget för att jag är nästan aldrig hemma längre för att jag orkar inte det. Jag är hos kompisar nästa varje kväll och jag är sååå jätte, jätte tacksam för att ni finns. Hade inte klarat mig utan er och inte utan mina föräldrar och syskon heller =)

Nue orkar jag inte skriva mer om detta, som sagt det är jätte, jätte jobbigt att bara prata om och det är det att skriva om det oxå. Man blir helt tårögd :( :(

Men nue vet ni!!!!




Ny Dag!!

Japp ny dag idag och idag är det Onsdag och det är snart dax för mig att cykla till praktiken. Har ingen större lust till det när det regnar menmen det får gå ändå!!
Idag så praktiserar jag mellan halv nio och fyra. Hoppas det går bra och att mina manliga handledare nue är bra och att man kommer trivas och så där. Man är alltid lite nervös när det nytt jue, jag är det i alla fall.
Efter praktiken har jag för mig att vi skulle köra och handla med Palle, Vonka och Tindra. Dem behövde handla och det behöver vi med lite så då passade bra att dem åker med oss!!! Annars vet jag ej riktigt vad som händer ikväll, fårse som vanligt. Hehe =)

Igår eftermiddag/kväll så stack man hem till Jessi och Marcus och hjälpte dem att flytta möbler från deras lånelägenhet till deras gamla. Sen så var vi på Byggmax där dem köpte nytt golv till köket så dem la golv igår kväll och man hjälpte till lite med det man kunde. Vi käckade även lite pastasallad, mcyket gott men jag blev såå mätt. Vi fikade även på varsin semla, det var mumsigt =) Hade en trevlig eftermiddag/kväll hos dem. Alltid lika skoj att umgås med dem!!!

Nue måste jag fixa till det sista här innan det är dags för mig att cykla. Kanske får leta fram mna regnbyxor?! Haa en bra dag så hörs vi =)




Praktik, Brohaga!!!

Idag var det dags för att börja på min nya praktik, nämligen inom Psykiatrin. Jag ska vara på Brohaga nue i 4 veckor och sedan kommer jag vara där 2 veckor till i maj!! Idag så skulle jag börja klocka 8 och träffa hon som har hand om praktikanter och annat!! Jag var där i en halv timme och sedan så fick jag gå hem, mycket nice!! Jag fick bara mitt schema och så fick jag reda på vilken min handlledare ska vara men träffade honom aldrig. Sen så fick jag papper om sekretessen som jag ska skriva på och lämna imon!! Så imorgon kommer vara första riktiga dagen där som jag kommer gå med min handledare som då är en kille. Ska bli lite intressant eftersom att jag aldrig haft en kille som handledare innan men det ska nog gå jätte bra =) 
Verkade vara ett bra ställe och trevlig personal, dem som jag träffade på idag var det i alla fall!! 

Fick jue mitt schema idag och det såg hyffsat ut men lite trist att jag börjar med att jobba helgen eftersom att jag hade jue lite planer på att festa och gå ut men nue blir det inte så. Får ta det nästa helg istället kanske!!

Efter praktiken så stack jag hem till en killkompis till mig som var hemma. Vi stack upp till stan och där blev jag bjuden på frukost på Brödboden, det var nice =) Jag gick sedan hem till honom igen och han gick och klippte sig. Kan säga att hans nya frissa blev riktigt snygg, passar honom mycket bra =) Jaa så jag är fortfarande här och bara slappar idag och det är mycket trevligt för att han är så rolig att umgås med!! 

Hmm har inga större planer för kvällen men får väl se vad som händer, kanske gör klart min läxa eller så blir det kanske bara till att slappa framför tv:n. Jaja fårse vad som händer helt enkelt. Brukat alltid hända en massa nue tycker jag och det är skoj!!!

Jaja nue ska jag kolla på dagens avsnitt av Days tänkte jag och vara lite social med min killkompis.

Ha en fortsatt bra dag =)




Solen Skiner =)

Kan det blir bättre. Det är underbart väder ute tycker jag, eller nästan. Det blåser men när det inte blåser så är det riktigt skönt ute =)

Mm idag så var det då skola igen och idag så hade vi Psykiatri. Hjälp säger jag bara. Efter en halvtimme ville typ alla i klassen gå hem. Våran lärare är såå flumig och har verkligen noll koll på nånting. Hon frågade oss vad vi skulle göra....hur lätt är det för oss och veta vi är liksom elever och hon är lärare. Det är jue hon som borde veta vad vi ska göra och planera lektionen. Så idag gjorde vi inget vettigt!! Såå det var jue skönt på ett sätt men lite jobbigt om det ska vara så här varje måndag när vi ska ha henne. Man jue ändå lära sig och få ut något av ämnet man läser...Men vi fick sluta tidigt idag, redan halv elva och det var såå skönt att vi fick det =)

Efter skolan så stack jag upp till stan och köpte en längre svartvit skjorta och ett svart skärp som jag såg där i förra veckan och det ville jag bara ha så idag så köpte jag det. Handlade även en svart kofta med blåa ränder på och allt är från HM!!

Sen så har jag bara varit hemma och grejat och ringt lite telefonsamtal blandannat, Har ringt angående jobb på Charlottensborgshemmet så på torsdag ska jag träffa teamchefen där och så får vi se om det kan ledare vidare till jobb eller så, kanske till sommaren och kanske framöver oxå. Hade varit toppen =) Men verkade som jag hade bra chanser eftersom att jag kommer snart vara färdigutbildad!! Jaa så vi får se vad som händer men hade varit super med ett jobb!!

Nehä nue ska jag ta nått och äta innan min mage hungrar ihjäl här...har vatt hungrig i nån timme nue men ej hunnit äta än. Sen så måste jag göra klart en läxa med så ni får ha en fortsatt bra dag mina kära läsare.

Hmm som ni märker bloggar jag mer nue igen så kommer tillbaks mer och mer nue fast att det är som det är och snart kanske jag skriver om det!!

Tjaooo!!



Goodnight!!

Nue ska jag alldeles strax gå och lägga mig hade jag tänkt. Är jue skola imorgon, i och för sig så börjar jag inte fråsn halv nio men ska duscha och så innan så får gå upp i vettig tid så man hinner!! Så lika bra att krypa ner i sängen strax så att man får sig lite skönhetssömn, haha =)

Ikväll så kom jag hem från mina föräldrar, har jue varit där idag och det var trevligt och det var skönt att vara hemma lite!!
Jag kom hem vid halv åtta och då satte jag mig såklart framför datorn, har en vana att göra det. Datanörd som man är, haha =) Sen så satte jag mig och kollade på lite program som jag spelat in innan i veckan som jag ej hunnit se så nue tog jag tillfället i akt att göra det!!
Sen så har jag suttit vid datorn och lyssnat på bra musik och pratat med många av mina goa vänner på Msn!!

Vill säga Tack till alla som finns där just nue för mig, känns jätte skönt att veta att ni finns där och tänker på mig fast att ni inte riktigt vet vad det handlar om. Tacktack!!

image685


Kvällens låt: Johnossi - Family Values
Såå bra =)




Landet!!

Jag är hemma på landet idag hos mina föräldar. Jag tog bussen hit så att jag var här vid två tiden och efter en liten stund när man hade vatt här var det dags för middag. Min mama hade lagat Potatis, biffar och sås och lite grönsaker till det, mums säger jag bara =)
Det är alltid lika skönt att vara hemma lite och bli ompysslad och snacka lite och så, speciellt nue när det är som det är!!
Vi har även kollat på film nue i eftermidda/kväll. Vi kollade på den nya Rambo filmen och den var faktiskt bra men den var ganska så rå och äcklig.
Om lite mindre om en timme så ska man åka hem igen, tiden går verkligen såå fort. Imon är det jue måndag igen och då är det skola. Imon kommer vi att börja med Psykiatrin, ska bli intressant och se vad vi ska göra och så!! Sen på tisdag så går vi ut på praktik igen, inom Psykiatrin då. Jag ska vara ute på Långebro på ett ställe som heter Brohaga. Man får hoppas det blir bra där med och att man trivs.

Igår var jue jag hos Jessi och Marcus och det var trevligt och skojsigt som det brukar vara =) Vi käckade pizza tillsammans och så kollade vi på Melodifestivalen, var jue inte särskilt många bra bidrag igår, eller hur?? Sen så kollade vi på någon film oxå som var på tvn med Vin Diesel. Hade sett den innan men den är så bra så det gjorde inget att man såg den igen =)

Mm menmen ni får ha det så bra, ska vara lite social innan man ska åka hem och sen så kom min moster och hennes sambo så får väl prata lite med dem med...


image684







Melodifestivalen, del 3

Är det ikväll och det ska jag kolla på tänkte jag och det ska jag göra hemma hos Jessi och Marcus sen så skulle kanske nån mer skulle komma till dem!! Det ska bli skojsigt! Vi ska äta ihop och lite så med....
Hmm får man hoppas det är några bra bidrag ikväll, för förra lördan var jue ingen större hit förutom Sanna Nielsens.

Idag har jag städat och grejat lite här och är inte riktigt färdig så ska snart fortsätta tänkte jag!!

Igår var det jue fredag och då var det sista dagen på praktik och det var såå tråkigt!! Det var en så bra dag där och många av mina favispatienter var där så det var såå sorligt att säga "Hejdå" till alla och även till personalen. Alla skulle jue kramas och hålla på med jue, hehe. Kommer sakna det stället jätte mycket. Jag vill gärna i framtiden jobba med något sådant för det känns som att det kunde vara rätt för mig.

Eftter praktiken så träffade jag Emmy istan och vi gick till vårat favoritställe Nostalgia. Där åt vi lite lunch och det var väldigt gott och sen så tog vi varsin kopp the oxå och satt och snackade om allt möjligt!! Jag behöver jue verkligen prata av mig nue förtiden så jag är så glad att mina kompisar finns där och lyssnar =) Vi gick även en liten runda istan och det var då bestämde att jag skulle följa med Emmy hem och dricka lite vin och käcka tillsammans. Så så blev det. Vi gick hem till henne i regn och blåst, kan säga att vi såg ut som små troll när vi kom hem till henne =)
Vi hade en jätte trevlig och rolig kväll. Vi satt och drack vin, käckade och kollade på tv och satt och snackade massa skit med hennes sambo och hans kompis!! Tack för en jätte trevlig och rolig kväll, det behövdes =)

Nehä nue ska jag fortsätta med städningen innan jag ska iväg ikväll. Ha det så bra, ska försöka blogga snart igen!!
Men lovar inget.....

Hejdå!!!



Tillbaka??

Hmm tillbaka vet jag ej om jag är!! Men jag tänkte skriva ett litet inlägg nue när jag ändå är här inne. Det är jue många som frågat om jag ska sluta blogga och det ska jag INTE!! Det är lite mycket som händer i mitt liv just nue bara som gör att jag inte har orken eller lusten till det. Inte heller någon tid eftersom att jag knappt varit hemma dem senaste dagarna. Har varit hos kompisar och lite så om kvällarna och fikat och bara slappat framför tvn.

Så sluta blogga kommer jag inte men kanske inte bloggar lika ofta som jag gjort innan. Men det lär nog dyka upp ett inlägg då och då och jag tror att jag snart kommer blogga som innan. För jag tycker om att få skriva av mig och att man får respons från sina kära läsare som är snälla och kommenterar =)

Imorgon är det sista praktikdagen på Dagrehaben. Känns lite trist för att jag trivs som fisken i vattnet där!! Kommer sakna alla där som bara den. Men jag får dit och hälsa på sen!! Det har verkligen gått jätte bra där och jag fick mitt betyg där ifrån idag och dem var så nöjda med mig så det känns jätte bra =)

Nue ska jag faktiskt vara duktig och göra lite läxor som jag nästan glömt bort i allt kaos. Men nue så ska jag ta tag i dem så jag slipper tänka på dem mer!!

Så ni får ha det så jätte bra så lovar jag att blogga igen när jag känner för det!!!






Mycket!!

Det är lite mycket just nue så därför så är jag inte så värst bloggsugen!!

Men lovar att jag kommer tillbaka när lusten är tillbaka, vi får hoppas på snart....


Ni får ha det så bra så länge alla kära läsare =)


Dagens...


Dagens humör:
Förvirrad!!
Dagens mående: Magont
Dagens frisyr: Morgonfrlla, ej orkat fixa det.
Dagens klädsel: Joggingbyxor och en svartlila tröja.
Dagens planer: Vila, så jag kan gå till praktiken imon.
Dagens materiella vill ha: Ny säng.
Dagens längtan: Till Sommaren
Dagens fundering: Varför är det så svårt??
Dagens beroende: Riesenchoklad.
Dagens tråkigaste: Att jag fortfarande hade ont i magen när jag vaknade imorse.
Dagens tidning: Maxibladet!!
Dagens låt: U2 - I Still Haven't Found What I'm Looking For
Dagens Tid : 16.33
Dagens Gör : Skriver blogg och lyssnar på musik.
Dagens Borde göra : Göra läxor, men får ta det imorgon känner jag.
Dagens har gjort : Vilat, suttit på balkongen och njutit av det fina vädret.
Dagens tankar : ??
Dagens Övrigt : Jag mår bättre i magen än innan idag =)



Aj, aj i magen....

Mmm har ej sovit något vidare inatt för igår när jag gick och la mig så fick jag riktiga kramper i magen, kände som något högg rätt in i magen på mig. Fruktansvärt ont gjorde det, var nästan så att man började gråta. Så det har ej varit någon rolig natt alls. Jag har fortfarande aj,aj i min mage men har inte sådana kramper som igårkväll, men jag stannade hemma från praktiken idag i fall att det skulle bli värre igen!!
Får kanske ta och kolla upp varför min mage är som den är!! Jag vet jue att jag har en problemmage, har haft magkatarr och sånt skit när jag var yngre. Kanske är något sådant igen eller är det kanske något annat!! Menmen fårse om det blir bättre eller om det kommer tillbaka och så. I så fall får man jue kolla upp det närmre!! Men jag tycker inte om att gå iväg till vårdcentral och så, jag drar ofta ut på det och tycker att mina problem är inte så farliga. Men är inte bra om man skulle dröja på det och det skulle va något mer allvarligt!! Men det är det säkert inte, som jag brukar tänka. Haha =)

Så idag blir det vila och slappa på mitt schema som gäller. Jag ska försöka gå till min praktik imon igen om det inte blir värre igen. Är jue sista veckan på min praktik så jag vill jue ej missa mer, speciellt inte nue!!

Nue ska jag kolla på tv och se om man kan äta utan att få mer ont i magen.

Hejsvejs!!!



Grand och Ikea =)

Har varit full rulle sen igår kväll så har ej haft tiden till att hinna blogga fråns nue!! Jag tänkte berätta om min lördagskväll och söndagdag för er som vill veta, hehe =)

Ja igår då så var det dags för mig och Jessi igen för att ha lite tjejkväll och dricka lite vin och så, alltid lika skoj när vi ska ses, hehe =) Jag kan säga att det inte blev riktigt som vi hade tänkt!! Vi tänkte jue som sagt vara bara hon och jag men så blev det inte för att det blev att vi var med hennes kille Marcus och deras killkompis Paul oxå. Dem hade planerat att ha lite killkväll, kolla film och så!! Men så skulle både vi och dem beställa mat och grabbarna skulle köra och hämta det till oss. Men sen så tyckte vi när dem kom med maten att vi kan lika bra äta tillsammans så det gjorde vi, sen så stannade dem hela kvällen och det var trevligt!! Men dem följde inte med ut till Grand, men det gjorde inget. Jag och Jessi hade skoj ändå =) Det är såå roligt att dansa men hade gärna sluppit många av dem fulla killarna som var på dansgolvet, örk!!

Här kommer några bilder från kvällen igår:


Min Fest Outfit för lördagskvällen =)

   


Igår så berättade Jessi att dem skulle till Ikea, som idag då och så frågade hon om man ville följa med!! Klart man ville det, roligare att åka till Ikea än att sitta och dega på en söndag!!
Så idag åkte vi till Ikea och även deras kompis Paul följde med. Min Peter följde inte med eftersom att han hatar att gå i stora affärer, är inget för honom. Så därför får jag jue passa på när andra ska dit =)
Vi hade en jätte rolig dag, alla var lite halv slitna igår men det gjorde att vi fick hålla igång oss med att sjunga lite i bilen och svänga loss lite. Hehe!!
Det var faktiskt skoj att komma till Ikea och titta lite. Jag hittade en grå soffa som jag bara vill ha, den var jue såå skön att sitta och ligga i!! Sen så fanns det mycket annat fint med som man hade kunnat tänja sig. Men det blev att jag köpte en lampa som jag ska ha i köksfönstret och så blev det sjävhäftande dekorationer som man sätter på vägen. Svarta blommor som ska kringla sig upp längs väggen. Jag tror nog dem flesta vet vad jag menar eller?

Såå den här dagen har gått väldigt snabbt. När jag kom hem så la jag mig i soffan och kollade på Melodifestvalen och på Lets Dance som jag hade spelat in!! Kan jue säga att det var inte många bra låtar med i melodifestivalen igår!! Den ända som riktigt fastnade hos mig var Sanna Nielsens låt fast att den är väldigt lik en anan låt!!

Nue ska jag gå och koka pasta som jag kan ha till köttfärssåsen, så kan jag ha  med mig till praktiken imon. Man har jue inte lov som vissa andra. Kanske beror på att man var i Thailand i två veckor =)

Avslutar med några bilder från våran tripp till Ikea!!!

   





Melodifestivalen, del 2

Idag är dem i Västerås och tävlar!!!!

Här är artisterna och deras låtar.


"love in stereo" - Ola Svensson.
"Jag behöver aldrig mer vara rädd" - Lasse Lindh.
"Razborka" - The Nicole
"Den första svalan" - Alexander Schöld.
"Just a minute" - Bröderna Rongedal.
"Empty room" - Sanna Nielsen.
"Kebabpizza, Slivovitza" - Andra generationen.
"One Love" - Andreas Johnson & Carola

Vilka är era favoriter ikväll vilka ska gå vidare??
Hmm själv så håller jag på Ola, Alexander Schöld och lite på Carola och Andreas men mest på
Andreas för gillar ej Carola så mycket!!


Jag tror många kommer sitta bänkade ikväll och kolla på det, eller ha jag fel??
Själv så kommer jag inte kolla på det tror jag. Beror jue på om Jessi vill se det jue.
Ska jue till henne ikväll och vi ska dricka lite vin och ha lite tjejkväll och så =) Sen blir det
nog utgång till Grand oxå!! Ska i alla fall bli jätte skoj =)

Hmm får nog hoppa in i duschen strax om jag nue ska hinna vara klar tills jag ska
hem till Jessi. Ska jue vara där 18.30!!!
Duschen får bli nästa anhalt, hahaha =)

Hoppas ni får en trevlig kväll alla mina kära läsare =)









Vårjacka =)

Ni behöver inte bry er om mitt förra inlägg som jag skrev igår!! Jag fick höra en sak bara som jag tyckte var väldigt orättvist och den här personen gillar inte orättvisor, ändå gör den här personen stor skillnad på folk och folk!! Menmen är inte sur längre nue, orkar inte slösa någon energi på det.

Såå nue är jag glad istället för att jag har nästan precis varit inne istan och shoppat mig en vårjacka som jag kollat på HM i en vecka ungefär!! Men har ej köpt den innan eftersom jag känt att jag ej hade riktigt pengar till det. Men igår så fick jag försenad födelsedagspresent från min mormor och morfar. Fick nämligen pengar så jag var bara tvungen att handla jackan idag, hehe =)

Såhär ser den ut:
image671


Förresten igår kväll så var jag och min sötis hemma hos mina föräldrar en runda. Min moster och hennes sambo och deras söta hund Chili kom oxå dit. Vi kollade på alla bilderna från Thailand. Hade lagt över dem på en skiva till mamma och pappa, för dem ville jue såklart oxå ha dem!! Såå vi satt och kollade på dem och sen blev det att vi spelade en runda Kanasta!! Jag och Mange spelade tillsammans och det gick upp och ner för oss, ibland ledde vi och ibland inte. Men till slut så kom vi sist. Menmen det gjorde ej så mycket, vi hade skoj i alla fall =) Det var en trevlig kväll hemma på landet och jag fick jue även kela med mamma och pappas katt, länge sen man kelade med honom jue!! Men ser det lite som min katt oxå, hehe =)

Nu ska jag ta mig nått att äta, har ej ätit nått ännu. Ajabaja!! Men ej varit hungrig innan men nue så ska jag ta mig nått att äta. Men vad??





Orättvist!!!!!!

Mmmmm sååå orättvist, orättvist, orättvist är det. På ett sätt bryr jag mig inte men på ett annat sätt så gör jag ändå det. Man påverkas fast att man inte vill =( =(

Man säger att man inte gör skillnad på människor och människor. Joo eller hur, jag märker det!!!


Tack Och Hej!!!!




Underbart Väder =)

Visst är det?? Det är såå soligt och fint ute men det är lite kallt. speciellt när det blåser. Men det är ändå såå underbart när solen visar sig och man blir jue såå glad av att se den. Man bara längtar till varma och sköna sommardagar nue, eller hur??

Det gick bara bra på praktiken idag men det gör det jue alltid, hehe =) Man trivs mer och mer för varje dag så det är såå tråkigt att nästa vecka är den sista. Kommer jue sakna dem som bara den, både personalen och patienterna. Men man får försöka hälsa på dem sen när man har tid. Det gick jätte snabbt idag, tiden bara sprang iväg. Helt plötslgt var klockan halv tolv och då var det dags för mig att gå hem. Jag tycker det är såå skönt att sluta så tidigt på fredagar, lite lyx =)

Efter praktiken gick jag till stan en runda. Jag skulle efter blåa/turkosa servetter och jag hittade några passade på Domus. Vad jag ska ha dem till får ni se så småningom, ska ha det till praktiken i alla fall kan jag säga!! Sen så gick jag till pastavagen och köpte med mig hem lite lunch.

Nue ska jag kolla på nått avsnitt av Andra Avenyn tänkte jag och sen kolla på Days när det är färdiginspelat. Har tre avsnitt att se som jag ej hunnit se innan i veckan. Har varit full rulle varje dag efter praktiken tycker jag, menmen så är det ibland!!!

image670





Peking =)

Idag är det jue Alla Hjärtans Dag och det vet jue nog alla vid detta laget, hehe =)

Min sötis var i alla fall jätte söt och bjöd ut mig på middag på Peking, är en kinesisk restaurang för er som inte vet. Jätte god mat har dem och det är väldigt mysigt och trevligt att sitta där...Jag är fortfarande super mätt, kan nog bero på att jag åt både huvudrätt och efterrätt och det var jue såå gott så då får man jue passa på att äta...man vet jue inte när man blir utbjuden nästa gång. Hahaha =)
Såå jag och min älskade hade en mycket mysig stund när vi var ute och åt. Men annars så har vi inte gjort så mycket mer om jag ska vara ärlig. När vi kom hem igen så satte jag mig här och han satte sig vid tv:n. Kanske lite trist menmen känns som att man behöver inte göra så det går till överdrift heller. Vi tyckte att det vi blev nöjda med att gå ut och äta denna gången, sen nästa gång kanske vi gör nått annat. Man ska jue göra det som man känner för och faller en in!!

Jag har även varit på min praktik idag och idag så gick jag över och är på Arbetsterapin, har jue vatt på Sjukgymnastiken innan men sen så ska man jue vara på båda ställena så idag bytte vi. Kan säga att det är lika roligt att vara där inne och fast jag inte är med min handledare där så känns det ändå bra. Jag påbörjade en egen sak som jag ska få ta med mig hem och ha som minne sen!!
Sen på Eftermiddan var det jue dags för Gåskola och idag var det ganska så lugnt så jag passade på att träna lite själv!! Kan säga att det kändes att man ej tränat på ett tag, borde verkligen sätta igång med det igen.

Efter praktiken så var det bara hem och byta Outfit och sen så begav jag mig in till stan för att träffa Jessi. Vi gick runt och tittade lite i affärer och fikade på Cafè Fenix. Vi hade det jätte trevligt, vi pratade en del om helgens bravader och kanske om kommande helgs bravader. Fårse hur det blir med det, hehe!!!

Har haft en mycket trevlig dag och jag har känt mig väldigt glad idag men det beor nog på att vi har haft solen framme här idag, såå härligt väder har det varit =) =)

Avslutar med två bilder på Mig och Sötisen från Idag!!!

 





Börjar På Samma Gång

Varför ska alltid alla bra prgram börja på samma dag och samma klockslag??
Ikväll så började Top Model, Lost och Grey`s Anatomy igen och jag som är seriegalen följer mer eller mindre alla tre serierna. Så det blir att man får titta på ett av dem och det brukar bli Top Model sen så får man spela in ett och sen reprisen av ett!! Men glömde spela in Lost som jag tänkte spela in, men får spela in det på måndag när det är repris istället och sen så får jag kolla på Grey`s Anatomy när det är repris på söndag. Usch vad jobigt detta blev, haha =)
Men det är konstigt att allt ska vara på onsdagar, varför inte ha något av det på en torsdag istället för då är det nästan aldrig något vettigt på tv. Joo bara "Vad blir det för mat", men sen är det inget mer!!

Jag tänkte lägga upp en bild på blomman som jag fick av min sambos mamma innan ikväll, den är faktiskt väldigt fin och lite ovanlig.

                                                               


Funderar på att man snart får gå och lägga sig kanske, så man orkar upp imorgon oxå. Jaa så får det blir så ni får ha det så bra så ska jag försöka blogga lite imorgon igen!!

GODNATT!!!





Det Gick Bra....

Idag så kom min lärare till min praktik och hälsade på, vi skulle göra en halvtidsbedömning tillsammans med min handledare. Vi skulle prata om hur det hade gått så här långt och vad vi tyckte och, jag skulle även fylla i betygslappen. Jag skulle sätta en ring där jag tyckte det passade in på t.ex. hur bra jag utför det jag blir tilldelad och sen ska min handledare fylla i vad hon tycker ¨nån dag innan jag slutar!!! Men annars gick det bara bra.
Min handledare ville även prata med mig själv och ge tillbaka lite skoluppgifter som jag hade gjort eftersom att jag reste jue till Thailand. Det var tre uppgifter som jag fick tillbaka och jag fick VG+, VG och VG på dem, mycket nöjd är jag och jag ligger på VG i Sjukvården just nue så man får hoppas det blir det i slut betyg oxå =)
Annars var min dag bara bra på praktiken, grejade och fixade mycket själv. Man vet jue som ska göras nue och det är mycket roligare när man kan fixa och greja själv och hjälpa patienterna. En klassompis till mig var oxå där och hälsade på idag så jag fick jag visa runt henne lite och berätta hur man skulle göra och så, hehe =)

Efter praktiken så stack jag upp till stan en snabbis och köpte en liten Alla Hjärtans Dag present till min sötis och så handlade jag lite på Domus. När jag kom så satte jag mig vid datorn som jag alltid brukar göra men fick ej sitta där så länge så jag hann blogga när jag kom hem. Eftersom att när Peter kom hem så kom även hans lillebror och Peter skulle hjälpa honom med något och då behövde dem datorn!!!
Sen kom även Peters mamma och lillasyster så då fikade vi eftersom att jag fick en fin blomma och Peter han fick Whiskeyglas i efterskottspresenter....
Så det blev att jag och min sötis fick äta sen middag idag, kan säga att jag var väldigt hungrig. För fika mättar jue inte precis, man vill jue bara ha mat när man är hungrig!!

Mm så här har min dag varit i stort sett!!!





Godmorgon!!

Skriver ett litet snabbt inlägg innan det är dags att bege sig till praktiken. Är lite smått nervös för idag kommer min lärare och ska kolla hur det går och så!! Menmen det kommer säkert gå bra, hoppas det. Även en klasskompis till mig ska vara på min praktik och hälsa på idag, skoj!!

Sitter här och äter lite frukost oxå just nue, min frukost består av vaniljyoggie med melonbitar i. Mycket gott måste jag säga, älsar melon =)


Nue måste jag verkligen gå och borsta tänderna och sen bege mig så att jag inte kommer försent!!


Ha en jätte bra dag, kram från mig =)


Protestillverkning och barnvakt....

Idag så var det dags för praktik igen och det var lika skoj att komma dit =) Började med att ha rond som vi brukar ha på tisdagsmorgnarna men idag hann vi ej ha det så länge. För klockan halv nio skulle det komma en kille och prata om förflyttning. Jag fick såklart vara provdockan, han fick låna mig så han kunde visa hur man skulle göra på bästa sätt om en patient skulle falla både gående på golv och i en trappa. Det var väldigt intressant att få vara med får man fick med sig många tänkvärda saker som man kan ha nytta av i framtiden. Han tryckte mycket på att man ska tänka på sig själv i första hand så att man inte får någon arbetsskada men så så tar det tid att komma in i rätt tänk och göra rätt för att inte skada sig. Menmen mycket intressant i alla fall!!!
Efter det så kom våra patienter och körde tre pass tror jag det blev innan det var dags för dem att åka hem igen. Det går så snabbt, speciellt när man får vara med och göra saker själv och hjälpa patienterna. Är såå roligt =)

Efter lunch var det dags för mig att gå ner till OTAB för att får vara med och se när man tillverkar en benprotes. Kan säga att det var jätte intressant att få se hur det går till och jag som inte hade en anning om hur man gjorde så var detta väldigt lärorikt. Dem som gör det är väldigt duktiga och det är fantastisk att dem kan göra en benprotes på ungefär två timmar. Patienten får alltså åka hem med sin nya protes samma dag och i stort sett sitter den som den ska redan när dem åker därifrån. De kan vara att den kan behöva justeras efter 6 veckor, men annars blev allt klart på plats idag. Förr så skulle man jue gipsa och greja och patienten fick åka fram och tillbaka för att prova så att sin protes satt bra, men det behöver dem inte idag med den nya tekniken!! Roligt att få vara med om det oxå!!

När praktikdagen var slut så var det snabbt hem och byta lite kläder och så och sedan var det dags för att bege mig till min brorsdotters dagis eftersom att jag skulle hämta henne och vara barnvakt åt henne i några timmar.  Hon belv jätte glad att jag kom och hämtade henne och det var inte några problem alls. Vi gick sedan till Macdonalds och köpte lite mat som vi sedan åt hemma hos henne. Vi kollade sedan på Pippi och lekte även doktor och läste lite böcker. Min sötis kom oxå sedan när han hade slutat och hon blev lika glad av att träffa honom. Hon är för go och så busig, så man får säga till henne lite ibland.  Men annars är hon såå snäll =)

Jaa så jag var int hemma fråns efter sju, eftersom att jag och sötisen handlade en runda med efter vi hade varit och passat Tindra. Sen när jag väl kom hem så åt vi lite, blev lite fruktsallad för min del eftersom att jag hade jue ätit innan. Sen så var det in i duschen och duscha och sen var det bara till att sätta sig och svara på alla kommentarerana som jag hade fått under dagen, innan det var dags för Gossip Girl. Den serien blir jue bara bättre och bättre tycker jag, man bara längtar bara till varje tisdagskväll nue jue!!

Som ni märker har det varit full rulle idag och så därför har jag inte kunnat blogga fråns nue och tror knappt det blir nått mer inlägg än detta...så ni får nöja er med det om jag inte får ett ryck att skriva nått mer!!!



Anna Phil

image665
Ni missade väl inte att en ny omgång av Anna Phil började igen, innan ikväll klockan 20.00. Jag kan säga att jag satt bänkad framför tvn när det var innan ikväll!! För jag tycker den här serien är riktigt bra och spännande. Jag har inte kollat på denna serien från början men började kolla på den riktigt för någon säsong sen och nue är jag fast!! Jag kom väldigt lätt in i serien när jag väl började se den och nue hänger man med väligt bra, så man behöver inte sett den från början. Tycker inte jag i alla fall....

Nån mer som kollar på den här serien och tycker den är bra??



Långasjönäs =)

Jag har ej kunnat blogga tidigare idag för att vårat bredband har krånglat i eftermidda/kväll och när man väl kunde komma in på internet igen så krånglar bloggen. Men nue verkar allt funka igen så nue tänkte jag blogga lite om en rolig sak som vi bestämde oss för ikväll =)

Jag och min sötis bestämde oss för ikväll för en veckas semester i Långasjönäs i Karshalm till sommaren, närmre bestämt under den junimånad. Så det kommer bli att vi kommer fira midsommar där, såå skoj =)
Vi beslöt oss för detta eftersom att vi fick höra att några kompisar till oss ska dit under samma tid men ska vara där i två veckor och sen så ska även mina föräldrar och några släktingar vara där under samma tid. Så det ser vi verkligen framemot, ska bli jätte roligt =) =)

Roligt att ha något att längta till igen, det behöver jag eftersom att jag är lite inne i en deppig perid, speciellt när jag är själv är jag det!! Menmen det kommer säkert bli bättre igen och nue har man nytt att se framemot så det blir säkert bra!!

Jag har jue varit i Långasjönäs förut med min familj, blir nog tredje eller fjärde gången som jag kommer att vara där och det gör inte mig något att vi ska vara där igen. För att det är så härligt att vara där, är så lugnt och skönt där och man har nära till bad och så oxå =)

Här är några bilder på hur där ser ut....
   




Det Blev Fest Igår Oxå =)

Japp det blev det och det ångra jag inte för det var en jätte rolig kväll men annurlunda =) Festen var här hemma och min sötis var inte med för att han för på spelkväll hos en killkompis. Det var Jessi, Marcus och Paul som kom och vi hade jätte jätte skoj, länge sen jag skrattade så mycket som jag gjorde igår =) Ni är för goa!!!
Vi hade bestämt att dem skulle komma men ingen exakt tid mer än att det nog skulle bli vid åtta tiden, så jag gick runt här och slappad och gick inte och duschade fråns tjugo över sju!! Jag tänkte att dem lär nog inte komma fråns efter åtta, men fel hade jag!! Tio i åtta messar Jessi och säger att dem är på väg, panik fick jag!! Jag hade jue inte ens sminkat mig eller fixat frissan, hade bara kläderna på mig. Men snabb som jag var hann jag fixa en partylook innan dem kom =) Jaa sen som sagt hade vi en jätte rolig förfest och även min sötis var med en runda innan vi gick ut. För han kom hem vid elva och då hade inte vi gått ut än, så det var jätte skoj att få träffa och gosa med honom innan det var dags för utgång, till Grand!!!

Här kommer nu lite bilder från igår, blev inte så många bilder men några blev det i alla fall som ni kan få se!!!



Min Partylook =)

   
   

Den sista bilden på mig och Jessica är tagen av någon fotograf på Grand så den ligger även uppe där, nästan alltid lyckas vi komma med på kort där. Hur vi gör vet jag inte, haha =)

Ni kanske undrar varför jag inte bloggat tidigare idag men jag har inte haft lust för det!! Sen så blev det ganska så sent igår så jag sov ganska så länge idag och sen så när jag gick upp la jag mig och kollade på Melodifestivalen och på Lets Dance som jag hade spelat in!! Så mer än halva dagen gick åt det, sen så har jag inte kännt för det fråns nue =) Så ni blir inte av med mig, haha!!

Har ni haft en bra dag??





Rolig Fest Igår =)

Mm det var det verkligen =)

Vi var jue bjödna till Micke och Ulrikas Inflyttningsfest, eller Mickes eftersom det är han som flyttar. Men Ulrika är jue alltid där så det blev jue för båda kan man jue säga.
Vi hade super skoj fast att vi bara var 6 stycken, skulle blivit några fler men dem fick förhinder. Så det var bara jag och min sötis och min lillebror och hans tjej som var där. Men man behöver inte alltid vara super många för att ha roligt =)

Här kommer lite bilder från kvällen igår, tänkte inte skriva så mycket mer och festen utan ni får se bilderna istället!!


Min Outfit som jag hade igår, vet att jag ser lite sur ut på bilden men var inte det, menmen!!

    
   
    
    
  
 

Avslutar med en bild på mig och min älskade sötis =)

Som ni ser hade vi väldigt skoj på festen, får vi göra om snart!!!







Möblerade Rum!!!

Jaa det är jue så att där vi bor har vi ingen egen balkong utan där finns ett stor balkong som är gemensam för alla, brevid balkongen finns det även ett gemensamt rum. Där man kan vara om man vill, ha fester eller så!!
Nue ett bra tag så har rummen varit möblerade men med grannarnas saker och det har jue inte varit problem, sen så är inte jag och sötisen där ute så mycket ändå!!
Men nue har ABK som vi hyr av kommit fram till att dem ska möblera rummen och se kommer det inte vara likadana möbler på varje våning. Utan på våran våning skulle det vara en soffa och soffbord och på andra våningen skulle det vara matbord och stolar o.s.v. Sen så ska dem fixa så vi får tillgång till rummet på andra våningen oxå för innan har vi bara haft tillgång till det rummet som är på sin egen våning, men blir lite ändring på det oxå =)
Roligt att det händer lite här!! Får man hoppas att det sköts med så möblerna som ABK ställer ut inte blir fördärvade o.sv. Men det tror jag nog inte det blir!!!
Menmen var inte liten rolig nyhet faktiskt, så den 15 februari öppnar dem rummen igen för oss och då kommer dem vara möblerade!!!

Min kära kompis Emmy har varit här idag och fikat och så har ni snackat lite skit och så visade jag henne bilderna från Thailand, hon ville jue se dem!! Vi hade mycket trevligt och det var skönt att få prata av sig lite eftersom att det är som det är, men känns lite bättre nue faktiskt....

Ikväll ska vi jue som sagt på Inflyttningsfest hos min kusin och hennes kille, ska bli trevligt eller man får jue hoppas det blir det, hehe =) Så snart ska vi äta liye här och sedan får man hoppa in i duschen och sen fixa till sig inför kvällen. Har lite beslutångest dock, vet ej riktigt vad jag ska ha på mig. Har jue köpt lite nytt nue. Ska jue kanske ut imon jue så frågan är vad jag vill ha på mig då!! Hmm jaja det blir nog bra vilken som, hehe =)

Haa det nice!!!


image628
ÄLSKAR DIG MIN ÄLSKADE PETER :)




Besök Av Emmy....

Jaa alldeles strax ska jag få besök av Emmy, ska bli trevligt!! Vi ska fika lite och bara snacka en massa skit, haha =) Känns som jag behöver umgås med en bra vän eftersom att jag är lite nere och så!! Men känner mig på lite bättre humör idag och det känns skönt!!

Imorse jag gick upp vid kvart över tio. Sen så gjorde jag vid mig och begav mig till stan för att handla Inflyttningspresent och köpa fika tills Emmy ska komma jue, måste jue ha nått gott att bjuda på =) När jag kom hem igen så tog jag ett ryck med dammsugaren här, får städa mer ordentligt sen en annan dag när man har lite mer tid,

Nehä nue ska jag gå och förbereda lite the och fika tills Emmy kommer, hon kommer alldeles strax så lika bra att göra det!!

Ha En Fortsatt Bra Dag!!!

image627





Vad Blir Det För Mat??

Började jue ikväll igen med Per Moberg, så det satt jag och kollade på innan. Kunde man jue inte missa. Tycker hans matlagningsprogram är bra dels för han är väldigt duktig och sedan är ha väldigt spontan och det gör att han blir väldigt rolig att titta på =) Någon som håller med mig???
Jag har även kollat lite på Gaygalan 2008 som var på fyran, var ganska så bra artister som showade. Dem jag såg i alla fall, såg som sagt inte hela programmet!!

Kvällen annars har varit sådär. Är som sagt ganska så nere ikväll och jag kan inte riktigt sätta fingret på varför jag är det....joo lite men inte allt!! Men har en sötis som är urgullig och passar upp mig och frågar hur det är med mig och bara finns här för mig och det uppskattas när man mår som man mår =)
Men förhoppningsvis blir det bättre igen, är jue snart helg och har jue lite planer inför den. Imorgon ska blandannat Emmy komma och fika på dagen, ska bli trevligt!!
Jag ska även upp på stan en runda och köpa en Inflyttningspresent till Micke och Ullis. Eller det är jue bara Micke som flyttat men dem lär väl bo ihop mer eller mindre nue ändå så kommer köpa nått som dem båda kan ha användning av eller så. Vi ska jue det imorgonkväll på en liten Inflyttningsfst om allt går som planerat. Man får hoppas man är på bättre humör då oxå bara!!! Vill inte gå runt och vara deppig jue, är inte roligt så får försöka rycka upp mig.
Jaha sen på lördagkväll så ska min sötis antagligen på spelkväll hos en killkompis till oss så Jessica, Marcus och Paul ska nog komma hit på kvällen så ska vi förfesta lite och sen kanske det blir utgång till Grand!! Fårse hur det blir, men hade varit skoj om det blir så för det var länge sen man var ute nue, känns som jag hade behövt det!!!

Hmm ska man göra nue då, ska jue ej upp imon som ni vet om ni läste mitt förra inlägg. Men tror jag bara kommer kolla runt liten stund till på nätet och sen blir det läggdags, känns som jag inte orkar vara uppe. Usch vilken dag!!!



Afasifyren!!!

Jag har varit på Afasifyren idag. Det var genom min praktik som jag fick komma dit och se vad dem gör där. Det var intressant att få vara där och se vad dem gör, men man hade jue behövt vara där någon mer dag för att komma in i det. Men det var roligt ändå!!
Jag började där halv nio och sen vid nio kom dem första patienterna och då var det tidningsläsning i en timme ungefär. En som jobbade där hade tidigare på morgonen tagit ut några ämnen som dem skulle läsa och diskutera om. Efter det var det dags för morgonfika och sedan så satt några vid datorn och tränade på olika saker i olika program och sen var det några som hade nutidskryss. Jag var med på båda sakerna, var lite med dem som satt vid datorerna och sen var jag med på nutidskrysset. Måste säga att dem var väldigt duktiga på att kommunicera fast att dem hade Afasi, men dem flesta som var där idag hade tal men kanske inte hade så tydligt. Men de hade sina knep för att få sig förstådda!!!
När jag satt och kollade när en satt och löste korsord på datorn så var det väldigt lätta ord tyckte jag, såg var det var för något och visste hur det skulle stavas, Men för henne var det inte lika lätt, men tror att allt är så självklart men för vissa är det inte det utan dem måste ha träning och stöttning. Men det var roligt att se när hon väl kom på vad det var =)
Efter det så var det dags för lunch och då åt jag där men fick betala en liten peng för det men det gjorde inget för det var jätte gott det vi fick. Vi fick gulaschsoppa med toast till och creme fraiche och till efterrätt fick vi citronfromage med hallon och kiwi. Mums!! Kan säga att det är alltid några som hjälps åt alla laga maten där på plats och då blir det jue oftast mycket godare oxå.
Efter lunch fick dem göra lite vad dem ville och sen vid två tiden var det dags för kaffe och sen så efter det så spelade vi ett frågespel om Sverige!! Jaa sedan var det dags att gå hem vd fyra tiden. Hade en trevlig dag och det var kul att vara där som sagt.

Mm hade en bra dag me har ändå varit lite nere idag så imorgon blir det inget besök på strokeavdelningen på sjukhuset. Jag skulle nämligen varit där halva dagen imorgon men så blir det inte och varför det inte blir så beror på personliga skäl och det vill jag inte skriva om här. Det räcker att min älskade sötis vet det och han stöttar mig i det..... Men förhoppningsvis kanske man får möjlighet att komma dit en annan gång.

Nu har vi nästan precis ätit här och det var jag som lagade maten ikväll och då blev det såklart, potatis med lax, hollandisesås och lite blandade grönsaker. Är en favorirrrätt hos mig nuförtiden =)

Jag hoppas att ni haft en bra dag och att ni får en fortsatt bra kväll. Kanske bloggar mer ikväll i fall jag har nått att skriva om, hehe =)



Skoshopping =)

Japp det blev det innan ikväll. Jag läser en tjejs blogg där hon hade bild på skorna som hon hade shoppat idag och sen så har jag henne på msn med så jag frågade henne var hon handlat dem och då visade sig att hon handlat dem på Skodej på rea. Dem kostade bara 149 kr. Så min snälla sötis körde mig dit så jag kunde se om det fanns några kvar, för det var liknande sådana som jag ville ha. Det fanns ett par kvar i min storlek, vilken tur =)
Såhär ser dem ut:
                                   


Jag såg jue ett par liknande på Dinsko i förra veckan men dem fanns jue inte i min storlek och sen så var dem svarta. Men har jue ett par svarta stövlar så det blev jue bra med ett par gråa med, blir nog snyggt med dem till mina nya svarta jeans =)
Jag sa senast i måndas att nue skulle jag inte shoppa mer, se hur det gick. Hehe =) Men nue har jag handlat det jag ville handla denna månaden så nue blir det nog inte mer inte denna månaden i alla fall. Men hade kunnat handla mer eftersom att jag såg mycket fint på HM när jag var där i måndes. Shoppinggalen som man är. Men man får tänka lite längre med att man ska ha pengar så man klarar resten av månaden oxå och jag som hatar att vara fattig vill att det alltid ska vara pengar på mitt konto!! Så därför brukar jag kunna behärska mig och lägga undan och spara lite oxå i fall det skulle komma oväntade utgifter, eller bara spara så man har!!

Ikväll så har vi varit hos Micke och Ullis och hälsat på. Micke har jue flyttat till egen lägenhet så vi var tvungna att spana in den. Den var faktiskt helt ok och den var ganska så rymlig och bra för att vara en etta. På fredag ska vi dit på en liten Inflyttningsfest, ska bli trevligt =)

Nue ska jag snart gå och lägga mig, är jue praktik imon igen men ska inte vara på min praktikplats då. Utan jag ska vara på Afasifyren som ligger på söder. Vi har jue patienter med stroke och man får ofta afasi om man fått en stroke. Så imorgon ska jag vara där och se vad dem pysslar med, ska bli roligt faktiskt. Är roligt att man får vara på lite andra ställen oxå och kolla, får man en bättre bild vad dem gör och hur det fungerar och så!!


Ha det fint!!!



Onsdag!!

Jaha onsdag idag, tycker veckorna bara springer iväg!!
Jag mådde bättre imorse igen, ingen huvudvärk så skönt. Så idag så blev det praktik igen då och jag hade en mycket bra dag, de är så roliga och snälla där =) Vi hade inte så många patienter idag så idag var dem inte uppdelade som dem brukar vara annars. För då brukar en grupp ha arbetsterapi och en grupp sjukgymanstik, men idag hade vi alla samtidigt på ställena eftersom att dem var bara 6 stycken. Ganska så mysigt när dem inte är så många för då blir jue alla mer samlade!! Men det är skoj annars oxå!! Jag fick träna en patient idag, får jue oftast en patient att ta hand om och det går bara bra. Trivs verkligen jätte bra med detta och hade gärna jobbat med nån sorts rehabilitering i framtiden.
Idag på eftermiddan så skulle jag varit med Ortepedinjengören och se en protestillverkning till en ung kille, men det hade blivit inställt så på tisdag ska jag dit istället men då blir det med en annan patient, men det går nog bra det med. Bara det inte blir inställt då med bara för jag ville jue se det för det verkar jätte intressant.

Jag fick sluta vid halv tre idag, skönt =) Så jag hade tänkt cykla och kolla var Afasifyren ligger eftersom att jag ska jue vara där imorgon och se vad dem gör där. Men det regnade så när jag cyklade hem så ville ej cykla dit och kolla. Vet ungefär var det ligger men bäst och kolla så man är på säka sidan när man komemr imorgon. Så när min sötis har slutat jobbet ska vi köra dit och kolla och sen så ska vi även köra ut till Skodej för dem hade snygga stövlar där på reapris, så det måste jag kolla in!!

Jag tror faktikst jag ska sätta mig och i soffan och kolla på dagens avsnitt av Days innan min sötis kommer och hämtar mig, så ni får ha en fortsatt bra dag och kväll!!


image625





Ny version av Timbalands, Apoligize

En killkompis skickade precis på msn till en länk till Youtube där det är några svenska killar som gjort om Timbalands låt Apolgize. Jag började skratta när jag hörde den eftersom att den var såå sjukt dålig. Hur kan man göra om en så bra låt??

Jaja här är länken så kan ni jue själva avgöra vad ni tyckte: www.youtube.com/watch?v=cPykzi4F21Q


Kvällen har bara varit bra här annars. Har fikat med min sötis, han hade jue köpt hem semlor som vi kunde fika på. Mums =) Sen så har jag kollat på Gossip Girl, fick man jue inte missa och så har jag kollat lite på I huvudet på Gynning, men tyckte inte det var så bra idag så har ej kollat så noga.

Jag hoppas ni oxå haft en bra kväll. Nue är det i alla fall läggdags för min del så jag orkar gå till praktiken. Känner mig bättre nue så om det inte blir sämre inatt så ska jag dit imon.

GODNATT PÅ ER KÄRA LÄSARE =)




Thailandsresan - Mat & DryckM.M.

Nue har jag äntligen dags att blogga lite mer om Thailand som många väntat på. Denna gång så kommer jag läga upp lite bilder på mat, efterrätt och på goda drinkar som vi åt och drack där nere. Kommer även lägga upp lite
bilder på oss när vi sitter på någon mysig restuarang!! Jag kan säga att mycket av det vi åt och drack var såå gott och jag saknar det väldigt mycket =)


Två stycken MaiTai och en öl ser ni här. Maitai drinken blev min favorit =)


   
Detta var andra kvällen vi var ute och åt. Var på ett jätte mysigt ställe men vi gick aldrig dit igen eftersoom att vi fick vänta över en timme på maten som vi beställt. Men kan inte klaga på drinkarna och maten vi fick sedan, Den vita drinken är en Pina Colada och den andra kommer jag ej ihåg namnet på.

 
En annan variant av Pina Coladan, mycket godare när man fick det i en kokosnöt!!

 
  
Andra drinkar som vi/jag drack om var goda...

 
Jag och och mamma och Pappa och Peter på en Italiensk restaurang.

   
Lite maträtter som vi åt.

    
 
Här var några olika efterrättter som åt, mycket goda =)

Nue efter att ha kollat på korten så trodde jag att vi hade fler bilder på drinkarna och maten men som ni ser har vi tagit mest på efterrätterna nästan, undrar varför?? Hehe =)


Det var allt för denna gången, nästa gång det kommer bli om Thailland kommer det bli om någon av våra utflykter!!





Huvudvärk!!

Jag vaknade med tråkig huvudvärk imorse och som många vet jag har problem med det. Kändes som att jag skulle få migrän men än så länge har det inte gått så långt så man får hoppas att huvudvärken släpper under dagen så att jag kan gå till praktiken imon igen. För jag vill inte missa morgondagen eftersom att jag ska vara med ortepedingenjören, ska få se när han tillverkar en protes till en unge kille. Ska bli jätte intressant så jag vill inte missa det. Så jag ska vila mycket idag och hoppas på att huvudvärken försvinner, men tror att jag fått det eftersom att jag är ganska så snuvig så tror nästan det beror på det. Lite förkylning går an men när man har sådan här huvudvärk så orkar man inte riktigt vara igång hela tiden. Menmen hoppas som sagt att det ska gå över under dagen så jag kan komma till praktiken imon där jag trisv super =)

Tyvärr blev det ingen bloggning om Thaialand, om maten och drinkarna igår. Jag hann inte och sen så orkade jag inte heller riktigt. Så jag fårse om jag kanske orkar ta tag i det senare idag för jag vet att visa är nyfikna att se mer av resan och höra mer vad vi gjort och så!! Menmen det får ta sin tid.
Är lite avis på mina föräldrar som vi reste med, dem hann bara vara hemma i en vecka och sen så bokade dem en ny resa till Thailand med några kompisar till dem. De ska resa till samma ställe igen men ska bo på ett annat hotell....fatta att jag är avis!! Jga hoppas verkligen på att jag och min sötis kan resa nästa år igen men beror jue mycket på om jag får jobb efter att ha gått ut skolan och så!!

Nue ska jag lägga mig i soffan och vila lite innan dagens avsnitt av Days börjar....


Jag vill även passa på att tacka alla mina underbara läsare som kommenterar och även till alla nya läsare som är snälla och lämnar kommentarer efter sig =) =)






Shoppat =)

Jaa idag efter skolan så gick jag in till stan. Jag såg ett skärp där i fredes när jag var istan men efter att jag hade klippt mig så orkade jag inte gå så mycket istan och kolla, så det blev jue bara lite shopping idag. Så tänkte att jag skulle in idag igen och så blev det.
Blev lite mer shopping än bara skärpet. Jag köpte ett rosa linne från Fashion Againt AIDS kollektionen från H&M, sen så blev det ett svart vit randig tröja. Den är likadan som den jag köpte i fredes fast den var lila och svart. Sen det bästa köpet idag var min efterlängtade svarta jeans. Jag har letat länge efter ett par svarta snygaga jeans men ej hittat någon bra modell eller så har det ej funnits min storlek. Men idag så hängde ett par och bara kallade på mig, hehe =) Såå det är jag såå glad för!!

   
Kläderna och skärpet som jag shoppade idag!!!

Jag har jue varit i skolan oxå idag och det var väl som vanligt. Vi är jue inte i skolan och har lektioner utan på KTC på sjukhuset. Idag kunde vi inte vara i konferansrummet för det skulle vara några andra där så vi fick sitta inne i en sal på trästolar och inget bord att ha böckerna på. Blev ganska så obekvämt efter en stund kan jag säga. Menmen det gick bra och vi hade inte så jobbig lektion utan vi skulle bara redovisa våran bit som vi fått i uppgift att skriva om. Sen så slutade vi vid två tiden så det var skönt, så jag gick och hämtade min cykel som varit på lagning och sen var jag som sagt istan och handlade, hehe =)

När jag kom hem så var vaktmästarna här så jag passade på att fråga dem om dem kunde kolla på en list som är lös hos oss. Vid spisen är det en list nämligen som är lös och vatt det ett bra tag nue men man blir aldrig färdig till att ringa till vaktisen så det passde bra att man träffade dem idag. Så dem kom och kollade på listen men dem kunde ej göra nått utan det är dem som satt in köket som får fixa det så dem får kontakta mig när dem kan komma och fixa det. Skönt att man tog tag i det faktiskt!!!

Menmen ska sätta mig och slappa lite i soffan nue innan det är dags att äta middag. Det blir Lasagnette och lite grönsaker till det här ikväll!!!


Senare ikväll ska jag försöka blogga lite mer om Thailandsresa, om maten och alla goda drinkarna. Kommer upp en hel bilder då =)






Fika var det tänkt...

Men det blev lite mer, hehe :)

Idag hade vi bestämt med Daniel och Erica att vi skulle komma och hälsa på och lämna en klänning till deras dotter Ebba, som vi hade köpt i Thailand. En Kittyklänning!!
Vi var dit bjudna klockan 15 idag så jag och sötisen körde först ut till MAX och åt. Vi tog deras Jubileums erbjudande så man fick hamburgare, pommes, dipp, läsk, kaffe och glass. Kan säga att jag orkade inte äta upp allt, blev såå mätt!!

Jaa i alla fall så kom vi hem till Daniel, Erica och Ebba vid 15 tiden och då blev vi bjudna på fika och så fick Ebba såklart klänningen. Hon blev jätte glad för den, var jue tur det =) Vi fikade och snackade och hade det trevligt sen så satte vi oss i soffan och fortsatte snacka. Sen så berättade dem att dem skaffat spelen Buzz till PSP 2, så det blev att dem satte igång det och sen kan jag säga att vi var fast. Det var jue sjukt skoj så vi satt och spelade några rundor =) Sen så frågade dem vad vi skulle äta till middag, kvällsmat för dem skulle äta pizza så det blev att vi med beställde det med dem. Så det blev att vi stannade och åt det med där och sen så fortsatte vi spela, vi hade jue såå skoj så synd att det var skol och jobbedag imon!! Det kändes inte som det var en tråkig sönda när vi satt där och spelade, hehe!! Får vi snart göra om.
Jaa såå det blev en helkväll där istället för nån timmes fika som vi trodde först, så det kan bli!!!

Här kommer lite bilder från våran trevliga dag/kväll =)


Min Söndags Outfit!!

   
    
   

Monsterkatten Simba fick oxå vara med på ett hörn, hehe =)

Har ni haft en bra söndag??





Inflyttningsfest!!

Igår var jag och sötisen bjudna på Mats och Cissis inflyttningsfest. Jätte trevligt att vi blev bjudna och det var en trevlig fest till en början, precis som Cissi skrev i sin blogg. Eller vi hade trevligt hela kvällen men vi fick gå in i ett annat rum för att få lite lugn och ro från vissa personer som var lite konstiga. Där var även många människor som inte jag och sötisen kände så man kände sig lite obekväm som man brukar göra bland nytt folk och många av dem var lite lustiga. Inte ens Cissi visste vilka alla var och sånt är lite tråkigt när man ska ha fest. Men vi är glada att vi fick komma och hoppas på fler fester :)

Här kommer lite bilder från festen. Var lite dåliga på att ta kort igår så det blev inte så många!!

Jag i min Outfit som jag hade på festen!!

Mats och Cissi, dem som hade festen :)
 


   


Jag och min älskade sötis =)
  


Det var allt för denna gången!!!!



Min Brorsdotter =)

Igår kväll blev det att jag och sötisen körde hem till Palle, Vonka och Tindra. För busungen Tindra ville att vi skulle komma och busa med henne och det kunde vi jue såklart inte säga nej till :) Vi kom dit vid halv sju och det var bus och stoj med en gång. Vi skulle leka på hennes rum med tågbanan och så skulle vi läsa böcker och så skulle vi leka doktor. Hon skulle undersöka mig och sen skulle jag undersöka henne och så skulle man ta medicin, hon är för rolig :) Det är verkligen faster favorit!!! Vi hade en jätte trevlig kväll, förutom att busa med Tindra så kollade vi på Lets Dance. Jag och Vonka gjorde det i alla fall, killarna satt mest och spelade golf på datorn. Riktiga datanördar var dem igår kväll. Efter att ha kollat på Lets Dance så kollade vi lite på Charlies Änglar och sen så körde vi hem. Men gick ej och la mig direkt, satte mig vid datorn en runda och kollade läget!!!

Söta busungen :)
 

Idag så gick jag upp lite efter halv elva eftersom att vi skulle tvätta kloclan 11. Så det håller vi med nue. Ska snart ner där igen och skifta. Ingen höjdare att tvätta men sånt som måste göras. En annan sak som måste göras idag är en läxa som ska vara klar tills på måndag. Ska skriva om Akut Buk och sen så ska det redovisas muntligt på måndag!! Men ska inte vara så stort så det går säkert bra. Menmen inte skoj att tänka på att man måste göra det.

Sen ikväll är det dags för Inflyttningsfest hos Mats och Cissi. Det ska bli trevligt!! Är lite kluven på vad jags ka ha på mig, känner att jag vill spara på det jag köpte igår lite så det får väl bli nått annat, men vad? Funderade först på att ha en ny klänning som jag köpt i Thailand, men känner inte riktigt för klänning. Får kanske bli byxor och nått till. Jaja får fundera på det där!!

Ska ta nått att äta nue för min mage börjar kurra. Ha en bra dag!!!



Den Nya Frisyren =)

Jag har jue varit och fått håret vidgjort idag. Både klippning ocg färgning blev det och jag är super nöjd!! Det var första gången jag testade att gå till Klipp och Kryll. Har gått till en anna frisör innan men sista gången jag klippte mig där så blev jag inte riktigt nöjd. Så tipsade någea kompisar att dem är jätte duktiga och har hyffsat bra pris på Klipp och Kryll. Det stämde så dit kommer jag gå i fortsättningen. Hon som klippte mig var super trevlig och det var dessutom billgare att klippa och färga håret där än på dett förra stället, så kännade lite pengar på det. Hehe :) Som ni kommer se på bilderna så blev det mörkt igen med ljusare slingor i. Hon sparade lite av mitt eget ljusa och la även i andra ljusa slingor. Påminner om frissan som jag hade i sommras lite och det gör jue inget får då var jag jue med super nöjd med det och trivs super i det =) =)

Här kommer nue bilder på frissan och även min nya scarfs som jag shoppade idag. Har viljat ha en sådan jätte länge och idag så hittade jag en sådan på JC av en slump =) Kanske inte dem bästa korten på mig, är lite trött men det får ni ta ni får jue se den nya frisyren i alla fall och det var jue det som ni skulle se, hehe!!

   

Här har ni frisyren, lite dålig kvalite på ena bilden men det får ni ta och den sista bilden bjuder jag på =)

Jag gick och shoppade lite efter att ha vatt hos frissan. Jag var ute efter nya jeans men orkade inte riktigt kolla efter det utan jag shoppade lite annat isället. Blandannat scarfsen som är på bilden och även linnet köpte jag. Behövde ett enkelt svart linne tills imon!! Jag shoppade även en svartlilla tröja, kort armad på HM och så köpte jag en svart klänning på Cobus. Blev riktigt nöjd med mina köp!!

Här kommer bild på tröjan och klänningen oxå...


Vad Tycks??

Nue ska vi snart äta lite middag. Var tänkt att vi skulle ha något med kyckling men sen så ville Tindrabus att vi skulle komma och hälsa på en runda ikväll. Så det blev att vi gör lite Pyttepanna och ägg istället. Det tar inte så lång tid att göra och så ville vi komma dit ganska så snart eftersom att Tindra ska hinna träffa oss innan hon ska gå och lägga sig. Så vi lär busa med henne en hel del och så ska vi se Lets Dance!!

Glöm ej kommentera frisyren och kläderna nue!!!





Då var det fredag igen...

Jaa veckorna går såå snabbt. Nue är det en vecka sen man kom hem från Thailand. Det går såå fort. Tycker fortfarande det är lika tråkigt att vara hemma, speciellt när det är sådant här väder. Bara regnar och blåser tycker jag :( Men har ändå accepterat att nue är man hemma igen och det får man ta!!

Idag så var jag på praktiken. Slutade halv tolv idag och det kommer jag göra varje fredag när jag är där. Jätte skönt tycker jag!!! Jag fick ansvara för några patienter själv idag och det gick jätte bra tyckte både jag och min handledare. En patient frågade min handldare om jag gör någon nytta där och det tyckte hon och jag fick 10/10 i betyg om hur bra jag arbetade :) :) Roligt att få det redan första veckan!!

Nue ska jag snart ta mig något snabbt och äta och sen är det dags att bege sig in till stan. För klockan 13.00 ska jag sitta i frisörstolen på Klipp och Kryll och blir ompysslad. Ska både bli klippt och få färrgat hår. Jag har absolut ingen anning om hur jag vill ha det eller vilka färger jag vill ha. Så jag och frisören får väl komma på nått bra tillsammans =) Jag kommer antagligen lägga ut en bild på den nya frisyren sedan ikväll för jag antar att ni kommer vara nyfikna, hehe! Så håll utkick senare ikväll/eftermidda.
Sen så tänkte jag även gå istan lite och se om man hittar något nytt klädesplagg kanske. Är ute efter nya jeans så jag får väl se om jag hittar några snygga.

Nehä ska ta nått och äta nue och fixa lite här innan det är dags att gå upp till stan. Ha en fortsatt bra dag!!!





RSS 2.0