Aj, aj i magen....

Mmm har ej sovit något vidare inatt för igår när jag gick och la mig så fick jag riktiga kramper i magen, kände som något högg rätt in i magen på mig. Fruktansvärt ont gjorde det, var nästan så att man började gråta. Så det har ej varit någon rolig natt alls. Jag har fortfarande aj,aj i min mage men har inte sådana kramper som igårkväll, men jag stannade hemma från praktiken idag i fall att det skulle bli värre igen!!
Får kanske ta och kolla upp varför min mage är som den är!! Jag vet jue att jag har en problemmage, har haft magkatarr och sånt skit när jag var yngre. Kanske är något sådant igen eller är det kanske något annat!! Menmen fårse om det blir bättre eller om det kommer tillbaka och så. I så fall får man jue kolla upp det närmre!! Men jag tycker inte om att gå iväg till vårdcentral och så, jag drar ofta ut på det och tycker att mina problem är inte så farliga. Men är inte bra om man skulle dröja på det och det skulle va något mer allvarligt!! Men det är det säkert inte, som jag brukar tänka. Haha =)

Så idag blir det vila och slappa på mitt schema som gäller. Jag ska försöka gå till min praktik imon igen om det inte blir värre igen. Är jue sista veckan på min praktik så jag vill jue ej missa mer, speciellt inte nue!!

Nue ska jag kolla på tv och se om man kan äta utan att få mer ont i magen.

Hejsvejs!!!



Kommentarer
Skrivet av: Tobias

svar: tack så mkt :) åh nej hoppas de går över !!

2008-02-18 @ 12:07:14
Blogg/hemsida: http://grymtroligperson.blogg.se/
Skrivet av: Frida

Åh din stackare! Inget vidare med magont! Fy för det! Hoppas det går över så du inte missar för mycket av din praktik! Krya på dig! Kram

2008-02-18 @ 12:30:46
Blogg/hemsida: http://hijadelaluna.blogg.se
Skrivet av: Camilla

SV: hehe okej:)

ha en bra dag och krya på dig!!

2008-02-18 @ 14:52:44
Blogg/hemsida: http://miiillaan.blogg.se/
Skrivet av: Jenny

Vår helg har varit lugn, tittat på Lost hela söndagen bortsett från 2 timmars promenad. Hoppas att din mage mår bättre nu?! Kramar

2008-02-18 @ 18:03:50
Blogg/hemsida: http://aikmansgirl.webblogg.se
Skrivet av: Paulin

ont i magen är hemskt :( hoppas att det inte är nåt

2008-02-21 @ 00:43:59
Blogg/hemsida: http://paaulin.blogg.se

Lämna en kommentar till inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/blogg:

Vad har du att säga?:

Trackback


RSS 2.0