MVG :)

Igår så fick vi tillbaka en uppgift i Etiken som vi skulle lämna in innan sommaren. Uppgiften var väldigt jobbig ooh man ville verkligen inte göra den. Men man gjorde ett försök och sen lämnade man in den till läraren. Kan säga att det är bara jag och tre andra i klassen som gjort och jag och två till fick MVG på den :) Jag blev så chockad eftersom att jag trodde att jag hade misslyckats helt med uppgiften, men tydligen hade jag fattat mer än vad jag trodde. Man ska tro på sig mer ibland :) Såå glad blev jag. Sen fick vi tillbaka en till uppgift som vi hade gjort och den fick jag VG på. Etikläraren sa att jag ligger på ett stark VG i Etiken...känns mycket bra.
Jag fick även se mina betyg i psykologin, där pekar jag lite upp mot VG, men tror inte att jag kommer hamna där i slutbetyg. Men bryr mig inte så mycket om det eftersom att jag redan har betyg i det. Blir bra med ett G.

Bara en massa skolprat och betyg, men man blir såå glad när det går bra för en. Fast att man måste kämpa lite och att man har lite jobbig och sådär.

Våran data är iväg på lagning nue, så sitter i skolan och skriver. Datanörd som är kan man knappt vara ifrån en data....sjukt igentligen. Men om det inte kommer inlägg på några dagar så vet ni varför.

Snart helg igen. Skönt. Imon blir det nog att jag tar ett ryck och städar på dagen eftersom att jag är ledig, men på kvällen har vi inget planerat. På lördagen ska vi tvätta och fixa lite och sen på kvällen är det Fest hos Jessica....såå skoj ska det bli :) Ser verkligen framemot det. Sen på söndag så ska vi hem till Peters mormor på söndagsmiddag och fira att hon fyllt år. Ska bli trevligt.

Haa det så bra så hörs vi. Kramis.


Kommentarer
Skrivet av: sparks

allt kul med bra betyg, grattis!
du är utmanad i min blogg :)

2007-08-31 @ 12:40:48
Blogg/hemsida: http://miss-spakling.blogspot.com

Lämna en kommentar till inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/blogg:

Vad har du att säga?:

Trackback


RSS 2.0