Bra Dag :)

Min dag har bara varit bra idag!! Dagen började med skolan och det kändes lite sådär, Men det gör det jue oftast när man ska dit....men kände mig ändå pigg och glad när jag vaknade idag. Såå idag påverkades jag inte av alla andras negativa kommentarer. Man gör lätt det ibland, när man gå i en klass där alla påverkas av varanda väldigt mycket. Men idag så påverkades jag inte som sagt!! Vi hade social omsorg idag vi kollade på någon film om utvecklingsstörning och sexualitet. Väldigt rörig film så den var inget bra alls. Vid halv tio när vi brukar ha rast kom våran lärare Marie in, hon skulle ge oss besked om praktikplatserna. Man satt på helspänn men det släppte väldigt snabbt när jag fick veta att jag fick mitt första val :) Så jag ska vara på Dagrehaben, ska bli såå rolig och är väldigt förväntasfull på hur det kommer att vara där. Verkade så väldigt bra när man var där på studiebesök så hoppas det är så oxå.

Efter skolan så hade Emmy lust för att gå på stan en runda. Så jag hängde på eftersom att jag ändå skulle till banken för att beställa Thailändsk valuta tills vi ska resa. Så nue är det oxå fixat!! Nue är det inte så många förberedelser kvar. Jag och Emmy gick sedan till vårat stammisställe och åt och fikade. Mycket trevligt som vanligt, vi satt där i några timmar och pratade om allt möjligt, blanannat barn och hus och sådana saker. Som man tänker på då och då :) Vi satt där så länge så det blev aldrig av att vi gick på stan och tittade. Får ta det en annan dag istället.

Förresten jag var jue på vårdcentralen oxå idag och skulle ta det här PPD-testet. Jag var smått nervös som vanligt när det är nålar inblandade. Men det gick bara bra, det spände lite grann men det gick snabbt över. På torsdag ska jag dit och kolla i fall det är negatvit som det troligtvis är och då behöver jag ta sprutan för Tuberkulos. Det fasar man jue oxå lite för men det kommer säkert oxå gå bra, det ända är att man har besvär efter den ett bra tag efteråt. Det tar ett tag innan såret läker nämligen....menmen det går jue över!!

Nue ska jag och sötisen snart äta. Potatis håller på att koka nue och sen så ska jag göra lite stekt lax till och holandisesås....ska bli mums!! Kvällen lär bara bli lugn. Fårse om jag kanske tar tag i och gör lite småläxor som jag har eller om jag väntar tils imon. Men kommer vara själv större delen av kvällen sen eftersom att sötisen ska träna sen, så då ska jag ha lite egentid och bara slappa och kolla på tv.

Hoppas ni oxå haft en bra dag, kramis!!!



Kommentarer
Skrivet av: Evamy

skönt med lite medhåll :)

2007-12-10 @ 18:55:51
Blogg/hemsida: http://evamys.blogg.se
Skrivet av: Jenny

Kul att få praktisera där man vill... Hur lång praktik har ni?
Minns att jag hatade praktiken i skolan förutom en gång då det var labbet, skoj var det där.
Kram

2007-12-10 @ 19:58:36
Blogg/hemsida: http://aikmansgirl.webblogg.se
Skrivet av: Anonym

5 veckor, det var rätt lång tid. Förkylningen håller i sig, värre på mornarna och nu på kvällen tyvärr... Kram

2007-12-10 @ 20:35:49
Blogg/hemsida: http://aikmansgirl.webblogg.se
Skrivet av: Fredrik

ha en trevlig kväll!

2007-12-10 @ 20:51:04
Blogg/hemsida: http://fredrikfredrik.webblogg.se
Skrivet av: Jenny

Javisst är en videokamera en bra idée, nu när jag får extra pengar av arbetgivaren så tänkte jag skämma bort honom rejält hihi... du läs mitt senaste inlägg ;) Kram på dig

2007-12-11 @ 07:54:28
Blogg/hemsida: http://aikmansgirl.webblogg.se
Skrivet av: Maria

Vilken fin blogg du har!

2007-12-11 @ 15:30:12
Blogg/hemsida: http://larose.blogg.se
Skrivet av: Fredrik

skönt att slappa och kolla tv! det ska jag med göra..!

2007-12-11 @ 16:44:50
Blogg/hemsida: http://fredrikfredrik.webblogg.se
Skrivet av: Sophie

Ja vad kul att du också ha det :)

2007-12-11 @ 16:58:09
Blogg/hemsida: http://soff.webblogg.se

Lämna en kommentar till inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/blogg:

Vad har du att säga?:

Trackback


RSS 2.0