I am Legend

image457


 

Jag och sötisen kollade på den här filmen ikväll. En ny film med Will Smith var det och jag tycker den var väldigt bra men sorlig som bara den. Så man fick lite tårar i ögonen då och då. Jag tycker verkligen den var sevärd.


När jag bloggade för gången så hörde jag att min sötis håll på i köket och greja men tänkte inte så mycket på det eftersom att jag var inne i mitt skrivande och så....sen när han väl grejat färdigt så frågade han om jag ville ha marängsviss. Han hade fixat det till oss, såå gulligt :) Så det var bara att avsluta allt på datorn och sätta sig och äta det och börja kolla på filmen. Vi har haft en jätte mysig kväll och vi har även ätit lite snacks, cheeseballs och jordnöttsringar. Men jag orkade ej äta så mycket efter den goda marängsvissen som min sötis ordnat, han är för söt ibland....och jag älskar honom såå mycket :) Tänk snart firar vi 4 år tillsammans och många fler ska det bli.


Hmm vet ej riktigt vad jag ska göra nue, är ej så trött så kommer nog inte gå och lägga mig än på ett tag. Hade kunnat spela lite Mario om inte sötisen suttit och spelat för fullt, han är helt inne i det. Länge sen jag spelade men får kanske passa på och spela lite imon när han ändå skulle iväg och jobba lite....

Jag hoppas ni haft en bra fredagskväll och att ni får en fortsatt trevlig helg. Själv ska jag försöka bli av med min förkylning...

image458





Kommentarer
Skrivet av: Tobias

svar: haha tack! :) nej jag är inte hes än iaf :D haft en bra kväll?

2007-12-29 @ 00:44:29
Blogg/hemsida: http://grymtroligperson.blogg.se/
Skrivet av: Evamy

Ja :) Den har varit bra! Är ju hemma hos mina föräldrar nu så därför jag inte bloggat på ett tag.. måste ju träffa alla vänner och sånt :) Blir mer blogg efter nyår när jag är hemma igen!

Har er jul varit bra?

2007-12-29 @ 09:09:09
Blogg/hemsida: http://evamys.blogg.se
Skrivet av: Sandra(frommyowneyes)

Tack så mkt :D Ha en bra dag

2007-12-29 @ 09:59:57
Blogg/hemsida: http://frommyowneyes.webblogg.se
Skrivet av: Frida

Håller med I am Legend är en mkt bra film :)
Såg den på julafton, mycket spännande, men sorglig...

2007-12-29 @ 10:43:09
Blogg/hemsida: http://hijadelaluna.blogg.se
Skrivet av: A

Vad handlar filmen om? :)

2007-12-30 @ 12:30:48
Blogg/hemsida: http://metrobloggen.se/detskrivnaordet

Lämna en kommentar till inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/blogg:

Vad har du att säga?:

Trackback


RSS 2.0