Klassfest inställd....

Mmm den blev jue det för hon vi skulle vara hemma hos ligger i maginfluensa och det var många andra i min klass med som var sjuka och min mage är jue inte heller riktigt OK, så det gjorde inte så mycket. Visst det hade varit jätte skoj men vi sa att vi tar det en anan gång istället.

Vi var jue först i skolan idag där vi fick schema för nästa termin för sjukvården och vilka veckor vi har praktik och så, fick även nummer och så till våra praktikplatser så vi kan ringa och presentera oss!! Efter det så utvärderade vi kursen omvårdnad och sen så gick vi och fikade på Duvanders. Vi hade jätte trevligt, lite synd att det var så många borta bara. Men vi ses jue snart igen ,lovet är jue inte såå långt. Jaja nue ska jag inte tänka så utan jag ska njuta av mitt lov så mycket det går....Har jue jullov, wieeeee :)
Efter fikan så gick jag lite på stan och köpte kakburkar, som jag kan ha julgodiset till sambons mormor. Hittade på Åhlens, så det var bra. Sen så var jag även på Chlas Ohlsson en runda och kollade stereo till mina föräldrar, men hittade ingen lätt och smidig. Så ska in på freda igen med sötisen så ska han kolla om han tycker nån är bra och så, han kan jue sånt lite bättre.

Idag fick vi hem taxfree tidningen så jag och sötisen ska sitta och kolla i den sen och bestämma vad vi ska beställa ifrån den. Är lite saker som jag är sugen på, hehe :)

Nue ska jag gå och diska och sen så ska vi köra och handla lite mat och så. Behövs för här är lite tomt i visa skåp och så....sen kvällen lär bli lugn med tv-tittande och så!!!

Hejdå!!!!!


Kommentarer
Skrivet av: Jenny

Blir såååå avundsjuk när du skriver om resan, taxfree och allt :) Kram

2007-12-19 @ 20:44:50
Blogg/hemsida: http://aikmansgirl.webblogg.se
Skrivet av: Wysteriia

Tack så jätte mycket :D

2007-12-20 @ 00:46:22
Blogg/hemsida: http://Wysteriia.blogg.se

Lämna en kommentar till inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/blogg:

Vad har du att säga?:

Trackback


RSS 2.0