Luciatåg :)

Innan i eftermiddas vid 16-tiden så skulle min brorsdotter Tindra vara med i luciatåget på hennes förskola. Hon var en söt liten pepparkaksgumma och hon var så duktig. Det var många av dem små som började gråta eftersom att dem såg sina föräldrar, men Tindra brydde sig inte om att vi var där. Hon satt lugnt på sin plats och försökte sjunga då och då =)

Här är några söta bilder på min söta brorsdotter:


    


När jag kom hem igen så satt min sötis och spelade Mario, han är helt galen i det nue. Han spelade det typ hela kvällen igår. Så jag fick tjata på honom om vad vi skulle äta och om han kunde laga nått för jag orkade inte. Inte han heller sa han. Men tillslut så lagade han mat i alla fall och det blev hamburgare och pommes. Men det gick ner och var faktikst ganska så gott. Man kan jue inte äta super fin mat varje dag, det har man inte råd med.
Om en halvtimme börjar Bonder söker fru. Ska bli väldigt intressant att se detta avsnittet när dem är iväg på semester med sin partner som dem valde :) Nån mer än jag som ska se det?? Annars är det jue inte så mycket bra på tv ikväll, så får se vad jag gör sen efter det!! Hittar säkert på nått.

Ha en fortsatt trevlig kväll!!!



image393







Kommentarer
Skrivet av: tinkerbellan

knislinge

2007-12-13 @ 20:00:31
Blogg/hemsida: http://www.tinkerbellan.webblogg.se
Skrivet av: Evamy

heh tack :)
Fina bilder!

2007-12-13 @ 21:00:01
Blogg/hemsida: http://evamys.blogg.se
Skrivet av: Lotte

guud va söt hon va :)

2007-12-14 @ 01:25:03
Blogg/hemsida: http://swea199.blogg.se
Skrivet av: Linda

hejhej gumman.. tack så mkt =) ja, vi hade en bra dag igår.. men börjar nog bli sjuk.. fryser som bara den & ont i halsen.. hur är de me dig? kram

2007-12-14 @ 10:09:14
Blogg/hemsida: http://liindac.blogg.se
Skrivet av: Jenny

Söt liten pepparkaksgumma ;)

2007-12-14 @ 13:27:50
Blogg/hemsida: http://aikmansgirl.webbblogg.se

Lämna en kommentar till inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/blogg:

Vad har du att säga?:

Trackback


RSS 2.0