Slappat....

Mm det är vad jag och sötisen har gjort större delen av helgen. Men beror dels på att jag har varit väldigt förkyld med ont i halsen och så. Har liksom inte orkat göra så mycket. Men är bättre med halsen idag men nue har jag fått lite hosta istället och näsan är snuvig. Men annars är det ok här hemma =)

Som sagt slappat nästan hela helgen. Jag har i alal fall, sötisen var jue duktig och jobbade lite igår. Men annars har han med bara slappat!! Igår så kollade vi bara på tv, film och så turades vi om och spelade en del Mario. Sen så orkade vi inte laga mat heller så vi beställde från Katrins....Idag har i princip varit samma sak, det ända vettiga vi har gjort är att vi har tvättat. Annars har vi mest spenderat tiden i soffan, kollat på tv och kollat på filmen SurfsUp. Den var faktiskt helt ok!! Jag kollade även på galan som var på fyran om årets äldsjäl och jag vet vem en av finalisterna var så jag ringde och röstade på henne och hon vann :) Grattis!!!

Man känner ändå lite att man kanske skulle gjort nått vettigt. Men varför? Jag har/är förkyld och har känt för att bara vara hemma och umgås med min sötis när han väl är ledig. Är väl inget fel med det, , man måste nog ha lite sådana dagar ibland. Eller hur??


image459






Kommentarer
Skrivet av: Tobias

svar: ok :) jo kan tänka mig det fan =D

2007-12-30 @ 22:40:43
Blogg/hemsida: http://grymtroligperson.blogg.se/
Skrivet av: Line

Hej gumman!Trist att du mår dåligt, hoppas förylningen försvinner snabbt!:)Självklart får man ha sådana dagar ibland, det tillhör nog livet!:)Hoppas att du får en underbar nyårsafton!Snart är det ju dags för Thailand för er, mysigt juu!:)Min pappa & hans sambo ska också dit, fast den 6e. Sköt om dig!massa kramar

2007-12-31 @ 00:24:10
Blogg/hemsida: http://liine.webblogg.se
Skrivet av: Jenny

Slappardagar måste man få ha, en dag att hämta igen energin. Så vad händer ikväll då? Kram

2007-12-31 @ 10:12:33
Blogg/hemsida: http://aikmansgirl.webblogg.se
Skrivet av: Linda

Gott nytt år, ha en underbar dag/kväll. Kramar

2007-12-31 @ 12:03:16
Blogg/hemsida: http://liindac.blogg.se
Skrivet av: Jenny

Mickes mamma fyller 60 år dagen till ära så vi blir 16 stycken hemma hos henne. Kram

2007-12-31 @ 12:17:02
Blogg/hemsida: http://aikmansgirl.webblogg.se

Lämna en kommentar till inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/blogg:

Vad har du att säga?:

Trackback


RSS 2.0