Tur =)

Idag så var det skola som vanligt och idag så hade vi omvårdnad och det var redovisning som gällde för dem som inte hade redovisat. Alla gjorde väldigt bra redovisningar och det är jue inte så konstigt för i min klass så ligger dem flesta på samma nivå, betygsmässigt. Så det håll vi på med hela förmiddagen fram till lunch. Skönt att man inte behövde anstränga sig så mycket för det hade jag inte orkat idag. Har nämligen varit ganska så seg och trött.

Efter lunchen så kom våran lärare i psykiatrin oxå för att vi skulle nämligen få välja praktikplatserna inom det oxå idag. Eftersom att vi ska praktisera inom det oxå nästa termin. Vi fick lite olika alternativ att välja på och sedan så fick vi skriva vårat namn där vi helst ville vara. Jag skrev upp mig på Brogaha och det var ingen annan som gjorde det så jag fick den platsen....såå glad blev jag och sådan tur jag har. Jag har fått som jag har viljat i både valen av praktikplatserna så det känns jätte bra och roligt. Får man hoppas det blir det oxå bara!!
Vi ska jue på studiebesök på Brohaga imorgon så det ska bli väldigt skoj och intressant hur det är där, speciellt eftersom att man valt att vara där sen. Men alla säger att det ska vara bra där så man får lita på det :) Får er som inte vet så är det ett boende där psyiska människor bor i, fast i egna lägenheter då om jag uppfattat det rätt och sen finns det gemensamma utrymmen där dem är tillsammans och så.

En annan sak som jag blev väldigt glad över idag är att jag hade betygssamtal med min lärare i Omvårdnad idag och hon sa att hon var jätte nöjd med hur jag hade utvecklats under den här kursen. Roligt att höra :) Så på mitt arbete om magsår var ett självklart VG tyckte hon och hon sa att jag kommer antagligen få VG i betyget, det är bara en uppgift kvar att göra och det lär inte dra ner mitt betyg sa hon. Såå jag är super nöjd och att jag utvecklats och lärt mig refektera om olika saker på olika sätt :)

Nue ska jag ta tag i och göra min reflektion om Psykiatrikursen som vi haft en liten del av denna terminen. Våran lärare ville gärna att vi skulle skriva ner lite tankar och så om vad vi lärt oss och hur vi kan använda det ute i arbetslivet...

Ha en fortsatt trevlig kväll, från en glad Pernilla =)




Kommentarer
Skrivet av: Jenny

Sicken tur du har, får precis som du vill :)
Grattis till VG:et !!

2007-12-12 @ 22:01:29
Blogg/hemsida: http://aikmansgirl.webblogg.se
Skrivet av: Jenny

Ja, håll tummarna. Dem har funnits i sambons liv sedan födsel, nu är dem 12 så det är tragiskt men vi får hoppas på det bästa. Ps! Va tyckte du om nya designen? Ds!

2007-12-12 @ 22:14:47
Blogg/hemsida: http://aikmansgirl.webblogg.se
Skrivet av: Fredrik

hoppas du haft det nice! Trevlig lucia imorgon!

2007-12-12 @ 23:16:31
Blogg/hemsida: http://www.fredrikfredrik.webblogg.se
Skrivet av: Evamy

Ja, precis så jag menar! Hoppas du fick en trevlig kväll :)

2007-12-13 @ 04:12:26
Blogg/hemsida: http://evamys.blogg.se

Lämna en kommentar till inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/blogg:

Vad har du att säga?:

Trackback


RSS 2.0