Regn och Regn

Man kan jue undra när det fina vädret ska komma. Har jue varist så konstigt väder nue....med en hel del regn och ibland regnar det och andra stunden är det sol och varrmt och sen är det kallt....svårt att veta hur man ska klä sig. Kan jue hoppas det blir stranden väder snart såå man kan sola och bada....har jue ej vatt vid stranden än detta året...har bara badat och solat hemma på landet vid mamma och pappas pool. Vill jue öka på sin solbränna nue annars lär man snart vara lika vit igen och det är jue lite trist. Men kommer jue jobba större delen av sommaren så man är jue inte ledig mycket heller men det kan jue vara fint väder när jag väl är ledig....snälla :)

Igår dåå var jag ledig, Då var jag bara hemma och grejade. Diskade, städade lite och vek tvätt. Sen såå bakade jag en god kladdkaka som jag och sötisen mumsade i oss på kvällen....mums :)  
                                                                                                                                           

Idag har jag jobbat mellan 7-13.30 och det gick bara bra...lite stressigt men det gick ändå. Jag gjorde deligeringsprovet idag och det klarade jag utan problem så nue har jag deligering....så nue får jag dela ut piller till dem gamla. Jag fick även mitt anställningsbevis idag...dem har vatt försenade med det så det var på tiden att det kom.
Annars i eftermiddag har jag bara vatt hemma och kollat på tv och diskat och efter vi hade ätit middag såå körde vi hem till Vonka och Tindra en runda. Sötisen skulle hjälpa dem att sätta upp en takfläkt och så fikade vi lite...busade oxå med busTindra sååklart :)

Imon och på torsdag är jag ledig...skönt det så imon blir det nog en tripp till stan och sen kanske jag skulle fotas på torsdag...vi får se vad som händer helt enkelt. Skönt att ta dagen som den kommer ibland bara. Sova länge ska jag göra imon i alla fall eftersom att jag sov nästan inget alls i natt bara för regnet :(


Haa det fint....Kramis!!

Förresten vill ge en kjamis till min lillebror, han behöver det mer än väl. Hoppas det ordnar sig.



Kommentarer
Skrivet av: Fredrik Mårtensson

Naaw så go du är syrran

2007-07-03 @ 22:59:56
Skrivet av: Wysteriia

Va gott med kladdkaka ^^

2007-07-04 @ 08:16:56
Blogg/hemsida: http://Wysteriia.blogg.se
Skrivet av: grannen mie

yes visst trivs ja :) som fisken e vattnet ! de måste ligga i att ja ha så trevliga grannar ;) grillfest me alla grannar höjer ja handen för...elle va tycke du ?

2007-07-04 @ 19:35:01
Blogg/hemsida: http://mie.blogg.se

Lämna en kommentar till inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/blogg:

Vad har du att säga?:

Trackback


RSS 2.0