Det blev.....

den här filmen som jag och sötisen tittade på ikväll!!!

Den var faktiskt helt ok, men lite overklig måste jag dock säga. Men på nått sätt så gillar jag ändå sådana filmer, som är lite fantasyinsperierade. 
Efter att vi hade kollat färdigt på filmen så läste jag även ut boken Pojken som inte fanns, mycket bra bok. Ska läsa den tredje boken med sen och se om den är lika bra.

Jag längtar tills imon nue. Messade med min kompis Jessica innan ikväll och vi har inte setts på ganska så länge nue. Så imon ska jag hem till henne en runda, ska bli jätte skoj =) Hon skojade med mig och sa att hon träffar mig hellre nue innan resan för annars får vi vänta tills mitten av februari elle nått. Hon menade på att hon vill ej träffa mig när jag kommer hem brun och fin, hehe. Men vi kommer säkert ses då med, förhoppningsvis blir det utgång sen nångång när man kommit hem...och då måste Jessica med och jag tror inte hon bangar!!!
Vi ska nog även hem till mina föräldrar imorgon, vi bestämde det innan idag. Ska se hockeyn, jag kanske inte kollar så mycket men dem andra lär göra det. Är inte så inresserad av det en får  va trevlig och se lite på det ändå. Vi skulle nog spela lite kort sen när hockeyn var slut. Fårse imon vad vi känner för och så...

Ha en fortsatt trevlig kväll nue är det slutbloggat för min del idag. Ska gå och mysa med min älskade sötis nue. Jaa om han har tid vill säga, han är juet helt inne i Mario som vanligt, hehe =)

image495




Kommentarer
Skrivet av: Tobias

svar: ja precis, när åkte du nu igen ? =)

2008-01-03 @ 22:17:22
Blogg/hemsida: http://grymtroligperson.blogg.se
Skrivet av: Tobias

svar: härligt, vi åker mitt på dagen =)

2008-01-03 @ 22:25:14
Blogg/hemsida: http://grymtroligperson.blogg.se
Skrivet av: Maria

Nej det är så sant, lär nog inte blir av under semestern ;)

2008-01-03 @ 22:32:05
Blogg/hemsida: http://catwalkqueen.blogg.se
Skrivet av: Jenny

Ha en trevlig dag med din väninna :)

2008-01-04 @ 10:32:04
Blogg/hemsida: http://aikmansgirl.webblogg.se
Skrivet av: Tobias

svar: kanske det, hehe =)

2008-01-04 @ 11:56:09
Blogg/hemsida: http://grymtroligperson.blogg.se

Lämna en kommentar till inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/blogg:

Vad har du att säga?:

Trackback


RSS 2.0