Kommer....

snart en uppdarering från helgen....men orkar inte skriva en massa nue för att jag är super trött och deppig såå jag skriver så fort jag känner att jag har tid och ork. Men kan i alla fall skriva att det var jätte trevligt igår och super god mat :) Kommer mer om det sen som sagt.

Imon är det min och sötisens dag :) Tre och ett halt år firar vi imon och ett halvt år som förlovade......är fortfarande lika nykär som jag var när jag träffade honom första gången. Jag älskar dig Peter såå mycket och du är det bästa som finns....tack för att du finns för mig. speciellt nue när allt är lite jobbigt. Men det blir inte att vi firar det imon eftersom att jag jobbar mellan 13-20.30 men vi ska ut och äta nån god middag på tisdag istället......många fler år ska det bli och fler och fler planer på hur framtiden ska se ut börjar komma...vi låg och pratade om det länge inatt....ser framemot allt :)

Blev ett litet inlägg ändå men skriver som sagt mer en annan dag. Kramis.


Efterlängtat...

Den har dagen var väldigt efterlängtat eftersom att det är fredag idag och efter mitt arbetspass idag så var man ledig och där är jag nue lördag, söndag och på måndag börjar jag inte fråns klockan 13.00. Skönt att vara ledig nån dag nue för idag var jag sjukt trött men det var oxå min fjärde arbetsdag så det var kanske inte så konstigt och man jobbar jue ganska så många timmar per dag...känns nästan som man bor på jobbet snart. För det är inte många dagar i veckan man är ledig....så nue när jag sitter och skriver detta är jag sjukt trött och klockan är ändå inte så mycket...den är bara 22.15 och vid denna tiden lägger jag mig om jag ska jobba så det känns nästan tidigt att gå och lägga sig snart när man inte ska upp imon. Men det blir nog lite läsning efter jag skrivit detta inlägget sen blir det skön sömn förhoppningsvis...och jag ska sova länge...får hoppas man kan det i alla fall.

Igår så var jag hos frissan där jag klippte mig och färgade, slingade håret. Bild kommer nog upp på söndag kanske...har ej gjort vid det nue så det får bli bild sen. Men tänkte att jag kunde berätta hur det ser ut så gott det går. Jag har i princip samma frisyr som innan men i nacken är det mer uppklipptt och så har jag snelugg och färgen är mellanbrun med guldblonda slingor....riktikt snyggt är det tycker jag och jag trivs super i det :)

Idag efter jobbet så stack jag och sötisen in till stan där vi skulle köpa presenter till min mamma och lillebror....dem fyller år i augusti, mamma 45 och lillbrossan 20 men så ska dem ha kalas/fest imon så då fick man jue köpa lite presenter idag. Till mamma blev det ett halsband från Viva La Diva...mycket fint, hade kunnat tänka mig det till mig själv....får kanske köpa nått liknade till mig sen. Till min lillebror blev det.....hmm kom på att jag skriver i det här i fall han läser min blogg inna han får det. Men kan skriva senare var det var. Vi var sedan på Cbus för sötisen skulle se om han hittade nått skoj men det gjorde han inte där men på Kappahl hittade en svartrutig skjorta med tryck på ryggen...mycket nice. Sen gick min sötis hem för jag ville fortsätta gå istan och se om jag hittade något och min sötis gillar inte att gå i affärer, så jag fick gå själv. LIte trist men kan jue ej tvinga honom...alla kan jue inte tycka om shopping....ganska skönt att gå själv och titta ibland ändå. Jag gick länge utan att hitta nått skoj men när jag gick till Cobus igen så hittade jag ett par vita caprijeans....mycket nice. Sen så ville jag ha nån snygg tröja eller tunika till dem men hittade inget i min smak.....så ska in en runda imon igen och kolla. Hoppas man hittar nått. Vet ej vad jag ska ha till annars.....har en hel del kläder men dem är jye tråkiga nue....skoj med nytt jue...hihi :)

Så imon blir det en rnda till stan en snabbis sen får man hem och göra sig fin inför festen....som mamma och Fredrik ska ha....ska bli jätte trevligt eller jag hoppas det i alla fall. Men vi brukar alltid ha det trevligt så det blir det säkert denna gången med....dem ska jue bjuda på såå god mat och efterrätt såå jag längtar redan...hehe :)

Menmen nue ska jag sova...kan knappt hålla ögonen öpnna...så om min blgg är flumig ikväll så beror på det på det....ursäktar i sådana fall men hoppas ni tycker det är skoj att läsa den ändå....

Godnatt och dröm sött :)



Marknad

Idag har man jobbat och det gick bara bra som vanligt.....har fortfarande ont i rygg och nacke så jag tog det väldigt lugnt idag eller rättare sagt försökte. För jag vill ej att det ska bli värre.
När jag hade slutat jobba så stack jag hem och bytte kläder och fixade till mig lite och sen så körde sötisen och jag till Maria Magdalena Marknaden i Åhus. Där var en hel del folk men det var skoj att gå där och titta ändå och vädret var jue helt ok...skönt att det var uppehåll för en gångs skull.
Vi handlade lite grann men det blev mest godis...marknadsgodis, chips, remmar och gräddbullar....vi kommer väl snart rulla fram här hemma. Men det är jue såå gott och när man är på marknad kan man ej låta bli att köpa. Men jag köpte även ett rött band på vita döskallar på som jag ska ha och hänga mobilen i och sötisen han köpte även tre t-shirtar med olika texter på.
Jag och sötisen sa det nästan precis att det kanske blev lite väl mycket gottis men vi får väl bjuda bort lite och sen så ska vi försöka sluta sen...har sagt det många gånger men det är inte så lätt när man har ett sånt söttbegär hela tiden och det är svårt att få bort det. Men nångång ska jag väl lyckas....vill verkligen det och så börja simma och gå på vattengympan igen eftersom att det är bra för min nacke och rygg och dessutom är det bra träning för övrigt. Måste ta tag i det men det är svårt när man inte är nån sport/träningsmänniska...går bra en tid och sen tappar man intresse eller så är man för lat och ej orkar gå dit...men ska försöka puscha mer mig mer och min söta sötis ska med göra det och så ska jag puscha på honom.
Får väl se hur bra vi lyckas sen med våra planer....men som sagt jag ska försöka.

Annars ikväll har vi bara slappat och tagit det lugnt. Jag har fixat och donat lite och så har jag tittat lite på tv och min sötis spelar Xbox....han kan knappt slita sig därifrån ibland...men så fort jag kommer så pausar han så vi kan gosa...hehe :)
Nue ska jag snart kolla på Project Runway...det börjar alldeles strax så ni får ha det så bra...skriver antagligen imon igen och då kanske det blir nån ny bild eftersom att jag ska klippa och färga håret imon :)

Kramis.


Ont....

Mmm har ont som bara den i nacke och rygg ikväll. Har jue jobbat jue jobbat idag mellan 13-20.30 och det gick bra förutom att jag var seg och hade väldigt ont. Så allt kändes så jobbigt idag fast att vi hade det väldigt lugnt idag/kväll. Jag hoppas bara att det ej blir värre...för tänk om jag inte skulle kunna jobba...då skulle jag bli ledsen. Vill jobba för jag trivs super bra och jag behöver jue pengarna till resan. När jag får pengar på fredag ska jag köpa mig en vettekudde, man får hoppas att det hjälper lite i alla fall. Tack för tipsen förresten,ni är för goa :)
När man kom hem från jobbet innan ikväll så gick jag och duschade och sedan fick jag en skön massage av min söta sötis.....är såå glad att han finns och ställer upp och hjälper mig när jag har det jobbigt :)

Imon är det jobb som gäller mellan 7.30-15.00 sen så blir det nog att man åker ner en runda till Maria Magdalena Marknanden med sötisen. Fårse om man hittar nått skoj, ska i alla fall köpa lite marknandsgodis för det är såå gott :)

Nue ska jag gå och lägga mig tänkte jag och förhoppnings har jag ej lika ont imon.

Kramis och sovgott på er.

image89


Varför??

Jag var jue på vårdcentralen imorse för att undersöka det med min migrän igen och se om jag skulle få andra tabletter för det. Jag fick inte så roliga besked från doktorn. Han sa att min migrän kan uppstå av flera orsaker eftersom att han frågade var jag brukade ha ont och utefter det så kände/tryckte han på fler olika ställen på huvudet och nacken. På alla dem ställena hade jag ont på och han tror att det beror på att man ha muskelinflammationer där och det leder till huvudvärk sen så gnisslar jag jue som sagt tänder och det gör att jag får ont i käckar och huvud och detta för även att jag får ont i huvudet. Så jag ska gå till sjukgymnast och få träning och tips på hur jag själv kan göra för att muskelinfmmationerna ska minska eller helt försvinna. Men dem har sommarstängt nue så jag får gå dit och beställa tid när dem öpnnar igen. Sen tyckte han att det var viktgt att jag tog kontakt med min tandläkare så jag kan få hjälp att på en betskena.....men vad kostar inte det? Har inte hur mycket pengar som helst. Men sen vill jag göra allt för att jag ska slippa ha så här ont. Så jag ska försöka röra mig mer i dem partierna som jag har ont i och doktorn sa att simmingen är bra så det ska jag nog börja med och sen börja med vattengympan igen när det börjar. Vill förhindra att man blir så dålig som min stackars mamma är...hon har oxå sådana problem med nacke. Så  nue är hon helt sjukskriven för att hon kan ej jobba för det klarar hon inte av och hon jobbade inom vården och det gör jag nue....inte bra och sen så utbildrar man sig inom det området med. Men man får försöka få en anställning där man ej belastar sig så mycket som t.ex att jobba i en gruppbostad med funktionshindrade eller liknande där det inte är lika tungt som på äldreboende. Men som nue har jag jue jobb inom äldrevården så det får va så länge men får försöka tänka extra mycket på vad jag gör för rörelser och sen att när jag väl har ont så får jag försöka göra övningar som kan förebyga det så att det blir värre. T.ex att köpa en vettekudde som man kan värma...nån som vet nått bra ställe där man kan köpa??? Tacksam för hjälp.
Ojj blev mycket skrivande om detta men jag tycker det är sjukt trist och man är jue fortfarande ing och har hela livet framför sig och så får man sådana här problem som kan hindra en från att jobba inom vissa områden. Men jag hoppas på att få rätt hjälp och jag ska göra mycket själv så att det förhoppningsvis försvinner...doktorn sa till och med att han tyckte synd om mig.....:(

Annars idag har jag haft en bra dag. Jag och min sötis körde och handlade lite på Willys eftersom att min kusin Ullis och hennes kille Micke skulle komma på besök och käcka middag och se film. Vi bjöd på potatisgratäng, marinerat kött och sallad. Vi kollade sen på en komdi som var bra och rolig och så åt vi lite snacks till filmen....efter vi hade sett filmen så spelade vi en del kort. Vi spelade Jazz och plump....mycket skoj :)
Hade en mycket trevlig och rolig kväll.
Imon är det jobb som gäller....jobbar kväll, 13-20.30 så imon lär det inte hända så mycket annat.

Men ska nog gå och nanna nue och försöka sova bort det onda i nacke och huvud. Ha det så bra.

image88


Får....

ta och uppdata min blogg eftersom jag inte haft riktigt med tid att göra det. Men nue tänkte jag skriva lite om hur vi hade det när vi var i Långasjönäs.
Vi hade det jätte skönt och trevligt i Långasjönäs med mina föräldrar och lillebror och hans tjej. Vi körde jue dit efter att jag hade slutat jobba i onsdas. Sen var det bara att packa ut sakerna i bilen och bege sig. Det är jue moterväg nästan hela vägen så det tog en 45-50 min att köra dit. När vi kom dit så packade vi in våra saker sen satte vi oss i varsin solstol och solade lite och drack cider och killarna drack öl, medans vi väntade på att maten skulle bli klar. Vi fick grillad fläskfileè med hemmagjord potatissallad, tatsziki och grönsallad.....det var mycket mumsigt. Mamma och pappa gör alltid såå god mat :) Efter vi hade ätit och plockat undan så gick vi en liten runda som vi brukar gå när vi är där.....väldigt mysig runda faktikst man går nere vid sjön hela tiden nästan och där är så fint. När vi kom tillbaka till stugan så kastade vi hästsko och det gick inget vidaere för mig och jag tänkte ge upp när dem frågade om vi skulle spela en sista runda men vi spelade en runda till och dåå vann jag......hehe :) Såå man ska ej ge upp såå lätt. Sen lite senare på kvällen så flyttade vi in och satte oss i stugan eftersom att det var ej så varmt ute och där inne så åt vi ostbricka.....såå gott är det men äter inte alla ostar och vissa av dem luktar såå äckligt..förstår ej att dem kunde äta dem. Mm sen efter det så spelade vi kortspel långt ut på natten nästan. Vi spelade kanasta tror det stavas så.....det tog så lång tid så vi okade inte spela färdigt det utan vi skulle göra det nästa dag istället. Efter en skön nattsömn så fick vi en god frukost. Efter det så tog vi det bara lugnt. Satt där ute och pratade och så, ville sola och bada men solen gick i moln hela tiden och det blåste jätte mycket så det var inte så varmt. Så det blev inte så mycket solade och det blev inget bad...lite trist men det var tur att det inte regnade i alla fall. Vi spelade sedan färdigt omgången i Kanasta och sen så spelade vi även Jazz och det var oxå väldigt skoj :) På eftermiddan sen så körde vi och beställde vi pizza för mamma och pappa var trötta på all grillmat såå pizza fick det bli....Efter vi hade ätit så packade vi ihop våra saker och sen spelade vi en runda till sen så skulle min bror och hans tjej bada tyckte dem så det gjorde dem innan det var dags att köra hem. Ville hem i någorlunda vettig tid eftersom att jag skulle upp på fredan igen och jobba. Såå var väl hemma vid nio på kvällen och det var ganska så lagom. Som sagt hade en mycket trevligt där uppe dem två dagarna och man ville knappt hem eftersom att det är så skönt och lugnt att vara där när vädret är ok....såå hoppas man kan dit där nått nästa år igen.

Igår jobbade jag mellan 7-13.30 och efter det så stack jag hem och bytte kläder och fixade till mig och sen gick jag och sötien upp till stan och sen så tog vi bussen till Åhus. Vi skulle kolla på Beachhandbollen. Fyy vad mycket folk det var på bussen och ännu mer folk var det jue där nere i Åhus. Synd att man inte var ledig igår för det var jue stranden väder igår...var jue så skönt där nere. Har jue ej badat eller solat vid stranden än såå jag vill verkligen göra det snart eftersom att jag tycker det är såå skönt. Vi kollade på nån match där förtag spelade och så var Staffan Ohlsson oxå med i ett av lagen....skoj att titta på. Vi gick sedan och åt eftersom att vi fick höra att kändislagen inte skulle spela fråns halv sex så vi fick ta nått att äta. Sen så blev det glassstrut till efterrätt...hehe :) Vi gick sedan och satte oss på läktaren igen och så kollade vi när kändislagen mötte varandra....det var mycket skoj att se....dem hade jue inga regler precis sen så gjorde dem en massa roliga tricks och så med....skrattade en hel del. När matcherna var slut så begav vi oss hemåt igen och när vi kom hem så blev det  filmtittanade och gos. Vi tittade på den nya svenska filmen Gangster med Mikael Persbrandt...den var bra men lite seg ibland.

Ojj blev en ganska så lång blogg...hoppas ni orkar läsa men det är jue bara för att jag ej hunnit skriva här på nån dag och då blir det mycket...hehe. Tänkte lägga upp några bilder från Långasjönäs med.

 
         
                Utsikt över sjön                                En liten fors           Sötisen            Jag & Fidde                 Fidde& Sara

    
Kastar hästsko         Fiskar              Sötisen & Jag


Långasjönäs

Dit ska man imon efter när man slutat jobba klockan 13.30. Ska dit med min sötis, lillebrossan och hans tjej och hälsa på mamma och pappa som hyrt stuga där. Det är sjukt mysigt där....tror det blir tredje sommaren jag är där nue och förra sommaren var det sol och bad hela veckan man var där :) Men nue blir det bara att man sover där en natt eftersom att man ska jobba igen på fredag. Men ska bli skönt att komma iväg lite i alla fall och man får jue hoppas vädret är fint så man kan sola och kanske bada om det är varmt i vattnet.

Långasjönäs, bild på badplatsen och stugorna.

   


Jag har varit hemma från jobbet idag med eftersom att min migrän hade ej släppt igår kväll och imorse var det sådär men nue är det bara bra igen som tur är...såå det känns skönt. Idag har jag och sötisn bara slappat och kollat på film. Vi kollade på Hannibal Rising...den var lite läskig men bra. Sen såå lagade min sötis god husmankost, potatis, biffar, stekt lök och brunsås....mm såå gott.
Nue ska jag gå och duscha hade jag tänkt sen kanske det blir att man kollar på en film till för det finns inte så mcket bra på tv ikväll. Jaja fårse vad som händer.

Haa det fint så hörs vi, kommer nog inte skriva här igen fråns på torsdag eller fredag så ni får stå ut tills dess...hehe :)

Ps. Kommentera gärna Ds.


Hemma igen...

mm det är jag. Fick väldigt ont i huvudet igår och det sitter i fortfarande så idag ringde jag till vårdcentralen för att få en tid så att dem kan ge mig andra tabletter mot min migrän eftersom att dem tabletterna som jag har hjälper inget vidare. Såå tycker det är dags att byta och testa om det hjälper medt några andra för jag orkar inte ha så har ont. Men dem hade ingen tid fråns nästa måndag så jag får vänta en vecka innan jag får komma dit, men det får gå ändå. Jag orkar knappt vara uppe. Tänkte bara att jag skulle försöka uppdatera min blogg lite sen ska jag lägga mig och vila igen, kolla en film kanske. Det är såå trist med att man är dålig nue när det fina vädret har kommit :(

Tänkte berätta lite om min helg.
Ifredes efter att jag hade slutat jobba så följde jag med Palle, Vonka och Tindra på Barnens dag. Vi gick runt och tittade och så åkte vi karusell med Tindra...det var jätte skoj och det tyckte hon med för hon skrattade hela tiden :) Sen så kollade vi på Mojje från Latjolajban...han var bra och barnen gillade honom väldigt mycket. Efter vi hade varit där så förberede vi så vi kunde grilla på kvällen.....det var gott. Vi gick sedan in till K-dagarna och kollade på Bra Vibrationer. Dem är väldigt duktiga tycker jag och dem sjunger bra med.

Ilördes så gick jag och sötisen upp till stan vid luchtid och när vi gick upp till stan så småregnade det så vi tänkte att nue kommer det vara sånt här väder hela dagen. Vi gick till Zekes och åt lunch, vi åt varma baguetter med tacofyllning....mm såå gott det var :) Efter det så gick vi istan och tittade lite, min sötis handlade blandannat några whiskeyglas. Vi var sedan hemma och städade och tvättade eftersom att vi skulle ha fest på kvällen.
Våran fest blev väldigt lyckad och det var roligt att dem flesta kunde komma som vi hade bjudit.  Eftersom att det var såå varmt så dukade vi långbord ute på den gemensamma balkongen.....det var jätte trevligt och alla hade såå skoj :) eller nästan alla i alla fall....Var vissa som fick åka hem för det blev lite för mycket dricka...så det var lite synd att dem inte följde med upp till stan...men det kommer fler chanser. Vi hade så skoj så att vi nästan glömde bort att gå upp till stan. Tänkte att vi skulle gå upp där vid halv elva för vi skulle kolla på Patriks Combo hade vi tänkt. Men vi kom inte upp till stan fråns efter tolv. Men det var tur att vi hann se dem en stund för dem var riktigt roliga att lyssna och kolla på....vi skrattade och skratade och skrek...såå man var ganska så hes sen...hehe :) Vi gick sedan till tivolit där min söta älskling vann en söt liten tiger till mig....tack sötis :) Vi gick sedan hem efter en mycket lyckad kväll. Måste bara säga att det är tur att det finns en handikapptoalett nere i källaren som man kunde gå på eftersom att på vår tora var det jue alltid upptaget och när man är riktigt kissenödig så kan man knappt vänta, tur att min sötis påminnde om toan där nere....annars hade det nog hänt en liten olycka, inte bara för mig utan för dem andra med...hehe.

Igår så var vi bara hemma och slappade och så var vi en runda på Maxi och pantade en massa burkar och slängde en massa glasflaskor...vi hade tänkt äta på Maxi men dem hade inte så mycket gott att erbjuda så vi körde ut till Max istället och åt. Sen var vi bara hemma och slappade framför tvn....jag mådde jue inte så bra på kvällen som sagt så jag gjorde inte alls för mycket.

Ska lägga upp lite bilder från lördegens fest nue sen ska jag gå och vila igen....Kramis

          
   Ulrika & Micke      Jag & Sötis, glada        Jag & Cissi               Fota inte mig            Chrille & Dennis


         
 Granis & Mats           Sötisen                    Hahaha :)                  Lite folk                   Jag & Chrille       


          
 Stoffe, vad gör du?    Söta Dennis     Micke, Mats, Tessan               Nice :)                    Micke, Jag, Ullis


Grattis Veronika...

på 24års dagen. Hoppas att du får en bra dag så ses vi ikväll, förhoppningsvis.
Är jue hemma från jobbet idag, vaknade med migrän med hade det på känn redan igår för då hade jag med ont i huvudet. Såå idag ska jag vila mycket så jag kan gå på Veronikas kalas för det vill man jue inte missa och så skulle vi kanske in till K-dagarna en runda och titta. Sen så vill jag att det ska bli bättre med så man kan jobba imon igen....vill ej vara hemma.

Solen har jue tydligen försvunnit igen. Igår började det regna och åska sen så regnade det jue större delen av dagen och kvällen. Hade jue tänkt gå in på K-dagarna igår och kolla på SnyggErik men så blev det inte för det är ej så skoj och stå och titta på honom när det ösregnar och är kallt. Så hoppas på bättre väder ikväll om man nue ska in. Man har jue knappt vatt där inne nått bara för att det har vatt så trist väder.
Hoppas på bra väder imonkväll och på lördagkväll med för då hade vi med tänkt gå in där.  På lördag måstte det vara fint i alla fall för då ska jag och sötisen ha lite förfest innan K-dagarna....ska bli skoj :)

Nue börjar min sötis sin semester idag. Han skulle sluta tidigare idag sen så går han på semster...lyckost honom....vill med vara ledig lite. Men nää det kan man inte, måste jobba så man får pengar under sommaren. Men jag trivs på mitt jobb så det är jue bra det sen så måste jag jue jobba så man kan resa till Thialand...längtar som bara den.
Men man hade ändå viljat vara lite ledig tillsammans och hitta på lite saker men det blir inte så mycket vi göt tillsammans i år heller...var likadant förra året. Vi gör bara några små utflykter då och då när jag har en ledig dag eller så. Men vi kan jue inte åka iväg nån länge tripp och vara iväg några dagar...såå trist. Men förhoppningsvis ska vi väl snart kunna ha semester ihop...nästa sommar kanske??

Nue ska jag lägga mig på soffan och hoppas på att min dumma huvudvärk försvinner.
Haa det fint....kramis från mig.

Jag vill dit nue......


Solen är tillbaka...

och det är såå skönt. Idag är sol ute och man kan jue hoppas den är här för att stanna. Hade varit skönt :)
Igår så jobbade jag men inte på min avdelning utan på A-sidan och jag har varit lite nervös innan eftersom att jag ej varit där innan. Men det gick jätte bra. Det var så lugnt och skönt på den avdelningen...inte alls den stress som det är där jag jobbar i vanliga fall. Menmen jag trivs ändå. Efter att jag hade jobbat igår så var jag hemma och kollade på tv och vilade en stund, sen gick jag in till stan och träffade Palle, Vonka och Tindra. Vi gick och tittade lite i affärer och sen kollade vi lite på Superstars eller vad det heter på Lilla Torg. Sen gick vi hem till dem och förberde maten tills min sötis skulle komma. Vi åt potatisgratäng och grillad ytterfilee där, det var mycket gott och sen så kollade vi på en ny film som hette The Contractor...den var faktikst bra.

Jaha då ska man jobba sen idag, blir femte dagen i rad nue så man känner sig lite seg. Men idag jobbar jag mellan 14.24 till 21.00 så det ska nog gå bra...har jue fått sova ut idag i alla falll, kan sägas att det behövdes. Sen imon är man ledig...skönt. Så då ska jag nog gå och fika med Jessica :)

Menmen nue ska jag fixa nått att äta så ha det så bra. Kramis.


Jobbat hela helgen

och det är inte nog med det....ska upp imon igen och jobba mellan 7-13.30...fattar knappt hur jag ska orka. Är inte ledig fråns på onsdag....längtar dit. Men det har gått bra att jobba helgen har bara jobbat med roliga personer :)

Igår på kvällen var jag ledig i alla fall såå då var jag och sötisen på Wernan och Ericas inflyttningsfest och det var jätte skoj fast att man tog det ganska så lugnt. Det var skoj och träffa alla...vissa hade man ej träffat på ett tag så det var trevligt. Vi gick sedan in till stan en runda där vi gick rundor och kollade och vi träffade även mina kusiner....mycket trevligt.

Som sagt imon är det jobb igen sen så på kvällen ska vi till Palle, Vonka och Tindra och grilla är det tänkt. Det ska bli trevligt. Man kan jue hoppas på att det är fint väder.

Nue ska jag gosa med min sötis en runda innan jag ska gå och nanna....Kram på er.

Här kommer lite bilder från igår...
Jag och sötisen
image55

Några av dem som var på festen.
image56

Jag och Veronika
image57

Palle och Dennis
image58

Jag
image59


Sur...

över att man sitter här hemma själv. Kom hem från jobbet för en 20 minuter sen. Vill såå gärna in till K-dagarna jue och se Smens med dem andra. Men det är inte lönt för jag ska upp igen imon klockan 7 för jag börjar klockan 8. Såå jag får sitta här hemma och glo istället en stund innan jag ska sova. Menmen inte så skoj att vara där inne ändå kanske för det regnar jue bara....är såå trött på det här regnet så det är inte sant :(
Menmen det gick bara bra att jobba i alla fall....jobbade med Ninnie som var min handledare när jag gjorde min praktik där...hon är så rolig så vi hade så skoj hela kvällen. Vi beställade mat från Rosegarden som vi åt på vår rast på kvällen....det var så gott :) Kommer träffa henne imon med på dagen och på söndag jobbar vi kväll ihop igen....skojskoj.

Imon jobbar man som sagt till 15.30 sen så ska man hem och äta, duscha och göra sig fin för sen så ska vi på Inflyttningsfest och efter det blir det en runda på K-dagarna...så jag hoppas verkligen på bättre väder imon.

Haa det fint, Kramis.


Vilket väder :(

Det bara regnar och regnar och det ska fortsätta så dem närmaste dagarna läste jag precis i K-bladet. Fyy vad trist säger jag bara och helgen börjar jue K-dagarna, inte såå skoj om det ska regna hela tiden då. Visst jag jobbar hela helgen men på lördan ska man in en runda och då kan det väl vara uppehåll....hoppas på det i alla fall.
Det är såå trist att vara ledig en sån här dag när det bara regnar ute, man blir såå seg och trött och det finns inget att göra...skulle jue ha fotats idag men det fick jue ställas in...trist :(
Men hoppas man blir piggare till ikväll när familjen kommer på besök...men det blir jag säkert. Längtar tills jag ska få äta cheesecaken som jag gjort....det är jue såå gott :)

Får kanske gå och diska lite....får väl göra nått vettigt idag..hehe.

Haa det fint....Kramis.

(Kanske skriver mer ikväll)


Grannar...

För ett tag sedan såå hittade jag en blogg...och började läsa i den och det visade sig att det var en av mina grannar här i trappuppgången. Såå nue har jag läst hennes blogg ett tag så nue har vi även kontakt via msn...riktigt najs. Såå vi kanske ska fixa en grillfest för alla grannarna här nångång i sommar ute på balkongem...hade nog kunnat bli skoj :) Alltid skoj att lära känna nya människor.

Idag har har jag varit ledig så då passade jag på att sova länge. Gick upp vid elva och gjorde vid mig och åt frukost och sen kollade jag på reprisen av Glamour. Sen begav jag mig in till stan där jag träffade lillbrossan. Vi gick runt och kollade rundor i affärer. Jag shoppade inget men min lillebror gjorde det. För hans del blev det en snygg skjorta från sandelins, boxershorts från JC och flipflopp från HM....allt var mycket Nice. Han har bra smak....hehe. Själv så handlade jag bara en present tills på lördag när vi ska på inflyttningspresent och så blev det lite mat...skoj shopping va?? Har inte så gått om pengar så man får hålla i dem, men det är svårt eftersom att jag älskar att shoppa. Menmen får vänta tills man får sin lön i augusti som kommer va på en hel del och plus att då får man csn med så det blir dubbelt upp.....så en hel del kommer att gå till resan men en del ska man nog kunna shoppa.....hehe.
Hmm efter stan var jag bara hemma och kollade på tv och datanördade...sen såå kom sötisen hem och då lagade han lite mat. Blev currygryta med kyckling och ris...gott. Sen så blev jag sugen på att göra nått gott tills imon när mina föräldrar och lillbrossan ska komma hit och käcka och fika. Så det blev att jag begav mig till Domus igen för att inhandla ingredienser så jag kunde göra....  det är jue såå gott :) Så det ska jag bjuda på imon tillsammans med frusna hallon och blåbär...mums.

Annars imon så är det dags för fotning klockan 13.00. Ett bra tag sen jag fotades nue såå det ska förhoppningsvis bli skoj och man får jue hoppas vädret är ok såå det inte ösregnar. Får hoppas på att fotografen med gör ett bra jobb och att det blir bra bilder.

Älskar min sötis sååå mycket, snart är det 3 och ett halvt år :) :)



Regn och Regn

Man kan jue undra när det fina vädret ska komma. Har jue varist så konstigt väder nue....med en hel del regn och ibland regnar det och andra stunden är det sol och varrmt och sen är det kallt....svårt att veta hur man ska klä sig. Kan jue hoppas det blir stranden väder snart såå man kan sola och bada....har jue ej vatt vid stranden än detta året...har bara badat och solat hemma på landet vid mamma och pappas pool. Vill jue öka på sin solbränna nue annars lär man snart vara lika vit igen och det är jue lite trist. Men kommer jue jobba större delen av sommaren så man är jue inte ledig mycket heller men det kan jue vara fint väder när jag väl är ledig....snälla :)

Igår dåå var jag ledig, Då var jag bara hemma och grejade. Diskade, städade lite och vek tvätt. Sen såå bakade jag en god kladdkaka som jag och sötisen mumsade i oss på kvällen....mums :)  
                                                                                                                                           

Idag har jag jobbat mellan 7-13.30 och det gick bara bra...lite stressigt men det gick ändå. Jag gjorde deligeringsprovet idag och det klarade jag utan problem så nue har jag deligering....så nue får jag dela ut piller till dem gamla. Jag fick även mitt anställningsbevis idag...dem har vatt försenade med det så det var på tiden att det kom.
Annars i eftermiddag har jag bara vatt hemma och kollat på tv och diskat och efter vi hade ätit middag såå körde vi hem till Vonka och Tindra en runda. Sötisen skulle hjälpa dem att sätta upp en takfläkt och så fikade vi lite...busade oxå med busTindra sååklart :)

Imon och på torsdag är jag ledig...skönt det så imon blir det nog en tripp till stan och sen kanske jag skulle fotas på torsdag...vi får se vad som händer helt enkelt. Skönt att ta dagen som den kommer ibland bara. Sova länge ska jag göra imon i alla fall eftersom att jag sov nästan inget alls i natt bara för regnet :(


Haa det fint....Kramis!!

Förresten vill ge en kjamis till min lillebror, han behöver det mer än väl. Hoppas det ordnar sig.



Tjejkväll och lite annat....

Nue är jag bättre i alla fall med magen....men med ryggen är det sådär med fortfarande. Har jue haft problem med den länge så finns nue inte så mycket att göra åt den...eller jag får kanske gå och kolla upp det som jag har sagt att jag ska göra ett tag nue.
Menmen som sagt det var bättre med magen ifredes såå jag hade min tjejkväll som planerat. Min söta sambo skulle jue iväg på sommarfest med hans jobb såå då får man jue passa på, hehe.
Det var Jessica, Nadia och Eva som kom på tjejkvällen och vi hade det riktigt trevligt, vi satt och snackade en hel del om allt möjligt och såå drack vi gott och såå spelade vi Vattenfall....riktigt skojsigt hade vi :) Vi begav oss sedan till Banken där vi oxå hade det skojsigt och vi dansade större delen av kvällen/natten. Det var lite jobbigt att man hade nåhra efterhängsa killar efter oss bara....dem fattade inte att man var förlovad eller nånting men till slut blev vi av med dem....Som sagt hade en mycket skojig kväll med tjejerna....får man göra om snart igen.

Igår, lördes var vi bara hemma och slappade halva dagen. Sen körde vi och handlade lite grillemat såå vi kunde grilla hemma hos Palle, Vonka och Tindra, Vi var där på kvällen och grillade gott och så åt vi jordgubbar och vaniljvisp...det var mums. Vi var oxå en ute en runda och kollade på Mc-kortegen, dem körde utanför Palle och deras så vi passade på att titta lite.

Idag så har jag sötisen varit på Elgiganten och lämnade tillbaka dataskärmen som vi köpte som inte kunde ha, sen var vi på Jysk där sötisen köpte en ny bäddmadrass till sin sänghalva...den andra var sönder och efter det så var vi en runda på Biltema där sötisen skulle köpa nån sak till bilen....jag shoppade med....en nackkudde...hehe.

Imon är jag ledig...sen är det jobb tisdag och sen är jag ledig igen onsdag och torsdag sen är det jobb hela helgen...lite trist att man jobbar när K-dagarna börjar....menmen det får gå ändå.

Här kommer lite bilder från tjejkvällen :)

Jag och Jessica 
image49

Nadia och Eva
image50

Jag
image51

Jag och Jessica igen på Banken
image52

Haa det fint för det ska jag försöka ha det :)




RSS 2.0