*Vårt Nya Vrålåk*

Ifredes så hittade jag en jätte fin Volvo V70 på Blocket och det var en -99.a och hade gått 15500 mil och den var i den prisklassen vi hade tänkt oss, till och med lite mindre. Jag gillade det jag såg på bilderna så jag visade Paul den när han kom hem och han tyckte likadant så ilördes var vi och tittade på den. Vi tyckte den var väldigt fin för att vara 10 år gammal, den är i väldigt bra skick. Det var inte mycket repor på den, var lite på kofångaren bak. Den var också väldigt fräsch invändigt, allt var helt och fint, det ända var att det var lite fläckar på tyget på sätena. Paul körde såklart också den och jag åkte och det kändes bra och den gick som den skulle. Vi beslöt oss för att fundera på om det var bilen på vi ville ha för det var lite som vi tyckte skulle fixas på den ifall vi skulle köpa den. Vi funderade och pratade såklart med våra föräldrar om råd och tips ocg visade dem den på nätet. De tyckte också att det verkade vara en bra bil och om man fick det fixat som vi ville ha så kan man knappt få en så fin bil för dem pengarna.
Så igår slog vi till och köpte den och Paul och hans pappa var och hämtade den så nu har vi våran Familjebil :) Men det är inga barn på väg än, visa som frågat om det nämligen eftersom att vi bytt bil. Men vi vill ligga lite steget för tanken är att mitt körkort ska fixas och sen kanske......man vi får se vad som händer.
BILEN
VI HÖRS!!!


Härligt väder :)

Solen skiner och det är verkligen varmt idag, känns nästan som att det vore sommar. Har inte varit ute så mycket idag mer än att ha slängt soporna och hämtat posten. Men ska ut om en stund igen och då ska jag fortsätta med att rensa i våra rabatter, grejade igår med på eftermiddagen. Det tar sin lilla tid när man har fyra rabatter att fixa med, men det blir så fint när det är klart.

 

Med mig är det bättre annars, har fortfarande hostan men dem två senaste dagarna så har jag inte haft någon feber så det verkar gå åt rätt håll nu i alla fall och det känns väldigt skönt. Det böjar bli lite drygt att gå hemma så nästa vecka blir det praktik igen och det ska bli roligt eftersom att jag trivs att vara på den förskolan.

 

Det blir nog en lugn dag idag annars, bli att greja i trädgården tror jag. Har inget planerat idag så mer än att jag gärna vill grilla idag och det är ju ingen som säger att vi inte kan det.

 

Imorgon så ska vi på en Shoppingtur till Nova i Lund är det tänkt, handla lite nya sommarkläder, underkläder och annat som man behöver. Annars har vi inga planer för helgen, får se vad som kan tänkas hända!!

 

 

Trevlig Helg!!!

 



Bilen Är Såld!!

Till Måns Zelmerlöw :)
Skoja bara men killen som köpte våran Mini liknade Måns väldigt mycket, det tyckte både jag och Paul!!
Vi hade ju bilen ute på Blocket för några månader sedan men ingen som nappade på den då, sen så la vi in den igen förra
måndagen och ilördes hade vi två olika par som var här och kollade på den. Det blev det sista paret som köpte den eller killen rättare sagt. Vi har ju valt allt sälja den eftersom att vi så småningom ska bilda familj och då blir det lite väl litet med Minin så nästa bil lär nog bli en volvo V70, en riktigt familjebil :) Vi kommer sakna Minin jätte mycket eftersom att det är en rolig bil och sen är dem ju hur coola som helst, men en dag så ska vi ha en sådan igen så är det bara.
Kommer Sakna Dig!!!


En liten uppdatering kanske?

Nu är det några dagar sen jag bloggade igen men det har sina förklaringar. Jag är fortfarande inte frisk från min förkylning, har en envis rethosta om kvällar, nätter och om morgnarna som inte vill försvinna och eftersom att jag behöver hosta så mycket så gör det att man blir hes och knappt kan prata. Så är det speciellt på morgnarna, under dagen är det ganska ok fram till eftermiddagen då jag är helt slut. Tröttheten och nog värst, när eftermiddagen kommer hade jag kunnat gå och lägga mig i några timmar och sova men jag försöker hålla mig igång och vara vaken för att kunna sova på natten...men det går ju sådär det med för då hostar man istället. Så det blir att vara hemma någon dag till för att bli helt frisk och efter detta så ska jag förhoppningsvis vara frisk ett bra tag framöver. Bara man blir av med hostan och den här tröttheten som man går med så är det ju inga problem och ibland känns det som att det är bättre men nää det ska verkligen dra ut på det.

 

Så ligger det till i alla fall och det är en aledning till varför det blir så glest med inlägg. Jag har ju egentligen all tid i världen att blogga nu när jag är hemma men man orkar helt enkelt inte sitta här särskilt mycket, men tog ork till det idag så ni vet hur det ligger till i alla fall för det är ju en del som frågat om hur jag mår och jag vill tacka för alla krya på dig kommentarer. Ni är för gulliga :)

 

 



En sjuk Pernilla

Jag har feber, hosta och ont i halsen. Man är en dag på praktiken på förskolan och sen blir man sjuk. Så typisk men kände av redan ihelgen att jag hade ont i halsen men sen har det gått om igen och kommit tillbaka, men inte vatt så mycket mer. Men nu har det brytit ut verkar det som och det är skönt det på ett sätt för när detta är över så kan man väl få vara frisk.

Så här trött och matt har jag inte känt mig på år och dag känns det som. När jag väl gick upp imorse så gick jag bara till soffan och la mig där istället under mitt täcke och slökollade på tv och det är vad jag har gjort fram tills nu. Har inte orkat nått annat, joo ätit lite frukost har jag kunnat.

 

 

Jag ska lägga mig i soffan igen och fortsätta vila och försöka kurera mig så gott det går med te, halstabletter, sömn, m.m.

 

 

Ha det gott!!!

 



Långfredagen :)

Långfredagen var vi på Middag Hos Pauls Föräldrar och kameran var såklart med.
Hamnade på någon bild i det härliga vädret :)
Långfredagen var vi även bjudna på Fest hos min Storebror som fyllde 27 år.
Bilderna får tala för sig själva :)
Det Var Allt För Denna Gången :)


Glad Påsk :)

Det är väl ingen som har missat att det är PÅSK!!
Det har inte vi och vi har laddat upp med lite Påsk-Saker här i vårt hem som jag tänkte lägga upp bilder på.
Vad vi annars har hittat på och hittar på denna Påsk kommer jag blogga om en annan gång. Kan säga att det är full rulle i alla fall....skojskoj :)
Påskägg med godis måste man ju ha. Fått av min sötnos.
Påskris fast inte med björkris som ni kanske ser och så har jag gjort lite eget pyssel.
Man får ju ha lite Påsk-prydnadssaker också och vi har fått hönan och tuppen av Pauls föräldrar.
Ha En Fortsatt Fin Och Trevlig Påsk :)


Sallad är gott :)

Igår gjorde jag och min sötnos hemmagjord pastasallad.
I den hade vi pasta, stekt bacon, röd lök, majs, gurka, rucculasallad och fetaost och till våran egengjorda dressing så hade vi matyoghurt, salt, peppar, salladskrydda och två pressade vitlökar.
Blev mycket gott :)
Vi var även ute och gick en promenad och vi hade såklart kameran med oss.....
Härligt med alla vårblommor som blommar nu......


Min Nya Bikini

JAG ÄR TILLBAKA I BLOGGVÄRLDEN, TROR JAG!!
Är ju ledig denna veckan så då har man lite mer tid, så vi får väl se helt enkelt hur mycket det blir!!
Jag shoppade ju en ny BIKINI i Fredags inför säsongen som jag bara måste visa er för jag tycker den är jätte Snygg :)
298 KR PÅ STADIUM!!!




RSS 2.0