Helgens Händelser!!!

Jag tänkte nue berätta lite om helgens händelser!!! Har varit full rulle hela helgen så har typ ej hunnit sitta framför datorn och när man väl är lediga tillsammans så prioterar man att vara tillsammans istället. Så nue lär det ej bli så mycket bloggande. Men nån gång då och då ska jag nog hinna med det, hehe =)

 

Fredagens Händelser: I fredags så hade jag och sötnosen bestämt att vi ska skulle köra till Svedala och kolla in en Outletbutik där dem säljer bland annat märkeskläder och annat får billigare pris. Så när min sötnos hade slutat jobba så körde han och hämtade min lillebror som även följde med oss på våran tripp.

Vi fyndade där alla tre =) Jag köpte ett par gråa jeans med ljusrosa sommar på som Victoria Beckham har designat...såå snygga är dem och den sitter väldigt bra. Man kan fortfarande inte förstå att jag kan ha den storleken som jag har i dem!! ag fyndade ox ett grått linne. Min sötnos fyndade två par jätte snygga jeans och min lillebror fyndade oxå ett par jeans och ett par shorts. Så kör dit där någon gång om ni har möjlighet för där fanns mycket fint och till bra priser!!

Vi hade lite tid över så körde inom NovaLund oxå för att jag skulle kolla om några tröjor som jag hade sett på Gina fanns kvar men det gjorde dem inte. Men fick med mig en kofta och ett linne därifrån och vi kickade även inom på Vila där jag fyndade en vanlig enkel lila tröja. Mycket trevlig dag hade vi och alla blev jätte nöjda med sina köp. Efter våran tripp så körde vi hem min lillebror igen och sen körde vi bara hem och hämtade lite saker och så sen så körde vi till hans föräldrar och sov där...

 

Lördagens Händelser: Då vaknade vi upp i Färlöv. Vi skulle iväg med hans föräldrar under dagen så det var därför vi körde dit och sov där. Vi skulle nämligen till Småland. Stockhult och köpa te. Det finns en röd stuga mitt ute i skogen där dem bland annat säljer te och tetillbehör och man kan även fika där. Jätte mysigt ställe var det och vi fikade där och köpte med oss hem 4 olika sorters te som vi ska testa på och så köpte vi varsin tekanna med kopp till. Jätte fina är dem =) Vi var även i några butiker i Gränsbyggden och kollade läget. Vi hade en väldigt mysig dag då oxå, roligt med lite så turer och komma till nya ställen är alltid skoj!! Såå om ni gillar att dricka te så kör dit, finns en hemsida man kan gå in på och kolla. När vi kom hem så var vi ganska så trötta så vi la oss och vilade en stund och sen så beställde vi pizza tillsammans och bara hade det bra. Jag och sötnosen körde sedan hem på kvällen!!

Tekannorna som vi köpte!!!

 

Söndagens Händelser: Jaa dagen började ej så bra på grund av olika anledningar så därför körde vi ut till hans föräldrar för att snacka av oss lite och så fick vi även lite frukost där.  Vi körde sedan hem igen och bara slappade och vilade för att vi båda var ganska så trötta. Så vi sov någon timme på eftermiddagen sen så vaknade vi igen och gick och duschade och fixade mat. Jag fick även besked om jobbet jag hade varit på intervju på i torsdags. Jag låg bra till men fattas jue körkortet så därför fick jag inte det. Attans men får hoppas på bättre tur nästa gång och körkortet ska jag jue ta så småningom!!!

Vi körde sedan till Vinslöv på kvällen för att hälsa på Christian och hans thialändska tjej Ah. Det är Paul som lärt känna dem via Mini Copper forumet. Kan säga att det var en väldigt annorlunda kväll men en väldigt trevlig sådan. Vi visste att dem hade flyttat för ett tag sen men det var ganska så otippat att dem hade flyttat till Vinslövs camping och bor i husvagn där och även hans familj gjorde det precis brevid. Ganska såå skojigt faktiskt för vi visste ingenting. När vi kom dit så håll Ah på att laga en Thailändsk soppa och ris och dtn fick vi smaka, sååå god var den och jag åt som bara den fast att vi hade precis ätit innan vi kom. Hon hade ävcen gjort någon sorts omelett som vi oxå fick smaka, oxå väldigt gott!! Det var ej dumt att få komma dit där och få Thailändsk mat, det är jue det bästa jag vet =) Vi fick även fika sen och det var Pannacotta med jordgubbar till, var oxå såå gott. Vi hade en mycket rolig och trevlig kväll och vi träffade även Christians mamma och hennes två söta hundar, den ena blev jag helt galen i så får kanske ha en sådan sen. Hehe =)

 

 

Måndagens Händelser: Fixa och dona med lite allt möjligt och sen ikväll ska vi köra till Långasjönäs igen och hälsa på mina föräldrar. Vi kommer nog vara där tills på onsdag så att ni vet, så kanske jag kommer tillbaks och skriver något då!! Jag kanske även kommer lägga upp mina modellbubbelbilder som jag äntligen fått, jätte fina är dem =)

 

TJAO!!!!

 

 



Intervjun igår!!

 Jag hade sökt ett jobb som personlig assistent till en 6 årig pojke och igår fick jag då gå på intervju och träffa mamman till pojken. Hon berättade att dem fått en 40-50 stycken ansökningar och det hade ej varit lätt att skära ner ansökningarna till 10, bland dem 10 var jag fortfarande med, sen så skulle dem skära ner dem till 5 och däribland var jag oxå med och därför fick jag komma till intervjun. Så jag blev faktiskt ganska så stolt igår att få veta att av 40-50 stycken så var jag bland en av dem 5 bästa där som dem gillade =) Kan man jue hoppas att man får jobbet med för det verkade vara ett roligt men ibland lite krävande jobb och familjen verkade väldigt trevlig och det är jue viktigt eftersom att man ska jue vistas i deras hem. Jag får reda på i början av nästa vecka om jag får det. kan jue alltid hoppas. Om inget annat så vet man att dem gillade mig men att där var någon som kanske var lite bättre. Men alltid bra att veta var man ligger lite grann om man har goda chanser eller inte.
Efter intervjun så kom min snälla sötnos och hämtade mig och han frågade om jag var sugen på glass eftersom att vi ändå var i Åhus, men det var jag inte men han var det lite grann. Men vi bestämde oss för att komma på nått att äta istället.
Vi hamnade till slut på uteserveringen på Modesto, är mysigt att sitta där och super god mat fick vi oxå. Jag tog en Ceasarsallad med bacon och kyckling och min sötnos tog någon sorts grillad hamburgare. Så igår blev jag bortskämd igen när min sötnos bjöd mig på underbart god mat och vi hade så mysigt =)
Mm sen på kvällen var vi hos Pauls killkompis Johan och drack en kopp kaffe och snackade lite skit, även en annan killkompis till dem var där som jag ej hade träffat innan och han var väldigt trevlig.
Så det var full rulle igår oxå som det ofta är hos oss, vi var inte hemma fråns vid halv tio och när vi kom så gosade vi och lyssnade på Coldplays nya skiva som är såå bra...
Nue ska jag gå och fixa mig i ordning, har jue lite planer för dagen när min sötnos slutat. Han slutar jue tidigt idag och det roliga är att han går på semester oxå idag =)


Sötnosens Blogg!!

Min sötnos har jue oxå en blogg men han bloggar inte så ofta men igår kväll så bloggade han och sen fick jag läsa det. Jag kan jue säga att jag blev väldigt glad av det jag läste, såå underbart gulligt =D

 

Här är ett utdrag av det han skrev:

"Ojoj vilken händelsrik vår det har varit, jag har haft super mycket att göra. Full rulle som vanligt ;) Jag och Pernilla har haft mycket att tänka på. Vi har haft en del snabba beslut att göra. En taga var vi väldigt nära att flytta till Göteborg. Efter att ha lite is magen och mycket tänkade. Så blev det att vi stannade kvar. Jag känner att jag är lyckligt med henne var jag än är eller bor. Allt känns bara toppen och livet leker. Snart dax för nästa steg... =D"

 

 


Annars igår så var jag hemma hos min kompis Linda och hennes dotter. Linda fyllde jue år så blev ditbjuden en runda. Vi drack lite kaffe och satt och snackade och busade en del med hennes söta dotter...var mycket trevligt och det är roligt att vi har blivit vänner, har jue blivit det via bloggarna jue!!!

När min sötnos kom hem så knackade han på dörren men han kom aldrig in så jag gick och öppnade, då möttes jag av en sötnos och blommor. När jag hade öppnat så såg jag att det var två fina röda rosor =D Han är så sött och sådana här saker gör att förhållandet hålls levande hela tiden, sånt här gillas. Inte nog med det han bjöd mig även på mat på stan, vi gick till Graffitti och åt varsin backad potatis....såå gott var det. Vi var även en runda ute hos hans föräldrar igår för att han skulle byta bil och låna deras Audi...

 

Jaa det var en bra dag igår och det blir det förhoppningsvis idag oxå. Jag ska jue på arbetsintervju i eftermiddag, man får jue hoppas att det kommer gå bra. Sen när sötisens slutat så ska vi åka och kolla på en digitalkamera som jag kanske vill ha, dem hade rea på Elgiganten, så ska kolla om där är någon kvar!! Sen så skulle min sötnos till en killkompis till honom och dricka lite kaffe ikväll och jag fick följa med om jag ville...men har ej riktigt bestämt mig för hur jag ska göra...fårse!!

 

Haa en toppen dag!!!!

 



Var Nere....

Jaa vårt bredband låg nere igår ikväll så kunde ej komma in och blogga. Men nue funkar det igen så nue tänkte jag skriva lite om vad jag/vi hade för oss igår!!

 

Jag slappade mest igår, kollade bara på tv och satt vid nätet och kollade rundor och snackade med lite vänner på msn. Pratade bland annat med min lillebror som berättade att han skulle till stan och tanka sen scooter. Tänkte inte mer på det men när jag gick och duschade så tänkte jag att han kunde kommit och hälsat på en runda om han ändå skulle till stan. Så jag ringde honom och han kom hit en runda och hälsade på sin systeryster. Hehe =) Det var skojsigt att få han på besök en runda.

 

Vi gick sedan och handlade så att jag kunde laga mat tills min sötnos kom hem och så körde min lillebror hem. Jag lagade kebab i pitabröd till min sötnos och han uppskattade det väldigt mycket =) Efter vi hade ätit så körde och kollade upp lite saker och sedan körde vi till Åhus för att vi skulle kolla upp var en adress låg, för att jag ska dit på torsdag på arbetsintervju. När vi ändå var i Åhus så blev det en liten mjukglass på Glassbåten, hehe!! Vi körde sedan ut till Gärds Köpinge till sötnosens brorsdöttrar, dem skulle nämligen låna hans PS2 och Guitar Hero. Det blev att vi stannade där en bra stund och fikade och traggade lite skit...var trevligt!!!

 

Idag ska jag antagligen till Födelsegrisen Linda som fyller år en runda och hälsa på, annars är det inget planerat idag heller. Tar dagarna som dem kommer...

 

KRAMIS!!!!!

 

 



Kör en dagens idag....

Dagens vill ha: Närhet, saknar min Paul.

Dagens klädsel: Svart kortärmad tunika och gråa hipsterstrosor.

Dagens smink: Har inget smink på mig, inte just nu i alla fall.

Dagens frisyr: Lite lätt rufsigt, har ej orkat kamma det än.

Dagens låt: Melissa Horn & Lars Winnerbäck - Som Jag Hade Dig Förut.

Dagens planer:  Duscha, handla och åka och titta på lite saker när sötnosen har slutat, med vad det är, är hemligt.

Dagens saknad: Paul sååklart, är väldigt saknesjuk idag.

Dagens dummaste: ?

Dagens roligaste: Var när jag pratade med min sötnos innan idag.

Dagens misslyckande: ?

Dagens drog: Tvn och datorn.

Dagens köp: Har ej handlat nått idag än men ska snart iväg och göra det.

Dagens godis: Dumlekolor i olika smaker

Dagens humör: Trött och seg och lite deppig. Men det blir nog bättre!!!

 

 



Bra Medicin

Jaa det tycker jag verkligen att det är, speciellt om man har hittat rätt kille och det har jag verkligen gjort nue. Allt känns super bra och rätt med Paul :) Han får mig alltid att må bra i fall jag är nere eller är sjuk. Jag kan knappast bli lyckligare...

Beslutet som vi har tagit och som många är nyfikna på kommer jag ej att skriva om riktigt än, men det kommer det lovar jag, Vill att allt ska klaffa med bara!!! Men när det väl gör det så kommer det bli hur bra som helst, det känner vi båda två och även våra familjer är så glada för våran skull :)

 

ÄLSKAR DIG PAUL ANDERSSON

 

 

 



Långasjönäs...

 I Långasjönäs har jag och sötnosen varit ihelgen, blev en dag mindre än vad vi hade planerat och det berodde på att jag på lördagsmorgonen vaknade med feber och halsont. Så vi bestämde oss för att köra hem!! Lite synd var det men det var ändå ej så fint väder i Långasjönäs och då är det ej heller så skoj att vara där...skönare att komma hem oxå när man ej mår bra.

Vi körde dit i torsdagskväll och vi såg i mina föräldrars stuga. När vi kom så var även Dennis, Tessan och Kewin där, det var jätte skoj att träffa dem för det var ett bra tag sedan jag träffade dem. Det var verkligen full rulle på Kewin och deras hund Troja som dem oxå hade med sig var såå söt =) På torsdagskvällen kom även min Moster, hennes sambo och mina kusiner med respektive och så kom även Veronica och min brorsdotter Tindra. Så vi var en del där som kände varandra, skojsigt =) Det var en lugn och trevlig torsdagskväll vi hade, vi satt och drack lite vin och bara hade det bra...

Midsommarfirandet var oxå bara bra. Det var trevliga människor man hade omkring sig och vissa hade jag väl ej valt att ha där menmen det gick bara bra ändå. Vi fick det väldigt trevligt ändå som sagt, jag och sötnosen försökte att inte bry oss och jag tycker vi lyckades med det för att vi hade det bara...Vi åt och drack oxå och det var mycket gott!! Mätt som bara den blev man men det blir man jue alltid när det är större högtider, för man nästan bara äter och äter.
Det var jue lite synd med vädret oxå, men man blir jue ej så förvånad längre att det regnar på midsommar. Det gjorde det en hel del så vi satt inne och åt men framåt kvällen så flyttade vi ut och vi fick faktiskt uppehåll hela kvällen, skönt det och frös gjorde man inte för man hade jue filt runt sig och en sötnos som värmde en =)

Jag kan säga att mitt midsommarfirande hade ej blivit så bra om inte min älskade sötnos hade varit där. Han är så stötande och fick mig att bara tänka på bra saker. Vi hade det så bra och mysigt tillsammans. Jag älskar honom så mycket. Även mina snälla föräldrar gjorde så att det blev bra och tack till dem för att vi fick vara där och fira midsommar med dem i deras stuga =)

Avslutar detta halv långa, fumlande inlägg med bilder från Långasjönäs/Midsommarfirandet!! 






Vi Hörs!!!!




Glad Midsommar...

till alla mina kära läsare i förskott. Jag och Paul ska köra till fina och mysiga Långasjönäs nue där vi ska Midsommarafton med mina familj och släkt =) Vi kommer antagligen stanna där tills på söndag, så vi hörs när vi hörs!! Det ska verkligen bli jätte trevligt och jag ser verkligen framemot det. Har jue varit i Långasjönös ett antal år nue på somrarna och där helt underbart =)

  

Så jag önskar er alla en riktigt skön och härlig Midsommar och så får vi hoppas att vädret är på våran sida!!!







Fika På Stan

Det ska jag göra nue strax med en bloggkompis, vi har snackat en hel del via våra bloggar och även via msn och många gånger har vi sagt att vi måste ses, eftersom att vi bor jue i samma stad. Så idag kommer vi slå till och träffas för första gången, ska bli trevligt :)



Jag berättar mer om dagen när jag har tid till att blogga, för jag hinner ej nue!!

Men vi hörs och syns!!!!




Mysig Hemmakväll...

Blev det istället. Vi hade jue blivit bjudna till Jessi och Marcus ikväll men så blev det ej för att Marcus hade blivit sjuk. Riktigt tråkigt för alla hade sett fram emot att ses för det var jue ett tag sedan som sagt. Men vi ska försöka ses innan dem åker...hoppas, hoppas!!

Jag tog fatsikt tag i städningen här till slut, men jag drog mig in i det sista. Påbörjade inte det fråns efter 15 i eftermiddags...men det var verkligen skönt när det var gjort. Jag tog även tag i disken som stod här så nue är rent och fint och det gillas :)

Jaa jag och min älskling hade en lugn mysig hemmakväll istället och det var inte heller fel :) Vi duschade tillsammans och det är jue alltid lika mysigt att göra det, hehe :) Efter det så påbörjade min älskling maten och ikväll blev det Pommes, kött, stekt rödlök och bearnisessås....mycket gott.
Sen har vi bara liggat i soffan och kollat på Gossip Girl, kunde man jue ej missa. Synd bara att det skulle vara säsongsuppehåll nue bara...var jue så bra avsnitt ikväll jue. Det var lite skojigt för min Pauli tyckte med det var synd att det skulle vara paus nue, han gillar serien. Hehe =) Är inte riktigt van vid att killar gillar sådana serier, men sen så är jue min Pauli inte som alla andra och det är jag glad för och det är därför JAG ÄLSKAR HONOM SÅÅ MYCKET :)

Jag hoppas ni haft en bra kväll, gjort något speciellt kanske??





???

Idag har jag ingen aning om vad jag ska hitta på, är uttråkad!! Men har funderingar på att städa och greja här lite, för det behövs och jag tänkte på det igår med men då blev det inget av det. Så får kanske ta tag i det idag så har jag jue nått att göra, men känns ej såå lockande. Jaja får se vad det blir av det!!

Jag kan berätta att jag är såå glad för beslutet som jag tog igår och det blev även min älskade sötnos =) Nue längtar man och våra familjer vet om det och dem är jätte glada, såå det känns så skönt =) 
Vi grejade lite med det igår och efter det blev det att vi åt middag hos hans föräldrar igen...det blev även en liten runda ut till mina föräldrar...

Så ett tag framöver komma det vara för full rulle igen i våra liv, men det kommer bli såå bra =)

Ikväll har vi planer i alla fall och jag längtar tills dess. Vi ska nämligen till Jessica och Marcus och fika, är ett tag sedan vi träffade dem så det ska bli mycket trevligt och måste jue träffa dem nue innan dem åker. Dem åker nämligen till Italien snart...kommer sakna dem...så det ska bli trevligt att träffa dem ikväll och ljuga lite grann!!

Nue ska jag sätta mig framför tvn och vänta på att dagens avsnitt av Days ska börja, kan lika bra titta på det för ändå inget bättre för mig....



ÄLSKAR DEN HÄR SÖTNOSEN SÅÅ MYCKET =)



Uppdatering!!

Jag tänkte uppdatera lite vad som hänt under helgen. Det blir jue ej så mycket bloggande under helgerna för att det händer alltid massa andra saker då när vi väl är lediga tillsammans, då vill man inte heller sitta vi datorn utan man vill umgås med varandra :) Ifredes till lördan så jobbade jue jag natt. Var inte på hugget för att jobba men det gick jätte bra när jag väl kom dit. Jobbade med en ny tjej som jag ej jobbat med innan så det var lite stelt i början men det släppte under natten och sen så hade vi jätte skoj!! Det var en väldigt lugn natt, vi blev nästan lite fundersamma. Men skönt att det kan vara lugnt med ibland. 

Efter jobbet så hämtade min sötnos mig och sen så körde vi ut till Färlöv där vi åt lite frukost och sedan gick jag och la mig och sov i några timmar. Vi körde sedan hem och duschade och gjorde oss i ordning för att vi skulle sedan på studentfest. Det var en trevlig studentfest men vi var ej där så länge för att jag var ju ganska så trött...men den tiden vi var där var trevigt och det var god mat och allt oxå. Tipsrundan som vi gick som dem hade ordnat var riktigt rolig, blev en del skratt =) Det ända som var lite si, sådär var att mitt X var där, kändes lite konstigt men inget att göra åt det, är jue ej ovänner eller så. Gick jue bra, men kändes ändå konstigt på något sätt...Men annars var det som sagt trevligt och det var synd att man ej orkade vara där längre för jag fick hyra att det var riktigt håll i gång sen...hehe =) 

Igår, söndag så vaknade jag och sötnosen ganska så sent. När vi hade morgnat oss så kände vi att vi ville hitta på något men vi visste inte riktigt vad. Men sen så kom min sötnos på att vi kunde åka till nån skog där vi kunde promenera, så vi klurade på var. Sen så kom han på att vi kunde köra till Söderåsen, fanns bra slingor att gå där. Jag hade aldrig varit där så vi packade med oss och en picknick och sen så körde vi dit. Vi gick en sträcka på 4-5 kilometer och det var såå fint att gå där, första sträckan så gick man vid en bäck där vattnet rann så fint...det var såå skönt att komma ut och sen göra det med min sötnos som tycker om att vara ute och gå och vara ute i naturen...han är jue en gammal scout och det är jue jag med =) Vi hade verkligen myspys dag där. Efter det så blev det att vi körde hem till hans föräldrar en runda och där blev bjudna på mat och fika, mycket trevligt var det!!!

Bilder från Söderåsen där vi gick:

    

Kan berätta att idag har jag gjort en sak som kommer förändra en hel del saker, men på ett bra sätt.
Vad det är får ni allt vänta med att få veta, hehe =)




Sängläge!!

Vill rekommendera en bok som jag läser, den är riktigt bra och rolig är  och den heter just Sängläge!!

Den handlar om:
Quinn är en ung, smart och ambitiös advokat i New York. Hon har bockat av de flesta punkterna i Den moderna kvinnans måsten före trettio, till och med graviditeten går lekande lätt.

Men nej! I vecka 27 tillstöter komplikationer och hon blir ordinerad sängläge. Quinn måste hålla sig stilla, helst sängliggande, under de tre månader som återstår tills hon ska föda. Vad ska hon göra för att inte bli tokig, hon som aldrig tidigare haft ett tomt blad i sin kalender?

Quinn plågas av ensamhet och tristess. Hennes man prioriterar sin egen juristkarriär och syns knappt till, så hon får gott om tid att fundera både över sitt äktenskap och andra relationer. Varför drabbar hon, en vuxen, framgångsrik advokat, ständigt samman med sin mor och förlorar varje gång? Varför är hon så hård mot sina systrar?

Från sitt sängläge gör Quinn nya bekantskaper och erfarenheter som hon aldrig skulle ha gjort på advokatkontoret nu vet hon mer om vad hon vill få ut av sitt liv, och vad hon önskar för det växande lilla livet inuti henne.




Fredag idag och det är inte vilken fredag som helst utan det är fredagen den 13:e. Sägs jue att det är en otursdag men vet ej riktigt om jag tror på det där. För man kan lika bra ha otur en annan dag....
Jag vaknade ganska så sent idag och det var jue det som var tanken med. Sen jag gick upp har jag suttit vid datorn och kollat runt och pratat med Jessi på msn...riktigt skojsigt :)
Men får nog ta och göra mig i ordning snart så man är färdig sen tills sötnosen kommer hem, för då ska vi in till stan en runda och uträtta lite ärenden. Annars händer det ej så mycker mer än att jag ska sova lite till framåt kvällen för sen ska jag iväg och jobba natten...så det blir ej så mycket tid med min sötnos idag :( Menmen vi ses imon igen som tur är!!!


Ha en fortsatt bra fredag och jag hoppas oturen inte kommer till er....




Som Jag Hade Dig Förut....

Är en mycket bra låt med Melissa Horn och Lars Winnerbäck. Om ni ej har hört den så ta och lyssna på den, finns på Youtube bland annat. Winnerbäck har även kommit ut med en annan låt som heter Strimmor, som jag oxå tycker är riktigt bra :) Svårt att inte gilla hans låtar, när han är min stora favorit!!

Min kväll har varit mycket bra. Jag lagade mat till min sötnos idag och det uppskattade han och han gillade det väldigt mycket och tyckte att jag ska laga det fler gånger :) Vi har sedan varit ute på en promenad, var faktiskt riktigt skönt väder ute då. Vi gick vid Egna hem och Sommarlust och där stannade vi och köpte oss varsin glass!! Mysigt att vara ute på promenader ibland och speciellt med min sötnos eftersom att han gillar oxå det, var faktiskt hans förslag!! Vi började sedan titta på filmen Top Gun när vi kom hem igen och drack varsin kopp Te...men vi får kolla klart på filmen en annan gång för det blev lite sent så min sötnos fick gå och lägga sig...

Själv så är jag uppe och lär nog vara det en liten stund till. Försöker vara uppe så att jag kan sova lite längre imon eftersom att jag sedan ska jobba mellan fredag/lördag natt. Men det är ej så svårt att vara vaken, är jue en nattuggla och sitter ändå ofta uppe länge och grejar när jag är ledig.

Bjuder på kvällsbilder på mig när jag sitter här i mörkret och lyssnar på bra musik genom sötnosens hörlurar.....

 






Många som frågat...

angående hur det ser ut i min lägenhet. Men eftersom att jag fortfarande inte är riktigt klar med allting i min lägenhet så har det ej kommit upp några bilder, sen så har jag ingen digitalkamera heller så det är oxå därför.
Men häromdagen så köpte jag en så fin vas på Borett som jag har stående på golvet bredvid min tv-bänk så jag tänkte ni skulle få se bild på det, men är ej så bra bilder för att jag tog dem med kameran i mobilen och den är ej så bra. Menmen ni får se lite smakprov hur det ser ut i min lägenhet i alla fall!!!
 

Idag tog jag det bara lugnt på förmiddagen när jag vaknade, duschade och gjorde mig i ordning och åt lite grann. Läste även på lite om mediciner och sjukdomar eftersom att jag skulle på den sista medicingenomgången idag för att få deligering. Så i eftermiddas var jag på jobbet där vi gick igenom det sista och sen så fick vi göra ett prov som inte alls var svårt, så deligering lär jag få utan problem.

Nue tänkte jag ta och vada duktig och lägga i tvätten,kläderna på sin plats i garderoberna. Tråkigt att göra det men skönt när det är gjort. Annars idag/kväll så händer det nog ej så mycket. Ska väl laga lite mat och bara ha det bra med min älskling :)





Fiskgryta....

För en stund sedan kom jag hem från mötet, fick sluta lite tidigare. Skönt det för att jag kan meddela att jag är rätt så trött i huvudet efter all den informationen som vi fick idag. Det var väldigt tråkigt att sitta där eftersom att man visste vad dem skulle prata om...har vatt på 2 sådana möten innan. Borde inte det räcka??

Men nue är jag hemma i alla fall och snart kommer även min efterlängtade sötnos hem. När han har gjort sig i ordning så ska vi köra hem till mina föräldrar. För att min mamma ringde igår och frågade om vi ville komma och äta middag eftersom att hon skulle göra en riktigt god fiskgryta som jag älskade när jag var liten. Har jue ej ätit den på länge så det är jue klart att man tackade JA =) Ska bli trevligt att komma hem en runda....

Ahh min fot den sover, kan meddela att det inte är såå skönt. Får försöka väcka den nue så jag kan gå på toaletten...
Onödig information kanske, men det bjuder jag på. Hehe =)


Bilden är på en tavla som jag fick på min examensfest, tycker den är såå najs!!









Introduktionsmöte!!

Det ska jag på idag på jobbet, när man ska jobba som sommarvikarie måste man gå på sådana tråkiga möten. Jga tycker det borde räckt att man gått på det en gång redan. Men eftersom man jobbar inom nytt område så måste man gå. Man vet redan allt dem ska gå igenom, så det blir lätt lite enformigt och tråkigt. Det värsta är att på lappen står det att det ska hålla på tills 16.30, hoppas verkligen att det inte varar så länge. Menmen man får väl stå ut och det ända positiva med detta är att man får dagen betald som en arbetsdag =)

Måste säga att det var super mysigt med massagen igår, kändes så lyxigt och det kändes så skönt efteråt :) Så tack mamma och pappa. Jag ska försöka gå lite mer på massage för att min nacke, axlar och rygg behöver det, har ganska så stela muskler där som hon som masserade mig kände. Tjejen som masserade mig var jätte trevlig och väldigt duktig och när jag var klar och skulle betala så rekomenderade hon en salva till mig som jag kan smörja in när jag känner mig stel i mina muskler...

Sen igår kväll så var jue ute hos sötnosens föräldrar en runda. Var ej där så länge igår för att jag var ganska så trött och ville hem och se Gossip. Men vi var där en stund i alla fall och god mat fick vi oxå. Sötnosens pappa hade lagat potatismos och kött och till det hade han stekt lite rödlök och så hade vi morotsstavar till. Mums så gott =)
När vi kom hem igen så kollade vi på Gossip och bara gosade och tog det lugnt.

Nue ska jag cykla till det tråkiga mötet....

Jag älskar dig min Pauli, du är bäst :)


Vart tog solen vägen?

Imorse när man vaknade så vaknade man inte av att solen sken, nää istället är det grått och mulet och det blåser som bara den...kunde ej ha balkong dörren öppen för det blåste för mycket!!

Menmen det ska bli en bra dag ändå har jag tänkt det, ska inte låta vädret få förstöra. Det kan påverka mig väldigt mycket annars...men nue ska jag snart gå och duscha och fixa till mig. Sen så får man kanske fixa nått att äta och så ska jag jag fixa och dona lite innan det är dags att bege sig in till stan för att få massage. Fick jue presenkort av mina föräldrar så igår beställde jag tid så i eftermiddag ska jag ligga där och bara njuta. Är halvkroppsmassage jag ska få som riktar in sig mycket på rygg, nacke och axlar och det är precis det jag behöver :)

Ikväll så ska vi till Förlöv, för min sötnos skulle byta bil för att hans egen skulle in på service imon. Så jag tror nog att det kommer bli en bit mat med där ikväll och det lär säkert bli smaskens....hehe!!


Ha en fortsatt bra dag!!!






Torekov

Nue har jag lust och tid att skriva lite i min blogg igen. Jag tänkte berätta lite om våran helg som vi hade. Som ni vet skrev jag i förgående inlägg att jag, Paul och mina föräldrar skulle iväg under helgen. Vi fick oss ett ryck att vi ville åka iväg under ihelgen och försrt var det tänkt att vi skulle hyra stuga i Långasjönäs, där vi brukar vara varje sommar. Men där var allt bokat på grund av rock-festivalen. Så vi fick tänka om och så kom vi på att vi kunde jue hyra någonstans runt Båstad för det var länge sen vi var där....så vi kollade runt lite på nätet och sen så hittade vi ett ställe som passade så vi bokade en stuga där...

Vi har varit i Torekov som ligger lite utanför Båstad. Det var en jätte fin och mysig camping som vi var på och stugorna var verkligen i toppskick, dem hade blvit renoverade i vintras. Så allt var nytt och fräscht. Sånt gillas :)

Vi åkte dit i fredes och på vägen dit så stannade vi på Gotteboet där vi köpte med oss lite gottis. De har hur mycket som helst att välja på där och det är inte dyrt heller. Vi kom fram till campingen vid 14 tiden tror jag det var och vi skulle ej få stugan fråns vid 15 så vi gick och kollade lite grann men sen så gick vi och frågade om vi kunde få våran stuga tidigare och det fick vi. Det roliga var att vi fick en stor stuga för samma pris som vi skulle fått för en liten, det tackar man jue ej nej till, hehe =) Så vi fick som sagt en stor stuga där det fanns sängplatser för 6 personer, så vi hade gott om plats och slapp trängas. När vi hade packat in våra saker och grejat lite i stugan så åt vi lite grann och sen så gick vi en promenad ner till havet och till Torekov hamnen...jätte fint var där och mysigt :) När vi kom tillbaka igen så åt vi middag och det blev fläskfile, nypotatis, sallad och dressing...jätte gott :) Sen så senare på kvällen så ät vi även lite räkor. Jag och sötnosen hoppade även på en stor studsmatta som fanns på campingen...jätte skojigt hade vi :)
På lördagen så bestämde vi oss för att ta båten över till en Ö, Hallands Väderö. Där solade vi och det blev 2 dopp i havet oxå...ar faktiskt riktigt skönt i vattnet...när vi kom hem igen så slappade vi en runda och sen gjorde alla vid sig och sen så gick vi och åt på campingens restaurang. Det blev pizza och öl och cider till maten. Senare på kvällen så gick vi en runda runt campingen och kollade och sen blev det att vi fick ner till havet och satte oss och kollade på solnedgången...såå mysigt :)
På Söndagen så skulle vi jue lämna stugan vid 12 så vi åt bara frukost och sen så var det dags för att packa ut och städa så vi hann ej så mycket mer....men på hemvägen så stannade vi på Gotteboet igen för min mamma skulle handla en sorts godis som hon förälskade sig i...hehe!!

Hade en super mysig helg min min älskling och med mina underbara föräldrar. Jag behövde verkligen få komma iväg lite grann och bara va och känna lugnet....

Avslutar med lite bilder från våran underbara helg :)
Några bilder är på fel håll, beror på att dem är tagna med mobilkameran.

    
   

    





Bloggpaus...

Mm det kommer det vara under helgen för att dels för att det är lite jobbigt med visa saker just nue och sen för att
Paul och mina föräldrar ska åka iväg över helgen. Vart får ni veta när jag kommer hem igen :) Ska bli jätte skönt att komma iväg lite, det behövs verkligen...Så jag kommer återkomma igen på söndag, måndag.

Jag och min sötnos har varit i Färlöv sen igår, hos hans föräldrar och vi ska sova här inatt med. Är mycket skönare att vara ute på landet när det är så här fint väder. Så vi var även runda hemma hos mina föräldrar en runda i eftermiddas och fikade och snackade lite grann....behövde prata lite.

Såå mina kära läsare ni får ha en underbar helg för det ska jag ha....


"Tack för allt stöd, ni vet vilka ni är"


Jobbat....

Jag har jobbat inatt och det gick bara bra, var lite småseg dock men det fixade sig ändå. Jag somnade inte i alla fall och man hade jue Jenny som sällskap. Riktigt trevlig tjej är det att jobba med. Det var en ganska så lugn natt men var vissa perioder där det var en del att göra...går lite upp och ner. Men vi fixade det och vi hann med det vi skulle göra.

Nue ska jag snart gå och sova några timmar, sen är man väl vaken några och sen så sover jag nog några till., eftersom att jag ska jobba inatt oxå. Man hinner faktiskt inte med så mycket annat när man jobbar natt faktiskt. För många timmar går till att sova och det gör att man missar mycket av det sociala. Men man får igen det eftersom man är ledig en hel del oxå :)

Jag saknar verkligen min sötnos. Vi träffade nån timme igår kväll innan jag skulle jobba, men idag kommer jag inte att träffa han alls eftersom att han ska fixa med sin bil. Så imorgon kväll kommer vi ses igen...nästan två dygn ifrån varandra. Löjliga vi är, men vi gillar att vara tillsammans, hehe :) Menmen det går fort så snart är han här igen!!

Ni får ha en bra dag!!!!








Tisdag!!!

Jag har ej bloggat så mycket dem senaste dagarna, förutom igår då när jag bloggade lite snabbt och la upp lite bilder från min och pappas fest från i lördas. Den blev verkligen så lyckad och har hört både från vänner och släktingar att dem hade det riktigt trevligt :)

Jaha vad har jag annars mer gjort på sistone då? Hmm knappt så man kommer ihåg allt själv, blir så när man ej hinner blogga på några dagar men samtidigt är det skönt att göra andra saker än att sitta här.

Har faktiskt varit ute i Färlöv hos Pauls föräldrar en del, var där bland annat i fredes och sen så var vi där i söndes med och det var en så härlig dag. Pauls tvillingbror Jerry och hans fru Jenny kom ner i lördagskväll. Vi hade inte en anning om att dem skulle det så det var verkligen en överraskning :) Så i söndags var dem oxå ute i Färlöv så att vi fick träffa dem igen. Jätte snälla är dem och vi hade det jätte trevligt tillsammans. Vi låg i gräset och snackade om allt möjligt och vi grillade tillsammans och fikade gott. En mycket härlig och trevlig söndag var det, fler sådana tack!!

Igår så var det jue sista dagen i skolan :) Så nue sitter man här och är färdig undersköterska, känns lite overkligt men så är det. Det var en trevlig avslutning vi fick. På morgonen så kom rektorn och pratade med oss och vi muntligt utvärdera om vad vi tyckte om utbildningen. Sen så kom våra två lärare med frukost till oss alla så vi satt och åt goda frallor och hade det bra. Vå Psykiatrilärare läste sedan en rolig dikt som sammanfattade Psykiatrin och sen fick dem som ville prata lite med lärarna om betyg och annat. Sen så avslutade våra lärare med att sjunga en sång för oss som dem hade skrivit ihop, riktigt bra är den :)
Men den riktiga avslutningen var efter att vi hade varit och ätit lunchbuffe tillsammans på en China Wall. Där var det kramar och annat innan alla skildes åt!!
På eftermiddagen hade jag inget för mig och jag visste att Pauls pappa var hemma så jag tänkte att jag kunde åka ut där en runda och hålla han sällskap och sola lite grann. Så blev det oxå. Var jätte härligt att sola och ligga och läsa i en bra bok som jag läser. Sen så kom Kerstin och Paul när dem hade slutat jobba och sen så ställde jag och Paul oss i köket och fixade mat till Hasse och Kerstin. Vi bjöd dem på Tacos!!

Nue ska jag gå och duscha och göra mig i ordning för sen så ska jag cykla och handla lite och även svänga inom min lägenhet och hämta lite saker. Sen så senare i eftermiddag får man lägga sig och sova nån timme till för inatt ska man jobba och jag ska även jobba nästa natt som kommer igen. Bra pengar blir det men trist att man missar så mycket tid med min älskade sötnos....

ÄLSKAR DIG SÅÅ MYCKET PAUL, DU ÄR MITT ALLT :)







Min Examensfest :)

Här kommer min Examensfest i lite bilder, kan säga att den blev väldigt lyckad och tack till alla som kom och för alla presenterna :) Kommer kanske fler bilder så småningom!!

   
   
     

 







RSS 2.0