Min Nya Frisyr :)

Det är många som frågat om bild på hur min nya frisyr blev så jag tänkte nue lägga upp några bilder så att ni får se :)
  

 Hinner tyvärr inte skriva mer nue ska strax cykla till Akuten, vi ska på studiebesök där idag och sen så ska vi även lyssna på en Stomisjuksköterska. Ska bli intressant. Vi slutar vid lunch idag, hur skönt som helst :)

Men ni får ha en bra dag det ska jag försöka ha och så får jag se om jag hinner blogga nått mer senare idag, är ganska så full rulle för tillfället så jag hinner ej riktigt....

Men Vi Hörs!!!





Bild På Bikinin!!

Jag lovade jue en bild på min bikini som jag köpte igår och här kommer nue en bild på den :)
Hmm är sparad åt rätt håll, bilden då men lägger sig ändå fel när man lägger den här. Jaja ni se den i alla fall.


Vilken kväll det blev igår!! Eller till början var den hur bra som helst. Jag och Paul vi gick till Grafitti och käckade kvällsmat, jätte mysigt och gott var det =)
Men sen när vi kommer hem igen så ringer dem som jag ska byta lägenhet med och säger att dem nue inte kan flytta på lördag och behöver vara inflyttade i min lägenhet på fredag. Det blev kaos i mitt huvud, när ska vi hinna detta?? Men efter några telefonsamtal hit och dit så har det nog löst sig och det kommer nu bli att vi flyttar på torsdag istället. Som tur var det många av dem som skulle hjälpa mig som kunde ställa upp på torsdag istället. Tack, är såå tacksam att ni ställer upp och finns för mg :)

Jag hade jue sedan tänkt göra klart min läxa som ska lämnas in imon, har inte alls mycket kvar men jag orkade inte sen igår utan jag följde med Paul en runda till hans storebror istället.

Så ska ta tag i läxan nue istället får se hur mycket jag hinner innan jag måste fixa mig i ording. Jag ska jue iväg och klippa mig klockan 12. Ska bli skönt, men har ingen anning om hur jag ska ha det. Funderade jue ett tag på att spara det och låta det växa så det blir långt, men sen är jag inne på att göra något helt nytt för att jag har haft den här frisyren länge nue...hade vilja färga det med men det får bli nästa gång. Jaja vi får väl se vad jag kommer hem med för frisyr. Efter jag vatt och klippt mig så ska jag bara hem en runda och byta till andra kläder och hämta lite kläder och sedan ska jag bort till min lägenhet och tvätta och fortsätta med städningen...sen så kommer min sötnos och hjälper mig när han slutat ikväll så vi blir klara snart. Lite stressigt nue jue eftersom att vi ska flytta på torsdag istället. Menmen det får väl gå.

Ni får ha en bra dag i det härliga vädret :)







Smärtmottagningen.

Idag var det ingen skola utan vi skulle bara lyssna på två stycken som skulle komma ifrån smärtmottagningen pch prata och sen skulle vi även få gå och titta lite på avdelningen.
Så klockan halv ett så började jag idag, skönt =) Det var väldigt och givande deras besök, man lärde sig lite nytt och det var skoj att man fick kolla lite, vi fick bland annat kolla på en maskin och även på en patient när han använde maskinen eller hade den på sig kan man säga. Är en maskin får dem som drabbats av kärlkramp, hjärtsvikt. Den hjälper dem att bli bättre och pumpar runt blodet om jag har rätt för mig.

Efter jag hade varit där så begav jag mig in till stan. 
Gick till Hemtex och shoppade ett vitt  madrasskydd till min säng 
som jag kan sätta på sen när jag flyttat. Själva madrassen är jue så ful så man skäms för den så var tvungen att köpa ett nytt sådant.
Jag gick sedan till HM för att köpa nya BH:ar, det blev två stycken. En brun och en vit. Sen så gick jag och kollade in Bikinina oxå, sist jag var där var där inget skoj. Men idag hittade jag en som jag fastnade för, så var tvungen att prova den oxå och den satt perfekt =) Så den fick oxå följa med hem precis som BH:arna som med satt jätte bra...har jue gått ner en storlek där med. Menmen klagar inte, hehe!!
Kanske kommer någon bild sen på min bikini, ska se om Paul kanske kan ta en bild med sin kamera på hans mobil. Blir bra bilder faktiskt. Så håll utkick efter bild för det kanske kommer så småningom på min snygga bikini...
tycker den är riktigt najs =)

Shoppade jue lite ilörde med, tänkte lägga upp bilder på det nue så ni fårse!!


  
Tycks??







Söt Sak!!

Heter en låt på Brolles nya skiva och den låten är riktigt bra. Lugn och skön låt men lite små sorlig samtidigt. Men har en förmåga att lyssna på sådana låtar när jag är lite nere. Är lite nere för det är lite småsaker som är lite små jobbiga och som påverkar en mer än vad man vill. Jag känner mig bland annat lite bort glömd av vissa, menmen det är väl så det är och jag orkar inte truga heller. Sen är det mycket som man har att tänka på, flytten, läxor, jobb m.m. Men det blir nog lite lättare när man har flyttat för då har man inte det att tänka på...men som jag skrev i förgående inlägg så är det inte särskillt skoj att fixa allt själv och speciellt när man känner att man inte har riktigt tid för att man har mycket annat att göra...Men som tur har jag min Pauli som finns där för mig och han ställer alltid upp och lyssnar på mina bekymmer och han får mig alltid att må bra i hans närhet =) Såklart gör jag detsamma för honom och det vet jag att han oxå tycker....allt känns så bra med honom.

Ikväll var vi hemma hos mina föräldrar och vi satt ute i deras trädgård i deras uterum som dem har gjort vid. Blev mycket najs, skönt att sitta ute. Det var jätte trevligt att komma hem och få prata av sig lite, behövdes. Så skönt att få komma hem och mina föräldrar är toppen och dem kommer även jätte bra överrens med Paul och han gillar även dem jätte mycket. Vi blev dit bjudna på onsdag när det är Valborg, vi ska grilla och dricka lite gott och även min moster och hennes sambo skulle nog dit och mammas väninna och hennes man. Trevligt ska det bli i alla fall.

image776
DU ÄR BÄST OCH DU ÄR SJUKT NAJS PÅ DENNA BILD, TYCKER JAG :)





Massa saker...

Mmm har massa saker och tänka på att göra känns det som och det blir jue inte bättre av att man inte få någon hjälp heller...tycker att jag skulle ha fått det, menmen.

Tänkte börja berätta lite för er vad som händer igår. Jag hade planerat att cykla bort till min lägenhet och påbörja städningen för att Paul han skulle ändå till Färlöv och greja med sina bilar. Han körde innan jag hade stuckit så jag satt och slappade en stund och funderade på att jag var sugen på att gå på stan, men slog bort tanken ganska så for igen för att jag tänkte att där kommer vara mycket folk och det orkar jag ej med. Men sen när jag väl stod och gjorde vid mig så kom tanken tillbaka så det blev en runa på stan ändå i det sköna vädret. Det blev lite shopping, två kortarmade trjöor, en långarmad med dragkedja och så blev det en skärp. Jag ska försöka ta nån bild sen när jag hinner så att ni kan få se det.
Efter shoppingen så stack jag bort till lägenheten och packade det sista, mina kläder. Sen så började jag att städa sovrummet så det är så gott som 
färdigt nue. Ska bara torka ovanför garderoberna men jag når ej det så Paul ska vara snäll och göra det till mig för den personen som jag bott där vill inte hjälpa till verkar det som. Det retar mig ganska så mycket och tar mycket av min energi för jag tycker inte att jag ska behöva ta all städning själv för att han oxå bott där...menmen tydligen så har han ej det. Jag orkar inte tjata hela tiden heller så det blir att jag hellre gör det själv då. Men min sötnos ska vara snäll och hjälpa mig på tisdagkväll när han slutat, tack sötnos.

När jag kom hem till min sötnos igen så ringde jag honom och frågade om han hade mycket kvar men han var typ färdig när han ringde men skulle ej komma hem på en stund för att hans kompis och hans tjej och barn var hos hans föräldrar och hälsade på. Paul hörde på mig att jag var lite låg så han frågade om han skulle komma och hämta mig så jag med kunde få träffa dem. Det ville jag så han kom och hämtade mig och fick mig på bättre humör igen. Var jätte trevligt att träffa dem och hans föräldrar, fick jue gosa med bebis med jue, hehe =)

Sen på kvällen var vi hemma hos Jessi och Marcus och käckade lite grann och drack gott. Vi blev bjudna på räkor, vitöksbröd och lite god dippsås till det och så drack vi tjejer lite gott vin till det och killarna drack öl. Mycket gott var det men det tyckte nog inte Paul för att han åt ej det, inte räkorna i alla fall...han tycker ej om det så vi hade fixat en pastasallad till honom. Vi spelade sedan lite Buzz, det är jätte roligt tycker jag fast att jag förlorade båda gångerna...menmen vi fick oss några goda skratt =) Tack för igår!!

Idag har vi bara slappat och ätit mumsig frukost. Sötnosen var söt och körde och fixade frallor och han hade även köpt en liten överraskning. Jag skulle blunda och lukta i en påse. Kunde ganska så snabbt lukta att han hade köpt kanelbullar :) Mycket gott var både frukosten och kanelbullen. Han är för goo och jag tycker om honom såå mycket, mer och mer för varje dag.

Nue sjka jag fortsätta med mina läxor en stund och sen så ska vi köra hem till mina föräldrar senare idag och fika, ska bli trevligt.....






Grilla =)

Jag och min sötnos ska snart hem till hans föräldrar och grilla. Ska bli mycket gott och trevligt =)
Vi ska även till Vinslöv en runa oxå sen ikväll, för att dem ska hämta ut Pauls mammas Jaugar som vatt stående nue under vintern. Men nue ska dem ta ut den igen så hon kan köra den i vår/sommar. Ska bli najs att se den och få åka den....hehe!!!

Det är en väldigt glad Pernilla som skriver för att man kan inte bli lyckligare än när ens sötnos kommer hem och är super glad över att se mig. Jag får världens kram och kyss av honom =) Han hade saknat mig nue när hade jobbat natt, hade vatt ensamt. Mm som jag skrev i förgående inlägg så är det lite trist med det när jag ska iväg och jobba på kvällen men det är så det är....Men det känns super att man är saknad och omtyckt, kan jue knappast bli gladare =)

Bjuder på två bilder på mig, är lite ego ibland ;)

 






Jobbat Natten...

Och det gick bara bra, fast att det var första gången jag jobbade själv och inte gick bredvid. Jag jobbade där uppe för det är där jag ska vara mest i sommar och det var lugnt, kändes som jag hade bra koll på läget och om det var nått så frågade jag bara Pernilla som jobbade där nere. Hon var hur trevlig som helst och det gick jätte bra att jobba tillsammans. Hade mycket skojsigt =) Var väldigt pigg inatt oxå och är det fortfarande men får gå och sova snart ändå, känns som att det kan behövas.
Som sagt det var e lugn natt i stort sett förutom framåt småtimmarna på morgonen då det körde ihop sig en anning där nere och sen så började alla larma samtidigt, så det körde ihop sig lite och vi blev lite försenade. Men vi löste det så det ordnade sig...sånt kan jue hända när som.

Har precis pratat med min sötnos eller andra gången blir det för jag ringde han när jag slutade med sen så var jag tvungen att berätta en sak så fick ringa igen...hehe =) Saknar honom jätte mycket för det är ej så skoj att man knappt ses nått på kvällen innan jag ska jobba och sen så ses man inte fråns han kommer hem från jobbet. Menmen det går som tur är....men är man saknesjuk så är man.

Läggdags var det, ni får ha en bra dag!!!


image773






Beskriva Sig Själv:

med hjälp av alfabetet. Fick den här utmaningen av min kompis Annika.  Så tänkte testa det =)



Ansvarsfull

Brunett, men blond igentligen

Cool

Dillchips är inte gott

Envis

Fjantig

Glad

Har snart gått färdigt min utbildning som undersköterska.

Idrott är såå tråkigt.

Jobbar extra på ett äldreboende.

Kär och galen är jag just nue =)

Lakrits är en favorit hos mig

Mini Cooper vill jag ha som bil när jag fått körkort.

Närhet gillar jag, från rätt person då.

Ostbågar är mums =)

Pernilla heter jag.

Qul det här var, svårt att komma på nått bra bara.

Rolig.

Sommaren tycker jag är bästa årstiden

Tramsig.

Ut och resa vill jag göra mer.

V

X- Cider är gott när man festar.

Yrke: Förskollärare

Z.....

Åker gärna på utflykter

Älskar att hitta på och resa till nya ställen

Öl är örk.

Ta er an utmaningen om ni vill!!!




Planer för dagen...

Hmm dem är inte så många. Mer än att jag ska gå och duscha om en stund tänkte jag och sen så ska jag kolla på Days när det börjar. Efter det så tänkte jag gå en runda till Maxi och handla lite inför natten. Ska nämmligen jobba inatt så jag sov ganska så länge nue på förmiddagen och ska sova en runda till framåt kvällen.

Är lite nervigt att jobba natt igen för nue ska jag jue vara alldeles själv. Nue har jag jue ingen att gå bredvid men om det är nått jag undrar över kan man alltid fråga den andra som jobbar natt på det andra planet, så det kommer nog gå bra. känns som man ska glömma en massa saker bara menmen det ordnar nog sig som sagt. Bara man har gjort det viktigaste!!

Har lite små ont i huvudet idag igen, går lite upp och ner det där...såå trist. Men får försöka jobba inatt ändå, behöver jobba liksom. Men solen skiner jue idag med och det gör att man blir lie på bättre humör =) Man kan jue hoppas att vädret håller i sig även ihelgen, hade vatt skönt.

Nue ska jag kolla lite på Rachel Ray tänkte jag och sen gå och duscha. Ha det fint!!!






Min Nya Favorit :)



Nån mer än jag som tycker att Brolle är sjukt bra?? Han är en ny favorit hos mig. Jag gillade inte han för nått år sen men nue gillar jag honom jätte mycket och han har jue blivit väldigt populär. Han är med överallt och han har jue släppt nya skiva med som jag ska skaffa så småingom...måste ha. Sen så han jue ganska så bra ut oxå, hehe =)

Det är bättre med mig nue faktiskt, har inte lika ont i huvudet längre. Skönt det!! Såå innan i eftermiddag blev jag uttråkad av att inte ha nått att göra...så jag tog ett nytt ryck och diskade en del av Pauls disk. Kan säga att han blev glad när han fick se det, han tycker jag är för snällt. Är jag kanske?? Vill bara hjälpa honom och han är jue snäll och låter mig vara här så då kan man jue hjälpa till lite tycker jag...

Vi ska äta om en stund....har en förmåga att ofta äta sen middag!! Vet ej varför vi gör det men vi grejar med en massa annat när Paul väl kommit hem och han vill jue duscha och så med jue innan det väl ska lagas mat och så...menmen det går bra ändå. Hudvudsaken vi får mat i oss :)

En gammal bild på mig och Pauli....







Tråkig Skallebank :(

Japp det har jag idag så det blev ingen skola för min del idag!! Huvudvärken kom smygandes igår kväll och den blev bara värre och värre, så jag kunde knappt somna när jag skulle gå och sova. Det är såå jävla trist när man har det såhär och imorse var det fortfarande som när jag somnade. Nue känns det bättre men långt ifrån huvudvärksfri. Ont i huvudet och känner mig stel i nacken. Skit tråkigt är det och har haft det ganska mycket på sistone, beror väl på att det har vatt mycket och är lite fortfarande....mycket att tänka på och göra.
Men får väl ta tag i det och kanske gå till vårdcentralen igen för dem tabletterna jag har mot detta, hjälper inte tycker jag och jag mår ej bra av dem. Så får kanske byta till några andra.

Igår hade jag och min sötnos en riktigt myskväll förutom huvudvärken då. Vi kollade på film och bara gosade =) Folmen vi kollade på var en ny film med Brad Pitt som heter Jesse James. Den var OK, men trodde att det skulle hända lite mer i den, så den var lite småseg ibland. Men den gick att titta på.

Idag ska jag bara slappa och försöka bli av med skallebanken, har ingra andra planer precis. Ska ligga på soffan och slö kolla på tv och kanske läsa lite i min bok med
.

Min sötnos, tycker om dig såå mycket. Mer och mer för varje dag :)









Parlamentet - Björn



Björn var jue tydligen med i parlamentet i söndags igen. Men det missade jag då men såg klippen nue på Youtube och han är jue såå rolig, skrattar som bara den =) Han är en av dem roligaste komikerna tycker jag, han och Johan Glans....eller vad tycker ni??

Jag var jue hemma innan och tvättade och packade lite till. Det gick bara bra och nue är det typ bara kläderna med som ska packas och sen så är det städningen som är kvar. Skönt att man komiit en bit på väg nue...
Efter det så träffade jag Emmy på stan vi gick och kollade lite i affärer och sedan så gick vi och käckade på Cafèè Fenix. Vi åt varm macka med kyckling och mozarella...mmm såå gott =) Vi gick sedan och köpte varsin mjukglass och sedan satte vi oss på Lilla torg och mumsade på våra glasar, såå gott och så trevligt hade vi det i det sköna vårvädret =) Solen stekte på bra där vi satt och det klagar man jue inte på direkt. Älskar det här vädret och hoppas det håller i sig ett tag till...
Har haft en bra dag idag och har vatt full av energi hela dagen, hehe =)

Nue ska jag gå och mysa med min sötnos så ni får ha en fortsatt bra kväll!!







Solen lyser...

ocg fåglarna kvittrar. Kan det bli bättre??
Har jue varit fint väder i någar dagar nue och det känns hur härligt som helst. Hoppas det håller i sig i några dagar till :)

Igår var det jue skola för min del. Var en väldigt lugn förmiddag, vi fick sluta redan lite efter elva för att våran lärare skulle iväg på nått. På lektionen så pratade vi lite om Hot och våld och om samtalsmetodik och så hade vi lite praktiska övningar inom det. Vi kollade även på en film sista halvtimmen så var väldigt meningslös menmen.

Efter skolan så stack jag och handlade lite och sen så cyklade jag "hem" och bara slappade. Kollade lite på tv och så. Sen så fick jag ett ryck och gick och köpte mig en glass och sedan satte jag mig på balkongen och mumsade på glass och läste i min bok. Såå skönt var det, solen lyste på bra där så det var varmt och skönt att sitta där en timme och bara läsa och ha det bra.
Kvällen igår blev lugn. Jag och min sötnos Pauli vi bara slappade och kollade på tv. Båda var väldigt trötta så vi gick och la oss redan vid halv tio och det brukar inte vara riktigt likt mig menmen skönt att få sova ut ibland. Så jag missade Prison Break igår bara för att jag orkade ej vara uppe...

Nue ska jag alldeles strax gå och duscha och sedan göra vid mig. För sen så ska jag cykla bort till min lägenhet och tvätta och fortsätta med packningen en runda.
Efter det så ska jag träffa Emmy på stan, vi ska ta en fika och ljuga lite grann. Ska bli trevligt =) Ska kanske även träffa Vonka och Tindra en runda, ett tag sen jag träffade dem nue. Fårse om tiden räcker till idag.

Ni får ha en bra dag i det soliga och våriga vädret för det ska jag haa...









Halmstadsträff :)

Ihelgen har det ej blivit nått bloggade för att jag har haft fullt upp med annat så tiden har inte riktigt funnits sen så har jag inte viljat sitta vid datorn heller...

Men jag tänkte nue skriva lite om vad som hänt sen sist!!
Tänkte skriva om ilördes när vi var på Mini - Cooper träff i Halmstad. Jag kan säga att det var en mycket trevlig och najs dag, vi hade jue jätte fint och skönt väder och man fick jue se många fina Coopers. Det kliar i mina fingar för att jag vill med ha en sådan...kanske får fixa körkortet först. Hehe =)
Dagen började tidigt och vi mötte upp en kompis till Paul i Hässleholm vid åtta tiden på morgonen sen så begav vi oss iväg till Halmstad. Där mötte vi sedan upp alla andra, 21 bilar var vi och 28 personer. Jätte skoj!! Vi var först på en bilfrima där dem bland annat säljer Minis då så försäljaren pratade lite om förtaget och om bilarna. Medans han pratade fick vi frukost, baguette och kaffe. Sen innan vi skulle gå så fick vi varsin påse med lite smått och gott i. Vad bland annat lite tidningar, kalender, cd-skiva och gott choklad :)
Vi var sedan ute på en sling skogsväg och körde så att dem fick leka av sig lite med sina bilar, gick ganska så fort men det var bara skojsigt. Efter det så körde vi in till centrala Halmstad och parkerade på ett parkeringshus längst upp...så det blev lite lek i parkeringshuset oxå, hehe. Vi gick sedan och käckade lunch på ett trevligt ställe, åt hamburgare med pommes...gott var det men orkade int allt för det var väldigt stor portion.
När vi hade ätit klart så körde vi, alla bilarna efter varandra då genom centrala Halmstad på en gågata...kan säga att många stannade och tittade och det var även lokaltv som filmade och intervjuade någon. Det sista vi gjorde denna dag var att några körde någon baktävling där man kunde vinna en bilbana och sen så körde vissa även lite på en konbana. Paul ville ej köra så jag fick åka med hans kompis några gånger istället. Det var jätte skojsigt och det gick ganska såå snabbt i svängarna...hehe!!
Hade en mycket trevlig dag och det var skoj att få se Halmstad en del för jag har aldrig varit där innan, verkar vara en mysig och trevlig stad.

När jag och Paul kom hem på lördakvällen var vi båda ganska så trötta och hade ont i huvudet så vi la oss och vilade en stund för vi skulle jue på födelsedagsfest hos en kompis till Paul på kvällen jue. Det blev väldigt lugnt för våran del men det var trevligt men kommer nog ta tid innan man kommer in i det gänget känns det som...men är väl så i början kanske?!

Igår, söndag så slappade vi bara och tog det allmänt lugnt. Framåt kvällen gick vi ut och gick en runda och så blev det att vi gick inom Vidoemix och hyrde film för vi var sugn på att se nån film och så tänkte vi beställa med mat på vägen hem. Men det blev inte alls så, för Pauls pappa ringde och frågade om vi ville komma dit och grilla och det tackade jue vi inte nej till precis. Så vi körde ut där och blev bjudna på grillat kött, potatissallad, grönssallad och lite annat smått och gott. Vi hade det jätte trevligt och skojsigt =) Tycker om att vara hos dem, man är alltid glad när man åker därifrån.

Tänkte avsluta detta långa inlägg med några bilder från träffen:
  
   







En Ny Modellbild :)

Här kommer en till modellbild som jag fick innan idag av fotografen och tyckte att jag kunde lägga upp denna om jag ville...för att han tyckte den blev tillräckligt bra, hehe =) Jag gillar med den mycket, min kropp ser najs ut där, men den andra jag la ut för nån dag är ändå fortfarande min favorit!!

Såhär ser den ut....

image763

Jag har nästan kommit hem till min sötnos igen. Har vatt hela dagen i min lägenhet och tvättat och packat. Det tar sin lilla tid det där och det är jue inte super skoj precis. Men måste jue göras om man ska flytta!! Har kommit en bra bit på vägen nue. Allt i köket är nerpackat och de flesta prydnadssaker är med nerpackade är lute små sakeer kvar så får packas i en blandat kartong, sen så är det typ bara kläderna kva

r. Duktig man är men det känns i min rygg nue, menmen får gå ändå!!!

Förhoppningsvis kommer min sötnos hem snart, saknar jue honom nue. Ska ta och duscha men strax tänkte jag elelr så väntar jag på honom så kan vi duscha tillsammans...så mysigt =)
Sen så ska vi som sagt bara ha en lugn hemmakväll med en massa mys.





Godmorgon!!

Jag vaknade ganska så tidigt fast att jag är ledig idag, vaknade redan vid halv nio. Men jag var väl utvilad då och jag gick och la mig ganska så tidig igår för att jag var såå trött....var det hela dagen igår!! Jag har precis svarat på mina kommentarar i bloggen och även läst lite andra bloggar.

Nue ska jag snart fixa till mig och sen så ska jag cykla bort till min lägehet och tvätta lite och fortsätta med packningen. Det är såå drygt men det måste jue göras och det ska jue bli skoj att flytta och få ett eget hem igen =) Så det ska jag väl syssla med större delen av dagen och sen så ska jag väl försöka hinna med att göra en läxa oxå.

Min sötnos slutar jue tidigt idag redan klockan 1 men när han hade slutat skulle han nog tvätta bilen, men vet ej hur det blir med det nue för det är inte så fint väder ute som dem sa att det skulle vara idag men han gör kanske det ändå. Jaja jag ska jue ändå fixa i lägenheten så mig kvittar det....hehe. Vi ska i alla fall sen i senare eftermiddag/kväll bara va och ha det mysigt. För vi känner att vi behöver vara för oss själva ikväll för hela denna veckan har vi vatt någonstanns, visst det är skoj men det kan ändå bli lite väl mycket ibland.

Så ikväll blir det myskväll framför tvn och så blir det nog lite gottis till det =) Ser framemot våran kväll. hehe!!








Malmö

Idag har jag och klassen och våra två lärare i Psykiatri varit på två studiebesök i Malmö. Jätte intressanta bägge två verkligen. Först var vi på Fontänhuset, är en daglig verksamhet som är arbetsinriktad för sådana som mår psykiskt dåligt. Där kan dem jobba upp sig igen och komma in i samhället igen. Vi fick lyssna på två stycken som var medlemar där och vi fick höra deras historier och hur dem hade fått livsglädjen tillbaka. Intressant att höra. Vi hade sedan luch och då gick jag, Emmy och Annika och käckade på Graffiti.....mums så gott det var. Åt bakad potatis med Thaikyckling =)

Vi var sedan på nästa studiebesök och det var på Aluma, det är en tidnings som hemlösa gör och säljer. Så var där och lyssnade på vad dem gör och hur deras verksamhet fungerar och varför denna tidningen finns m.m. Han som berättade oxå sin historia, han hade oxå varit hemlös och missbrukare men hade hade oxå kämpat sig tillbaka och har nu ett bra liv.
Tycker det är jätte intressant att få höra sådan berättelser för det gör att man börjar tänka och fundera på saker som man ej tänkt på innan och man lär jue sig oxå något av att komma ut och kolla.

Jag kom hem för en timme ungefär och jag är sjukt seg och trött, ska nog lägga mig på soffan en runda och bara slappa. För sen ska vi hem till Pauls storebrors familj och käcka middag sen ikväll!!
Hade behövt sätta mig och påbörja en läxa med men känner inte alls lusten och orken till det så jag får göra den sen helt enkelt när jag mer känner för det....

Var förresten en runda hemma på landet igår kväll och drack lite kaffe och snackade lite skit med mina föräldrar och med min moster och hennes sambo....alltid trevligt att träffa dem =) Hör du det moster, vet jue att du läser....hehe!!

Ha Det Najs.







Nya Sommarskjorts!!

När man kom till skolan imorse så fick man höra att våran lärare vi skulle ha på förmiddagen var sjuk så lektionen var inställd och skulle därför jobba med uppgifter vi fick i förra veckan. Men grejen var att vi skulle göra dem uppgifterna till idag så dem flesta hade jue redan gjort dem....så vi hade inget speciellt att göra. Joo om vi hade vatt duktiga hade vi kunnat börja på en annan uppgift...men jag gör sådant bättre hemma.
Såå vi satt där och var lite sura för att man hade tatt sig till skolan och så är det ingen lektion...men vi satt och snackade och sen när cafeet öpnnade så gick in där istället och fikade och snackade skit. En klasskompis som gick i vår klass innan kom och fikade med oss idag och hon hade med sig sin 4 månaders bebis, Jonathan. Såå söt är han och jag fick mata och hålla honom en stund...såå gosigt =)

Jag och Emmy gick sedan en till stan en runda, trist att bara sitta och vänta av tiden. Så vi gick inom HM och där hittade jag ett par sommarskjorts för 98 kronor. Tog ett par mörkblåa och tog både storlek 36 och 38, vet jue inte riktigt vad för storlek jag har nue...Men när jag prövade dem så kunde jag ha storlek 36 och det blev dem oxå för 38 blev lite för stort!! Helt sjuk att man kan ha storlek 36 igen, men skojsigt =)
Jag köpte även svarta knästrumpor och nya svarta strumbyxor.....
Såhär ser skjortsen ut men dem är mörk blåa då!!!

image761

Nue väntar jag på att Pauli ska bli klar så att vi kan åka iväg och handla en runda, sen annars blir det nog en lugn kväll framför tvn!!!

Ha en fortsatt bra kväll.




Skola!!!

Ska snart cykla till skolan och idag är det Psykiatri för hela slanten. På morgonen har vi den trista läraren och på eftermiddagen har vi flumlläraren. Menmen det får gå bra!!! Kan jue hoppas att det blir en lugnrare dag än vad det var i måndas.....

Hade ingen lust att blogga riktigt igår så därför jag inte uppdaterat något. Men igår var jag ledig i alla fall och jag var borta i min lägenhet och började packa så smått och så slängde jag lite skit och så. Kommit en bit på väg i alla fall och det är skönt. Men är en hel del kvar!!!
Sen igårkväll var jag och Paul hemma hos hans föräldrar och åt middag, alltid lika trevligt och god mat var det oxå =)

Jaa sen så kom vi lagom hem så jag kunde se Desperate Housewives, kunde man jue bara inte missa och avsnittet igår var riktigt roligt och bra, eller hur??

Ska Ni Hitta På Med Idag??





Modellbild...


Den är tagen i Lund den 5/4 hos en duktig och trevlig fotograf =)
Såhär ser den ut....

image759

VAD TYCKS??









Vilken Dag!!!

Jaa vilken dag.

Det började med att jag cyklade i en buske imorse för att jag fick möte och så blev det att jag cyklade för nära busken och skrapade upp lite rivsår på handen...gjorde ajaj kan jag säga.

Men sen så var det helt ok i skolan idag, var ganska så slappt coh vi hade det trevligt. Har jeu trevliga klasskamrater, hehe =) Men blev lite irreterrad på en person under dagen som tror att han är nått i mellan åt, fattar inte varför han ska vara sån...så blev lite sur och det resulterade i att Pernilla blev lite arg på eftermiddan på lektionen...hehe =)
Jag blev upprörd för att vi fick först en läxa som inte ska lämnas in än på några veckor och sedan blir det massa gnäll att vi har redan mycket att göra....men man får väl priotera lite, eller?? Sen efter en stund kommer en och säger, ska vi inte göra nån läxa. uppgift under praktiken??
Då kommer min flumlärare på, joo ni skulle jue göra en uppgift om Yrkesrollen. När jag fick höra och se uppgiften det var då jag blev arg!! För att jag menade på varför få den uppgiften när vi nästan är klara på Psykiatrin och Praktiken, vi borde fått den uppgiften första veckan när vi gick ut på praktiken och inte nue...lite sent kanske!!! Menmen jag fick rätt och vi behöver ej göra uppgiften så ibland är det bra att säga det man tycker och dem i klassen blev lite chockade för dem hade aldrig sett mig så upprörd nångång....Men ibland så svämmar bägaren över även för mig och jag har ganska så mycket att tänka på...mer än bara skolan.

Mmm sen så kommer man hem och sätter sig och ska göra läxor, men då bara krånglar allt och jag är inte alls upplagd för att göra det så det tog hur lång tid som helst. Men det får bli som det blir. Sen när man väl är klar och ska maila det till sin lärare så funkar inte det.....ahhh.

Såå det är ingen Pernilla dag idag och man kan jue ej vara på topp och ha bra dagar varje dag!!

Min Paul har vatt snäll och hämtat flyttkartonger hos mitt ex och sen så körde vi hem dem till lägenheten så att jag kan börja packa så smått imon när jag är ledig...även Paul hade lite kartonger som jag fick. Såå snällt av honom att ställa upp när han inte heller hade nån vidare dag eller var på humör.
Såå båda har vatt lite tjuriga och det relaterade att det blev lite fel mellan oss innan men nue är det bra igen och vi ska snart äta sen middag och bara gosa. För att vi känner att vi behöver varandra idag efter den här jobbiga dagen.

Nue ska vi äta och det ska bli såå gott med mat för att jag är såå hungrig.....





Myssöndag :)

Idag har jag och min sötnos Paul haft en riktigt mysssöndag =) Man vill verkligen inte att denna dagen eller helgen ska ta slut. Känns inte alls skoj att en ny skol/arbetsvecka börjar igen imon.

Idag har vi bara myst och tagit hand om varandra. Vi sov ganska så länge på grund att vi var iväg igår och vi kom eh hem så sent men vi pratade om en massa saker när vi kom hem och sen när man väl ska sova så börjar bådas telefoner väsnas. Får sms av gamla ragg som är fulla, men ingen av oss ville ha nått med dem att göra....

Vi åt ganska så sen frulle idag med, min sötnos var snäll och fixade frulle idag med. Det blev rostemackor med gott pålägg och te till det...efter det så gick jag och la mig i sängen igen eftersom att jag var lite seg. Sen så kom även Paul in och vi låg där och gosade med varandra halva dagen....sen så gick vi och duschade och sedan så hamnade vi i sängen igen där vi somnade...hehe =) Vi var sjukt trötta bägge två av att inte ha fått så mycket sömn inatt. Så vi var verkligen bara slappat och gosat och det har varit såå härligt =) Det blir bara bättre för var dag!!

När vi väl hade vaknat igen efter våran tupplur på eftermiddan så beslöt vi oss för att göra vid oss lite grann och sedan bege oss ut i det fina vädret. Så det blev att vi gick en runda på nästan en timme, gick blandannat nere i Tivoliparken och det var så mysigt :) Vi körde sedan ut till Förlöv för att våldgästa hans föräldrar men det gick ej såå bra för dem var ej hemma...så vi körde inom och beställde en pizza med oss som vi delade på, sen så har vi bara slappat framför tvn och myst.....mycket mys och gos idag det gillas massor :) :)

Igår var jue vi i Åhus hos några vänner till Paul. Annamia hade jag redan träffat men inte hennes kille Pesse men det var trevligt att träffa honom oxå och vi hade en trevlig kväll i Annamias föräldrars sommarstuga!! Vi grillade, första gången detta året och det är alltid nått speciellt. Det var jätte gott och till köttet hade vi en jätte god pastasallad. egengjord sås, fetaost och svamp som med hade liggat i marinad....och så blev det lite vin till det, mums =) Vi satt sedan och skvallrade en massa och senare på kvällen kom även Johan som jag träffat innan och så fick jag träffa hans tjej en liten runda...hon skulle nämligen köra igen. Mycket trevlig och mysig kväll blev det!!!
 

Tycker om dig i massor...







Gårdagen!!

Jag bloggade inte alls igår eftersom att jag hade ingen större lust till det och sen hade jag inte riktigt tid med det heller...
Men jag tänkte att jag skulle vara snäll och berätta lite med vad jag hittade på med igår!!! Jag var jue ledig igår så jag sov ganska så länge, gött!! Sen så gick jag upp och duschade och gjorde mihg i ordning sen så stack jag bort till min lägenhet för att fixa lite. Min lillebror skulel nämligen låna min lägenheten och sova i på natten. Så fick vara snäll och bädda sängen och lite så...

Sen så stack jag hem till Paul igen och då hade han kommit hem fårn jobbet =) Efter han hade gjort sig i ordning så stack vi upp till stan en runda och bara gick och kollade lite och hade det mysigt!! Det belv inget handlade för oss men det var trevligt att bara gå och titta lite. Var jue blandannat inne på Borett och där var en massa man ville ha och man fick lite ideèèr och även Paul fick det. Är såå skoj med han eftersom att han tycker inredning och sånt är skoj så han går gärna i sådana affärer =) =)

Efter stan så var vi bara hemma och slappade en kort runda och sedan körde vi ut till Färlöv, till Pauls goa föräldrar!! Vi fick lite mat där, vi fick Spagetti och köttfärs och det var såå gott. Hans föräldrar gör så god mat och deras köttfärssås smakar aldrig likadant, det är lite roligt men det blir alltid lika gott vad dem än har i den!!! Sen så satt vi ute på deras altan och traggade lilte skit, jag satt med filt för att jag var väldigt frusen igår. Såå dem var snälla och gav mig en massa filat, hehe =) Dem är såå snälla och goa. Vi satt och pratade lite om det att jag skulle börja jobba så sent och så och dem sa bara en massa snälla saker och dem hjälper mig mer än gärna om dem kan. Även Paul har sagt det, vi är jue tillsammans och då är det klart att han hjälper mig om han kan!!! Är inte riktigt van vid det där men får kanske vänja mig vid det ?!

Var inte så på bra humör igår men det var skönt att vara hemma hos hans föräldrar ändå för där kan man vara hur man vill och dem får en alltid på bättre tankar och man mår alltid bättre när man vatt där!! Visst var fortfarande lite sådan imorse av olika anledningar men då kommer min sötnos Paul och får mig på bättre tankar. Fråga mig inte hur han gör, men det är väl det att han verkligen bryr sig om =) =)

Nue ska vi snart äta sen frulle, blir ofta det på helgerna för att när vi väl gått så slappar vi bara och bara tar hand om varandra lite grann och sen så kommer vi på att vi ska kanske äta oxå...hehe. Så nue är Paul och handlar frulle så vi ska snart äta lite grann!! Det kommer bli frallor med lite gott pålägg, beställde det =)

Mm sen ikväll ska vi till Åhus, till några kompisar till Paul. Ska dit och dricka lite vin kanske och ljuga lite grann som dem brukar säga!! Det ska bli trevligt men känns lite nervöst ändå för har jue ej träffat alla, joo en av dem vi ska till har jag men annars  har jag ej träffat så många av hans vänner än. Men alla är väldigt nyfika på att träffa mig och det känns skoj att det är det.

Nehä ska fixa lite här nue så ni får haa en bra lördag, kramis från candygiril!!!





Ingen Rubrik....

Nää kommer inte på någon passande rubrik ikväll!!! Såå kan det vara ibland.

Har ej varit inne på min blogg idag fast att jag slutade tidigt från skolan idag och det var såå skönt!! Vi hade eget arbete så vi fick jobba med det och sen sluta när vi ville. Så jag och min klasskompis körde igång med det med en gång och gjorde det klart ganska så snabbt och vi blev nöjda med resultatet, så får hoppas att våran lärare med tycker det. Ska redovisa det på måndag för dem andra i klassen!!

När jag hade slutat så stack jag upp till stan en runda och fixade present till min storebror som fyllde år idag jue!! Sen så när jag ändå var inne på HM så var jag jue tvungen att kolla lite på kläder. Ojj vad mycket skoj dem hade fått in som jag bara vill ha i min garderob. Mycket annurlunda kläder jämfört med vad jag kollade på innan....men skojigt ändå =)

Jaa sen var jag bara hemma, eller hemma hos Paul och bara slappat på eftermiddagen. Var inte rktigt på humör efter ett samtal som jag hade ringt. Fick reda på att jag inte kommer börja gå på mitt sommarschema fråns vecka 27 och det är ganska så sent, tycker jag.....sen så blev man sån att hur ska man lösa allt ekonomiskt när man inte har nån inkomst i Juni mer än att man får sina skattepengar men det räcker jue ej så långt....menmen det kommer nog ordna sig som min sötnos brukar säga och det kommer det nog göra med!! Bara det att man får tänka om lite...får kanske vänta lite längre med att köpa nya möbler, menmen det kommer!!
Är aldrig skoj när saker och ting handlar om pengar är det värsta jag vet så har vatt lite nere bara för det. Men har världens bästa kille som bara får mig på såå bra humör igen =) =) Han lyckas alltid!!!

Vi var jue hemma på landet innan ikväll och det var mycket trevligt, speciellt att träffa min storebror och Tindra eftersom det var ett tag sedan nue jag gjorde det. Så det blev mycket bus och gos med Tindra....hon är för go!! Sen så fick vi god mat som mamma hade gjortm vi fick Varm smörgåstårta...mums =) Sen så blev det kaffe och glass till fika...mycket trevligt att vara hemma och få prata av sig lite.

Fick höra av Paul ikväll att han satsar helhjärat på oss två nue och vill att det ska vara han och jag. Förstår ni hur GLAD jag blev när han berättade det =) =)
Allt känns jue som sagt super och jag tror att vi kommer passa bra tillsammans för att vi kompletterar varandra på ett väldigt bra sätt....


Jaja nog för idag!!!







Morgonens Bilder!!!


Såhär ser jag ut idag, ska strax bege mig till skolan!!!

  

Som sagt ska snart bege mig till skolan, har ingen större lust menmen man får väl stå ut. Man får väl tänka på att man är ledig imon så kommer det säkert gå bra...Har Psykiatri idag, har ingen anning om vad vi ska göra eller hur länge vi ska gå!! Menmen det återstår att se.

Jag måste jue passa på att säga Grattis till min storebror Palle som idag blir 26 år =) =)
Vi ska hem till landet sen ikväll eftersom att han och Tindra skulle dit, så vi ska hem där en runda och fika och fira honom lite grann...ska bli trevligt!!!


Haa En Najs Dag =)





Man Blir Såå Glad...

När man får höra att Paul tycker om mig =) Vi säger det flera gånger om dagen och vi visar verkligen att vi gör det!! Han säger så mycket annat fint till mig om dagarna med så man blir jue helt rörd ibland, hehe. Han kallar mig även för en massa söta saker, som blandannat så är det Snäckeskalet, Snäckan, Hjärtat och det senaste är Våfflan på grund av två anledningar...den ena anledningen är väldigt rolig så därför blev det våfflan =) =)

Han kom nästan precis hem och då fick jag världens kram och han bara jag vill inte iväg ikväll jag vill jue vara med dig, åhhhh!! Han ska iväg med jobbet ikväll på nått möte och han vill inte det men så är det ibland att man får göra saker man inte vill. Men det är ändå såå gulligt av honom att säga det, får då vet man att han hellre hade spenderat kvällen med mig....menmen vi får ha en mysig kväll tillsammans imon istället om nue inget  oväntat dyker upp.

Jag sitter just nue och lyssnar och kollar lite halvt på min Live DVD med min stora favorit med Lars Winnerbäck. Han har vatt en stor favorit i många år och i sommar kanske min dröm om att se han Live går iuppfyllelse. Vi ska kanske åka och se honom, vart vet vi ej än men blir väl det som ligger närmast här!! Hoppas, hoppas det blir av. Hade jue vatt super skoj!!!


Jag Och Min Söta Pauli =)











Onsdag!!

Jag har nästan precis kollat på Rachel Ray, tycker det programmet är ganska så bra ibland, Hon lagar vädligt ofta god mat som bara vill ha, så man blir nästan lite hungrig när man sitter och kollar, hehe =)

Nue väntar jag på att Days ska börja så tänkte blogga lite innan först för det börjar jue inte riktigt än!! Jag bara slappar idag, är jue hemma från skolan för jag har jue ej mått så bra dem senaste dagarna. Haft jobbig huvudvärk och mått allmänt dåligt!! Men nue börjar det kännas lite bättre så förhoppningsvis kan jag bege mig till skolan imon. Lite trötsamt att vara hemma...

Men jag ska nog bege mig ut en runda sen så man får lite frisk luft, det skadar jue inte precis!! Kanske gå hemom och kolla om jag kan skriva ut en sak om datorn är kvar vill säga. Är jue Peter dator och han har ej tatt den än men han har kanske gjort det nue...jaja får väl se för jag hade behövt skriva ut mitt arbete som jag mailade min lärare häromdagen. Hon kunde inte öpnna det så nue måste jag skriva ut det...jaja om jag ej kan det hemma får jag kanske snällt fråga min klasskompis Emmy!!

Jag tror jag ska vara snäll och dammsuga här lite, börjar bli lite dammigt på golven så det ska jag göra så blir nog Paul glad...hehe =) Jag vet att jag inte behöver göra detta men kan jue ställa upp och hjälpa till lite när han är snäll och låter mig vara här =)

Ni får ha en fortsatt bra Onsdag!!!




Tvättar och röjer....

Japp det är det jag håller på med för tillfället. Har ingen större lust eller ork till att göra det idag eftersom att huvudvärken sitter i fortfarande och är lite halv krasslig i övrigt. Menmen ingen annan som gör detta åt mig så får ta och göra det ändå!! Lär nog vara helt slut sen senare i eftermiddag kväll tror jag. Men tänkte inte göra så mycket mer här än att tvätta klart och ta undan och packa ner lite saker till sen får det vara nog för idag!!
Har jue ändå några veckor kvar att fixa med detta så behöver jue ej göra allt idag liksom, men blir lätt att man gör det mer eller mindre. Skönare att ha det gjort!!

Jag fick precis ett gulligt telegfonsamtal från min sötnos Paul. Han undrade hur det var med mig, såå gulligt att han tänker på mig om dagarna när han jobbar =) Jag tänker såklart på honom oxå och vi pratar eller skickar nått  gulligt sms till varandra varje dag när vi jobbar, går i skolan!!!
Men han kände sig oxå krasslig idag och var lite sådär redan när han gick upp imorse, han ville inte alls. Hmm kanske jag som smittat honom??

Såå vi kommer nog bara slappa och ta hand om varandra ikväll så vi båda förhoppningsvis kan gå till arbete och skola imorgon.

Jaja nue ska jag ner i tvättstugan igen för sista gången idag, så ni får ha en fortsatt bra dag!!!!



Hade ej vatt dumt att ligga där på stranden just nue och sola och bada....eller hur???


 


Snart Sova...

Japp det ska jag verkligen göra, är sjukt trött och har ingen vidare rolig huvudvärk!! Jag kände mig halv krasslig igår kväll men har sedan känt mig ganska så pigg idag men nue i eftermiddas så började huvudvärken komma och sen så försvann den när vi hade ätit middag!!
Såå när vi var hemma hos Johan och fikade så var jag pigg och så!! Var väldigt trevligt förresten =) Johan är en rolig prick och jag träffade även en tjejkompis till Paul och Johan, hon är ihop med en av deras killkompisar. Vi satt och ljög lite grann och fikade som sagt...najs!!

När vi kom hem igen så flög huvudvärken bara på mig igen kändes det som. Så jag har bara liggat på soffan i stort sett hela kvällen och bara slappat, ej kollat på tv eller så utan bara vilat och pratat med Paul som satt vid datorn och kollade på en massa bilar och annat....han visade även mig lite roliga bilder och annat =) Han var såå gullig och gjorde en kopp Te till mig, han tar verkligen hand om mig =) Sådana små saker gör mer än vad man tror, det är sådant som uppskattas väldigt mycket och som man ska ta vara på...

Imon ska jag bort till lägenheten och tvätta och börja röja lite inför flytten. Är jue inte så länge tills man själv flyttar nue. Ska bli väldigt skönt, men trist med allt omkring med packning och annat men det positiva är att man ska jue köpa lite nya möbler, hehe =) Får hoppas att huvudvärken är borta tills imon så jag orkar göra det som jag tänkt...

Haa Det Najs Och Sov Så Gott!!!








Varit Flitig...

Japp det har jag vatt nue på eftermiddagen efter att ha kommit hem från skolan!! Har suttit med en skoluppgift som vi skulle göra enskilt och sedan skicka in till våran lärare på torsdag. Jag har redan gjort den klar och skickat den med tror jag. Verkade vara nått fel på sidan, men får testa skicka sen igen för att vara på den säka sidan!!
Menmen det känns skönt att ha den gjort, slipper man tänka på det. Har bara två läxor kvar nue som är tills på onsdag. Ska läsa några sidor om lagar och så ska jag skriva lite reflektioner om min praktik inom Psykatrin. Men jag tror att jag gör det imorgon....Behöver jue ej göra allt på samma gång.

Det var en skön dag i skolan idag!! Kom dit vid halv tio och då satte jag och min klasskompis igång med arbetet vi skulle göra med en gång. Vi satt i cafeterian och kollade igenom faktan som vi hade hittat och sedan så satte vi oss i datasalen och skrev ihop det. Så på onsdag ska vi redovisa det, får man hoppas det går bra =) Hann även med att prata lite med mina andra klasskompisar som med satt och jobbade flitigt!!
Såå vid kvart i tolv var jag hemma igen, så man ska verkligen inte klaga...hehe!! Men fast man slutar tidigt så har man jue at göra.

Nue tänkte jag läggamig på soffan en runda och bara kolla lite på tv, har fått lite huvudvärk så tänkte slappa vila lite och hoppas på att den försvinner igen. Har ingen lust att ha den ikväll om man nue skulle iväg och fika hos en kompis till Paul!! Fårse om hans kompis kunde eller inte. Men annars blir det nog en slapp och myskväll bara!! Fårse vad som kan dykas upp annars....

Jag lägger upp lite bilder på kläderna som jag beställde för ett tag sedan, när jag har dem på mig!! Sitter jue bättre nue när jag bytt storlek. Lägger även upp en bild på det turkosa linnet som Paul, lillbrossan och Sara valde och köpte till mig på Gina i Lund =)


  



Tack alla läsare för alla söta kommentarer i mitt förgående inlägg, blir såå glad =)






Nån Mer??

Som tycker det är sjukt tråkigt när helgerna går så fort och man bara känner att söndagen aldrig ska ta slut??

Såå kände jag verkligen det nue ikväll och det gjorde att man blev lite nere. För att jag och Paul har haft en såå mysig dag tillsammans, man ville aldrig att den skulle ta slut!! Men en ny vecka börjar jue igen och det får man jue acceptera och vi får nog det bra ändå!!
Vi tar bra hand om varandra tycker jag och om det är något vi grubblar på, så pratar vi om det och det känns såå bra att vi kan göra det =)

Är många som märker och påpekar att jag verkar vara väldigt lycklig!! Kan bara säga att såhär lycklig och glad som jag är nue om dagarna har jag nog aldrig vatt innan. Jag ljuger inte, det är bara så det är.

Jag känner att jag har gjort alldeles rätt med att sepera och sedan ha träffat Paul. Visst det har hänt snabbt men vi tar en dag i taget och förhastar inte oss med nått.

Han får mig att må såå bra och han gör mig glad och får mig att skratta väldigt lätt. Vi trivs bra tillsammans och vi har väldigt roligt tillsammans =) Han tar hand om mig och bryr sig på ett sätt som ingen annan gjort och han har gjort att jag växt och har utvecklats väldigt mycket!! Han har öppnat mina ögon för saker som man aldrig trodde eller ville göra...men nue är jag öppen för det mesta och är inte rädd för att testa på nått nytt =)

Bara jag tänker på honom eller ser honom så ler hela jag och det pirrar i hela kroppen. Man vill bara skrika och visa hela världen hur lycklig man är. Hehe!!!

Nue vet ni hur det ligger till....Jag hoppas att ni är glada för min skull!!!

Här kommer en bild på min sötnos Pauli =) =)








Slapp Och Najs Dag =)

Jag och Paul bestämde sen förra helgen att vi bara skulle ha en lugn och mysig dag tillsammans idag!!! Så ingen av oss skulle boka upp nått annat, utan vi skulle bara vara med varandra....såå har det varit idag oxå nästan i alla fall =)

Vi gick upp ganska så sent idag, klockan var efter elva men vi behövde lite sovmorgon för igår var det verkligen full rulle men det tänkte jag skriva om sen....När vi klev upp så satte vi bara på oss myskläder, jag gick runt i morgonrock och han i ett par najs pyjamasbyxor bara, hehe =)
Sen stack han och handlade lite frulle och sen så kom han hem och fixade det så det blev en sen frulle, menmen varför stressa liksom?? Mycket najs frulle blev det!!
Efter det så slappade vi bara och bara va och hade det myspys, hehe =) Jag fick sedan ett sms av dem som ska flytta in i min lägenhet och frågade om dem kunde komma och mäta lite så vi var snälla och sa att vi kunde komma bort där så dem kunde få göra det....Så vi fick snällt gå och duscha lite och byta till andra kläder, lite kallt kanske att gå ut i morgonrocken, hehe....

Usch vad det ser ut där hemma nue när Peter flytttat ut, massa damm och skit överallt nästan så man skämdes när man tog dit dem där för att mäta. Menmen det gjorde dem inget sa dem, tur det!!
Jag och Paul kollade sedan vad som fanns i min kyl och frys, finns jue en del mat där!! Så vi tog hit lite så vi kunde laga nått gott som nue ikväll =)

Såå nue står han vid spisen och ska laga mumsig mat till oss, han är såå snäll och jag blir fruktansvärt bortskämd i mellan åt!! Är jue inte riktigt vann vid det men han tar hand om mig på ett sätt som ingen annan har gjort =)
Denna dagen kommer jag minnas länge, för den har vatt super och vi har haft det såå bra och vi kommer nog få en bra kväll oxå...köpte lite gottis som vi kan ha sen framför tvn när vi bara ska gosa, kanske??

Hmm igår var vi jue i Lund och jag fotades jue som sagt!! Tre tema blev det och det blev en hel del bra bilder som han kommer använda och som jag sedan ska få när han redigerat och fixat dem!! En väldigt trevlig och rolig fotograf var det och seriös oxå för den delen. Han får gärna fota mig fler gånger!!
Det var skoj att man tog tag i det igen och man fick jue en del överraskningar som man inte trott på riktigt men nue fick jag och några andra se det med egna ögon....
Paul min lillebror och Sara var jue en runda på Nova med, jag hann en med det för jag fotades jue men dem var snälla och shoppade ett jätte snyggt somrigt linne i turkost och så är det silverstreck eller vad man ska säga på det oxå...mycket najs!!
Efter Lund så körde vi och käckade här hemma istan och sedan körde vi hem min bror och Sara och sedan körde vi och hämtade Pauls bil i Förlöv!! Sen så begav vi oss till Gärds Köpinge för att lämna lite tv-spel till en av hans brorsdöttrar och sedan körde vi till Jessi och Marcus och fikade och kollade på tv och så blev det lite skvaller och såå. Jätte trevligt hade vi det och det var gott med chockladpudding och grädde. mums!!


Tack Sara för all hjälp igår med hår och smink och tack Paul för att du ställfr upp och var chaffis och tack lillbrossan för sällskapet, hehe =) =) Hade en mycket najs dag med er igår!!!


P+P





Mysig Kväll =)

Mm har vatt en lugn och mysig kväll!!

Jag och Paul har bara slappat och haft det mysigt ikväll framför tvn. Vi tog varsin dricka, jag en cider och han en öl eller det blev två cider för min del för det var såå gott, hehe =) Sen kollade vi på Så ska det låta och det var mycket bra artister och låtar med ikväll så det var riktigt skojsigt. Vi satt och flamsade och tramsade och sjöng lite, vi har riktigt skojsigt tillsammans. Blir mycket skratt när vi är =) Vi åt även lite popcorn till det, vi tänkte först fixa lite chips och så till kvällen men det blev för sent och ingen av oss orkade gå nånstans så det fick bli popcorn för det hade han hemma.
Vi kollade även lite på Talang 2008, var jue ganska så bra faktiskt. Var jue två killar från K-stad som var med och dansade och det var jue coola, tycker jag i alla fall!!

Hmm får kanske gå och sova snart om man ska orka ta sig upp runt åtta tiden imon...ska jue duscha och fixa till mig lite och sen så ska vi ut till Färlöv och äta frulle hos Pauls päron, ska bli trevligt!! Sen så ska vi få låna en av deras bilar...vilken det blir än är ej bestämt. Men man kan jue hoppas på Jaugaren, hehe =) Jaa sen så ska vi in till stan igen och hämta upp min lillebror och hans tjej för dem ska oxå följa med. Ville ha med Sara eftersom att hon ska fixa till mig lite, fixa hår och smink och lite så. Hon är duktig på det enligt mig...så vi får väl se vad det blir!! Sen så skulle dem nog gå en runda på Nova med, hade med viljat det men tror ej jag hinner med det sen så har jag ej pengar till att shoppa heller precis...så kanske lika bra om jag missar det.
Mm får man hoppas att det blir lite najs bilder imon, är jue som sagt typ två år sen sist så det känns lite nytt igen men det ska nog fixa sig....

Haa Det Najs!!!!



Najs Dag =)

Mmm det har det verkligen varit men först tänkte jag berätta lite om vad som hände igår!! Har jue ej haft tid och blogga för det har vatt full rulle =)

Igår var det jue skola på dagen och det var faktiskt en helt ok dag igår. Vi blev uppdelade i grupper så vi ska göra ett litet grupparbete tillsammans som sen ska redovisas på torsdag!! Så vi ska sitta och hålla på med det på måndag så igår så slutade jag vid halv ett, gött!!
Sen efter skolan så stack jag hem och bara slappade sen så begav jag mig in till stan för att handla hem lite mat!! Skulle jue få Emmy på besök och vi skulle laga lite mat tillsammans.
Vi lagade pasta och pastasås var inget avencerat, men gott blev det och det tyckte Emmy med och mätt blev hon, hehe =) Vi hade det jätte trevligt och det blev en del smaskigt skvaller...
Vi begav oss sedan hem till Jessi där vi skulle på tjejkväll och kolla på film!! Även Nadja och en kompis till henne var där och det var skojsigt att vara med alla tejerna, det blev en hel del skvaller där med och så kollade vi såklart på filmen och så fikade vi. Jessi hade bakat en super god morotskaka =)
Hade en super trevlig tjej med tjejerna, det får vi göra om helt klart....filmen vi såg var en typisk tjejfilm som heter 27 dresses. Den var bra men lite väl förutsägbar!!

Idag så har jag varit ledig och jag gick upp lite efter elva och då gick jag och duschade och fixade till mig sen så begav jag mig in till stan och gjorde lite ärenden. Köpte bland annta nya läppglans för jag gjorde av mitt favo läppglans för helgen så var tvungen att köpa ett nytt och så köpte jag även ett i en annan färg!! Jag köpte även såppbublor för att jag ska jue iväg och fotas i Lund imon och då ska vi ha ett såpbubbel tema + ett annat!! Ska nämligen försöka ta tag i modellandet lite igen =)

Jag träffade sedan min lillebror, Hampe och Tessan en runda istan och sedan gick jag och solade så man är lite brun och fin till imon, hehe.
Sen så begav jag mig till Östermalm till lägenheten och väntade på min lillebror och Honken och även på Paul såklart. Vi skulle bort till mina nya lägenhet som jag ska flytta till. Dem vill följa med och kolla på den och dem gillade den, såå det var jue bra att jag gör ett bra byte =)
Jag skulle dit för att kolla på utemöbler som dem hade till balkongen, dem var nice så dem ska jag köpa!!!
Efter vi hade vatt där så hängde vi med upp till Honken en runda och kollade in hans lägenhet för jag hade aldrig varit där och hans lägenhet var med nice...

Jag och Paul stack sedan upp till stan för att jag ville käcka nåt för jag var ganska så hungrig. Så jag käckade på pastamannen och så satt vi där i det fina vädret och bara njöt. Känns najs att man börjat kunna ha sin vårjacka!!
Vi kände oss lite rastlösa och ville hitta på nått i det fina vädret så det blev att vi begav oss ner till Åhus, bryggan och så gick vi där en stund och bara hade det mysigt =) =)
Vi körde även in en bilaffär och kollade in lite fina bilar, där stog en fin Mini Copper....Vill Ha!!!

Nue ikväll är tanken att vi bara ska slappa lite framför tvn, ska jue upp i tid imon eftersom att jag ska jue fotas. Är lite smått nervös är liksom två år sen sist men det kommer säkert gå bra...

Haa en fortsatt bra helg!!!








Skor Och Morgonens Bild!!

Hmm nue ska man cykla till skolan om en stund, börjar halv nio och då ska vi ha Psykiatri med flumläraren. Menmen det kommer säkert gå bra. Fick jue precis ett sms och det kommer göra hela min dag, för det var så skojsigt och gulligt på samma sätt =) =)

Jaha efter skolan vet jag ej riktgt vad som händer. Kanske blir en snabb runda på stan beroende på när jag slutar, har lite små ärende där och så kanske man ska gå och sola?? Är jue en två veckor sen sist!! Hmm tåls att tänka på under dagen...

Förresten jag shoppade jue ett par nya skor häromdagen, ett par vårskor!! Jag tänkte lägga upp en bild för er så att ni får se dem...själv tycker jag dem är mycket nice, hehe!!!

Såhär ser dem ut....



Här kommer även morgonens bild som jag tog precis, hehe!!!




Ha En Trevlig Dag =)






Tråkigt....

Med jobbig huvudvärk som inte vill ge med sig så det blev ingen skola för min del idag!!! Men har tänkt att jag ska ta mig ut en runda efter jag har kollat på Days. Ibland så släpper det jue om man kommer ut och får lite frisk luft!! Måste cykla hem och kolla om det kanske finns nån tvättid på fredagmorgon så man kan tvätta lite. Får hoppas man gör rätt denna gången för det blev jue lite fel sist, hehe =)

Annars har jag inte tänkt göra så mycket mer idag mer än att jag skulle ha passat Tindra. Men det blev ändrat så jag kommer väl bara ta det lugnt ikväll så man kan bege sig till skolan imon!!

Igårkväll så var jag och Paul hemma hos mina föräldrar och åt middag, jätte god mat fick vi!! Det var ris och någon köttgryta med wokgrönsaker....jätte mumsigt. Sen när vi satt där och åt så satt vi och snackade om våfflor så det blev att mamma gjorde lite våfflor till fikat!! Såå äntligen har jag fått lite våfflor =) Det var jätte trevligt att vara hemma lite som det alltid brukar vara när man är där =)
Vi var även en snabb runda hos Pauls storebror som jag aldrig träffat innan. Men han var lika trevlig som alla andra i Pauls familj!!!

Nue ska jag lägga mig i soffan en runda och kolla på Days, se om det hänt nått spännande sen sist. Kollar jue ej lika mycket på det nue för tiden...gör en massa annat istället.

Haa en en fortsatt bra dag!!!






Äntligen....

Funkar bloggen igen, måste erkänna att det kliat lite smått i fingrarna ibland för jag har jue mycket att blogga om!!!
Just nue sitter jag på Östermalm och här ser ut som bara den för Peter ska jue flytta nue i veckan och till helgen, menmen sånt man får ta. Jag sitter och väntar på att Pierre ska komma hit en runda, han ska köpa en skolbok av mig...bra det så blir man av med dem!!!

Jag tänkte nue berätta lite vad som hänt sen sist!!!

Ilördeskväll var det jue dags för fest hos Jessi och Markus och det var jätte trevligt, träffade några nya människor som var kompisar till Jessi och Markus då och dem var mycket trevliga och roliga =)
Vi satt och snackade en massa, sjöng singstars m.m. Sen så stack vi till Grand men där var nästan lite för mycket folk för att man kunde knappt dansa för alla bara knuffades och det är lite jobbigt när det är så. Men vi hade skoj ändå, hehe =) Det ända tråkiga med kvällen var att Paul inte var med, men han var ej sugen och så kan det vara ibland....

Här kommer lite bilder från kvällen =)

Jag i min Outfit, hehe!!

   
  

Isöndes så sov jag fram till ett eller något sådant och sen så senare på eftermiddagen så körde vi hem tills Pauls föräldrar och åt middag och fikade....mycket god mat fick vi och lika trevligt var det som det brukar vara när man är där =)

Jaa sen så igår sov jag med ganska så länge sen så slappade jag bara på dagen och sen så sov jag några timmar till på kvällen, för att jag har jobbat inatt. Fick en till natt att gå bredvid så nue har jag lite mer koll på vad som händer och vad som ska göras. Det gick jätte bra inatt med och jag var knappt trött allt, var väldigt pigg!!! Så det kommer nog gå bra för mig att jobba natt, det positiva med det är att man är ledig ganska så mycket och det är jue skönt till sommaren, hehe!!! Men ska hoppa in och jobba redan nue när jag kan och så och det är jue toppen för alla extra pengar är välkomna.....


Jaa det var lite vad som hänt hos mig på sistone, hoppas att allt är bra med mina kära läsare =)









RSS 2.0