Center Syd!!

När jag och min sötnos var på semster i somras så hittade vi en affär i Norrköing som vi fastnade för, heter New Yorker. Väldigt snygga och prisvärda kläder i den affären så vi ville väldigt gärna besöka den igen. Men att åka till Norrköping bara den sakens skull är ju lite långt men vi fick tipset om att den skulle ligga i i Malmö också. Det gjorde det också elller rättare sagt en bit därifrån i Löddeköping. Så där var jag och min sötnos ilördgas med sällskap av min Storebror och hans Sambo.
En mycket trevlig dag och det blev en hel del fynd, mest fynd blev det i New Yorker förståss, både för oss och för brossan och sambon :)

Idag har det varit en lugn dag. Jag har övningskört en sväng annars har vi varit hos Pauls Föräldrar större delen av dagen, där vi mest har tagit det lugnt. Vi åt även middag tillsammans och så har vi suttit och löst lite korsord tillsammans. Nu ska man snart göra sig redo för sängen för jag fick meddelande innan ikväll på telefonen om jag möjligtvis kunde jobba imorgon. Så ska till dagiset och jobba ett antal timmar imorgon och ska ju jobba med en underbar vän så det kommer nog bli en skojig dag :)


Lite Shopping I Veckan!!

Då var det Fredag igen och helgen är här. Veckan har gått ganska så fort tycker jag, kanske beror på att jag haft min sötnos hemma hela veckan. Han har inte mått så bra så denna veckan har han varit sjukskriven. Vi har mest tagit det lugn och nån dag så har vi hälsat på hans Föräldrar och igår hälsade vi på mina en runda.

 

Jag har även träffat min underbara vän Jessica i tisdags. Vi gick och fikade och traggade en massa skit och efter fikan så gick vi i lite affärer och då blev det lite shopping för min del. Det blev några armband från Vero Moda och så blev det en färgglad skjorta från Bikbok. Jag blev nöjd med köpen fast att jag har till viss del shopping förbud just nu, men imorgon kommer det spricka igen för vi ska till Malmö med min Storebror och hans Sambo. Vi ska shoppa är tanken, men jag ska försöka inte handla för mycket och försöka vara duktig och det vet jag att jag kan om jag vill. Efter shoppingen imorgon ska jag försöka hålla igen på shoppingen igen i någon månad. Får se om jag lyckas eller inte, hehe! En sak ska jag göra i alla fall och det är att jag ska lägga pengar på klippning och färgning nu i början av September, är några månader sen jag fixade till det. 

 


TREVLIG HELG!!


 



Bilder Från Ihelgen!!

Nu har jag varit dålig på att uppdatera er igen, men om jag ska vara ärlig så har jag inte haft tid eller lust till det. Men nu tänkte jag lägga upp bilder från i lördags. Ni kommer väl ihåg att jag skulle på Välkomscermoni "dop" och på Kräftskiva?? Det tror jag att ni gör och ni har säkert väntat att få se lite bilder, blev en hel del :)

 

SÅHÄR SÅG JAG OCH MIN SÖTNOS UT.

 

VÄLKOMSCERMONI "DOPET"

 

KRÄFTSKIVAN


Som ni ser var det en hel del bilder, men är långt ifrån alla. Om ni undrar varför det inte är några bilder på barnet som välkomnades så beror det på att föräldrarna inte vill att man lägger upp bilder på henne. Jag måste säga att jag var väldigt nöjd med min Outfit i lördags och jag fick många snälla kommentarer om hur fin jag var. Det glädjer mig :)

 

 

 

 



Lördagens Planer

Idag ska vi på Välkomscermoni "dop". Det är Pauls brorsdotter som ska välkomnas till världen :) 
Kvällen är också bokad. Vi ska nämligen på Kräft Och Räkskiva hemma hos mina föräldrar. Vi ska fira min Lillebror och Mamma som fyllt år. Det ska bli gott med räkor och det ska bli trevligt att festa till det lite :)

Hoppas att ni har en trevlig helg!!!



Till alla Winnerbäcks-Fans...

Ett tips är att gå in på www.sr.se/p3 och sedan klickar ni in er på P3 MUSIK och så väljer ni att lyssa på dagens program som var i eftermiddags mellan 13.00 och 14.00 och ungefär 37 MINUTER in i programmet så spelas Lars Winnerbäcks nya singel "Jag får liksom ingen ordning". Jag tycker att den var sjukt bra, jag gillade den direkt när den började spelas :) Det är roligt att han har förnyat sig och tar med nya instrument som han inte har använt tidigare i sin musik. Det ska bli väldigt intressant och se vad resten av hans nya skiva har att komma med :)

 

Hans nya skiva släpper han ju den 21 SEPTEMBER och den har jag förhandsbokat. Men jag har inte bara bokat skivan utan jag har bokat en Limiterad Box.  Som innehåller vinylversion samt cdversion av albumet plus sångboken "112 sånger". Dessutom ett antal fotografier av Lars Winnerbäck. Allt förpackat i en snygg box i LP-format. Det ska bli väldigt NAJS att få hem det i brevlådan sen, ser verkligen framemot det :)

 


 


 

 



Torsdagen den 20 augusti

Tråkig rubrik kanske, men kom inte på någon bättre så det får helt enkelt vara en tråkig rubrik idag :)

Det blev inget bloggande för mig igår, hade tänkt göra det på kvällen men när jag och min sötnos kom hem fråns hans föräldrar så var jag väldigt trött så jag gick och la mig samtidigt som honom istället....

 

Igår så sken solen och det var väldigt skönt väder när jag åkte in till stan igår eftermiddags. Jag skulle nämligen till körskolan och köra för andra gången, var inte lika nervös men det gick ändå inget vidare igår tyckte jag. Det är så mycket smått som man ska lära sig och tänka på så det tog en stund innan jag fattade vad läraren menade men till slut så förstod jag och det gick ganska så bra ändå. Han förstår ju också att det är mycket nytt och att jag behöver inte vara så nervös utan försöka slappna av för att han är ju bara där för att hjälpa mig. Jag är sådan som inte tycker om att göra fel så jag var lite på dåligt humör efter lektionen men ändå sa läraren att det gick bra i det stora hela och tycker jag är duktig som övar hemma inför lektionerna :) Så jag borde ha varit glad över att höra det men kunde inte riktigt vara det just då, men nu känns det bättre och nästa gång så går det nog bättre....

 

Idag är det ännu en fin dag, solen skiner där ute för fullt så om en stund ska jag bege mig ut och njuta. Man får passa på för det kan ju vara en av dem sista sommardagarna denna sommaren, så ut och njut mer er om ni kan :)

 

GÅRDAGENS OUTFIT!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



Ett besök på körskolan....

 

 

Såhär såg jag ut idag när jag skulle åka in till körskolan för att plugga....

* Mörka Jeans - Gina Tricot

* Vitt Baslinne - Gina Tricot

* Brun Tunika - Bikbok

* Svart Skinjacka - Bikbok

* Guldhalsband Med Hjärtan - HM


Som sagt har jag varit en stund på körskolan för att plugga, det går framåt hela tiden men vill helst att det ska gå ännu fortare men det får ta den tiden det tar. Jag har inte svårt för att plugga, det är bara lite retsamt att man missar på samma frågor mest hela tiden. Försöker läsa på det och förstå det men sen kommer det en nya fråga om det som är annorlunda formulerad men det är bara att läsa på mer och inte låta sig luras....hehe :) Jag ska in imorgon igen för att köra min andra körlektion och så ska jag även fortsätta plugga, vill ju klara första delprovet och det är inte långt ifrån nu.

 

Min sötnos var snäll och hämtade mig istan när han hade slutat jobba och sedan så körde vi och handlade en runda på Maxi. När vi kom hem så började vi laga mat och idag blev det Potatis och fisk i ugnen, mycket mumsigt. Jag har sedan övningskört en liten runda, övat på min läxa jag fick inför imorgon. Jag och sötnosen har sedan mest slappat ikväll, har lyssnat på bra musik på VH1 och suttit och spanat in den nya Ikea-katalogen som vi fick hem i brevlådan idag...

 

Försöker svara på kommentarar men det vill ej funka ikväll...så svarar på dem imorgon istället om det funkar bättre då!!



Ett paket i postlådan...

Idag fick jag hem ett paket i Postlådan!!
I paket låg det här:
En mycket fin nyckelring i Twilighttema förståss :)

Då var det måndag igen och det har precis varit helg och vi hade inte särskilt mycket inplanerat men vi fick fullt upp och det var bara trevligt.
IFREDAGS när jag och sötnosen kom hem på eftermiddagen efter att båda hade jobbat så kollade vi runt lite på nätet och där fick vi nys om en sak så vi körde och undersökte det och så var vi även på Ekohallen en runda och handlade present till min mamma....Vi spenderade sedan kvällen hos Svärföräldrarna, en lugn och trevlig kväll!!
ILÖRDAGS tog vi en lång sovmorgon och en god frukost fick vi när vi väl gick upp för att mina snälla svärfar hade handlat goda Ostfrallor och Munkar som han hade hängt på våran ytterdörr. Det tackade man inte nej till precis, dem är för snälla :)
När vi väl hade ätit frukost och gjort oss i ordning så körde vi och spenderade eftermiddagen hos Svärföräldrarna och framåt kvällen körde vi mot Tyringe där vi åt en god middag hos min Storebror och hans Sambo + Barn. Vi hade en mycket trevlig och rolig kväll tillsammans och det var roligt att träffa Brorsbarnen igen :)
SÖNDAGEN var ganska så lugn. Vi var en runda hos Svärföräldrarna igen och hälsade på och vi var även hemma hos mina föräldrar....men vi träffade bara mamma för min pappa jobbade, tråkigt nog!!
Det har varit en bra helg och den har varit händelserik, har en del saker att tänka och fundera över. Vi fårse vad som händer helt enkelt, vi vet inte ens om det händer....vad det gäller tar jag en annan gång om jag känner för det...


En vanlig dag...

Nu har jag och min sötnos precis ätit......
Honungsmelon och kollat på gamla musikvideos på VH1 och bara myst och haft det bra :) När det inte finns nått bra på tvn och vi inte har något att göra så brukar vi sätta på den musikkanalen oh bara sitter och lyssnar eller så rockar vi loss på dansgolvet....vi brukar ha sjukt roligt när vi sätter igång :)
Det har varit en helt vanlig dag här annars idag. Jag tog en liten sovmorgon och gick upp vid kvart i elva, har sedan mest suttit framför datorn där jag kollat på Days-avsnitt och spelat FarmVille på Facebook, hehe lite nördigt jag vet. Men har man inget bättre för sig så...Eller det hade jag kanske egentligen men kände inte för det idag. Jag hade tänkt vara duktig och pluggat lite körkortsteori, plugga på det som jag bommar på när jag övar, men tar det en annan dag istället!!
Om en stund ska jag göra mig redo för sängen för imorgon ska jag nämligen gå upp tidigt. Jag ska iväg och jobba några timmar på förskolam som hade praktik på i våras och där jag även är timvikarie. De ringde igår och frågade om jag kunde jobba imorgon och det är klart jag kan det :) Man kan ju hoppas att det blir lite timmar där i höst, hade inte varit dumt alls!!


Redo för körkortet??

De flesta av mina vänner och familj vet att jag håller på för fullt med mitt körkort nu, både kör och pluggar så mycket det går och när tiden tillåter det. Om jag är redo för korkortet?? Det är klart att jag är det, vill inget annat än att ha det i min hand. Men det är en bra bit kvar. Jag har sedan maj månad övningskört hemma med min Svärfar och idag tog jag min FÖRSTA KÖRLEKTION på körskolan, det gick helt OK för att vara första gången. Min körskolelärare verkar vara väldigt trevlig och duktig och det kändes som ett bra första intryck man fick av honom så om det känns så nästa gång också, kommer jag nog fortsätta ha honom.

 

 

Han tyckte att jag lärde mig snabbt och att det kommer nog gå bra fram över också, man får verkligen hoppas det och att nervositeten släpper efter hand...för idag var jag väldigt nervös inför första lektion men det gick ju bra. Gjorde lite småfel men dem är till för att rättas till och jag är ju där för att lära mig och han är där för att hjälpa mig!! Både före och efter körlektionen satt jag och pluggade på körskolan och det tar sig det också, är ju otroligt mycket att lära in men det går bra. Min mamma säger ju att pluggsinne har jag så det ska nog inte vara några problem och det känns som det kommer ta sig bara men tar tiden till att verkligen plugga när man har chansen....Man får tänka POSITIVT och ta en sak i taget så kommer säkert allt gå hur bra som helst :)

 

 



Min semester shopping...

Under min och sötnosens semester så blev det även en hel del Shopping i städerna som vi har besökt :) Hittade en del nya affärer som gillades och jag hittade en hel del av kläderna på rea, både i de nya affärerna som man upptäckte och även i de gamla vanliga....

BIKBOK

VILA

GINA TRICOT

ÅHLENS

CARLINGS

COBUS

LINDEX

NEW YORKER

(En av de affärer som vi aldrig varit i innan, fanns mycket fint där)

KINESISK VASAFFÄR


Det var en del eller hur?? 

 

 

 



Semester, dag 4

Jag vet att det är några dagar sedan jag bloggade nu men tiden har inte riktigt räckt till, så därför har det blivit lite glest med inlägg men nu är jag här igen....
Jag tänkte lägga upp bilder från min och sötnosen fjärde semester dag som vi hade när vi var iväg. Man kan även säga att detta var den sista på våran semester tur eftersom att vi åkte hemåt igen, men v gjorde ett sista stopp i Blekinge innan vi var hemma, hemma. Men om trippen till Blekinge kommer en annan gång.
Har ju varit iväg på en del turer i sommar så det blir en hel del bloggande om det och jag önskar att tiden hade funnits där så man hade kunnat blogga oftare. Nu lägger man ju upp allting så långt efter det har hänt, men det är så det är och så får det vara helt enkelt. Hehe :)
SÖDERKÖPING
Vi gjorde ett stop i Söderköping på väg hem och där tittade vi på Slussarna som  blandannat är med i Göta Kanal Filmerna. Jag hade aldrig sett det innan så det var lite skoj att se. Vi åt även god glass på Smultronstället som ligger längs med kanalen....
MUMS :)

Våran helg har bara varit bra annars. Vi började i Fredags med att spendera dagen på stranden där vi solade och badade, såå skönt :) Igår, lördags så var jag ute på vägarna och Övningskörde en hel del och det gick ju bara bra, ska ju snrt ta första lektionen på körskolan...På kvällen var vi på kalas hos en släkting till Paul. 
Idag har vi spenderat eftermiddagen hos våra vänner Jessica och Marcus, kollade in hur långt dem kommit i deras hus och så fikade vi och traggade lite skit...mycket trevlans. När jag och sötnosen kom hem igen var det dags att tvätta och laga mat. Vi har även ställt tillbaka möblerna i tv-rummet efter att vi har målat där, men möblerna står inte riktigt på samma plats som innan utan vi ändrade om lite där och det blev mycket fint och mysigt :)
Imorgon börjar min sötnos jobba igen efter 4 veckors underbar semester, det gillas inte....kommer sakna honom enormt mycket nu när han inte kommer vara hemma med mig om dagarna. Menmen det får gå jag har att göra ändå, hehe!!!


En tripp till Helsingborg....

Men först så stannade vi på Gotteboet, är ett ställe vid Skåneporten där de har en massa gott godis. Så lite fick följa med hem :) Vi skulle nämligen inte till Helsingborg först utan vi skulle till Våxtorp som inte ligger så långt ifrån Skåneporten. Där skulle vi möta upp en kille som skulle köpa ett par sänkningsfjädrar som min sötnos hade och som vi inte har någon nytta av eftersom att vi inte har någon Mini längre...När affären var avklarad så körde vi mot Helsingborg där vi spenderade i stort set hela Tisdagen.....Mycket trevlig och rolig dag hade vi som alltid när jag och sötnosen är iväg på äventyr :)

 

 


Det var lite bilder från i Onsdags. Vi gillade Helsingborg så det kommer nog bli fler besök dit!!!

 

Nu ska här målas, håller på att måla om vitt i vardagsrummet....Det är ju vitt där redan men är en del fläckar på sina ställen och det är ju inte så snyggt så därför ska vi måla om det!!

 

 

 



Semester, dag 3

Den tredje semester dagen spenderade vi som planerat på Kolmården där vi tittade på alla gulliga djuren, favoriterna var förstås Delfinerna :)
I detta inlägg kommer även bilder från hotellet som vi bodde på, det låg några mil ifrån Kolmården bara så det var perfekt att det inte var så långt imellan.  Vi hade en väldigt lyckad dag på Djurparken, solen sken precis hela dagen och det var lagom varmt :)
KOLMÅRDEN
LÅNG BILKÖ
VILLA FRIDHEM

Det var lite bilder det :)
Nästa gång jag kommer blogga kommer det bli ett litet uppehåll från semesterbilderna. Jag kommer istället lägga upp lite bilder från igår när jag och sötnosen var i Helsingborg. Där fikade vi på Ebbas Fik som är inrett med 50-tals stil, mycket häfitgt och mycket god mat och fika hade dem där...vi gick även och tittade i staden och så blev det lite, lite shopping.....


Barnvakt till mina brorsbarn....

Ursäkta om jag inte uppdaterat här på länge men tiden har inte riktigt räckt till då jag och min sötnos har varit barnvakt till mina 2 brorsbarn i veckan. I onsdags körde vi och hämtade dem och vi passade dem till i Fredags. Det var full rulle mest hela tiden men det gick bra. Men både jag och min sötnos var ganska så trötta när vi väl lämnat dem ifredags, man är inte riktigt van vid det där men det var roligt ändå att få passa dem och att få vara med dem lite :) Jag tänkte nu lägga upp lite bilder som vi tog på dem under de dagar som de var här....

 

Hälsade på Farmor och Farfar

Paul och Tindra leker för fullt

Mycket skojsig gunga det där


Jag ska blogga mer om min och sötnosen semester också är tanken men det får komma när det kommer. Det kommer i alla fall bli ett inlägg om när vi var på Kolmården och kollade på alla djuren nästa gång jag uppdaterar här så att ni vet.

 

Ha det så bra tills dess!!!

 

 

 





RSS 2.0