Skopunkten!!

Jag hittade ett par vinterstövlar på skopunkten som jag fastnade för direkt när jag såg dem....:)
Såhär ser dem ut. 

Vad tycks?

Jag och sötisen var oxå inne på Willys och handlade hem lite mat för det hade börjat bli lite tomt i kyl och frys. Efter att vi hade handlat så var det bara att gå ner med tvätten.
Efter det så tog jag tag i disken och diskade lite och sen så lagade min sötis tacos och det var såå gott :)
Jag har även varit duktig och tagit tag i ett av mina skolarbeten som ska göras. Har jue två ganska så stora arbeten som ska göras nue under två veckor. Så att jag kommer ha ganska så mycket självstudier under dem kommande veckorna. Har att göra om inget annat.
Resten av kvällen så blir det nog en del tv-tittande, är jue Ensam mamma söker klockan åtta och sen så var det nån film efter det som jag kanske ska kolla på. Fårse vad som händer.

Nue ska jag fortsätta lite på mitt arbete så ha det bra....
          



Söndag.

Tråkig rubrik kanske, men kom inte på någon annan. Idag blir det antagligen en lugn hemma dag. Har vatt full rulle annars ihelgen så det kan vara skönt att bara ta det lugnt idag. Vi ska kanske köra ut till skopunkten en runda och kolla skor, behöver ett par nya vinterstövlar och tänkte kolla om dem har några där som jag vill ha. Sen så ska vi tvätta idag oxå...annars blir det nog en lugn dag som sagt.

Tänkte ta och berätta lite om min helg.

Ifredes blev det jue som sagt att Ullis och Micke kom hit och det blev att vi inte kollade på någon bio. Utan vi satt och drack lite och spelade nån omgång kort. Sen så stack vi till biljardkompaniet där man testade på att spela biljard men det gick sådär. Så det blev att killarna spelade några rundor bara. Var inte så skoj på bijard så vi var ej där så länge. Vi stack hemåt igen efter nån timme där vi spelade en runda kort till innan Ullis och Micke skulle ta bussen hem.. Det var en trevlig och rolig kväll :)

    


Kärlek :)

Igår så var jue på Bowlingkalas och det var jätte roligt. Jag spelade ganska så bra för en gångs skull och jag gjorde till och med två strikar :)
Efter bowlingen så var vi hemma hos Peters mamma och dem och åt. Vi fick en nån sorts macka med många olika soters pålägg på. Nästan som smörgåstårta. Det var jätte gott. Vi gick sedan en några olika sorters kakor och tårta till efterätt....det var oxå såå gott och mätt var jag efteråt. Det var ett trevligt kalas fast att man var lite seg...
På kvällen igår så blev det att jag och sötisen körde hem till min moster och dem för att vi skulle spela kort med Ullis och Micke. Även mina föräldrar var där. Så vi hade jätte skoj...:)
Det var min helg detta.

   
   
          Laddar upp                       E som fyller år
 
Söt kisse            Gulligt :)


Bowlingkalas.

Det ska jag och sötisen på idag och antagligen många andra oxå. Sötisens lillebror fyllde 12 i torsdes så idag ska han firas. Så först så ska vi bowla...lär väl förlora som vanligt. Är inte så super bra på det där....bara ibland. Efter bowlingen ska vi hem till dem och äta middag och så....Lär säkert bli jätte gott som vanligt eftersom att sötisens mamma är jätte duktig på att laga mat och göra goda efterrätter :) Blir säkert en trevlig dag!!
Ikväll är det ingen planerat än, kanske utgång? Men vet ej om jag orkar...annars kanske det blir en lugn hemmavkäll kanske, eller kanske Ullis och Micke skulle komma ikväll igen så skulle vi spela lite kort. Jaja det återstår och se vad som händer.
Nue var min sötis klar på toan, så nue ska jag göra mig klar.

Ha en bra dag!!


Ändrade planer igen....

När Ullis och Micke kom så blev genast piggare och så vi bestämde att vi ska sitta här och dricka lite ändå och sen gå ut :) Vi bryr oss inte om bian. Vi festar lite istället, ska bli skoj :)
Såå nue har man gjort sig lite festfin...sminkat sig, fixat håret och klätt på sig lite snyggare kläder än vad jag hade på mig innan. Blev svart och vitt för min del ikväll....det funkar alltid. Jag har svart leggins, svart linne, vit längre tröja över och svart bälte i midjan....har även svarta smycken till. Kanske tar nån bild så ni får se sen kanske...

Menmen nue ska jag va social med gästerna :)


Såhär kanske man ser ut när kvällen är slut...haha :)


Slappat

Jag har verkligen inte gjort nått vettigt på hela dagen, mer än att jag har varit och handlat med sötisen. Jag skulle jue ha städat lite men det orkade jag inte. Har varit såå trött hela dagen idag, beror nog på vädret. Har varit så mörkt och trist ute hela dagen...gillar inte hösten när det är sådan här väder. Vill hellre att det ska va sol, då blir man pigg och glad. Men man får ha sådana här dagar ibland...känns som man haft det hela veckan nästan....hahaha :)
Jaha då kommer snart Ullis och Micke hit. Vi skulle jue dricka lite och sen gå ut. Men så blir det inte. Dem skulle tydligen på bio först. Så jag och sötisen ska kanske följa med på bion men vi ska nog inte följa med ut. Vi ska upp i lagom tid imon och så vill man vara pigg för vi ska på kalas. Sötisens lillebror fyllde år igår. Så vi får väl se lite hur kvällen blir...Blir kanske att man bara myser och kollar på Idol :)

Ha en fortsatt trevlig kväll.....Kramis från Candygirl84!!


Snart så...

Nue börjar det likna nått med min blogg :) Den börjar bli riktigt fin. Men det är fortfarande lite små saker som Anna ska fixa med....hon hinner inta göra allt på en gång eftersom att hon jobbbar och så. Men efter helgen är den nog klar:) Vad tycker ni om den än så länge??

Igår var det jue skola....var sjukt trött hela dagen som jag misstänkte att jag skulle vara. Menmen det gick bra ändå. Nue har man fått en massa nya arbeten som man ska göra, så vi kommer ha ganska så mycket självstudier. Skönt det!! Så kommer inte va i skolan så många dagar i veckorna, på ett sätt är det skönt men på ett sätt inte. För man vänjer sig aldrig vid att lägga sig tidigt och gå upp tidigt. Jag vänder lätt på dygnet när jag är ledig. Lägger mig efter 12 och vaknar vid 11-12. Inte bra, menmen det går ändå....haha.

Fredag idag och jag ska nog ta och städa lite för ikväll kommer Ullis och Micke. Vi ska nog dricka lite och sen så ska vi nog ut en runda...fårse vart vi går. Kanske blir biljardkompaniet, ett tag sen man var där. Men vi fårse som sagt vad som händer ikväll. Gör väl det som vi känner för som vi brukar...hehe :)

Ha en fortsatt trevlig dag....Kramis.


Konstig!!



Min blogg ser lite konstig ut nue eftersom att Anna håller på att göra om den. Hon hinner inte göra allt på en gång så därför ser den ut som den gör. Men när den är klar kommer den nog bli super fin :) Så ni får stå ut med det nue ett tag, ni som läser.
Nue ska jag göra vid mig och äta frukost. Ska jue till skolan sen. Intressant och se hur pigg man kommer vara idag. Just nue är jag jätte trött, beror nog på att jag gick och la mig ganska så sent. Så får skylla mig själv igentligen...

Men ni får ha en bra dag.

KRAM!!



Det gick bra...

Det gick super bra att passa busiga Tindra eller Titti som hon kallar sig själv. Det var ninna, ninna eller piter,piter hela tiden. Vi fick läsa sagor för henne, lägga pussel och allmänt busa med henne. Såå soligt. Men fick även låsas sitta på toa, eftersom att hon skulle sitta på pottan....så söt är hon :) Man skrattar en hel del i henne närhet, både jag och sötisen gjorde det...hehe.

Jag hoppas verkligen att Knut åker ut ikväll ur Idol...gillar inte han alls. Tycker inte han sjunger bra och sen så ser han sliskig ut. Nää han är ingen Idol för mig. Återstår och se vem som åker ut...börjar jue om en stund igen.

Man får väl lägga sig efter man sett utröstningen kanske? Är jue skola imon igen och då får man gå upp tidigt. Går länge imon med, tror jag! Så det blir nog en lång dag. Sen på kvällen är det dags för träning igen. Det gick super i tisdes och man känner sig så fräsch efter man vatt och tränat...känns bra :)



DUAGAVA!!

Det heter Lars Winnerbäcks nya skiva som jag fick med posten idag. Jag sitter och lyssnar på den nue och den verkar lika bra som alla hans andra skivor :) Jag visste att skivan skulle komma idag sen länge, men ej haft en tanke på det alls idag.  Fråns jag gick och hämtade posten, blev såå glad.
Favoriterna på hans skiva är helt klart "Om du lämnade mig nu"  "Innan mörkret faller" och "Tidvis".



Idag så har jag inte gjort så mycket än så länge. Jag har gjort lite läxor, ska snart fortsätta med den sista. Annars har jag bara slappat och kollat på Days.
Ikväll ska vi passa min busiga brorsdotter i några timmar. Det ska bli roligt, är alltid lika skoj att passa henne :) Vi lär väl busa en hel del och få läsa en massa sagor för henne och så..hehe.
Tänk snart fyller hon 2 år, hon börjar bli så stor. Man tycker det går så fort, undra då hur det blir när man får egna barn...tycker man väl att det går ännu fortare??

Har en massa frågetecken i mitt huvud, tänker och undrar. Men vad det handlar om skriver jag inte här. Men jag får väl fundera vidare på det och försöka lösa mina frågor och undringar jag har.

Bye!!!



Träning!!

Om en 45 minuter så ska jag cykla och träna lite vattengympa. Känns skönt att jag ska göra. Jag är ganska så lat av mig ibland och om jag då vatt hemma en hel dag och bara slappat och vatt allmänt deppig, så blir det lätt att jag stannar hemma. Men jag vill träna och jag tycker det är roligt med vattengympan och så är det skönt att komma hemifrån lite och ha lite egen tid och få tänka på lite annat. Jag ska försöka hinna med en liten läxa innan jag jag ska iväg bara....eller så gör jag den imon så jag slipper stressa? Jaja fårse hur jag gör...bara jag gjort den tills torsdag.
Efter träningen blir det gos framför soffan....som sagt det är jue Idol och DH ikväll och det längtar man till :) Blir lite gos i alla fall....min sötis är inte så glad vid dem programmen så det blir ofta att han går in i sovrummet och kollar på annat eller så spelar han. Men vi brukar springa imellan och ge varandra lite pussar och kramar :)



Höst väder...

Usch vilket tråkigt väder det var imorse när man vaknade. Grått och trist ute och så regnar det i mellan åt. Riktigt höstväder. Idag hade man viljat ha sin sötis hemma och bara liggat i soffan och gosat och kollat på en bra film. Men han jobbar jue så det blir väl att jag bara slappar idag, ska även göra lite läxor och så ska jag antagligen träna ikväll.
För en liten stund sen så var P här och köpte två av mina böcker. Skönt att bli av med dem och det var trevligt att få P på besök en liten stund :)

Ikväll är det dags för Idol och Desperate Housewives igen, det ser man framemot :) Ska bli intressant och se tjejerna sjunga ikväll och vad dem har valt för låtar och så...

Känner mig allmänt nere idag, men det beror på vädret. När hösten och mörkret kommer så brukar jag bli lite deppigare. Gillar liksom inte det tråkiga vädret. Jag vill att det ska vara sol och så ska det vara varmt och skönt. Men när jag har sådana här dagar så är det så skönt att ha sin sötis och vänner omkring sig eftersom att dem gör mig oftast  glad igen:)


 


Tiden går fort...

Mmm läste i annan blogg idag att om tre månader är det julafton, helt sjukt jue vad tiden går fort. I år ska vi fira julen med Peters familj och släktingar. Ska bli trevligt. Så vi kommer fira jul med min familj den 22 december istället...firar jul vartannat år.

Nue ikväll mår jag mycket bättre än vad jag gjorde inann idag. Skönt det. Så ikväll har jag haft Therese på besök här, eftersom att våra killar var och tränade bandy. Jag och Therese slappade framför tvn, kollade på Idol och på Viktoria Beckham Special. Bra program med Victoria faktiskt.
Nue är det snart Idol igen, lätt att missa att det är jue efter nyheterna igen. Jag hoppas att inga av mina favoriter bland killarna åker ut. Mina favoriter är Mattias och Sam och bland tjejerna är det Marie och Amanda. Ska bli intressant och se tjejerna imon.

Imorgon är jag ledig så då ska jag sälja två av mina skolbäcker som jag inte använder längre, till en kille som jag lärt känna. Han går på omvårdnadsprogramet första terminen. Det visade sig att jag visste vem han var innan dess, för jag har snackat med honom på MB...men det hade jag helt glämt bort. Bra att han vill köpa några av mina böcker...skönt att bli av med dem och det är alltid bra med lite extra pengar :)

Men nue ska jag snart kolla på Idol igen, börjar snart!!



Namn....

Jag hade fått en kommentar från en anonym person att det är olagligt att skriva ut andras namn om dem inte vet om det. Men dem bilder jag lägger ut här, är människor som jag känner och om någon skulle känna att dem inte vill vara med på bild, eller att jag skriver ut era namn. Säg bara till mig istället så tar jag bort det istället. Inte så lätt att veta det om ni är anonyma. Men jag ska ändå tänka på det när jag lägger ut bilder. Så det inte blir fel för någon annan. Men som sagt skriv hellre direkt till mig med er namn så jag vet vilka ni är.

Imorse när jag vaknade så hade jag jätte ont i huvudet, så jag har ej varit i skolan idag. Så vid tolv vaknade jag och då kändes det lite bättre. Bästa botemedlet är nästan att bara sova och så ska det vara mörkt. Men ska snart lägga mig och vila en stund igen. Tur jag är ledig nue nån dag så jag kan vila upp mig.

Skriver kanske mer ikväll....



Me&I party :)

Idag har jag varit på Me&I party hemma hos Veronika. Men det var Helena som var säljare. Det var jätte trevligt och Helena visade många fina och färgglada kläder, både till barn och vuxna. Men mest till barn så det är synd att man inte har en liten själv. Men ska kanske beställa nått till Tindra sen och sen nån dag kan man kanske beställa till sin egen. Men det dröjer jue så man får hoppas me&I finns kvar då.. Jag beställde i alla fall en klänning till mig, men är lite sådär om jag ska ha den eller inte. Får tänka lite på det där...måste jue som sagt spara med. Men svårt när man gillar kläder så mycket. Ska lägga upp en bild på den så ni får se. Som sagt det var mycket trevligt, alltid skoj att kolla på kläder...hehe.

Såhär ser klänningen ut som jag kanske ska ha....


Jag och Peter var jue som sagt hemma hos mina föräldrar på middag igår. Det var super trevligt. Vi blev bjudna på god tacopaj och sallad och efter det så fikade vi på spettkaka....mums säger jag bara :) Under kvällen så spelade vi EyeToy och så sjöng vi oss nästan hesa.....det var jätte skoj :) Synd bara att dem inte hade fler singstars skivor än den dem hade....men dem skulle nog fixa fler tils nästa gång man ska dit, nice!! Efter allt sjungande och spelade så blev det att vi satte oss och spelade en runda kort, Kanasta. Det gick ganska så bra för mig och sötisen...vi kom tvåa i alla fall. Hade en trevlig och mysig kväll hemma på landet med god mat och gott vin :)

Här kommer lite bilder från kvällen hos Mamma och Pappa. Har slappekläder på mig eftersom att dem hade så varmt så bytte om till slappekläder istället, sen så blev man så varm när man spelade Eyetoy, eftersom att man själv ska röra på sig då...

     


Ha en fortsatt trevlig kväll....


Middag hemma på landet!!

Jag gick upp vid halv elva idag för att vi skulle tvätta klockan 11. När vi håll på att tvätta så gick jag och sötisen upp till stan en runda för att jag skulle hämta ut mina skolböcker som jag beställt. Jag var även inom HM där jag köpte en tröja som jag hade spanat in igår. Tänkte jue inte shoppa nått men var bara tvungen att ha den för jag tyckte det var en "Pernillatröja", hehe :) 
Här är tröjan

Om ungefär en timme så ska vi köra hem till mina föräldrar, där vi är bjudna på middag. Undra vad det blir för gott. Men tvivlar inte på att det kommer bli super gott, eftersom att min mamma är jätte duktig på att laga mat...
Vi ska även spela EyeToy och sjunga Singstars, min lillebror har skaffat det igen så vi tänkte spela och sjunga ikväll och kanske göra bort oss, vem vet :) Men roligt ska det bli i alla fall. Det blir nog även att man dricker lite gott, vin kanske? Fårse vad det blir.


Ni får ha en fortsatt trevlig helg!!

 


Super trevligt :)

För en liten stund sen kom jag hem från en super trevlig kväll med klasskamraterna. Vi var som sagt ute och åt på Chinawall och alla förutom två i klassen var med. Så det var verkligen super. Mycket trevlig stämmning och mycket god mat. Jag ska visa lite bilder på sen på vad vi åt för sorters maträtter. Vi snackade och skrattade en hel del under kvällens gång. Det blev en hel del bebissnack eftersom att en i min klass är gravid. Så vi pratade mycket om barn och förlosningar. Som jag då vill jätte gärna ha barn men är rädd för förlossningen och den har sprutan/nålen man får in i ryggen, efersom att jag är väldigt nålrädd. Men sen så tror jag att när jag väl kommer ligga där så kommer jag nog inte tänka på det, utan då tar man nog all hjälp man kan få. Så hon som ska ha barn, hon har barn sen innan, hon sa det kommer säkert gå jätte bra för er alla när dagen kommer. Det tror jag oxå det kommer göra. Känns som den dagen är väldigt borta ibland, men jag vet att jag och min älskling kommer få barn tillsammans när vi båda är redo för det. Som sagt en mycket trevlig kväll, måste göras om :)

Här kommer nue lite bilder från kvällen, inte så många men det blev några.

       

          
                  


image176


Ut och äta :)

Mmm ikväll är det dags. Då ska man ut och äta med klassen ikväll. Det ska bli jätte roligt. Vi ska äta chinawall, det passar mig för jag tycker kinamat är jätte gott :)
Idag så har jag träffat min kompis Eva på stan....vi gick och tittade runt lite i affär. Men det blev ingen shopping för min del, fast att jag såg en hel del som jag hade viljat ha med mig hem. Men som sagt jag måste försöka hålla i mina pengar och spara...kan inte shoppa alltid fast att man hade kunnat göra det varje dag.

Nue ska jag snart gå och duscha och så får man börja göra sig smått i ordning inför kvällen. Jag tror att jag har bestämt vad jag ska ha på mig, så förhoppningsvis blir det inget problem. Ibland kan man jue stå och vela hur länge som helst. Man jag brukar vara duktig och bestämma sånt nån dag innan. Får nog ta nått litet och äta oxå, annars lär jag bli väldigt hungrig.

Ni får ha en fortsatt trevlig dag och kväll för det ska jag ha.

Vill oxå bara säga att Jag älskar min söta och goa sambo Peter överallt annat :)
  


Bra låt!!

Jag har blivit helt förälskad i den här låten med Timbaland. Han har gjort många bra låtar själv och även med många andra bra artister. T.ex. Nelly Furtado, Pussycat Dolls, Justin Timberlake och Keri Hilson.
Men den här är nog den bästa just nue,  http://www.youtube.com/watch?v=ePyRrb2-fzs

Ikväll har inte heller hänt så mycket mer än vad det gjorde innan idag. Jag har bara slappat och nue ikväll mår jag lite bättre. Så skönt.
Min sötis lagade god mat, pommes, lövbiff och bearnisesås....såå gott. Sen så kollade jag på Glamour och sen så har jag suttit här framför datorn en del...hehe datanörd man är. Men snart så blir det att man sitter framför tvn istället. Idol börjar jue snart.

Ni får ha en fortsatt trevlig kväll!!



Torsdag.

Torsdag idag och det händer inte för mycket. Jag skulle ha träffat Emmy idag och lunchat med henne på Nostalgia. Men jag kände att jag behövde vara hemma och vila så att jag blir bättre. Vill bli av med min förkylniing. Så idag ska jag bara slappa och vila så att man förhoppningsvis kommer mår bättre imon, i alla fall på kvällen. För då ska man jue ut med klassen och det vill inte jag missa.
Så det blir nog ingen träningen för min del ikväll heller :( Så typiskt att när man väl satt igång med träningen igen så går man och blir förkyld. Men förhoppningsvis kan man träna nästa vecka igen. Vill liksom komma igång.


Satt precis och kollade på skor på Scoretts hemsida och jag hittade ett par pumps som jag gärna hade skaffat till min skosamling. Tycker det är så roligt med skor och kläder överhuvudtaget, men ibland har man inte riktigt ekonomin och handla allt man vill. Speciellt nue när vi sparar till resan. Men nångång kanske jag kan köpa dessa. Hade även behövt ett par nya vinterstövlar....Mycket man vill ha och behöver.



Här är dem, så fina tycker jag :)


Ninna :)

Det är mitt nya smeknamn. Det är min busiga brorsdotter Tindra som kallar mig för det. Hon började med det för nån vecka sen och det är så skoj att hon nue ger en ett namn. Det låter så gulligt :) Peter eller Pitor som hon säger har hon kunnat säga ett bra tag och det låter lika gulligt när hon säger det.
Man längtar väldigt mycket efter eget barn ibland. Det har jag gjort ett bra tag och hade gärna viljat ha nu om jag hade fått bestämma. Men samtidigt vill jag plugga färdigt först och helst ha ett fast jobb och körkort och sen så ska jue jag och min älskling vara överrens om det tillsamman. Båda ska jue känna att man vill. Men nån dag i framtiden kommer det hända det vet jag :) Så länge får man låna Tindra andras små barn man känner.
Hittade ett test på Aftonbladet där man ser vilken föräldrartyp man är eller kommer att bli. Jag fick att jag kommer vara en lyxig glamförälder....hehe låter intressant :) Här är länken till sidan: http://www.aftonbladet.se/foraldrar/article807824.ab



Idag har varit en bra dag förutom att jag är ganska så förkyld och jag var även lite febrig innan ikväll. Men det får gå ändå. Hoppas man är ok imon så man kan träna, gjorde jue inte det igår.
Jag är väldigt glad för idag så avslutades Block 1 i utbildningen och jag fick VG i alla ämnen förutom ett där jag fick G. Men jag är supernöjd. Så nue är jag vårdbiträde, låter bra men kommer låta bättre när man är undersköterska.
Jag fick även reda på idag att jag kommer inte missa så jätte mycket i skolan när vi ska resa till  Thailand, eftersom att när jag reser så läser vi två ämnen och dem kommer att avslutas under de veckorna när jag är iväg. Så jag kan för att göra det lätt för mig att få dem sista uppgifterna i de ämnena innan jullovet så kan jag avsluta kurserna då och slippa det när jag kommer hem. Verkar inte som att det kommer bli några problem att få ledigt heller, skönt det!!

Imon ska jag träffa Emmy och så ska vi luncha på Nostalgia, det är vårt favoställe :) Får som sagt hoppas att jag inte blir sämre. För jag vill inte bli sämre eftersom att vi har så mycket planerat ihelgen och det vill jag inte missa.




Datorn är tillbaxs.

I eftermiddas kom våran data hem igen...hehe :) Den har varit på lagning och dem har tydligen bytt ut skärmen på den. Vi hade ju en massa streck på skärmen innan så därför fick vi lämna iväg den. Men nue verkar den vara som den ska och allt som vi hade på datan, som musik och bilder och så finns kvar. Skönt det för då slipper man lägga in allt igen.
Annars idag har jag mest bara slappat.Mådde inte så bra imorse när jag vaknade. Min näsa den rinner och så har jag ont i huvudet. Börjar nog bli förkyld, inte så konstigt i så fall eftersom att typ alla i min klass var det igår. Man får hoppas att det inte bli värre bara för imon måste jag till skolan. Är jue sista dagen i block 1 så vi ska gå reda på betyg och fika och ha det trevligt. Så det vill jag inte missa. 

Nue håller min sötis på med maten, blir ris och korvistroganoff och sallad idag. Ska bli gott.
Sen ikväll ska jag bara slappa och försöka kurera mig med lite gott te och kolla på Idol och på Desperate Huesewives som börjar ikväll. Är en av dem bästa serierna som finns :)

Jag tänkte lägga upp en bild på min vinterjacka nue som jag köpte förra veckan, kan jue göra det nue när man fått hem datan igen...

image165
Vad Tycks?? Själv tycker jag den är riktigt Nice!!

Ha en forsatt trevlig kväll!!


Måndag.


Slutade skolan för en stund sen men är fortfarande kvar och sitter vid datan lite så att jag kan skriva av mig lite. Men snart behöver jag inte sitta här länge för att vi ska få tillbaka våran laptop nue i veckan, förhoppningsvis redan imon :) Så snart lär man väl datanörd som aldrig förr...hehe :)

Min helg har bara varit bra.
Ifreds så var vi och hälsade på Dennis, Tessan och Kewin på kvällen. Vi fikade och kollade på någon skräckfilm som var så där. Men det var trevligt.
Ilördes så var jag duktig och städade och sötisen han kastade lite skit och så som vi ville bli av med, vi tvättade även. Sen lagade vi god mat. Testade en ny kyclingrätt som var mycket god :) Vi fick sedan busiga Tindra och Palle och Vonka på besök. Vi bjöd på fika och så kollade vi på tv och satt och snackade. Busade en del med busiga Tindra med :) Hon har lärt sig säga Nilla nue, såå skoj. Hade en mycket trevlig kväll med dem.
Isöndes så slappade vi typ halva dagen och sen så körde vi till EKO, men vi handlade ej så mycket. Min sötis skulle kolla om det fanns en sak där men han hittade inte det. Vi handlade munkar i alla fall som vi tog oss med hem till mamma och pappa eftersom att vi skulle dit och fika. Var mycket trevligt att vara hemma lite, min mamma hade gjort en jätte god äppelkaka...mums!! Vi satt en hel del och snackade om Thailandsresan....närmar jue sig mer och mer och man längtar och längtar. Det är så mycket man ska förbereda och tänka på. Men det ska bli såå skönt när vi väl kommer iväg :)

Nue ska jag snart gå till vårdcentralen och fixa nån lapp så min sötis kan skriva in sig där....han är jue skriven i Östra Göinge kommun, så nue ska han skriva in sig på Östermalm där jag är inskriven. Han måste nämligen dit för han har fått lite prickar här och var på kroppen som inte vill gå bort och han har haft dem nue ett tag så han måste kolla upp det har jag sagt. Sen så ska vi jue snart ta sprutor med inför resan så då är det bra om han är inskriven där.
Jag längtar verkligen inte tills vi ska ska ta den där sprutan...är liksom väldigt rädd för sprutor och nålar. Men förhoppningsvis kommer det bara gå bra.

Men ni får ha det så bra så ska jag försöka skriva snart igen. Kramis.


Stolt.

Jag är stolt över mig själv att jag tog mig till träningen igår fast att ingen annan skulle följa med som jag brukar träna med. När jag kom hem igår var jag väldigt trött och hade ont i huvudet, så jag tänkte att jag bryr mig inte om träningen ikväll. Men sen så lagade jag lite mat till mig och sötisen och sen efter jag hade ätit så kändes det bättre så jag begav mig till träningen. Väl där så träffade jag en klasskamrat och det gjorde att man inte kände sig så ensam. Men det gick bra att träna fast att man inte hade någon med sig. Efter träningen så simmade jag några längder innan jag begav mig hemåt.

Igår så var jag jue ute efter en ny vinterjacka och det blev att jag köpte den som jag hade tittat på för några dagar sedan. Jag köpte den på Stadium. Mycket fin jacka tycker jag. Ska försöka lägga upp nån bild på den sen så ni som vill kan få se den.

Ikväll så ska vi hälsa på Dennis, Tessan och Kewin, det ska bli trevlígt.
Annars ihelgen så är det inget planerat. Fårse vad som händer.

Ni som läser min blogg får gärna kommentera då och då så jag vet vilka ni är....roligt att veta vilka som läser den :)

Men ni får ha en trevlig helg för det ska jag själv ha.

KRAMIS!!


Vattengympa.

Ikväll är det dags för vattengympa igen. Började jue med träningen i tisdes och det var jätte roligt och så var det skönt att få komma iväg lite och göra något vettigt. Var jue ett tag sen man tränade så man var lite trött sen man jag järnet så jag skadade mig lite. Jag slog min armbåge i mitt knä, så är är ett stort blåmärke och sä är jag lite svullen där. Men det är mycket bättre nue som tur är så det ska nog gå bra att träna ikväll. Tror inte det var nån mer som jag kände som skulle träna men jag har tänkt att jag ska gå dit ändå...så man inte kommer av sig direkt igen. Ska försöka det i alla fall.

Nue ska jag snart gå in till stan och se om man hittar någon vinterjacka. Jag har sett en på stadium som jag fastnat för men tänkte att jag får kolla runt lite först innan jag bestämmer mig.

Ihelgen har vi inget planerat än så vi får väl se vad som dyker upp. Kanske bara blir en lugn hemma helg, Vi får se helt enkelt.

Nästa vecka så har jag gått färdigt block 1 på den här utbildningen. Så på fredag ska klassen ut och äta och fira att vi alla klarat block 1. Det ska bli jätte roligt :) Ser verkligen framemot det.
Det är så skönt att veta att man kommer ha klarat block 1 med bra betyg med, känns mycket bra. Får man hoppas att man klarar block 2 oxå. Men det gör jag alldeles säkert.

Ni får ha det så bra så ska jag försöka skriva snart igen.
                                                                                                       


La Redoute

Dem här kläderna jag har beställt från La Redoute. Tycker dem var väldigt fina och tunikan med många färger på är väldigt höstig. Många av höstens populära färger på den :) Har beställt en anna lila tunika med men hittar ingen bild på den. Ni får jätte gärna kommentera och skriva vad ny tycker om kläderna.


    
 

Ps. Är ett nytt inlägg under detta inlägg, så att ni inte missar det Ds.


Tisdag!!

Jag sitter i skolan just nue och har precis blivit klar med en skoluppgift. Jag är ledig idag men fick gå hit för att kunna skriva den eftersom att våran data har fortfarande inte kommit. Börjar bli lite drygt.

Med mig är det bara bra, nue i alla fall. Igår var det inte så bra. Jag fick gå hem från skolan för jag mådde jätte illa. När jag kom hem var jag tvungen och kräka och så var jag dålig i magen. Mådde illa hela dagen men framåt kvällen så blev jag bättre igen och kunde äta och så. När jag vaknade imorse så var allt bra igen. Så jag vet ej vad det var igår, kanske hade ätit nått konstigt eller nått.

Jag tänkte berätta lite om min helg:
Ifredes så var jag ledig och jag slappade mest hela dagen eftersom att jag hade migrän. När min sötis kom hem från jobbet så var det lite bättre så vi körde och handlade lite. Sen var vi bara hemma och gosade och kollade på film.
Ilördes så tvättade vi och fixade lite. Sen vid fem tiden så begav vi oss hem till Palle, Vonka och Tindra eftersom att dem skulle ha kräftskiva. Det var väldigt trevligt att träffa vännerna och det var gott med räkor och kräftor :)
Isöndes så gjorde jag och sötisen inte så mycket, vi slappade mest hela dagen. Skönt att göra det ibland och inte ha en massa måsten.

Nue ska jag snart gå hem och fixa lite mat och så. för sen ikväll ska jag träna vattengympa. Ska bli skönt att komma igång med träningen igen.

Haa det så bra!!
                                                                                              Kramis


Fortfarande ingen data....

Våran data är fortfarande på lagning....har gått en vecka nue men känns mycket längre. Saknar den, inte bara för att sitta på nätet och blogga och chatta utan man behöver den även till sina skolarbeten och så. Man är så beroende av den. Så nue när vi ska göra inlämningsuppgifter får jag antingen sitta i skolan eller åka hem till mina föräldrar. Visst det går bra det med men man koncenterar sig bättre när man sitter hemma och arbetar med något. Tycker jag i alla fall. Hade jue vatt bra om man fått hem den innan helgen men så lär det inte bli. Menmen bara att vänta. Inte så mycket mer man kan göra...

Nue när man inte har någon data att sitta vid så blir det att man tittar en hel del på tv istället. Men det gör inte så mycket nue eftersom att nue kommer alla bra tv-program tillbaka :) Som Idol har jue börjat och det följer man slaviskt, likadant är det med Top Model, snart börjar jue den svenska versionen av det men tycker inte riktigt det är lika bar men lär se det ändå...hehe. Som snart börjar Grey`s Anatomy och Desperate Housewives igen :) Så då har man ändå inte så mycket tid att sitta vid datan...hehe.

Snart helg igen. Skönt! Vi har inte så mycket inplanerat mer än att vi nog ska till Palle, Vonka och Tindra på lördag och ha lite kräftskiva, min kusin och hennes kille skulle nog med komma. Kan nog bli trevligt :)

Blev precis bestämt att det blir jobb på Pysslingen imon, dem ringde precis och frågade om jag kunde jobba mellan 10-16.30 imon. Klart jag kan det är jue ändå ledig :) Alltid bra med extra pengar och så tycker jag om att jobba på den förksolan :) Hm men annars är det inget planerat ihelgen. Kan va skönt att bara vara hemma nån dag med och bara va.

Ni får ha det så bra så skriver jag igen när jag kan....

                                                  



Ett tag sedan....

jag skrev här nue, det beror jue på att våran data är på lagning. Saknar den såå mycket. Sjukt att man kan vara så besatt :) Men nue är jag hemma hos mina föräldrar på landet. Är här och lånar deras dator eftersom att jag har skolarbeta och göra. Jag har jue självklart även umgåtts med mina goa familj. Vi fikade på fika som jag köpt med...hade köpt med tårta eftersom att min mamma och pappa firade 30 år tillsammans idag och så har dem varit förlovade i 29 år och varit gifta i 27 år. Verkligen länge.....man blir såå glad över att dem varit tillsammans och ibland undrar man hur dem lyckas med det. Men så ska det bli med mig och min älskade Peter oxå, vi ska vara ihop hela livet :)

Med mig är det bara bra annars, eller nästan. Har haft problem med magen, den blir uppsvälld när jag har ätit och så får jag ont i den så ska nog kolla upp det. Men annars är allt helt OK. Jag fick G på provet som jag gjorde i Psykologi B i onsdes och det är jag helt nöjd med :)

Tänkte berätta lite om min helg nue när man ändå har tillgång till en data.
Ifredes så var jag ledig så då var jag duktig och städade och grejade. Skulle rensat mina garderober, är i stort beov av det eftersom att alla mina nya kläder som jag köpt ligger i sina kassar eftersom att jag ej har plats att gänga in dem. Måste verkligen försäöka göra det snart när tiden finns där. Sen på fredakvällen så åt jag och sötisen tacos och hade myskväll. Men sen så kom min kusin Ullis och hennes kille en runda så det blev att vi spelade kort en runda. Jag och Ullis vann :)
Ilördes så tvättade vi och så var vi  på Biltema en runda, sötisen skulle köpa cykel. Men den som han ville ha hade inte kommit in än. På kvällen så var vi på fest hos Jessica och Markus. Vi hade jätte skoj och trevligt och även på Grand var det skoj.....roligt att få dansa och träffa lite folk :) Får man snart göra om igen.
Isöndes så var på söndagsmiddag hos Peters mormor. Vi fick rådjur till middag och så fick vi blåbärs tårta och glass till efterrätt. mums. Efter vi hade vatt där så körde vi hem till mina föräldrar en runda och sa hej. Vi körde sedan hem. där vi kollade på filmen "se upp för dårarna". Sjukt bra film tycker jag.

Nue kommer lite bilder från festen ilördes:

                                      Jag & Paul             Jessi                 Markus
            
                                                                   


Ska försöka skriva snart igen, kramis på er.




RSS 2.0