Urinvägsinfektion

Var jue på vårdcentralen innan idag eftersom jag haft så ont. Det visade sig att jag har urinvägsinfektion igen....han var nästan helt säker på det. Var lite svårt att se på urinprovet eftersom att när jag var där så var det ej så länge sen jag hade varit på toa men det fanns antydningar till det och min smärta som jag beskrev stämde in. Såå nue har jag fått antibiotika som jag ska ta nue fem dagar morgon och kväll. Men om inte smärtan skulle gå bort och jag ej blir bättre så ska jag komma tillbaka. Men jag får hoppas på att det hjälper för at jag pallar inte gå och ha såå här ont. Men imon ska jag försöka gå till praktiken eftersom det är sista dagen imon jue såå det vill jag ej missa, Om jag skulle få för ont såå för jag väl gå hem igen annars.

Annars ikväll såå har vi varit och handlat på Willys med Palle, Vonka och Tindra och efter det så var vi hos dem en runda och grillade och fikade. Trevligt.

Haa det fint!!

*Älskar dig min sötis....*


Vårdcentralen

Mm ska dit idag klockan 15.00 och undersökas. Har ont på båda sidorna av magen, hade det igår med på dagen men det försvann efter jag hade tagit en värktablett. Men inatt kom det tillbaka. Så imorse när jag hade vaknat ringde jag sjukvårdsrådgivningen och frågade vad det kunde tänkas vara. Hon visste inte riktigt men trodde att det kunde ha nått med äggstockarna eller nått sånt att göra. Men hon trodde ej att det var allvalrligt i alla fall men hon tyckte att det var bäst att kolla upp det ändå. Man kan jue hoppas att det dem vet på vårdcentralen för ibland gör det riktigt ont och att det inte är nått allvarligt....man blir alltid lite orolig när man har ont någonstanns eller så.

Pratade precis med min sötis och han sa att "Grattis på namnsdagen", har tydligen namnsdag idag....hade jag glömt.

Skriver kanske senare idag om hur det gick.......

Kjamis.

*Älskar dig min sötis Peter*


Onsdag

Idag såå har jag varit på praktiken och det gick bara bra idag fast att jag var själv med en massa vikarier, min handledare och den övriga personalen var på utvecklingsdag. Men det gick bra idag ändå, det var faktiskt ganska så lugnt jämfört med vad det brukar vara. Vi var väl antagligen effektiva :) Nu är det bara imon och på fredag med sen så är denna praktiken slut. Det har gått snabbt, har vatt där i fem veckor redan. Såå nästa vecka går jag måndag och tisdag i skolan och sen så är det lov för mig i cirka två veckor sen så ska man börja jobba.

Ikväll såå har vi varit och hälsat på Peters mormor och hans moster och kusin från Stockholm. Det var trevligt att träffa dem och lilla Hedda :) Tänkte lägga upp nån bild så ni fårse            
                                                                                      
                                                                                      Katarina och HeddaMin sötis


Lilla Jag


Stan imon

Ska in till stan imon och träffa Emmy. Vi ska luncha ihop och sen kanske gå lite i affärer. Vill shoppa lite...behöver nu bikini,underkläder och lite nya linnen. Såå jag får se vad jag hittar imon. Kan inte shoppa hur mycket som helst nue eftersom att denna månaden fick jag mindre pengar och sen såå måste man jue spara till resan nue...men det är jag beredd på......resan går före allt. Men jag behöver inte spara såå mycket. För när jag har jobbat i sommar såå har jag till min del av resan såå det är ganska såå lugnt :)

Här är en bild på mig som är ganska såå ny...dem flesta har nog sett den men lägger upp den ändå.
Pratade med en gammal vän på msn precis....vi har ej haft såå bra kontakt på ett bra tag men börjar få tillbaka den och vi ska kanske träffas nåndag nue framöver....


Tänkte...

att man kanske får skriva här lite nue när man har skaffat sig en blogg :)

Idag såå är man ledig så det var lika bra att ta tag i städningen för det behövdes verkligen städas här. Man hinner jue inte det nue så mycket när man är på praktik och man är jue där kvällar och helger blandannat. Såå idag tog jag tag i det och städade här ordentligt. Så nue är här rent och snyggt och när det är det trivs jag bäst. Hatar när det är stökigt.

Åhh vad jag längtar tills den 9 januari dåå ska jue jag och sötisen och mina föräldrar resa till Thialand. Fick fick hem bekräftelsen idag....såå nue längtar man som bara den. Men det är jue ett tag till såå det är bara att vänta och vänta.

  Vi ska bo på detta hotellet...verkar jätte mysigt där, finns spa och allt såå jag ska jue lätt beställa massage där :)
image1image2 

Ha det nice.
RSS 2.0