Torkov, del 1

Som vanligtnär man är iväg tar man en massa bilder så får dela upp våran minisemester i Torekov i flera inlägg. Här kommer nu första inlägget med lite bilder från våran stuga vi hade och lite andra härliga bilder :)

Våran stuga som vi hyrde






Den goda lunchen som vi åt mitt på dagen på hotellet, Pepparbiffar med Pepparsås och potatis

Dax att gå till Spaavdelningen och njuta en stund :)








Såå då har ni fått lite bilder från när vi var i Torekov, fler kommer som sagt!! Som ni kan se hade vi det jätte mysigt, det var lätt två av dem bästa dagarna vi hade tillsammans på länge. Min sötnos sa att det var den Underbaraste och Romantiska Födelsedag han hade haft, så våran semester tripp fick gott betyg :)

Imorgon ska vi fira min Sötnos med släkt och vänner så hoppas vädret är på våran sida imorgon så vi kan sitta ute, i vilket fall så kommer det nog bli en trevlig dag med nära och kära...


En liten uppdatering



Här kommer en mysig bild från våran Mini semester i Torekov. Jag har inte fixat alla bilderna ännu men de kommer uppdateringar med bilder så småningom. Hade gärna vijat göra det idag men hinner tyvärr inte för att jag ska jobba kvällen och jobbar dagen imorgon. Sen ska vi ha kalas för Älsklingen på lördag så det är fullt upp. Men lovar att uppdatera så fort jag hinner. Jag kan säga såå mycket att vi hade det Underbart, det var så mysigt där och vi ska dit igen har vi bestämt men då  ska vi försöka vara där i två nätter :) Vi badade och solade, det var toppen väder där och vi åt god mat och hade det mysigt. Mer om våran Minisemester kommer en annan gång!!


Mini Semester till Torekov

Imorgon åker jag och Älsklingen på en mini Semester till Torekov Spa och Hotell. Vi ska nämligen fira att min Älskling fyller 30 år ipå Onsdag:) Det ska bli såå mysigt att få byta miljö lite och få komma iväg och bara vara VI!!

Här är lite bilder hur det ser ut där vi ska vara nu i två dagar. Bilderna är tagna från nätet. Jag kommer såklart att ha med kameran och ta egna bilder som att ni kommer få se sen så småningom :)






Jag vill passa på att Gratulera min Älskling på hans Födelsedag i förkott och hoppas vi kommer få två underbara dagar tillsammans :)



All I Need

En mycket bra låt som Moto Boy tipsade om när han var med i P3 häromkvällen. Jag försökte hitta den på Spotify men den finns inte där tråkigt nog...så får lyssna på den via Youtube några gånger om dagen :)

Radiohead - All I Need

Det är verkligen Favislåten just nu, lyssnar på den minst 3-5 gånger om dagen :) Jag tycker den är så mysig!!

 


 

Jobb ikväll igen men har ingen lust alls idag. Har ont i hvuudet och känner bara för att ligga hemma och mysa med sötnosen. Men bara försöka stå ut, går ändå ganska så fort när man är där. Jag önskar man hade varit ledig imorgon men är inte ledig fråns på tisdag och jag är även ledig på onsdag. Det ska bli väldigt skönt att få vara ledig i två dagar och jag ser framemot dem dagarna för jag och sötnosen har lite planer. Mer om det kommer senare :)



Roadtrip till Malmö

I måndags var jag och Paul i Malmö på en shoppingtur. Vi båda shoppade en hel del och nöjda med våra köp är vi. Det var en toppen dag och solen sken så det kunde knappast bli bättre :)

Här är några bilder från dagen.



Lunch och fika på Espresso House, var mycket mumsigt.

Min snygga Älskling :)



Åt en god Pastarätt med Kyckling, Bacon och Färsk svamp i Vitlökssås

Pusspuss


Nu ska jag äta lite lunch sen är det dags att köra och jobba, jobbar hela helgen så jag vet ju vad jag ska göra i alla fall. Lite trist är det men det får gå, det går ju ganska så fort när man väl är där!! Min sötnos och hans pappa grejar med våran uteplats idag, håller på att bygga ut den lite och sen så ska det upp lite väggar också. Kommer nog bli bra.

Ni får ha en bra helg :)




Tivolirock, del 1

Nu kommer det Äntligen lite bilder från när jag och sötnosen var på Tivolirock ilördags. Jag har valt att dela upp det så nu i detta inlägg kommer det bilder från Älskade Timos konsert och sen nästa gång kommer det från The Arks och till sist från Johnossis och Hästpojken....


Jag väntar på att Timo ska börja spela


Jag och Älsklingen


Nu kommer Äntligen Timo in på scenen :)










En svettig Timo efter konserten :)


Fick Timos Autograf på armen :)


Jag och Älskade Timo :)


Mycket fin klänning från Indiskan :)

Den här fina klänningen shoppade jag igår när jag och sötnosen var i Malmö. Direkt när jag såg den så älskade jag den, måste säga att den är mycket mycket finare i verkligheten än på bild :) Vi hade en toppen dag i Malmö igår, blev en hel del shoppat både för mig och sötnosen och vi båda är väldigt nöjda med våra köp!!

Såhär ser den fina klänningen ut...


Nu ska jag snart fixa till lite lunch och sen är det dags att köra och jobba igen, jobbar kvällen idag och dagen imorgon. Känns sådär att köra iväg när sötnosen är hemma och har semester, menmen får tänka på lönen så går det om man bara vill :) Ni får ha en toppen dag!!


K-dagarna, del 3

Här kommer nu bilder från när vi var inne på K-dagarna och tittade på Fibes Oh Fibes. Det är inga som jag lyssnar på varje dag men de har nåhra hits som vi gillar och man får ju ta chansen när dem väl är här. Jag och sötnosen tycker ju om att lyssna på musik och att gå och titta på musik :)

Bara jag, ska äta lite Thaimat innan det är dags att se Fibes Oh Fibes.


Thaimat, kycklingspett och där ute är det stekta nudlar med grönsaker


Fibes Oh Fibes, stod längst fram så man såg ju bra :)






Jag och Christian :)


Idag har jag och sötnosen bara slappat, min sötnos har haft jobbig huvudvärk idag och sovit en hel del idag!! Själv har jag ej vilat utan har hållt på att greja med att lägga in bilder från kameran till datorn och sen suttit och klippt till dem och så. Det tar lite tid när det är nästan en 200 bilder att fixa, men nu är det gjort!! Skönt det :) Som ni ser är jag lite aktiv idag men det är för att jag är ledig och har haft tid till att ägna mig åt bloggen idag!! Imorgon blir det mindre med den varan igen, jag ska inte jobba för att jag är ledig men jag och sötnosen ska iväg på en tripp. Min sötnos börjar med semestern imorgon och han hade planerat att ta mig till Malmö, gå och titta och kanske shoppa lite, det kommer nog bli en bra Måndag :)


K-dagarna, del 2

Jag önskar så gärna att man hade mer tid att uppdatera här, har ju en hel del att blogga om. Helst vill jag lägga upp bilderna från igår kväll nu, från Tivolirock. Vi hade såå skoj och det var så roligt att se Timo, The Ark och Johnossi :) Men har lite andra bilder från Festivalen först att lägga upp men bilder från Tivolirock kommer med upp så småningom, jag lovar!! Jag är fortfarande i ett lyckorus efter igår och är lite hes efter allt sjungande och skrikande, det är verkligen roligt att gå på konserter och se bra artister :)

Här är bilder från våran andra kväll på Festivalen, först grillade vi här hemma med Palle och Emma innan vi stack in till standen för att blandannat kolla på Artmade.

Kvällens Outfit såg ut såhär



Jag och Emma



Grillmästaren


Paul och Palle


Babian


Emma, Palle och Paul på stan


Jag och Emma på stan


Armade, lokalt rockband från Kristianstad




Nästa gång kommer det bilder från när vi tittade på Fibes Oh Fibes, dem var faktiskt bra tyckte jag :) Jag kom även med på bild med sångaren Christian.


In the basement

Jasmine Kara - In The Basment

Det här en ny favislåt som spelas flitigt här hemma, hon har ven gjort en annan låt som också är bra men den har ej kommit ut än på spotify. Får hoppas den gör det snart!! Jag tycker denna låten är sväning och man blir på danshumör när man hör den :)


Sorry för dålig uppdatering här och för att jag ej hinner svara på kommentarer. Men jobbar mycket och när jag väl har en ledig dag vill man ju göra annat än att sitta här. Jag har ju en hel del att blogga om men har ej haft tiden att göra det, tänkte blogga och lägger upp fler bilder från våra dagar på Festivalen här istan och jag har även fler bilder från när vi var i Långasjönäs som jag tänkte lägga upp och visa er. Men det kommer tids nog det lovar jag!!
Idag ska jag jobba kvällen, börjar kl 13 och jobbar till 22 och sen jobbar jag imorgon också och sen har jag tagit ledigt på söndagen för att vi ska på Tivolirock imorgon och blandannat ska vi kolla på Hästpojken, Timo, Johnossi och The Ark, ska bli riktigt skoj :)

 



K-Dagarna, del 1

Här kommer nu lite bilder från första kvällen på K-dagarna, stadens Festival!!
Jag och sötnosen var där med våra vänner Christian och Ar, hade en riktigt trevlig kväll.

Jag och Christan med varsin Langos, såå mumsigt.



Mumsig Fika, en chilivipp och en Frappe. Och det är ingen muffins som många tror utan en
marängbakelse, min favorit.



Christian och Ar på cafèt


Mums, gott att dricka när det är varmt.


Jag, Ar och Christian.


Jag och min älskade Älskling.


Idag har jag jobbat dagen och det gick bara bra, det var ganska så lugnt på jobbet idag!! Jobbar dagen imorgon med sen är jag ledig på torsdag och då ska det slappas, sen blir det nog en runda in till Festivalen.



Ny låt med Winnerbäck :)

Nu har han gjort det igen min älskade Winnerbäck. Åter igen har han kommit med en väldigt bra låt som berör, att han kan göra så många bra låtar är en gåta för mig. Han är otroligt duktig på det han gör :) Han har släppt denna låten som jag lägger upp och en annan som också är bra, men tycker denna är lite, lite bättre. Det finns ingen video för denna låt ännu utan detta är ett klipp från någon konsert där Winnerbäck sjunger den, efter den låten kommer det andra låtar så att ni vet om det. Men det är den första som är ny!!


Lars Winnerbäck - En Stannfågel Ger Sig Av

Har haft en super bra helg och bilder från helgen kommer upp när jag hinner lägga upp dem, jobbar en hel del denna veckan. Men jag ska försöka hinna någon dag!! Jobbar kväll idag så nu ska det ätas frukost och sen ska jag fixa pannkakor som jag kan ta med och ha som middag idag!! Hur har eran helg varit??


Långasjönäs del 2

Här kommer lite fler bilder från när vi var och hälsade på mina föräldrar i Långasjönäs!!

Spelar Uno, några vänner till mamma och pappa var också där.


Ser ut som en blekfis brevid mamma, hon är verkligen brun.






Jag är ledig den här helgen men min sötnos jobbar några timmar idag men kommer snart hem. Då ska vi bara ta det lugnt är det tänkt. Ikväll ska vi in till Festivalen antagligen med min Storebror och hans tjej, vi ska se lite band som spelar. Det ska bli trevligt :) Vi var där inne en runda igår också med Christian och Ar, vi gick och käckade ihop och fikade och gick och tittade lite, var en trevlig kväll. Det blir så livligt och festligt när det är Festival istan, det gillar jag :)


Nu börjar festen :)

Ikväll drar årets Kristianstadsdagar igång igen, festen håller på i en vecka och det är då det händer som mest här i Kristianstad. I år firar Festivalen 20 år!! Det är ganska så trevligt att åka in och äta nått gott och lyssna på musik. Jag jobbar en del under dessa dagar men några turer in dit ska vi och vi ska bland annat på Tivolirock som är nästa helg, min sötnos köpte biljetter innan i veckan. Det är en hel del bra artister som ska spela då som t.ex Hästpojken, Timo Räisinen, Johnossi, The Ark m.fl. Under veckan kommer det också komma hit artister som The Poodles, Brolle, Sibel, Calle, Magnus Carlsson m.fl. Får man hoppas vädret är fint också för det gör ju mycket som solen skiner när man är där inne, det drar ju mer folk om inget annat :)



Vi ska in en liten runda ikväll efter jobbet och kolla läget och så måste jag ju äta en Langos, det är ett måste varje år. Det är såå gott :) Ikväll är det inga speciella artister som spelar men mysigt att gå där och titta en runda i alla fall!!


Kalasfirande

Ilördags gjorde vi ett avbrott från Långasjönäs, vi ville inte köra där ifrån men vi skulle på kalas. Pauls moster fyllde år så vi skulle fira henne på eftermiddagen. Vi firade henne med att äta middag på Martins rökeri i Yngsjö, jätte god mat fick vi och vi hade det väldigt trevligt och roligt. Det enda negativa var att det blåste väldigt kallt där vi satt så vii frös nästan allihoppa och fick sitta med filtar, men när vi hade ätit färdigt så bytte vi plats och satte oss i solen istället. Det var mycket skönare :) Vi tänkte sedan fika där men beslöt oss för att köra till Vittskövle cafè istället, mitt och sötnosens smultronsställe. Vi hade lika trevligt där och där satt vi i solen så vi slapp frysa, hehe :) En riktigt härlig och trevlig dag hade vi, pauls familj och släkt är underbara....

Kalasoutfiten

Sötnosen



Paul och Tina

Jag och Emma




Den goda maten


Jag och Tina

Jag låtsat att det är min bil :)

Paul med sin bror

Utsikt


Mycket härig och trevlig dag som sagt :)


Eclipse :)

Nu har man sett Eclipse, den tredje filmen i Twiligt sagan.



I söndags såg jag och sötnosen Eclipse, som man hade längtat :) Den var underbar, vilken känsla det var i filmen. Jag tycker nästan detta är den bästa hitills, de hade verkligen fått med spänningen, känlsorna, triangeldramat som var i boken. Men visst finns där saker som man saknar och kan tycka vissa scener i filmen går för fort, men det är nog mycket för att man inte vill att den inte ska ta slut. Men de har fått med det viktigaste och det tycker jag är bra :) Nu längtar man tills man får se nästa film, har hört rykten om att den ska komma i november 2011, längtar redan väldigt mycket för att se den spännande fortsättningen :)

Är hemma från jobbet även idag, vaknade nämligen med migrän igår morse. Kunde knappt öppna ögonen när jag gick upp för att säga till min sötnos. Det är fortfarande inte riktigt bra och jag tycker inte om solen när jag har så här ont, blir nämligen ljuskänslig. Jag ska ordna lite frukost nu sen ska jag lägga mig och vila igen och hoppas på att huvudvärken vill försvinna, tycker inte om att ha det. Ni får ha en bra dag!!


Bilder från Långasjönäs Del 1

Ursäkta för dåig uppdatering och för att jag inte har svarat på några kommentarer. Men jag har ej haft tid, jag har varit iväg hela helgen och igår så jobbade jag kvällen.

Jag tänkte lägga upp lite bilder från våran första mysiga kväll i Långasjönäs. Jag och sötnosen körde dit på fredagskvällen istället för på lördan. När vi kom dit så bjöd mamma och pappa på middag och sen så spelade vi pil och bara hade det bra :)

Första kvällen









Fler bilder kommer, har tagit en hel del så delar upp det och lägger upp lite biler då och då!!


Dax för Långasjönäs

Ihelgen är jag ledig och det ska bli så skönt att få vara ledig och umgås med min sötnos, känns som vi knappt hunnit umgås i veckan. Men det blir ju så när man jobbar om varandra!!

Nu är det dax för Långasjönäs igen, åkte hit nu ikväll efter jobbet. Sen imorgon ´gör vi ett avbrott flr att åka och fira Pauls moster som fyller år, vi ska ut och äta och fira henne. Sen efter det kör vi tillbaka till Mamma och Pappa, de brukar ju hyra stuga i Långasjönäs varje år och där är så mysigt så man måste passa på att vara där lite grann =) Vi ska vara där tills på söndagkväll och när vi kommer hem därifrån är det dags för bio, äntligen ska vi gå och se Eclipse :) Har ej kunnat se den tidigare eftersom att vi har jobbat!!
Det ska bli skönt att komma iväg lite ihelgen och bara koppla av och ha det skönt, solen ska ju vara framme med har jag hört så blir nog en del sol och bad =)


En fin bild på mig och sötnosen som min storebror tog på oss när vi var i Långasjönäs en runda föra lördagen.

♥Love♥
Vi hörs igen efter helgen, tror knappt jag hinner blogga innan. Fårse när det hinns med för jag jobbar mycket nästa vecka. Men ni får ha det bra!!


Shopping

Jag köpte för ett tag sedan en sådan här tunika fast den är helt grå. Jag gillade dem så mycket, dem är svala och sköna att ha på sig. De är snygga och ändå enkla och passar perfekt att ha att jobba i och man kan även ha dem till vardags!!
Nu har jag köpt två till i grått med vita ränder och en vit med mörk blåa ränder!!



Har även köpt färgglada strumpor som man kan ha i sommar...

Har köpt två sådana här arband med fast det ena är svart och det andra lila.


Nu är det snart dags att köra och jobba igen. Jobbade ju kvällen igår och det gick bara bra, var en lugn kväll. Idag lär jag vara trött, brukar alltid vara det när man jobbat kvällen och sen ska upp på morgonen igen. Men det får gå, är bara imorgon med att jobba sen är jag ledig helgen, ska bli såå skönt =) Vi har ju lite planer för oss som jag ser framemto!! Ni får ha en bra dag.





RSS 2.0