Dålig

Idag så mår jag inte så bra. Har ont i ryggen och så är jag dålig i magen. Hade ont i ryggen igår med som bara den så inatt har jag inte suvit så bra, såå jag fick ringa och sjukanmäla mig i morse fast att jag inte ville eftersom att det var det sista deligeringsmötet idag...nue får jag vänta tills nästa vecka innan jag får min deligering. Men det är väl lika bra att vara hemma och vila ryggen nån dag så att det inte blir värre. Såå lätt att man anstränger den fel på jobbet, försöker hela tiden att tänka på det men ibland glömmer man det.
Såå idag har jag bara slappat och vilat framför tvn, lär nog inte bli att man gör såå mycket mer idag. Joo jag ska ta och diska disken som står i köket...hatar när det är en massa disk.

Igår efter jobbet såå blev det lite shopping med Palle och Tindra.....tänkte lägga upp nån bild såå att ni får se vad jag shoppade.

Köpte jag för halva priset på rean på Cobus, riktig najs tycker jag och skön.
image45

Köpte även det gula linne/tunika på Cobus
image46

Jag handlade även lite nya underkläder på Kappahl


Då är det snart helg och imorgonkväll är det tänkt att jag ska ha lite tjejkväll här. Jessica, Eva och Nadia ska  komma hit om det blir som planerat. Sötisen ska iväg med sittt jobb såå jag tänkte att du får jue jag med hitta på nått skoj. Man får hoppas på att jag är bättre till imorgonkväll.
Just nue är det sådär....har ont i magen och har gått på toa en hel del idag och ryggen den värker. Men bara det är lite bättre till imon för att jag vill jue ha lite skoj med tjejerna.
Annars ihelgen är det inte planerat nått mer än att jag ska jobba extra på söndag mellan 15-20.30.

Nue ska jag ta och vila lite och vänta på att sötisen ska komma hem från stan. Han skulle in och klippa sig om det fanns nån dropin tid. Han behöver verkligen klippa sig såå hoppas det blir gjort.

Haa det fint...Kjamis.


Pengar :)

Mmm trodde inte att jag skulle få några pengar denna månaden så därför hade jag lagt undan lite såå att jag skulle klara mig. Men idag hade jag fått hem en lönelapp på där det stod att jag kommer få över 2600 i semesterlön....såå gött :) Behövdes kan jag säga. Såå nue kommer det bli lite shopping. Behöver blandannat lite nya underkläder....såå imon eller på tosdag ska det nog inhandlas :)

Idag såå har jag jobbat mellan 7-13.30 och det kommer jag göra nue resten av veckan, sen så är jag ledig på lördag och sen så ska jag hoppa in och jobba extra på söndag mellan 15-20.30. Bara bra att man får jobba lite utöver sitt schema...behöver jue pengarna sen till Thailand resan jue :) Ska även jobba extra den 15 juli tror jag det var mellan 16-21.

När sötisen hade slutat idag såå körde vi till Elgiganten för att köpa en plattskärm till mamma och pappas gamla data som vi har fått. Men när vi kom hem och hade kopplat in allt såå visar det sig att det fotrfarande är virus på den datan....mamma och pappa hade ändå lagat den men tydligen så hjälpte inte det. Så vi ville inte ha den såå det är bara att lämna tillbaka skärmen...trist det för det hade vatt bra med en vanlig data med eftersom att vi bara har en bärbar...men vi ska nog köpa en sen. Denna bärbara  funkar jue bara bra såå den duger mer än väl :)


  
Saknar mitt långa hår lite nue när man inte har det längre men trivs mycket bra i den frisyren jag har nue...
får snart klippa till och färga det igen bara.


Tycker denna bilden är såå söt på mig och min sötis :)


Midsommar och lite annat smått och gott.

Mm tänkte ta och berätta om midsommar och om vad jag mer gjort ihelgen och så...

Midsommar: Dagen började med att jag jobbade mellan 8-13 och det gick bara bra...kort dag så det gick snabbt. Sen såå var det bara hem och duscha och göra sig i ordning och sen när jag var färdig kom sötisen och hämtade mig och sen körde vi hem till Palle, Vonka och Tindra där även Dennis, Tessan och Kewin var. Vid halv tre tiden så åt vi nypotatis, gräddfil med tillbehör....alla åt inte sill och jag och sötisen var några av dem så vi åt kassler istället...gott det med. Vi åt såå klart jordgubbar med vaniljvisp till efterrätt....såå gott :) Sen såå var vi inne på Tindras rum och busade en hel del med Tindra och Kewin....får jue roa barnen oxå men det är bara skoj :) Sen senare på kvällen såå grillade vi. Jag och sötisen grillade god fläskfilee och så stekte vi lite potatis som hade blivit över och så hade vi bearnisesås till....mycket gott....såklart så drack vi en massa gott med och snapsade lite gjorde vi med. Hade en trevlig och lugn midsommar, synd med vädret bara.

Ilördes såå var vi oxå hemma hos Palle, Vonka och Tindra där vi åt varm smörgåstårta och så åt vi chokladpudding till efterrätt. Vi spelade även lite Xbox och såå kollade vi på en film som vi ej hann kolla färdigt på eftersom att det belv lite sent. Vi busade oxå en hel del med Tindra som nue kan säga Peter och så kan hon säga Nilla ibland....såå roligt att hon börjar lära sig namnen på oss....vi är nog några av hennes favoriter....speciellt Peter är hon galen i nue och hans bil.....hehe.

Isöndes såå åkte vi hem till landet med Palle, Vonka och Tindra och där fick vi god söndagsmiddag som bestod av potatis, kyckling, sås och en massa olika grönsaker....mycket gott. Mammas mat är såå god. Vi fick sedan jordgubbar med glass/grädde till efterrätt. Det var en trevlig dag hemma på landet. Efter vi hade vatt där så följde vi med Palle och dem hem och spelade lite Xbox och så kollade vi klart på filmen som vi hade börjat kolla på lördagen. Har haft en mycket trevlig och rolig helg. Vi var jue även på EKO kom jag på nue...där köpte sötisen takfläktar som vi ska ha i sovrummet och vardagsrummet eftersom att vi har så varmt i lägenheten när det är bra väder ute...såå då kan det vara skönt att ha sådana. Köpte även lite parfym och lite annat smått och gott.

Idag såå har jag varit ledig och det har varit skönt. Men jag har varit duktig och tvättat idag och så var jag en runda på Domus och handlade lite....annars har jag bara slappat framför tvn och datan idag. Har nue precis ätit Tacos med sötisen...var mycket gott. Han ska snart iväg och träna och jag tänkte fixa lite pannkakor som jag ska ha med till jobbet imon. Sen så kanske jag går ut och går en runda.

Här kommer lite bilder från midsommar.

     

   

   


Min sötis dummar sig men jag älskar honom ändå :)


Uppdatering

Lovar att skriva imorgon om min helg och lägga upp bilder...hade tänkt göra det ikväll men klockan är snart elva och jag är riktigt trött....har vatt full rulle hela helgen men skoj har det vatt :)

Skriver mer imon....hejsvej så länge :)


Onsdag

Idag så tog jag tag i städningen här hemma....kan säga att det verkligen behövdes städas och jag är sådan att jag kan låta det vara nån dag men sen måste jag bara göra nått åt det eftersom att jag hatar när det ser stökigt och smutsigt ut. Jag gillar när det är rent och snyggt men det är ej så lätt att ha det så alltid för man bor med en sambo som inte bryr sig såå mycket om sånt men jag älskar honom ändå :)
Jag har även varit ute och gått idag med Eva....vi var ute och gick en timme ungefär....sen så var jag hemma hos henne en liten runda med. Det var skönt att vara ute och gå en runda. Man kan jue inte sitta inne när det är fint väder...inte jag i alla fall.

Kan jue berätta lite vad jag gjorde igår med kanske. Hmm jag var jue istan igår och träffade Eva som jag ej träffat på ganska länge. Vi gick istan en runda och såå. Vi hann ej träffas så länge för hon skulle till Malmö men vi sågs jue idag med såå :) Jaa sen igår på kvällen så körde jag och sötisen till Palle, Vonka och Tindra där vi åt pizza....gott det. Sen när sötisen och jag kom hem så åt vi jordgubbar och vaniljvisp som jag handlat innan på dagen....det var mums...älskar jordgubbar...hehe.

Imon såå börjar jag på mitt sommarschema. Jag ska jobba på Östergård i sommar, det är ett ålderdomshem istan...ligger typ 2 minuter från där vi bor så det är nära och bra till jobbet. Jag börjar att jobba ikväll imon och sen så jobbar jag dag på midsommar men bara till klockan 13.00 så det är lugnt. Sen är jag ledig fram tills på måndag. Såå jag börjar ganska så lugnt och det är skönt faktiskt. Skulle visst på möte imon med om deligering...ska nog disskutera om jag ska ha det i sommar eller inte. Mig kvittar det...undarar bara hur jag ska hålla reda på alla mediciner men det ska nog funka i fall jag skulle få det. Hade jue det förra sommaren och då gick det bra...menmen fårse imon vad som händer.

Nue ska jag alldeles strax sova såå ha det fint och ha en trevlig midsommar om jag inte hinner skriva här innan dess....Kramis på er :)


Bilder och lite annat!!

Tänkte uppdatera min blogg lite :)
Jaa min helg har bara varit bra. Ilördes såå var jue jag och sötisen på 1 års kalas hos Kewin på förmiddagen och det var trevligt. Sen såå på eftermiddan var vi hos Stoffe, Helena och William på namnfest. Det var oxå jätte trevligt, synd att det regnade som det gjorde bara. Men det funkade ändå.
Isöndes såå tvättade vi som vi oftast brukar göra på söndagar, sen var vi oach handlade med. Annars så var vi bara hemma.

Idag såå jobbade jag extra på Östergård mellan 7-13 och det gick bra, lite stressigt ibland bara men det fixade vi. Mm sen på torsdag börjar jag på mitt sommarschema så då blir det ännu mer allvar.
Efter att jag hade vatt och jobbat så var jag inom en stan en runda, träffade Tessan och Kewin. Sen så när jag skulle gå hem så träffade jag Eva, är en barndomskompis som jag inte träffat på ett tag eftersom att vi lever så olika liv och så. Men vi ska försöka ta tag i det och ses lite mer och umgås. Ska träffas imon och fika och så...ska bli mycket skoj :)

Jag har även vatt ute och gått en lång runda idag med Jessica....skulle först gå själve en runda när sötisen tränade men sen precis innan jag skulle gå så såg jag att Jessica var inne på msn, så jag frågade henne om hon ville följa med. Det ville hon :) Såå vi ska ut och gå imon och på onsdag med om vädret tillåter, man kan jue inte bara sitte inne. Eva skulle nog med följa med...bara skoj om man är fler :)

Här kommer lite från Kewins kalas.

     

   


Bilder från Namnfesten

       


Myskväll och framtiden

Har bara haft en lugn mysig hemmakväll med min sötis ikväll. När han kom hem såå körde vi till Maxi och handlade hem liye gottis till kvällen och sen så körde vi och hämtade hem kebabrullar från Katrins och det var mycket gott :) Efter att vi hade ätit så kollade jag på repriserna på Project Runway och Pussycat Dolls och medans jag gjorde det så spelade min sötis lite Xbox. Sen efter det såå kollade vi på filmen Next tillsammans och åt gottis och gosade.....skönt att bara ta det lugnt ibland och bara slappa. Filmen som vi tittade på var helt OK, men lite snurrig ibland, om ni har sett den eller skulle se den så kommer ni förstå vad jag menar.

Älskar min sötis såå mycket, snart har vi varit ihop i 3 och ett halvt år....och mycket längre ska det bli :) Ser framemor våran framtíd som vi börjar planera såå smått. Ska plugga färdigt först sen så kommer det nog hända lite grejer förhoppningsvis :)


Trist väder...

Verkligen trist väder ute idag, man blir såå seg av sådant här väder. Jag blir det i alla fall. Men samtidigt behövs
det lite regn. Men man får hoppas att det fina vädret kommer snart igen.
Igår såå jobbade jag extra på Östergård och det gick bara bra, det var lite småsaker som man hade glömt sen så är det jue inte riktigt samma sak att gå som praktikant och som vikarie. Men när jag väl kommit in i det som vikarie kommer det nog gå bra...man får ge det lite tid och jag hoppas att mina arbetskamrater med gör det. För att bara för att jag har varit där i fem veckor som praktikant så kan jag inte allt för det. Är mycket kvar att lära precis som min handledare sa. Men sen så har jag ändå en stor fördel eftersom att jag har en lite grund att stå på som jag kan bygga vidare på. Jaja det kommer säkert gå jätte bra :) Är bara jag som är nojig att man inte ska vara tillräckligt bra. Men vet redan att dem tycker att jag är duktig så jag behöver inte oroa mig men gör ofta det ändå. Men som sagt det blir säkert bra och jag har jue vatt där innan så nue tänker vi inte mer på det...hehe.

Jaha nue är det helg och min söta sötis kommer nog hem från jobbet om en stund. Ikväll har vi inget planerat så det blir nog en mysig hemmakväll, kan vara skönt det med. Bara gosa och se någon bra film kanske.
Sen imon ska vi först på ett-årskalas och sen senare på eftermiddagen så ska vi på namnfest. Ska bli skojskoj :)

Haa det fint, kanske skriver mer ikväll om det händer nått intressant eller kanske jag skriver ändå...hehe.

*Älskar dig min sötis*


Landet...

Mm är hemma på landet hos mina f'öräldrar. Åkte hit igår kväll. Ville kom hem och sola och bada lite idag var det tänkt men det har ej vatt så fint väder såå det blev bara bad en gång och solade gjorde jag knappt. Jag och mamma var med hennes väninna istället....menmen det har vatt skoj här hemma ändå fast att det inte blev så mycket sol och bad....Tänkte åka hem innan ikväll men det blev att jag stannade såå jag sover här tills imon och åker med mamma in till stan när hon ska in och handla....sen såå ska jag jobba imon mellan 15-21 på Östergård.

Saknar min söta sambo lite nue.....kommer inte att träffa honom fråns imon vid 21-tiden....då har jag inte träffat honom på två nästan tre kvällar....såå lite gossjuk blir man...hehe :) Men samtidigt så tycker jag det är lite skönt med att vara från varandra ibland eftersom att man träffas var dag annars och jag tror det är nyttigt att man inte är alltid och att man kan göra andra saker själv.

Menmen ha det fint så ska jag försöka skriva snart igen....Kramis.

*Älskar och saknar dig min sötis*


Allergi

Mm min allerg har varit riktig jobbig dem senaste dagarna......en näsa som rinner, nyser, kliande ögon. Jobbigt jobbigt är det. Såå idag skulle jag ha jobbat på Viby fritidshem men det blev inte så eftersom att mina ögon var inte så roliga när jag vaknade imorse. Jag har därför varit på apoteket och skaffat ögondroppar nässpray mot hösnuva och så har jag hämtat ut cetrinzin som jag hade på recept. Såå nue hoppas jag verkligen att det ska bli bättre....får man bli helt utmattad av att hålla på att nysa hela dagarna m.m.

Imon såå ska jag på introduktionsmöte inför mitt sommarvikariat som börjar den 21 juni. Sen så ska jag jobba på Östergård på torsdag mellan 15-21 och på måndag 7-13. Bra att jag får jobba lite innan med nue innan man börjar på sitt schema för då kommer man in i det bättre....

Ikväll såå blir det lugnt...sötisen ska träna såå jag ska nog bara ligga på soffan och kolla film eller så kanske jag går ut och går en runda i det fina vädret.....kanske kan göra både och...hehe.

Haa det nice :)

*Älskar dig min söta sötis*

Vill passa på och säga Grattis till Sofie och Micke till eran son Alexander...han var jätte söt på bilden på födda :)


Trött...

och jag vet att det var ett tag sen jag skrev här men tänkte skriva lite nue vad jag har haft för mig dem senaste dagarna....

Ifredes: Såå då solade jag ett bar timmar sen såå var jag istan med Palle, Vonka och Tindra och fixade lite presenter till Kewin och William och vi kollade även på stundenterna som kom i sina bilar, traktorer, cyklar m.m. Man saknade den tiden när man stod där och tittade, ibland önskar man att man fick göra om det. På kvällen såå var jag och sötisen och grillade hos Palle, Vonka och Tindra och vi drack även lite gott och hade det väldigt trevligt ute på deras uteplats. Min lilla sötis blev sedan sugen på att festa såå vid elva tiden så gick vi och bytte om lite ocg fixade till oss. Vi gick sedan ner till parken där vi träffade min lillebror och hans tjej en runda annars var det inget skoj där nere. Så jag och sötisen gick till banken istället där man fick stå i kö i tre kvart innan man kom in. Men det var jätte skoj när man väl kom in där....träffade blandannat Kent där och Annika och lite annat folk :)

Ilördes: Då såå var jag och sötisen nere i förrådet och rensade bland sötisen grejer som han tagit hem från hans pappa....har inte plats med det igentligen eftersom att vi har världens minsta förråd men det fick gå ändå. Rensade och kastade en hel del såå det som vi ville spara fick precis plats i förrådet....såå nue får vi ej in så mycket mer där. På eftermiddan såå körde jag och sötisen hem till Palle, Vonka och Tindra där vi skulle äta middag, även granis var där. Vi åt potatisgratäng. kassler och sallad och till efterrätt åt vi marängsviss som är min favorit. Vi åt även lite snacks och drack även lite gott denna kväll...hehe. Sen vid kvart i tio på kvällen såå skojade vi med granis att det hade varit gott med pizza...inte för att vi var hungriga precis men han beställade en capriossosa familjepizza...såå vi åt även det...kan säga att jag var mätt sen eller det var alla....men vi får skylla oss själva...hehe :)

Idag: Har jag och sötisen och Palle, Vonka och Tindra varit hemma på landet och solat och badat. Mamma och pappa har skaffat en pool såå där var man i och badade en hel del....såå skönt var det att kunna svalka sig när man låg i varmen och solade. Vi fick även mat där som bestod av grillat kött, nypotatis, sallad, tzatziki....mm såå gott det var. Hade en mycket trevlig och skön dag med sol och bad. Alla fick en hel del färg på kroppen idag...såå nue är man lite röd men mest brun :) Ska nog till landet någon mer dag i veckan och sola om vädret  håller i sig.

Blev en ganska såå lång blogg men som sagt har ej varit inne här så mycket ihelgen så har ej hunnit skriva fråns nue....Haa det fint.

*Älskar dig min sötis*


Jag och Tindra badar :)



Måns Zelmerlöw :)

Har kollat på honom i Tivoliparken ikväll :) :) Han är sååå bra och såå snygg, hehe. Där var även andra artister som Hasse Andersson som oxå var väldigt bra sen så var där komikern Robin som var väldigt rolig och drog många bra skämt :) Där var även lite yngre artister, blandannat Erik Nielsen....han bor i mitt barndomshus och han har det rummet som jag hade....ganska häftigt och nue bor han nästan grannar med mina föräldrar. Men det var en trevlig kväll nere i parken med Palle, Vonka och Tindra och även med söta sötis kom:) Fårse om man kanske sticker ner där någon mer torsdagskväll...

Här kommer lite bilder från kvällen:
 
    




Solat :)

Mmm har precis varit ute och solat i nästan två timmar men hade blivit längre om
inte solen hade gått i moln. Är ganska så molningt för tillfället och sen ibland kommer
solen i en liten stund. Kunde ha varit helt molnfritt iställlet. Men varmt var det i alla fall uppe
på solterassen som vi har på femte våningen som alla som bor här har tillgång till, men det var bara
jag där uppe idag, skönt det.
Jaa nue under dagen händer nog inte så mycket. Ska diska och greja lite tänkte jag och sen får man
fixa nått att äta innan man ska iväg. Ska kolla på Måns Zelmerlöw i Tivoliparken ikväll med
Palle, Vonka och Tndra och kanske med sötisen. Han visste ej om han skulle träna eller inte. Men det ska i alla fall
bli trevligt och man får jue hoppas att vädret håller i sig med, men det gör det säkert.

Menmen ha en fortsatt trevlig dag...kanske skriver nått mer ikväll. Fårse.

*Älskar dig min söta sötnos*


Personlighetstest

Testa att göra detta om ni vill

http://www.zapera.com/survey/demo/personality/

Jag hade en bra personlighet tyckte jag.....)

Sähär stod det om mig:

SÅDAN ÄR DU:

Du är mycket intresserad av, vad som pågår i din omgivning. Du gillar att prata med andra (nästan oberoende om vad det handlar om) och att vara med, där "det sker".

Du gillar att ha struktur och ordning i ditt liv. Du använder troligtvis din kalender flitigt för att hålla koll på de saker du skall komma ihåg. Du fattar snabbt beslut ? även när det gäller din värdering av andra människor. Därför kan din omgivning uppfatta dig som lite dominant emellanåt.

Du fokuserar på "the big picture" och tycker om att teoretisera över VARFÖR saker fungerar som de gör (medan du inte bekymrar dig så mycket om detaljerna). Du är en kreativ person, som gillar att experimentera.

Du lever dig gärna in i andra människors situation och är snabb att stötta andra om de har behov för det. Du värdesätter känslosamhet och tar ofta beslut utifrån dina personliga värderingar



Nationaldagen...

och det har ej hänt något särskilt idag. Skulle ha fotats idag med Sara men det blev inte så eftersom att vädret var inte såå bra innan idag...synd att det inte kunde va sol då eftersom att det är sol ute nue...irreterrande. Menmen inget att göra åt det....Jag var istan en runda och träffade Tessan och Kewin en kort stund. Det var jue stängt överallt såå jag var bara inom Domus och handlade lite. Annars idag har jag bara varit hemma och slappat. Har hittat lite flera bilder från vårt hotell som vi ska bo på i Thaliand och på stranden...tänkte ta och lägag upp nån till. Jag längtar jätte mycket tills vi ska resa....det ska bli såå härligt :)

Jaha men får väl se vad som händer resten av veckan....har ännu inget planerat mer än att jag har tänkt sola om det är fint väder och städa och greja här någon dag när man har lust till det


 
            

Här är några fler bilder :)


Sol

Idag sååå blev det fint väder under dagen, var jue inte så fint på morgonen. Men efter lunch såå kom solen och det blev rikitgt varmt ute. Såå jag var uppom stan en runda och handlade lite. Sen satte jag ute på balkongen och åt glass :)
Ikväll såå har jag och sötisen varit hemma hos Dennis, Tessan och Kewin och grillat, det var mycket gott. Sen efter det såå körde vi ner till Åhus och åt glass på glassbåten....det var mums kan jag säga. Vi körde sedan hem till dem igen där vi kollade på Ugly Betty och Desperate Homewives och så åt vi jordgubbar och vanlijvisp...jag och sötisen hade köpt med det såå vi fick jue äta det oxå fast att vi hade ätit glass...hehe :)

Imon blir det nog en tripp in till stan igen med Tessan och Kewin....blir nog inget shoppande precis eftersom att jag har lite mindre pengar denna månaden än vad jag brukar ha. Menmen det går säkert bra ändå.

Haa det såå bra!!

*Älskar dig min sötnos*


Test

Hur kvinnlig är du igentligen, gör detta testet jag hade 252 poäng och då stod det såhär om mig: Det är sådana som du som sätter definitionen för vad som är kvinnligt och inte. Du är ett praktexempel av kvinnlighet. Sträck på dig och var glad!

http://environstudios.com/quiz/kvinnlighet.php


Det är bara bra med mig annars idag...har jue sommarlov nue såå gött :) Vi skulle igentligen gått i skolan imon med men vi slog ihop det med den andra läraren såå vi avslutade allt idag istället....såå bra. Efter jag hade slutat vid halv ett så var jag och lunchade/fikade med Jessica istan och det var trevligt för det var ett tag sen vi sågs. Efter det såå hälsade jag på Palle och Tindra en runda....busade en hel del med busiga Tindra :)

Nue ska jag lägga mig i soffan och kolla på en romantisk komedi som heter Something New.

Haa det fint, kramis.


Söndag.

Tänkte skriva att det var jätte trevligt hemma på landet igår när Pappa fyllde år. Vi fick jätte god mat som bestod av grillad fläskfilee, klyftpotatis, sås och sallad och så fick vi jordgubbstårta till efterätt....mycket gott :) Vi spelade även kubb och satt och drack och snackade en massa strunt...hehe. Som sagt hade vi en mycket trevlig kväll med familj och släktingar....

Idag såå körde vi hem vid halv två...skulle hem och tvätta klockan 2. Sen så har jag gjort lite skolarbete som ska lämnas in imon. Vet ej om det blev så bra eftersom att uppgiften är krånglig men jag har gjort den i alla fall. Annars såå har vi bara slappat framför tvn idag och ätit varm smörgåstårta som min sötis gjorde....mm gott.

Mmm imon såå är det skola igen. Men vi ska bara gå nue imon och på tisdag. Ska avsluta två kurser bara och ha uppföljing av våran praktik som vi precis haft. Såå det kommer nog vara slappt, skönt det. Jaa sen har man sommarlov i nästan trre veckor sen är det dags för jobb i sju veckor.....

Nehä nue ska jag ta och krypa ner i sängen brevid min älskade sambo.

Beybey!!!

Här kommer lite bilder från igår på Pappas kalas.

                                      
                    
   Min Pappa                        Jag                    Spelar kubb             Min sötis :)


Grattis

kära Pappa som idag fyller 52 år. Vi ska dit senare i eftermiddag och fira Pappa, det ska bli trevligt och vi  ska sova över där för det blir antagligen lite starkare dricka ikväll....hehe :)

Igår såå var jue jag och sötisen och kollade på den nya Pirates filmen...den var faktiskt bra den oxå och det var kul att se Jack Sparrow igen...vi träffade även Stoffe och Helena där när bian var slut så vi stod och snackade med dem en stund....det var ett tag sen man träffade dem så det var trevligt.

Fårse om jag hinner skriva lite på en skoluppgift som ska lämnas in på måndag....har börjat på den men har en del kvar. Vill inte göra den för den är svår och man fattar ej så mycket. Menmen ska göra mitt bästa. Jag får göra färdigt den imon annars om jag ej hinner idag, tror knappt det.

Nue ska jag gå och göra vid mig såå ha en fortsatt trevlig lördag. Kjamis.

*Älskar dig min sötis*


Bio

Ikväll såå ska jag och sötisen kolla på bio, vi ska kolla på den nya Pirates. Hoppas den är bra om inget annat så får man jue se Jhonny Depp och Orlando Bloom :) Men innan bian såå ska vi äta lite gott och ha det mysigt, ska jue inte kolla på bio fråns klockan 21.00.
Annars idag såå är det sådär, har fortfarande ont men inte lika ont som igår som tur är...medicinen som börjar verka nu, skönt det.
Var jue sista dagen på praktiken idag, synd att jag ej kunde stanna hela dagen bara. Gick hem vid lunch för då mådde jag inte alls bra. Men nue efter att jag fått vila är det som sagt lite bättre. Känns trist att det var sista dagen och jag kommer sakna många av dem där men kommer snart få träffa dem igen....börjar jue jobba som sommarvikarie där vecka 25.

Kanske skriver mer senare ikväll om jag orkar annars skriver jag kanske imon igen.

Ha en trevlig helg för det ska jag haa...

*Älskar dig min Peter*




RSS 2.0