Ska röja lite....

Mm ska snart ta och göra vid mig och sen så ska jag cykla hem till Östermalm och hjälpa Peter att röja lite och sortera våra saker!! Det behövs jue göra nue inför flyttarna. Han får jue sin lägenhet nue på tisdag så han lär väl flytta nue i veckan lite grann och sen resten i nästa helg!!! Sen så flyttar jue jag den 3 maj så är inte så länge till nue....är såå skönt att det gått så snabbt och smidigt!!

Är lite trött men hade ingen ro att sova för att Paul gick upp ganska så tidigt för att han skulle iväg och greja med sina bilar hos hans föräldrar och det är inte jag värst intresserad av så jag följde ej med sen så har jag jue lite annat att göra så....men båda tyckte ändå det var trist när han skulle köra!!

Hmm har suttit och kollat lite på Tatueringar nue igår kväll och nue idag på morgonen. Börjar bli lite sugen på att göra en ny!! Har jue en där bak på svanken och nue vill jag ha nått på sidan av magen eller vad man ska säga....Menmen får se när man har tiden och framför allt pengarna till att göra en till!!!

Ikväll är det dags för fest =) Har jue blivit bjuden hem till Jessi och Marcus ikväll och det ska bli mycket trevligt för det var ett tag sedan man festade och så nue och träffade dem. Min kompis Emmy ska med dit, najs =)

Mina steg igår, fredag blev 15053 steg!!! Grejade jue en masa igår och gick en hel del så inte så konstigt att det blev såå mycket =)

Nää, nue får jag gå och göra vid mig så det blir nått gjort idag!!!!





Händelserik dag!!!

Japp det kan man väl lugnt säga att den har varit och jag är full av energi, vet ej riktigt varför jag har det idag!! Men mår väl helt enkelt bra idag och är på bra humör =)

Idag så skulle jag tvätta trodde jag!! Ändrade jue tvätttiden i onsdas för att jag orkade ej tvätta då så satte upp tid till i förmiddas istället mellan 11-14. Så jag gick ner vid 11 och skulle tvätta och även min kusin Ulrika var med. Jag mötte en granne i dörren till tvättstugan så jag gick jue in och la i tvätten som vanligt!! Sen så när jag skulle ner och skifta så kommer jag ej in där....det visar sig att jag inte alls har tvättid då!? Jag har antagligen krånglat till det när jag skulle ha bokat....jaja så min tvätt den låg i korgarna. Fick snällt skriva en lapp och be om ursäkt och be den personen som tvättade att komma upp och säga till så jag kunde ta min tvätt igen!!! Som tur var det Emme, min granne som tvättade så det var ingen större fara som tur var =)
Jaa sen så fick jag och Ulrika bära hem all tvättt till Vonka istället. Hon hade precis med tvättat och det var ledigt i deras där efter oxå så jag fick tvätta där istället. Snällt!!!

Vi gick sedan in till stan allihopa efter vi skiftat min tvätt. Vonka hon var ute efter lite nya kläder och så. Hon hittade lite nytt som hon shoppade....sen så skulle hon hem så då gick jag och Ulrika till Kappahl, hade fått en rebattkupong där så var tvungen att kolla in om där var nått skoj. Inte så ofta jag handlar eller hittar nått där men jag hittade en riktigt najs kortarmad skjorta =) =) Ni ska få se en bild på den så smångom, jag shoppade även lite nya underkläder...behöver dock någon ny BH med men får väl spana in det en annan dag!!!
Efter det så gick jag och Ulrika och fikade på Cafe Fenix och snackade lite skit, det var mycket trevligt!! Jag gick sedan hem till Vonka och Tindra igen för att ta hand om tvätten men då hade Peter vatt snabb och göra det redan. Fick även träffa Dennis, Tessan och Kewin där och två andra barn som dem passade....var full rulle där. Skoj att träffa dem med för det var ett tag sedan....

Jaa sen så gick jag hem till Paul, men vi gick lika snabbt igen för vi skulle upp till stan en runda...skulle till systemet och handla lite och även hans kompis Johan hängde på....sen så var vi hemma och kollade lite kläder på nätet och sen så stack vi till Wllys och handlade lite....så vi ska väl äta så småningom. Har ej ätit än och har knappt ätit nått idag...ajabaja!! Sen så ska vi se finalen av Lets dance med...måste jue se vem som vinner!!!

Hmm händelserik med andra ord, har blivit en del steg men hur många skriver jag ej än eftersom att jag kan jue gå några till innan det är läggdags. Men igår så blev det 12447 steg!! Har blitt en del dem senaste dagarna....

Nue ska vi hålla kväll....hejsvejs!!!





Solen Skiner =)

Mmm det var skönt att cykla hem nue på morgonen när solen skiner!! Igår såå var det jue världens snöoväder när man cyklade hem och det var ej lika skoj!!
Nue ska jag snart gå och sova tänkte jag, men svårt när mann piggnar till när man kommer hem och när det börjar bli ljust ute. Men är ganska så mörkt i sovrummet så jag lär nog somna när jag vill ska lägga mig om en stund.

Det gick bara bra att jobba inatt oxå, men var lite segare denna natten framåt morgonen men det gick bra ändå... Dem som jobbade inatt var jätte trevliga dem oxå och tg bra hand om mig =) Var en ganska så lugn natt jämfört med den förra....menmen det där är alltid väldigt olika.
Jag ska kanske gå bredvid en natt till för jag känner att jag vill och behöver det för att det är en hel del att lära sig och man vill verligen ha en bra hum om det sen när man väl ska jobba eftersom att man jobbar jue mycket själv då!! Så han som har hand om bemaningen skulle kolla upp det, så kanske ska jobba natten mellan måndagen och tisagen i så fall...Jaja får se hur det blir men hade vatt bra om jag hade fått det.

Igårkväll så blev jag bjuden på god mat. Det var Paul som var gullig och bjöd och jag fick välja vilket ställe vi skulle beställa ifrån =) Jag var lite velig först och sådär och var ganska så trött så orkade liksom inte riktigt tänka...hehe!! Menmen det blev i alla fall mat från Rosegarden, dem har jue sååå god Thaimat där =) Såå det satt fint i magen innan man skulle bege sig till jobbet....

Onsdagens steg slutade på: 14381. Mitt bästa resultat hittills!!!

                                 Morgonens Låt: Duffy - Mercy

Nue kallar sängen, så godnatt!!!






Jobba Natt!!!

Det gick bättre än vad jag trodde det skulle göra, jag trodde jag skulle vara jätte trött!!! Jag var bara lite seg mellan 2 och 3 på natten men sen så fikade vi och drack kaffe så då piggnade man till ganska så snabbt igen!!! Men känner att man är lite seg nue. Jag gick upp vid halv ett så har tänkt sova lite till sen ikväll, precis som jag gjorde igår.Tyckte det funkade bra.
Hon jag gick bredvid inatt var jätte trevlig och det var hon andra som oxå jobbade där nere. Man jobbar nämligen två stycken på natten, en uppe och en där nere!! Så det blir en del ensam jobb men sen så hjälps man åt en hel del oxå. Så det kommer säkert gå bra i sommar när man väl har kommit in i det. Nue tycker man mest att det var rörigt för det är mycket att hålla reda på, men man lär sig jue!!!

Jag skulle ha tvättat idag nue på eftermiddan men kände att det orkar jag inte med idag så har bokat om den och ska tvätta på fredag förmiddag istället. För då har jag ändå inget annat för mig och då har jag inte jobbat heller!!!

Men jag har varit duktigt och fixat med alla papper och telefonsamtal inför flytten nue i eftermiddag, skickat flyttanmälan, ringt vaktmästaren och bestämt tid och dag när vi ska kvittera nycklarna m.m. Såå det känns skönt att allt det är gjort nue....slipper man tänka på det.

Blev en hel del steg när man jobbar natt, idag är jag redan upp i över 9000 steg och då är ändå inte dagen slut. Men har räknat från efter tolv inatt eftersom att jag är vaken och jobbar så får man jue räkna från då....Så idag lär det nog bli en hel del!! Menmen gör det fortfarande bara för min egen skull!! Måste säga att jag tycker att alla som stegar är otroligt duktiga =) =)


Slänger upp en bild från i Söndags, så här såg jag ut då, hehe!!!

image736





Handla Nytt....

Mmm lär få göra det nue när jag ska flytta!!! Har jue ej så mycket möbler själv för det var Peters möbler nästan allting och innan så bodde jag jue bara i en etta och då får man jue ej plats med så mycket. Så det jag behöver är en soffa och tv-bänk och det är det som jag tänkt köpa nue för det är det som jag behöver mest!!! Sen får det även bli köksbord och stolar men det får bli ett senare projekt. Sen så behöver jag rullgardiner, mörka så att man kan sova om dagarna sen när man ska jobb natt i sommar. Får ha jobbat en del så att jag får ihop lite pengar!!
Är jue ej det lättaste att få ihop till allt nue, menmen det får lösa sig på nått sätt. Men som tur har jag sparat en del med så det kommer nog gå bra förhoppningsvis.....

Den här soffan som är en bäddsoffa och den här tv-bänken är det tänkt at jag ska inhandla på Ikea!!!

  
Tycks??


Nue ska jag snart kolla på Days tänkte jag. Kollar knappt på det längre, men tänkte kolla på det idag för jag har ändå inget bättre för mig. Sen så tänkte jag gå och duscha och fixa till mig och sen ska jag traska bort till Maxi och handla lite frukt och annat som jag kan ha inatt när jag ska jobba. Det känns jätte konstigt att man ska vara vaken hela natten och jobba. så jag ska sova en stund till sen senare i eftermidda/kväll så man förhoppningsvis orkar vara vaken. Skulle ej va så bra om man somnade jue, hehe!!
Jag kämpade mig att vara vaken till kvart i tolv igår och jag tvingande mig att sova till kvart över elva....så behöver nog sova lite till känns det som. Jaja nog om detta nue börjar snart Days så ha det så bra idag!!!


TJAO!!!!






Vill Sova....

Men känns som att jag får försöka hålla mig vaken en stund till i alla fall!! Men kan jue inte vara uppe heller om jag håller på att somna men får se hur länge jag orkar vara vaken. Jag hade jue tänkt vara upp ganska så länge idag så att jag kunde sova långt ut på dagen imon eftersom att jag ska jue orka med och jobba natt sen!! Men om jag ej orkar vara vaken så länge till får jag ta och lägga mig några timmar och sova på eftermiddagen istället....Jaja det ordnar sig nog =)

Idag har jag jue varit hemma hos Vonka och Tindra och fikat och även mina föräldrar och lillebror var där. Vi pratade en hel del och så fikade vi på god blåbärspaj som Vonka det gjort =) Jag var snäll och gav Tindra och Vonka varsin Påskpresent, kände som dem behövde det!! Tindra fick en tröja av mig och Vonka fick fyra ljus!!
Efter jag hade vatt där så var jag hemma i min lägenhet en runda och lämnade lite saker och hämtade lite nya, sover ej så mycket där...
Sen så har jag bara vatt med Paul. Vi delade på en pizza och sen så har vi bara slappat framför tvn.

Vissa dagar under helgen har jag haft paus från stegräknaren, men ilördes hade jag den med på mässan bara för att se hur många steg man gick där och då blev det 9866 och idag hade jag den på och då blev det 6728 steg!!

Tänkte visa er några fler bilder från mässan och en bild på Tindra när hon har öppnat presenten hon fick av mig!!!

   
Bild 1: En stolt Paul!
Bild 2: Jag står vid den fina bilen.
Bild 3: En gammal Mini Cooper.


Tindra =)






Måndag!!!

Jaha då var det en ny vecka igen då och för min del är det Påsklov =)
Nue ska jag snart gå till Maxi en runda och handla lite till två speilla personer som behöver lite uppmuntran just nue!! Sen så ska jag hem till Vonka och Tindra och fika, även mina föräldrar och lillebror ska dit. Ska bli trevligt och vi lär nog prata en hel del om allt som hänt på sistone.

Annars idag är det inget planerat mer än att jag ska försöka hålla mig vaken så länge jag kan inatt. Eftersom att jag behöver sova länge imorgon för att jag ska sen jobba natten mellan tisdan och onsdan.

Igår var en jätte trevlid dag =) Var jue hemma hos Pauls föräldrar på middag och jag fick träffa två av hans brorsdöttrar och hans tvillingbror och hans fru. Det var jätte roligt att träffa dem verkligen, hur trevliga som helst och hans brorsdöttar var lite blyga i början men sen så var det full rulle på dem och jag fick en massa kramar av dem när vi skulle åka!!! Man får hoppas att man kanske får träffa dem igen.
Vi fick jätte god mat, det var lax, potatismos. dillsås, och en massa olika grönsaker till det. Var mycket nice och sen till efterrätt blev det glass med fruktsallad =)

Efter att jag hade vatt där så stack jag hem till Vonka och Tindra en runda, även Tessan och Kewin var där. Vi satt och snackade en massa, det behövdes!! Sen gosade jag en del med Tindra, fick även natta henne för att hon ville inte riktigt sova så jag gick in och la mig med henne så hon fick komma till ro. Sen tog det inte lång tid fråns hon hade somat....

Nue ska jag traska bort till Maxi så jag hinner det inann jag ska vara hos Vonka och Tindra vid två....





Elmiamässan!!!

Nue tänkte jag skriva lite om vad jag gjort den senaste tiden sen sist!!!

Jag börjar med torsdagen: Då blev jue jag och Paul hem till mina föräldrar på middag på kvällen. Vi hade det mycket trevligt och mm såå god mat vi fick =) Mamma hade lagat en ny rätt. fläskfile i mangosås med ris och sallad. Jag tänkte vara snäll och läga upp receptet på det sen för att det var verkligen det godaste jag ätit på länge. Så det borde ni testa!

Fredagen: Hmm vad hände då? Joo vi körde hem till Pauls föräldrar en runda och hälsade på och kollade på hans pappas nya bil. Mycket nice =) Sen så blev vi bjödna på lite mat där, skinkpaj blev det och det var gott det oxå!! Sen så på kvällen hyrde vi en film som vi kollade på. Vi kollade på Stardust och den var jätte bra tycker jag, så sen den om ni gillar lite äventyrsfilmer.

Lördagen: Då gick man upp tidigt för att vi skulle upp till Elmiamässan i Jönköping. Gick redan upp vid kvart över sex och man får inte särskilt pigg då men det var bara att gå upp, hehe!! Vi körde sen lite efter sju och vi skulle möta upp en kompis till Paul i Vinslöv och det brukar ej ta så lång tid att köra dit, men vi fick en plogbil bakom oss så det tog lite tid. Men sen så när vi hade mött upp honom så gick det snabbt. Hehe =) Han har oxå en mini cooper som Paul har och dem är jue medlem i ett forum där dem träffar andra med sådana bilar, så det var några där ifrån som skulle till mässan så vi mötte upp lite folk på vägen.
Sen så kom vi till mässan och vi åkte mest upp dit för en sak!! Det var att se utställningsbilen som dem hade ställt ut. Är en massa från det här foumet som hjälpt till att göra om en mini cooper och Paul är en av dem som hjälpt till en hel del på den. Men den största jobbet är en annan Paul som gjort i Göteborg.
Kan jue säga att bilen är såå läcker. Jag brukar inte bry mig om bilar så värst mycket men nue vill jag själv ha en mini cooper när jag får körkort!! Så hade gärna tackat jaa till den som stod på mässan =) =)
Tänkte visa er någon bild därifrån, har ej lagt upp bilderna från kameran än men Paul tog några med sin mobil så ni kan få se, så får ni se dem andra sen.
Vi kollade på många andra fina bilar oxå, gillade dem gamla väldigt mycket!!

Här kommer nue en bilder på bilen och en på mig när jag sitter i den =)

  


Nue ska jag gå och göra vid mig ska jue iväg om nån timme och äta middag hos Pauls föräldrar och jag ska även få träffa hans tvilliingbror och hans fru, ska bli trevligt!!!

Haaa det bra!!!!







Uppdatering!!!

Det kommer så småningom!!! Orkar inte skriva nått längre inlägg nue utan jag lovar att göra det när jag har bättre tid och inte är så trött!! Har vatt uppe tidigt idag och vatt iväg
större delen av dagen så jag är ganska så trött så ska snart gå och lägga mig fast att klockan inte är tio ens!!!

Men lovar att berätta om mina händelser i Påsk så smånigom och det kommer nog upp lite bilder oxå på lite smått och gott =)

Jag hoppas ni haft det bra än så länge i Påsk fast det trista och snöiga vädret.


TJAO!!!!


Påsklov =)

Japp nue har jag Påsklov och det känns super skönt att man ska få vara ledig lite =) Eller kommer jue ej vara det helt för ska jue jobba två nätter i nästa vecka. Ska jue gå bredvid två nätter för att känna av och komma in i lite rutiner innan man ska jobba där i sommar!!!

Fick sluta tidigt från min praktik idag med =) Man ska verkligen inte klaga, nää men min handledare skulle på någon läkarbesök vid två tiden så jag fick gå hem lite innan. Men lite tråkigt var det allt ändå för man triv så bra nue och kommit in i det och det var många av personalen och dem boende med som tyckte så. Menmen jag kommer jue tillbaka som sagt!!!

Nue ska jag snart gå och duscha och fixa till mig lite och sen packa för sen ska jag hem till landet och äta middag och Paul ska oxå följa med. Ska bli riktigt trevligt och som jag skrev innan idag så ska det bli intressant och se vad min mamma lagat för nytt gott.

Nue ska jag berätta en rolig nyhet =) Jag ska bli faster igen i Augusti till en liten pojke, ska bli jätte roligt!!!!


image725






Skärtorsdag!!!

Och det är vitt ute!! Här ligger det lite snö eller frost eller vad det nue är på marken så här är lite vitt och jag vill inte ha det. Jag ville jue ha vår och sommar nue. Om det inte kommit snö innan behöver det inte göra det nue heller, speciellt inte nue när det är Påsk. Då vill man jue ha fint väder, eller hur??

Nue ska jag snart cykla till praktiken, är jue sista dagen denna perioden och det känns lite sådär. Har jue kommit in i alla bra nue och trivs bra med personal och med klienterna. Tur att man ska tillbaka, haha =)
Idag är det full rulle som gäller på scehmat, vi hade ganska mycket vi skulle göra idag!! Men sen så brukar inte dagarna alltid bli som man planerat så vi får väl helt enkelt se. Men det kommer säkert gå bra som det brukar göra!!

Efter praktiken så är det hem och fixa till sig lite sen så ska jag och Paul hem till mina föräldrar och äta middag. Vi blev bjudna dit ikväll. Ska bli mycket trevligt.  Min storebror kanske med skulle komma, hade vatt skoj om han hade gjort det sen är kommer jue min lillebror och hans tjej med vara med!!! Min mamma skulle laga nått nytt spännande idag så man är allt lite nyfiken på vad hon ska göra. Men det kommer säkert bli gott för hon lagar alltid god mat =)

Vill avsluta och tacka för alla smakråd jjag fick angående mina nya byxor, om ni kommer på fler förslag är det bara till att skriva!!!!

image724 
Avslutar Med En Bild Från Thailand. Saknar!!!!




Näst sista dagen....

Kommer det att vara på min praktik idag för denna gången. Är jue sista dagen imon denna perioden sen så ska jag vara där två veckor till i början av Maj månad!!!
Idag så är det kväll som gäller, börjar 12.30 och slutar 21.30 och det kommer säkert gå bra!! Kommer nog vara ganska så lugnt för att klockan 13.00 är det Personalkonferans och det skulle jag få vara med på. Det brukade hålla på i någon timme och sen så är det inte så mycket man hinner man innan vi ska äta sen så är det bara att fika, kolla tv och umgås med dem boende som gäller. Sen är denna dagen slut!!

Såå idag hinner man inte så mycket annat än att vara på praktiken. För när jag kommer hem så ska man jue gå och lägga sig en stund därefter så att man orkar gå upp imorgon!! Sen efter man har klarat av morgondagen så har jag Påsklov, ska bli såå skönt med lite lov =)

Ni måste hjälpa mig med en sak!!!! Jag köpte jue röda byxor igår som alla vet och nue undrar jag vad färger som passar bra til rött mer än svart och vitt??? Har jue inte vatt så mycket för färg innan så ni måste hjälpa mig och komma med lite tips!!!! Så jag hoppas att när jag kommer in ikväll så vill jag ha fått lite förslag.......

Nue ska jag gå och fixa lite mat som jag kan ha med mig till praktiken så ni får ha det så bra!!!!!


image723





Bild på Byxorna...

Nue har jag ordnat en bild på byxorna. Paul var snäll och tog en bild med sin kamera och sen la han över den till mig på datorn. Är ej den bästa bilden eftersom att det var lite dåligt ljus men men det får gå ändå =)



Jaa bilden är åt fel håll men den är inte sparad så men den blir så när jag lägger den här och jag förstår inte varför. Menmen den får vara så orkar inte krångla med det!!! Ni ser dem jue i alla fall, haha!!

Har haft en mycket trevlig kväll, har jue varit hemma hos Pauls förälrar där vi fick lite middag när vi kom. Vi fick stuvade makaroner med bacon och så var det lite stekta grönsaker till det. Mycket gott var det =)
Sen så har jag och hans mamma suttit och Påskpysslat lite!! Jag målade en kyckling, den blev jätte fin. Jag ska försöka ta kort på den med sen ni kan få sen den....Är inte så pysslig av mig men hans mamma är det. Men det var faktiskt skoj och jag ska måla en till sen någon gång!!! En mycket trevlig kväll blev det.

Mina steg idag blev 7757, ligger där runt omkring om jag inte går några längre sträckor har jag märkt. Men är nöjd i alla fall =) Bättre än inget alls jue.

Tack Och Hej!!!




Ett Par Röda Byxor =)

Det äger jag nue!! Har varit lite smått sugen på ett par röda byxor nue ett tag i stuprörsmodell då och idag så såg jag ett par på HM när jag gick inom där innan i eftermiddag!! Hade inte tänkt handla mer än lite nya strumpor. Men kunde inte låta bli att pröva byxorna och dem satt jue hur bra som helst och grejen var att jag prövade en storlek mindre än vad jag haft på senaste tiden. Fatta att man blir glad när man gått ner en storlek igen =) =) Så jag är jätte glad och passade på att köpa dem nue eftersom att jag hade ändå en kupong på HM på 50 kronor plus att man fick 10 % på det man handlade. Kunde jue knappast bli bättre, haha!!!

Har tyvärr ingen möjlighet att visa dem nue efersom att jag är inte hemma för tillfället utan jag sitter hemma hos Paul och han har ingen kamera. Men jag lovar att visa bild på dem sen någon dag, antingen när jag har dem på mig eller när dem bara ligger på sängen eller nått. Jaja ni ska få se dem i alla fall.

Jag har även vatt och solat en runda, det blev bara 10 minuter idag. Tyckte det var ganska så lagom, kan utöka det sen igen om det skulle va så. Man vill jue helst inte bränna sig dem första gångerna så bättre att ta det lugnt.

Ska nog hem till Pauls föräldrar lite senare. Han hade nått ärende där så vi skulle nog äta där oxå!! Trevlig ska det bli eftersom att dem är så snälla och goa =)

Nue ska jag sätta mig och kolla om det finns nått på skoj på tv så ha en fortsatt bra dag/kväll!!!

Har ni hittat på med förresten??





Tisdag

Idag är jag ledig och jag hade lite planer för dagen men dem blev inställda. Så jag har inte tänkt göra så mycket idag. Ska gå ut och gå en lite runda i alla fall, kan inte bara sitta inne hela dagen och glo!! Så en liten runda får det allt bli. Jag funderar kanske att passa på att sola när jag ändå ska gå ut och gå....jaja får se hur det blir med det!!
Sen så har jag tänkt att ta och ringa lite viktiga telefonsamtal som oxå måste göras innan flytten. Det är så tråkigt med allt sådant som man måste tänka på. Menmen det får gå ändå.

Mina steg igår blev 5827, det sämsta sen jag köpte stegräknaren. Menmen jag tävlar jue inte eller så och jag gör det för min egen skull för att se hur mycket man går och igår gjorde jag inte särskilt mycket mer än att va i skolan och så. Sen var jag mest hemma och slappade. Man får ha sadana dagar med ibland tycker jag!!

Jaja ni får ha en fortsatt bra dag.....

Puss Och Kram =)



Vilket Skit Väder.....

Mmm det kan man verkligen säga att det har varit idag. Jag blev helt chockad i morse när jag kom ut badrummet och kollade ut genom fönstret, jag håll på att borsta tänderna och jag bara stannade upp i rörelsen och bara stirrade ut. Jag fattade inte först att det snöade.....men det gjorde det och det har det gjort från och till större delen av dagen. Här har det snöat ena stunden, regnat i andra och sen så har solen tittat fram mitt i allt och sen har det blivit världens kostigaste väder igen...
Lite svårt att förstå eftersom att igår var jue rena rama vårvädret. Man tänkte nue lär det jue inte bli någon mer snö i alla fall. Men vad fel man hade, men som tur är så har det jue försvunnit igen!!!
Men det sägs jue att det ska vara kallt och lite konstigt väder denna veckan.....vill jue bara ha vår och sommar nue känner jag. Tror det är fler som känner det så??

Hmm i skolan var det som jag trodde det skulle vara idag. Blev väldigt utdraget så tillslut så sa jag till att vi kan väl korta ner allt lite så det kunde gå lite fortare. För typ alla tyckte att det var upprepning på upprepning en hel del så det blev ganska så långtråkigt till sist. Så det blev att man sysslade med allt annat istället. Menmen nue är det snart lov så då slipper man skolan ett tag, ska verkligen bli sååå skönt med lov =) =)

Är sjukt seg ikväll och tv-kanalerna här istan bara krånglar så går inte att titta på tv heller precis. Menmen kanske kan lägga mig och läsa min bok jag köpte för ett tag sedan medans jag väntar på att maten ska bli klar....Japp så blir det nog.

Haa det bra!!!!!




Morgonens Låt!!!

Det är Laleh - Hide Away!!! En riktigt bra låt, den är såå härlig att lyssna på. Så det är ett tips till mina kära och underbara läsare.

Dagen igår blev super bra, var nog för att jag fick sluta som jag gjorde. Fick jue Vonka och Tindra på besök en runda igår och det var mycket trevligt. Jag busade och kelade en del med Tindra, hon är såå busig =)

Sen så kom Paul och hans pappa och hämtade mig och sen åkte vi till Pauls föräldrar för att Paul skulle hämta sin bil där....så vi stannade en stund och snackade och åt lite och så. Mycket trevligt som alltid!!!
Efter det körde vi hem till landet. till mina föräldrar. Där blev vi bjudna på fika, det blev Rabarberpaj med vaniljvisp.
Mmm såå gott det var =) Göra Rabarberpaj i mars månad är inte illa, men mamma och deras var så stora så det var bara att fixa
ihop en paj!!! Vi hade jätte trevligt där oxå och vi blev bjudna på middag där på torsdagskväll. Ska bli intressant och se vad mamma ska hitta på för mat, hon skull noga göra nått nytt!!!

Nue ska jag alldeles strax bege mig till skolan. Ser jue inte framemot det precis, ska jue ha Psykiatri med flumläraren. Menmen det får gå. Man får hoppas det inte drar ut på tiden det vi ska göra idag för det är så trist när
man inte gör det som man ska utan bara pratar om en massa annat. Det funkar en stund men sen blir man bara knäpp jue....

Menmen hoppas ni får en bra dag och att ni får många steg =)


Hemma Redan, gött =)

Mmm det är verkligen hur gött som helst =) =)
Jag ska verkligen inte klaga. Min handledare är såå schysst.

Hade jue praktik idag med fram till klockan fyra och det hade jag inget emot. Men sen så kommer min handledare och säger vid elva att jag kan gå hem klockan två, när han skulle sluta. Tackade jag jue inte NEJ till precis. Men sen så vid tolv så säger han att jag kan gå hem för att jag hade varit så duktig och städat =) =) Man ska kanske städa där lite oftare. Haha =)
Vi har städat på boendet idag i dem gemensamma utrymmena och det tog sin lilla tid. Sen var jag snäll och tog lite egna intiativ och det gillade dem så dem tyckte jag kunde sluta för dagen. Dem är så snälla där och jag trivs faktiskt bätte nue efter denna helgen. För vi har haft såå skoj!! Känns lite som man är en av dem nue.

Såå det är verkligen inte helt fel att vara hemma lite efter tolv när man skulle varit där till fyra.
Det är synd att solen försvunnit nue bara för att man fick sluta tidigare, menmen det är ganska såå skönt ute ändå.

Nue kommer snart Vonka och Tindra på besök en runda. Vilken tur att man är hemma annars hade jag jue missat dem. Skojskoj att få träffa dem och få busa och gosa med Tindra lite =)
Sen så ska jag hem till landet en runda med senare i eftermiddag, tror att Paul med skulle hänga med!!!
Ska bli trevligt att komma hem lite, var jue nån vecka man var där nue. Jag är väldigt hemmakär så är ofta hos mina föräldrar och hälsar på!!!

Nue kom Vonka och Tindra så nue ska jag vara lite social så ni får ha det så bra, kram!!!!



Min söta brorsdotter =)






Vann Rätt Låt??

Hmm, nja det kan jag nog tycka. Tror nog Charlottes låt kan slå i den stora finalen för att den är ganska så sväning och refrängen är lätt att hänga med i.
Men hade gärna sett Sanna eller Bwo som vinnare oxå....menmen tycker ändå den bästa i hela Melodifestivalen har varit Björn Gustavsson. Hans framträdande var bland dem roligaste av dem alla, jag satt och skrattade så tårarna rann =) =)

Nue får man snart gå och sova för imon är det dags för praktik igen jue, sen har man kämpat sig igenom denna helgens praktik. Men än så länge har det gått bra och det är ganska så lugnt på helgerna, så det är ok!!!
Vi bowlade jue idag och det uppskattade verkligen tjejerna, vi hade jätte roligt =) Jag som ofta spelar urdåligt när jag är med kompisar spelade faktiskt ganska bra idag. En av mina bättre rundor gjorde jag idag, kom två i mitt lag en av personalen slog mig med 6 poäng så det var väldigt jämnt.
Efter bowlingen har vi bara varit på boendet och umgåtts och fikat med dem boende, har varit ganska så lugnt på eftermiddagen/kvällen. Blev jue att vi kollade på Melodifestivalen när det började och så kollade jue jag färdigt på det nue.

Var väldigt trött innan ikväll men nue börjar man piggna till bara för att man behöver gå och lägga sig snart. Ska jue upp vid sju tiden imorgon för att jag börjar jue vid halv nio och slutar klockan fyra. Efter praktiken imon ska jag nog till landet en runda och hälsa på mina päron, var jue ett tag sedan man var där nue. Så måste hem en runda känner jag!!!


Han är för rolig =)=)


Mina steg idag blev 7206, inte så mycket som dem andra dagarna. Men bra ändå tycker jag!!!





Bowling På Praktiken...

Då är det snart dags för praktik igen då!!! Börjar halv ett idag och slutar halv tio, kan jue hoppas på att man kanske få gå hem lite tidigare.....

Idag såå står det Bowling på schemat. Klockan ett så ska vi tjejer som jobbar idag/kväll och dem tjejerna som bor på boendet iväg och bowla. Det ska bli jätte roligt och det är roligt att det händer något. För det är ganska så trist att bara sitta och inte göra nånting när det är helg. Så det är tur att vi ska hitta på lite idag så går nog dagen lite snabbare =) Sen ikväll så blir det nog bara fika och kolla på tv med dem boende, lär nog bli Melodifestivalen kanske....

Det gick faktiskt bra på praktiken igår. Dagen/kvällen gick ganska så snabbt. Jag började jue tolv och det var lugnt fram tills klockan två då min lärare skulle komma på besök. Det gick bara bra, vi pratade lite om hur det gick och sådär och jag känner att det funkar bra och det kände min handledare med att det gjorde. Så det är jue bra =)
Sen igår efter praktiken så stack jag hem till Paul en runda. Vi bara slappade och kollade på Lets Dance....var verkligen inte rätt som åkte ut. Menmen så är det!!!

Tänkte bjuda på en bild från Thailand. Jag kom på att jag har jue inte ens bloggat eller lagt upp alla bilderna än. Menmen det får bli när det blir.....

Här är jag en en ny klänning som jag hade fått av mina föräldrar i födelsedagspresent. Den är såå fin tycker jag =)

image719


Ha En Fortsatt Bra Dag!!!!!





Fredag

Mm det är det, som vanligt springer veckorna bara iväg på något konstigt sätt!!!

Nue ska jag snart bort till dem som jag ska byta lägenhet med, ska möta upp dem och sen så ska vi till Bobutiken och skriva på lite papper om bytet. Hoppas det går bra och att vi får reda på lite mer när vi kan flytta och såhär. Man vill gärna veta det med snart så man kan börja planera och fråga lite vänner och familj om dem kan tänkas hjälpa till.

Jaa sen är det som sagt praktik idag/kväll mellan 12.00-20.00. Lite drygt tycker jag det är, menmen det får gå. Kan jue hoppas att vi har en del att göra idag så att det går fort. Min lärare ska jue komma med idag och hälsa på vid 14 tiden så då går jue säkert en timme där i alla fall. Jaja det blir säkert bra, men tanken på att man ska spendera fler timmar på praktiken än hemma ihelgen, känns sådär. Men det är så det är.

Jaja nue ska jag gå och borsta tänderna innan jag ska gå så jag hoppas alla mina kära läsare får en underbar fredag och helg!!!


image718






Trevlig Kväll =)

Japp det har det verkligen varit, hela dagen har faktiskt varit bra idag!! Fick jue reda på en bra nyhet och det gjorde hela min dag =)

Ikväll så har jag varit med Paul ute hos hans föräldrar och ätit middag. Vi blev bjudna på Pasta och Köttfärssås, det var sjukt länge sen jag åt det så det var såå gott!! Det var andra gången jag var där ikväll och man blir lika välkommen varje gång, får kram och allting när jag kommer. Känns så bra =) Vi satt och snackade en massa och hade det väldigt trevligt och sen så satt vi och kollade på lite Jaugarer på nätet, för dem är helta galna om dem bilarna....hehe!! Dem är verkligen jätte goa hans föräldrar, så snälla och måna om en dem bryr sig verkligen om en när man är där och man får vara hur som helst!! Känns skönt att man kan vara sig själv!!!

Idag blev det totalt 9254 steg, det blev ändå en del fast att jag har inte gått några längre sträckor idag. Har mest tagit det lugnt!! Men fast man bara är hemma så blir det att man rör sig upp och ner och hit och dit och det blir jue lite steg bara på det. Som man inte tänkt på innan.
Det ska bli intressant och se slutresultatet imon sen för imorgon ska jag jue till praktiken så det ska bli så det ska bli skoj och se hur många steg man tar där, får där kan man springa hit och dit ibland!!

Praktiserar jue hela helgen så för min del lär det inte hända så mycket annat. Har ingen inplanerat alls. Får se om man kanske hittar på nått imonkväll efter jag slutat. Slutar 20.00 då så man hinner göra nått om man vill för jag börjar inte fråns halv 1 på lördagen. Jaja får ta dagarna som dem kommer, får väl se vad man orkar med oxå!!!

Jag ska jue förresten till ABK, bobutik oxå imorgon innan praktiken. Jag och dem jag ska byta lägenhet med ska dit och skriva på lite papper och såhär. Riktigt skönt att vi och dem på ABK hade tid att ta emot oss redan imon. Känns toppen att det ordnar sig nue, man börjar se ett ljus i allt det mörka som varit =)

Nue ska jag gå och sova tänkte jag.....ha det gött!!!!





JAAAAAAAAAAAAAAAAAAA =)

Jag fick ett glatt besked idag som jag verkligen behövde!!! Har nästan precis pratat med ABK, bobutik om lägenhetesbytet. I fall det skulle gå igenom eller inte. Jag satt och väntade och väntade för att hon hittade inte det först och sen var hon tvungen att prata med en kollega hur det låg till....väntan kände så lång!!

Men sen så kommer hon tillbaka i luren och säger att dem ser inga hinder för att Lägenhetsbytet inte ska gå igenom, såå jag kommer snart få flytta =) Är Fantastiskt GLAD!!!
Så nue ska jag bara få tag i dem som jag ska byta lägenhet med och sen så ska vi till Bobutiken någon dag och skriva på lite papper och såhär, sen så kommer antagligen bytet ske i början av Maj.

Så nue behöver jag inte bo såhär hur länge till som helst. Utan snart kommer jag få mitt eget och först då kan jag börja om helt på nytt. Det ska bli super, jätte skönt!!! Såhär GLAD har ine Pernilla varit på mycket länge!!

Det har även löst sig med lägenhet för Peter så han kommer med flytta snart, så det är skönt att det har löst sig för båda på ett bra sätt!!!

image717









Gå Och Handla!!

Mmm jag tänkte ta och göra vid mig strax och sen bege mig ut och gå en runda och handla!! Behöver handla hem lite frukt och lite annat gott som man kan ha ihelgen när jag ska praktisera!!! Ska jue praktisera hela helgen, fredag och lördag kväll och söndag dag. Lite trist är det, menmen det får gå.

Jag skulle igentligen träffat en via bloggen idag som jag har lärt känna. Vi tänkte ses idag och gå ut och gå lite och fika och sådär. Men hon messade innan imorse att hon hade blivit dålig, det var synd. Men vi får ta det en annan dag istället!!!

Annars är det inget speciellt som händer idag. Men ikväll ska jag nog vara med Paul en runda och vi skulle nog åka hem till hans trevliga föräldrar och äta lite middag. Ska bli jättre trevligt =)


HA DET NICE =)


11166 Steg.....

Slutade det på för ikväll. Tog väl av mig räknaren vid halv nio när jag gick och duschade!!
Jag trodde inte det skulle blir mer än 5000/6000 steg idag för att jag gjorde verkligen inget speciellt idag som gjorde att det skulle bli så mycket. Hade jue bara gått lite istan och sådär!!

Men inann ikväll så messade min kompis Jessi och frågade om jag ville följa med henne ut och gå en runda och det tackade jag inte nej till. Trevligt att gå ut och gå lite och snacka lite skit =)
Vi var ute och gick i en timme ungefär och då ökade stegen väldigt mycket på en gång!! Menmen som jag skrivit innan idag så får det bli som det blir. Är nöjd med dagens resultat och jag strävar inte efter att slå det, för jag har inte något slutresultat som jag vill slå. Inte än i alla fall!!!

Man blev väldigt peppad av det här, så skaffa stegräknare och gå ut och gå =)

Jaja det var allt för denna gången, tack och hej leverpastej!!!!


Stegräknare....

Nue har jag med införskaffat mig en stegräknare!!! Jag köpte min på Claes Ohlson, blev jue tipsas att det fanns sådana där. Så när jag gick upp till stan så gick jag uppom där och köpte mig en. Sen så så slet jag upp den ur paketen direkt och satte den på mig!! Dock är det lite synd att man inte fick med sig stegen som man gick innan man köpte den idag, menmen får ta igen det en annan dag istället.
Jag gör detta för min egen skull, ingen annans så jag går det jag går och får dem stegen som jag får. Är en tävling för mig själv så att säga och sen är lite roligt att se hur många steg man tar igentligen på en dag. Sen blir jue resultatet såklart olika beroende på vad man gör och hur aktiv man är. Men jag kommer inte vara mer aktiv än vad jag brukar vara bara för att jag har köpt mig en, utan jag motionerar som vanligt som jag brukar. Visst nue när det blir bättre väder ute så kanske man går ut och går lite längre rundor, men annars kommer det vara som vanligt!!

Jag var även inom HM en kort runda och kollade läget och där hittade jag en fin röd t-shirt som jag fastnade för och den kostade bara 49 kronor så den var jag jue tvungen att ha, sen så blev det ett vitt vanligt enkelt linne oxå för det behövde jag ett nytt!!
Sen så var jag även och solade en runda, tog 15 minuter idag och tyckte det var ganska så lagom till en början. Kanske utökar det lite mer sen. Ska försöka gå och sola lite då och då nue så man har lite grund färg till sommaren!!! Sen är det jue alltid lite snyggt att vara lite brun =)

Nue tänkte jag fortsätta kolla på några avsnitt av Andra Avenyn, ligger lite bak så får försöka ta igen det när jag har tid!! Sen så ska jag gå hem till en kompis lite senare.

Här är bild på den röda tröjan som jag köpte och på stegräknaren som jag lär ha med mig överallt nue, hehe =)

 
Här är tröjan och stegräknaren, ser tydligen hur många steg jag tatt sen jag köpte den. Fler ska det bli =)




Känns Bättre!!

Jag har nästan precis vaknat och gått upp och känns allt lite bättre, skönt =) Har precis svarat på alla söta kommentarer som jag hade fått sen sist =)
Tycker det är jätte roligt att ni peppar mig till att vara med och fixa en stegrälnare, ska in till stan senare och antagligen köpa en. Ska bli intressant och se hur mycket steg man får på en dag faktiskt!!
Vi får väl se vad det blir av det, hehe =)

Jag tänkte att jag snart ska ta och göra vid mig och sen gå in till stan och lämna klädpaketet och sen upp och kolla på Clas Ohlson efter en stegräknare, fick jue tipset att det fanns där!! Sen så ska jag nog även gå och sola, känns som det behövs innan man blir en blekfis igen. Hehe!!!
Jaa sen så får jag jue försöka röra på mig en del sen när jag köpt stegräknaren då!!! Synd att man inte har den redan nue eftersom att jag kommer jue röra mig en del innan jag väl har den.
Menmen det kommer säkert blir jätte bra!!!

Nue ska jag göra mig i ordning så att jag kommer iväg och gör det som är tänkt idag!!!

Haa en toppen dag =)




Tisdagkväll!!!

Hmm sitter man här igen och jag tänkte blogga lite men vet inte riktigt om vad, hehe =)
Joo jag kom på att jag vill tacka alla mina underbara läsare för era underbara kommentar och tack till alla nya läsare som oxå kommenterar =) Är mycket roligare att blogga när man får respons. Om någon lämnar en kommentar i min blogg så kommenterar jag alltid tillbaka i läsarens blogg!!

Har jag gjort sen sist då??
Joo jag fick lite besök i eftermiddag och min storebror och hans dotter och det var jätte skoj för ett det var ett tag sen man träffade dem nue. Vi satt och snackade lite och så busade och kelade jag en del med Tindra för att jag hade jue saknat henne, min söta brorsdotter =) Sen så fick jag även besök av min lillebror och hans tjej en runda och det var oxå trevligt!! Alltid skoj med besök jue.
Jag har även kollat på lite Andra Avenyn avsnitt och så har jag hängt med Paul en runda, var jue nån dag sen jag träffade honom så det var nice :)

Funderar vad jag ska göra imon??
Men tror att jag ska lämna tillbaka klädpaketet så jag får dem "nya" kläderna med kanske rätt storlek så fort som möjligt. Sen så tror jag att jag ska gå och sola en runda. Känns som solbränann från Thailand börjar försvinna. 
Funderar även på att kanske oxå fixa mig en stegräknare? Många som sysslar med det nue i bloggarna som jag
brukar läsa så tänkte kanske hacka på det!! Men var istan kan man köpa en stegräknare?? Hjälp mig!! 
Annars är det inte så mycket inplanerat imon, får ta dagen som den kommer helt enkelt.

Haa det bra och sovgott och dröm sött =)






Hämtat Ellospaketet!!!!

Jag har nästan precis kommit hem igen. Var precis uppe på stan och hämtade mitt klädpaket från Ellos på Domus!! Det var verkligen jätte härligt väder ute när jag gick!! Var jue såå grått och trist när man vaknade imorse men nue har solen tagit sig fram och det är riktigt nice väder ute =) Blir genast lite piggare och på bättre humör!!

Nue har jag precis prövat och spanat in kläderna som jag hade beställt!!! Det var bara en tröja som satt bra dem andra var alldeles för stora så ska skicka tillbaka och byta dem till en mindre storlek. Det är en viss person som gått ner lite i vikt under den senaste tiden. Beror nog på alla omställningarna i mitt liv. Men kan inte svara på helt varför jag gått ner, men märker det på mina kläder. Speciellt mina byxor!! Såå det är lite roligt faktiskt att man får skicka tillbaka och byta till mindre storlek =) =)

Såå ni kommer inte få se kläderna på mig idag, joo kanske den tröjan som passade kanske ni kan få se sen. I fall jag kan be någon att ta kort på mig när jag har den på mig. Min lillebror kanske kan göra det sen, för han och hans tjej skulle komma inom en runda vid två tiden. Trevligt!!!
Såå ni får hålla er nån vecka till, för väl dröja någon vecka nue innan man får tillbaka det igen. Hoppas verkligen det sitter bättre när jag nue ska byta storlek. För det andra var alldeles för stort, det bara hängde och det ska det jue inte göra....

Den tröjan som passade var den här:
  

Såg en annan tröja/tunika som jag blev sugen på, men självklart fanns den jue inte i den storleken som jag ska ha istället!! Fårse om den kanske kommer in igen för i så fall kanske jag ska beställa den med senare....
Den såg ut såhär:  
 

Fårse om jag tar mig upp istan och lämnar paketet redan idag eller så gör jag det imon!!!

Hejsvejs!!!!




Tidigt för att vara mig....

Mmm jag vaknade första gången imorse vid halv åtta, men skulle inte gå upp fråns halv tio. Men vaknade igen vid halv nio igen och då låg jag och drog mig lite och sen så ringde jag min praktik och sa att jag kommer inte idag. Jag känner att jag orkar inte det just nue, jag måste lyssna på mig själv. Så idag blir en lugn hemma dag sen så får vi se om det händer något ikväll eller inte!!
Är jätte konstigt att jag vaknar så tidigt om morgnarna nue förtiden, är jue ändå uppe ganska så länge om kvällarna...Innan har jag liksom kunnat sova till elva, halv tolv utan problem. Men kan inte det nue, tror det är för att jag har kanske inte har ro i kroppen att sova så länge längre. Har jue så mycket tankar och funderingar som snurrar i mitt huvud.

Menmen nue är jag uppe i alla fall och är inte super trött fast att jag gick upp tidigt, enligt mig då!! Ingen anning vad jag ska hitta på idag mer än att jag ska ta det lugnt och kanske få ut lite mer av känslorna som jag hållt inne ett tag nue.
Jag tror nog att jag ska gå till domus och hämta ut mitt klädpaket från Elllos oxå idag. Fick hem en lapp igår om att dem hade kommit. Så lär nog gå och hämta paketet idag för jag lär inte kunna hålla mig, hehe =) Får man hoppas att det passar och sitter bra med!!!



Morgonens Låt: Lykke Li - I'm Good, I'm Gone





Vara För Mig Själv!!!

Det kände jag att jag behövde idag/kväll så jag var snäll och frågade Peter om kunde tänka sig att vara någon annanstans så att jag kunde få vara hemma lite och bara va!!

Jag har inte bloggat fråns nue eftersom att jag ej orkat eller haft lust, eftersom att idag har inte varit någon toppen dag precis.
Man började dagen med skola och det var ingen höjdare precis. Hatar verkligen måndgar för tillfället. Vi har jue Psykiatri med världens flumigaste lärare. Har noll koll på nånting och vi får aldrig något gjort eftersom att hon ska tragga om allt som inte har med själva ämnet att göra. Idag var jag så nära och fråga om vi skulle bruka allvar, så vi kunde bara klara, sen så tänkte jag gå från lektionen för jag blev såå sjukt trött på det.
Var jue på dåligt humör redan igår och vaknade och det var likadant så jag var ganska så negativ idag och då blir det inte bättre när det inte brukar allvar. Jag läser Psykaitri för att jag vill lära mig något, men känns inte som vi kommer lära oss så mycket av henne!!!

Efter skolan så var jag och Emmy och lunchade på Nostalgia. Det var mycket trevligt och tack Emmy för att du är snäll och lyssnar på alla mina bekymmer som jag har just nue!! Känns så skönt att kunna prata med sina vänner och att det finns =) Jätte tacksam för det!!
När vi satt där så var jag oxå ganska så nere och sådär så jag kände bara att jag vill ej hem, joo om jag fick vara själv. Så det var då jag bestämde mig att nue ska får faktiskt Peter hitta på något så att jag kan få vara hemma lite. Är alltid jag som får gå annars för att jag inte orkar vara hemma...Så han var snäll och stack iväg så jag kunde få vara själv.

Men kan säga att det var inte alls skoj att vara helt själv. Jag vet att jag behöver vara det men ibland undviker jag det för att jag vill ej ta itu med alla mina känslor som man har. Så när jag väl hade varit hemma en stund så kom allt över mig igen. Jag satt och pratade med några på MSN och helt plötsligt kommer en massa tårar och jag gråtter och gråter. Men det behövdes, jag måste få göra det och jag behöver inte vara stark hela tiden. Men helst såå vill man jue vara det och inte visa hur man igentligen mår!! Men kan säga att idag så har jag mått PISS!!!

Jag vill bara att detta ska vara över så jag kan få leva det liv jag vill leva. Kan jue inte riktigt göra det än eftersom att vi bor jue som sagt i samma lägenhet fortfarande. Känner att snart orkar jag inte mer. Så ibland känner man att man viljat bo någon annanstans tills man ska flytta. Men samtidigt varför ska jag göra det?? Vill jue vara här detta är mitt hem!! Men ska försöka ha lite mer egan dagar/kvällar där jag ska försöka tillåta mig att få ut mina känslor och göra det jag känner för att göra, det som känns bäst för mig!!! Inte tänka på vad alla andra ska säga och tycka. För huvudsaken är väl ändå att jag känner att jag mår bra???

Vill avsluta med att tacka än en gång till mina underbara vänner som ställer upp och orkar lyssna och annat för min skull. Ni är underbara =) =)

image711


Jobbiga Söndagar =)

Japp jag gillar inte alls söndagarna, har väl aldrig varit någon favorit bra dag precis. Men nue är det ännu värre nue när det är som det är. Varje söndag den senaste tiden har man vaknat och varit lite halv deppig, dels för att man vet att helgen börjar närma sig sitt slut och att det snart är en ny jobbig vecka framför sig :(

Dels känns det jobbigt eftersom att leva två stycken i samma lägenhet när man ska seperera är ingen höjdare. Man känner sig inte bekväm längre. Jag och Peter är inte ovänner på något sätt men det blir ändå en olustig känsla när vi båda är hemma samtidigt. Därför har det blivit att jag är inte hemma särskilt mycket på veckona och helgerna för att jag orkar inte. Så jag är hos mina vänner eller hemma på landet hos mina föräldrar och jag är verklugen jätte glad att ni finns och ställer upp för mig.
Men det är lite jobbigt att man måste alltid vara iväg för att det ska kännas lite bättre, ibland känns det som att man bara vill vara hemma i sitt eget hem och göra vad man vill. Men det känns inte så lätt nueförtiden för man känner sig inte riktigt hemma.

Jag vet inte hur länge vi kommer bo i samma lägenhet fast att vi inte är tillsammns längre. ¨Det har snart gått en månad och det kommer nog ta nån månad till inann allt kommer vara klart med flytt och så om nue allt det går som det ska. Så hur ska man orka??

Sen blir man lite trött på visa människor som bara tror och antar en massa om lika saker och har förutfattande meingar om saker och ting som dem inte har med att göra. Kan bli sjukt irreterrad på sådant och det gör att man lätt blir lite sur och speciellt på sådana som jag inte ska bli sur på....Sorry!!

Var tvungen att skriva av mig lite för att jag kan inte gå och bära allt inom mig....vatt lite små deppig och lättirreterrad idag....

Men förhoppningsvis blir det bättre så småningom och det ordnar sig till slut som en viss person brukar säga!!



Läxor!!

Det var ett tag sedan jag satt och håll på med läxor. Men det har jue sina orsaker varför jag inte tagit tag i det eller orkat. Men nue i eftermiddag har jag varit duktig och gjort mina läxor. Vi hade en läxa tills imon i Psykiatrin, var några frågor som handlade om vår praktik som vi skulle svara på och så ska vi diskutera det imon!! Så det var bara att skriva upp lite stödord så man vet vad man ska säga imon. Sen så gjorde jag klart en uppgift i Sjukvården som jag började med för en månad sen ungefär men aldrig blivit färdig med den. Är kanske för man vetat att man har till vecka 17 på sig att lämna in den. Men nue när jag ändå var hemma och inte hade nått för mig så skrev jag den klart. Ingen anning om det blev bra, men det får bli som det blir. Brukar jag tänka, huvudsaken är att man få G. eller hur??



Nue ska jag snart ner i tvättstugan och plocka upp tvätten och sen så vet jag inte riktigt vad som händer ikväll. Får väl se om det kanske dyker upp nått skoj som lockar =)


Dagens låttips är: Lasse Lindh - Du Behöver Aldrig Mera Vara Rädd
Finns många bra låtar med honom har jag märkt idag. Hörde den låten för första gången igår och fastnade för den direkt och sen så tog jag hem några andra låtar oxå med honom och dem var oxå bra!!!




Morgan Pålsson, världsreporter!!

Haha den filmen var faktiskt riktigt rolig för att vara en svensk film. Jag, Paul, Marcus och Jessi kollade på den igår kväll. Vi alal fyra var nöjda med vårt val av film. Vi har lite samma humor =)
Men först blev vi bjudna på Tacos och det var jätte gott för att jag hade ej ätit det på ett tag. Mm det gjorde ni mycket bra Jessi och Kellerman :) Vi hade en mycket nice kväll, får vi ta och göra om snart!!!

För er som inte vet så handlar filmen om:
Morgan Pålsson, reporter vid Sveriges Television, tror att han ska bli utnämnd till ny utrikeskorrespondent i Washington. Istället blir han skickad med sin fotograf Robert att bevaka valet i ett litet afrikanskt land ingen någonsin hört talas om. Redan första dagen i Matòbo utbryter en militärkupp och Morgan hamnar som enda utländska journalist i centrum för hela världens nyhetsrapportering.

                                                                  

Jag rekomenderar den verkligen till er som gillar roliga filmer med humor =)




Nice Väder Idag...

Mmm det har det verkligen varit idag =) Man blir såå glad när solen är framme och det var jue riktigt skönt väder ute idag. Kan tänka mig att det har varit många som varit ute i sina trädgårdar och fixat och grejat idag!!

Idag så har jag varit med Paul ute hos hans föräldrar i Färlöv. Det var första gången jag träffade dem och dem var jue bara såå trevliga och roliga =) Han skulle ut och tvätta sin bil och jag hade inget för mig så jag följde med. Kan jue lika bra sitta där och slappa lite som hemma. Jag och hans mamma satt i deras uterum och traggade lite skit, hehe =) Jätte härligt var det att vara ute på landet när det är fint väder. LIte trist är det att det mulnat på nue och börjat blåsa lite!! Menmen man får njuta när solen väl är framme och det har jag gort idag, nästan så man hade kunnat ha sin vårjacka innan idag jue. Får bli en annan dag när vädret tillåter det!!

Hm ikväll är det biodags. Jag och Paul ska hem till Jessi och Marcus vid 18 tiden och äta tacos. Ska bli såå gott för det är evigheter sen jag åt det. Innan åt man jue nästan det varje vecka, men inte blivit så nue bara. Såå det ska bli mums!! Sen så ska vi då kolla på bia klockan 21 ikväll och vi ska kolla på den nya svenska filmen med Morgan Pålsson. Har hört att den ska vara jätte rolig och den verkar jue vara det. Så vi får väl se ikväll helt enkelt.

Haa en fortsatt bra lördag för det har jag tänkt att ha =) =)













Glada Nyheter =)

Jag måste bara berätta att jag fick jobbet till sommaren =) Jag var jue på arbetsintervjue förra torsdagen och igår så ringde dem och sa att det ville jätte gärna ha mig där och jobba nätterna. Har jue aldrig jobbat natt innan men får testa och se i alla fall, är super jätte glad att jag har ett jobb till sommaren i alla fall =) Jag ska så snart som möjligt försöka gå brevid så att jag får känna hur det känns och veta lite rutiner inför sommaren!!!
Igår så ringde även från ett annat jobb som jag hade sökt, det var i Bromölla som persoblig assistent. Hon sa att dem var jätte intresserade men jag sa att jag hade ett annat jobb på G och jag fick jue det så får ringa hon från Bromölla och säga att jag inte kan!!!

Men är som sagt super jätte glad för detta, kan jue hoppas att allt ordnar sig nue. Hade varit toppen =)

Nue sitter jag här och äter jordgubbsfil igen, ska cykla till praktiken alldeles strax. Som tur så regnar det inte idag, de gjorde det jue igår och jag kan säga att jag såg ej så rolig ut när man kom till praktiken. Menmen det fixade sig. Idag så börjar jag klockan 7 så jag var uppe 05.20 för att jag var tvungen att duscha oxå. Kan säga att det var inte så värst roligt att gå upp såå tidigt...länge sen jag gjorde det. Men det funkade!!
Idag så slutar jag 14.15, skönt att det inte är såå lång dag och sen så är jag ledig ihelgen, så det är kanon =) Så när jag kommer hem idag ska jag försöka hitta ro så att jag kan göra klart en läxa och sen så göra en annan som ska vara klar tills på måndag....

image709






Regnar :(

image708  Jaha då var det slut på det fina vädret igen verkar det som. För att nue regnar det igen och det verkar som att det skulle bli regn och blåst till helgen igen. Om det blir så är det verkligen såå tråkigt för att sådant väder har det jue varit några helger i rad nue :( Vi får hålla tummarna för att solen tittar fram till helgen istället, eller hur??

Jag sitter här och äter lite Jordgubbsfil just nue, ska cykla till praktiken om en stund. Har ingen större lust att cykla när det regnar men får sätta på mig regnkläderna så blir det väl lite bättre!!!
Det var verkligen kämpigt att gå upp idag, givck upp vid 6 tiden och det är ganska så länge jag gick upp så tdigt och imon blir det ytterligare lite tidigare för att då börjar jag klockan 7. Menmen det får gå, ska försöka lägga mig i hyffas tid ikväll så man orkar upp imon.

Det var ganska så full rulle på min handledares schema idag, Vi ska iväg redan vid åtta till en klient sen så fortlöper det hela förmiddagen. Sen så i eftermiddag så ska vi på ett möte om självskadebeteende, hur man ska handskas med det och hur man ska bemöta sådana patienter på ett bra sätt och hur man ska prata, säga till dem. Det ska verkligen bli jätte intressant att få vara med på det. Ska ha med mig mitt anteckningsblock så man kan anteckna lite och det kan vara bra att ha sen!!!


Morgonens låttips: Johnossi - Summerbreeze




Praktik!!!

Japp idag var det dags för praktik igen. Det blev ett väldigt hopp från när jag var där förra veckan, nästan en hel vecka. Det blev så bara för att jag fick bli ledig ihelgen och det var jue snällt att jag fick vara det =)
Så idag var det dags igen och idag var det mellan 12-20 så hann ej blogga innan jag skulle iväg så får göra det nue istället!!

Det var ett väldigt lung dag måste jag säga. Var inte meningen att det skulle bli så lugnt med min handledare hade bytt tur så han jobbade dag istället för kväll. Så han hade innedag och när man har det så är man bara inne i huset och det händer inte så mycket!! Så på eftermiddagen var jag med honom mer eller mindre tills han slutade och då så gjorde vi inte så mycket mer än att vi satt nere på träffpunkten och fikade tillsammans med dem boende!! Sen när han hade gått hem fick jag gå tillsammans med två andra tjejer som med skulle jobba kvällen och det gick bara bra. Det var lika lugnt då, vi satt och fikade och kollade på tv och satt och umgicks med dem boende. Väldigt lugn dag måste jag säga, nästan så att det blev lite tråkigt visa stunder.

Men imorgon kommer det vara full rulle igen större delen av dagen eftersom att då ska vi fara och flänga en hel del, det gör man om man inte har innedagen då!! Så imorgon är det dag, mellan 7.30-16. Lite roligare när det händer lite mer, men sen så är det skönt när man har lite lunga dagar oxå såklart!!

MM så jag har ej gjort så mycket mer idag och lär ej göra så mycket mer imorgon än att praktisera. Fårse om man kanske hittar på nått på kvällen. Men annars lär jag bara vara hemma och ta det lugnt, kan behövas det med.

Haa det fint!!!!




Härlig Dag =)

Det har det verkligen varit idag. Man vaknar vid halv tio och märker att solen skiner in och det har den gjort hela dagen =) När solen tittar fram blir man alltid lite gladare och jag tror dem flesta känner igen sig i det!!!

Idag så blev det att jag åkte hem till landet igen men inte själv utan med min killkompis Paul som jag umgås med en del ibland. Alltid skoj med nya människor att umgås och vi har alltid skoj när vi är så det blev att vi hängde tillsammans idag!! Vi körde som sagt hem till landet där vi fikade och pratade lite skit med mamma och lillbrossan. Sen skulle min lillbrossa kolla på en lägenhet så det blev att Paul körde honom och jag hängde oxå på!! Sen åkte vi hem till landet där vi fick god middag som mamma hade lagat, mums =) Jaa sen så kom jue min pappa oxå så vi satt och snackade med honom oxå och sen så kom även min moster och hennes sambo. Men vi hade en trevlig och rolig dag hemma på landet!! Är skönt att vara där hemma och speciellt när det är sol =)

Jag följde sedan Paul hem en runda, där vi bara slappade och kollade på tv och lyssnade på bra musik och satt och snackade lite skit till, hehe =)

Är roligt att ha någon att umgås med när man mår som man mår för att han underlättar tillvaron väldigt mycket och bidrar med mycket trams och flams och det behövs när man är lite deppig och så!!!

Jag hoppas att ni inte blev förskräckta av min morgonfrilla imorse, hehe =)





Morgonfrillan =)

Jag måste bara visa ett kort på min morgonfrilla som jag hade när jag gick upp vid halv tio idag =) Tycker den var riktigt nice, kanske ska ha det så varje dag. Hehe =)
På bilden är jag osminkad så ni får ta mig för den jag är och sen så kollar jag åt sidan så ögonen ser lite konstiga ut, menmen måste visa er den ändå!!!


Visst var det snyggt =)

Jaha idag så är jag ledig från praktiken och det är jue fint väder och allt så kan ju knappast bli bättre!! Får väl se vad dagen har att erbjuda för skoj idag. Tänkte i alla fall gå och duscha och göra mig i ordning snart för att jag kanske ska träffa en kompis lite senare. För att han är oxå ledig idag, eller obemanad!! Så vi skulle kanske hitta på något.

Har ni några särskilda planer för dagen???




Ellos =)

Jag kunde ej låta bli att kolla in Ellos hemsida när Emelie hade sagt att hon var där inne och kollade läget!! Självklart kunde inte jag låta bli att beställa!! Har kanske inte pengar till det igentligen men kunde som sagt inte låta bli och när kläderna kommer så har jag typ pengar igen!! Såå det ordnar säkert sig =)

Det här beställde jag:
  
Vad tycks??

Ville även ha....
 
Men dem var slut i min storlek, synd!!!



Så Ska Det Låta...

Har jag precis kollat på SVT Play. Är super bra att man kan se det på nätet i fall man missat något avsnitt eller så!! Jag såg bara på detlite ifredes så passade på nue och se hela. Det var ett mycket bra omgång, med bra artister och Danny var helt klart bäst, speciellt nät han sjöng "Öppna min dörr". Det var såå man rös i hela kroppen =)
Jag tycker det programmet är riktigt underhållande men det beror mycket på vilka artister det är oxå och vilka låtar dem väljer att sjunga!! Petter Settman är jue såå bra som programledare oxå!!!




Annars ikväll har jag ej gjort såå mycket. Kom jue hem från landet vid närmre åtta tiden och då satte jag mig och åt lite, blev en hamburgare från Mac donalds och en chokladmilkshake!! Sen så kollade jag lite halvt på Anna Phil och pratade med en kompis i tele =) Sen så har jag suttit vid datorn och snackat med lite folk på msn och lyssnat på skön gå musik!!!

Kvällens låt är: David Fridholm -  Circles




Besök på förmiddagen!!!

Mmm det fick jag!! Först så kom Emmy på besök en runda, hon skulle lämna några papper till mig som vi hade fått på dagens lektion. Jag var nämligen inte i skolan idafg för att jag orkade inte helt enkelt!! Är ganska så nere för tillfället, men det är jue inte såå konstigt. Så Emmy kom i alla fall en runda så vi satt och snackade en runda.
Sen så fick jag även besök av min lillebror och hans tjej och han hade varit snäll och köpt med en Cheeseburgare, passade mig bra eftersom att jag då inte hade ätit något än!! Dem kom inom för att de skulle sedan åka och besiktiga min brors bil, så det blev att jag oxå åkte med!!

Såå nue är jag hemma på landet och det är lika skönt som vanligt att vara hemma =) Vi har fikat lite, för mammas väninna var oxå här en runda. Sen så har jag och brossan och Sara kollat på en massa roliga klipp på Youtube. Blandannat på Björn Gustavsson och på Johan Glans, dem är våra favoriter =)

Ska åka hem sen senare i eftermidda/kväll igen hade jag tänkt och jag har ingen anning om vad som händer ikväll. Brukar jue nästan aldrig vara hemma längre, men fårse om man är det ikväll eller hur det blir!!

Ni får ha en fortsatt bra dag och tack alla för alla söta kommentarer =) =)



Grandbild!!


Som jag misstänkte så kom jag och mina underbara vänner med på bild =)
image700

Även Macus och Paul hade kommit med på en!!!
image701


Skriver kanske mer senare idag.....
Bye!!!!



Festen igår.....

Igår var det jue dags för lite fest hos Jessi och Marcus igen och det var Jag, Emmy och Paul som var där och vi hade det jättre trevligt!! Vi tjejer drack gott vin och killarna drack öl och så kollade vi lite halvt på melodifestivalen. Tycker det var rätt som gick vidare igår, gillade både Charlottes och Lindas låtar. Dem var liye klämiga!!! Jaa sen så satt vi och tjabbade en massa skit och sjöng lite Singstars gjorde vi oxå!!!
Hade en bra kväll med mina undebara vänner Jessi och Emmy, dem är bäst och självklart är Marcus och Paul oxå för goa och roliga =) Har alltid super skoj med dem.

Men det var lite sådär med mig igår ändå, var inte riktigt 100. Så det blev lite tårar för min del precis innan vi skulle gå till Grand. Allt det jobbiga bara kom över mig!! Jag har inte visat så mycket och bara visat mig stark hela tiden så Jessi och Emmu hade bara väntat på att det skulle komma och så gjorde det igår när vi skulle ha skoj!! Men dem tog bra hand om mig, det var bara in med mig i lägenheten igen så jag fick gråta av mig sen så var det bara att torka tårarana och sminka om sig =) Sen så hade vi en rolig kväll på Grand med mycket dans. Vi kom med på någon bild som vanligt om jag inte har fel för mig.

Menmen i stort sett var det en bra kväll eftersom att jag var med underbara vänner som ställer upp i vått och torrt och det är jag såå tacksam för. Tack för att ni finns =)

Min Outfit för kvällen såg ut såhär:


   
   
  


See You Later!!!



Utgång Ikväll =)

Japp det ska det blir och jag ser verkligen fram emot det =) Jag, Emmy och Paul ska hem till Jessi och Marcus på förfest vid åtta tiden och vi kommer säkert få det super skoj!!! Ingen anning om det var fler som skulle dit, menmen i så fall är det bara trevligt med lite fler folk, fårse helt enkelt vilka det blir. Men först ska Emmy komma hit, hon kommer om en liten stund bara. Ska bli skojsigt.
Är sjukt nöjd med min nya Outfit oxå som jag har på mig ikväll och håret blev med jätte nice, hehe =) Ni ska få se bilder sen!!!

Idag så har jag varit inne istan en runda med en killkompis och vi gick runt och kickade lite grann och sen så käckade vi lunch på Nostalgia, riktigt trevligt var det =) Träffade även på en del roliga människor istan, vissa som man ej träffat på super länge så det var trevligt!!

Jag hoppas ni haft en bra lördag, det har jag haft men lite trist att det ska vara såå trist väder hela tiden. Det bara blåser och regnar nue förtiden. Menmen annars har det varit en toppen dag =)

Vad har ni hittat på med och vad har ni för planer ikväll??






RSS 2.0