Havet...

vill jätte gärna ner till havet men det hinner jag inte för klockan 16 ska jag vara på jobbet igen. Typiskt att det ska vara så fint väder nue när man jobbar...sen när man väl är ledig en dag så regnar det....alltid lika dant. Men ska vila om en liten stund sen så ska jag ut och sätta mig på balkongen en stund i alla fall....måste ut i solen lite när den väl är framme.
Det gick bra att jobba imorse fast att jag blev själv en halvtimme för att Sanela hade försovit sig. Men det gick bra ändå.....men man var sur när man kom imorse och såg att det var kaos. Det skulle bara vara vikarier som jobbar idag och så häromdagen sa vi till om det så dem skulle ändra det och det gjorde dem...men till det värre. Blev att jag och Sanela har delad tur så båda gick hem nue klockan själv sen blev stackars Elina själv klar i 4 timmar....så kan det jue inte vara så vi gick ner och klagade på bemaningen imorse...så nue blev det att Jonna skulle stanna kvar längre och hjälpa Elina. Fattar verkligen inte hur dem tänker ibland när dem gör schemat eller gör byten......sur blir man och trött.

Menmen nog med det....nue ska jag vila en stund sen ska jag ut i solen en runda som sagt. Sen är det dags och jobba igen fast att man inte vill....menmen det får gå.

Ha det så bra idag.....Kramis.


Kommentarer
Skrivet av: surre

http://www.tinkerbellan.webblogg.se
Alltid nya sevärdheter..... Bara för mina underbara tittare

2007-08-06 @ 15:37:52

Lämna en kommentar till inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/blogg:

Vad har du att säga?:

Trackback


RSS 2.0