Marabou Kladdkaka
Här kommer receptet på kladdkakan som jag skrev om igår. Testa gärna och säg sen vad ni tycker...
Smet:
2 dl socker
2 ägg
100 gram Marabou Daim
80 gram margarin
1 3/4 dl vetemjöl
Glasyr:
100 gram Marabou Scweizernöt
4-5 msk vispgrädde
Gör så här:
Vispa ägg och socker poröst.
Smält Marabou Daim och margarinet.
Blanda ihop ovanstående väl tillsammans med mjölet.
Grädda i 175 grader i 20 min, längst ner i ugnen.
Låt kakan svalna. Gör under tiden glasyren genom att smälta Marabou Scweizernöt ihop med grädden.
Lägg på glasyren.. NJUT!!
P.S. Tipset på detta recept fick jag från en annan blogg så det är inte jag som kommit på det D.S.
Smet:
2 dl socker
2 ägg
100 gram Marabou Daim
80 gram margarin
1 3/4 dl vetemjöl
Glasyr:
100 gram Marabou Scweizernöt
4-5 msk vispgrädde
Gör så här:
Vispa ägg och socker poröst.
Smält Marabou Daim och margarinet.
Blanda ihop ovanstående väl tillsammans med mjölet.
Grädda i 175 grader i 20 min, längst ner i ugnen.
Låt kakan svalna. Gör under tiden glasyren genom att smälta Marabou Scweizernöt ihop med grädden.
Lägg på glasyren.. NJUT!!
P.S. Tipset på detta recept fick jag från en annan blogg så det är inte jag som kommit på det D.S.
Kommentarer
Skrivet av: Wysteriia
Vilken specialare :)
Trackback