Barnvakt =)

Idag så gick jag upp vid hlav tolv och då gick jag in och duschade direkt. Sen så satte jag mig vid datan för att kolla lite som jag brukar göra, läsa lite roliga blogginlägg och så :)
Jag satta mig sedan för att kolla på Days och jag hann väl se halva sen ringde min lillebror om jag kunde komma till sjukhuset och göra en sak för han och hans tjej, så det var bara till att göra vid sig eftersom att jag hade inte gjort det efter att ha duschat. Hade bara satt på mig slappekläder. Jag begav mig sedan dit där och det tog lite tid för jag skulle jue vara barnvakt idag till Tindra och skulle hämta henne på hennes förskola. Så 14.10 går vi från sjukhuset och då har jag inte ätit nånting så det blir snabbt in på Mcdonalds, där jag köpte 2 cheeseburgare. Sen så begav jag mig och lillbrossan hem till Palle och Veronica där jag hämtade Tindras vagn och sedan gick vi och hämtade henne. Hon blev jätte glad när hon fick syn på oss, sååå roligt :)

Vi var sedan hemma hos dem och busade och kollade på tv, skulle läsa böcker och leka med tågbanan. Sen så vid fyra var det bara att ta på henne igen och bege oss till stan där vi skulle träffa Veronica. För dem skulle gå en snabb runda istan innan dem skulle storhandla med deras grannar. Så efter stan så fick jag passa Tindra igen och det gick super bra. Vi busade, kollade på när dem vatt i Göteborg som dem filmat och så kollade vi på Mojje och Mimmi när sötisen med kommit dit. Såå hon busade en hel del med honom med sen. Riktigt busig är hon och snackesjuk....haha :) När Palle och Veronica kom hem igen så beställde vi mat och käckade, blev ganska så sent så man slängde bara i sig maten för man var såå hungrig.

Nue är man hemma igen, känns som man inte varit hemma på hela dagen. Men ska inte klaga för jag fick jue passa min underbart söta och snälla brorsdotter Tindra =)

 
Fabror och T

Imon är det fredag och då är det planerat att gå istan med sötisen när han slutat jobba. Han slutar ganska så tidigt imon, trodde han. Kanske redan vid lunchtid. Så när han kommit hem så ska vi göra lite ärenden istan. Vi ska till banken och hämta ut våra pengar till Thailand, sen så ska vi hitta några fler nya kläder till min sötis. Kanske se om även jag hittar nått skoj. Vi ska även köpa hem lite julpapper så vi kan slå in julklapparna. Efter stan så ska jag se om jag orkar och hinner göra lite mer julgodis annars får det vänta tills på söndag. Men hade igentligen behövt göra mer imon eftersom jag tänkte jue ta hem lite till mina föräldrar på lörda....jaja fårse hur mycke man hinner med....

Haa det super!!!




Kommentarer
Skrivet av: Tobias

svar: ey dom är asgoda ju :D

2007-12-20 @ 23:01:17
Blogg/hemsida: http://grymtroligperson.blogg.se
Skrivet av: Tobias

svar: det är supergott :D

2007-12-20 @ 23:52:03
Blogg/hemsida: http://grymtroligperson.blogg.se
Skrivet av: evamy

tack ;) japp, brukar läsa den!

2007-12-21 @ 01:42:18
Blogg/hemsida: http://evamys.blogg.se
Skrivet av: Lotte

guud vad söta dom är :)

2007-12-21 @ 02:56:05
Blogg/hemsida: http://swea199.blogg.se

Lämna en kommentar till inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/blogg:

Vad har du att säga?:

Trackback


RSS 2.0