Fel, fel, fel....

Som vann Idol 2007. Ville jue att Amanda skulel vinna helt klart tyckte hon var bäst hela kvällen och jag gillade inte Idollåten när Marie sjöng den men när Amanda sjöng den så var den mycket bättre!! Men som jag skrev innan så hade jag ändå på känn att Marie skulle ta hem det och det gjorde hon jue oxå!! Visst hon kan sjunga men ser inte henne som en Idol. Men är inte orolig för Amanda, hon lär slå igenom ändå som många andra tvåor har gjort...

Vi var jue hemma hos Vonka och Tindra och håll dem sällskap eftersom att Palle jobbade. Men Palle kom hem vid nio så vi hann träffa honom oxå. Vi busade en hel del med Tindra, hon var på superbusigt humör och var helt Ninna och Peter galen....hehe :) Alltid lika skoj att träffa henne och Vonka och Palle med såklart :) Hade riktigt trevligt ikväll. Pratade en massa, bland annat om nyår vad vi ska ha för mat och efterrätt och så. Vi får väl se vad det blir när vi ska bestämma allt den 18 när vi ska ses allihoppa och bestämma. Är jue några stycken som ska fira ihop, ska bli trevligt.

Nehä nue ska jag gå och sova för imon ska man upp i vettig tid och duscha och göra sig i ordning för sedan ska vi på kalas neråt Tomelilla, till Peters kusin som fyller år.

Haa det toppen!!!!



Kommentarer
Skrivet av: Jenny

Håller inte med dig, och det vet du :) Är så glad att Marie tog hem segern, hade Amanda vunnit hade jag slutat titta på Idol:)
Ha en fin lördag/ Kram

2007-12-08 @ 07:49:46
Blogg/hemsida: http://aikmansgirl.webblogg.se
Skrivet av: BebisVagga

bra att marie vann.. för nu kan amanda släppa ett album utan tv4 regler.. maria måste svansa efter tv4 nu ett tag ju

2007-12-08 @ 08:45:38
Blogg/hemsida: http://bebisvagga.blogg.se
Skrivet av: Sandra

Jaha! Men då blir det fint, den såg brun ut på bilden, jadå den har väl varit ganska bra, har inte gjort så himla mycket. Din?

2007-12-09 @ 14:33:50
Blogg/hemsida: http://frommyowneyes.webblogg.se
Skrivet av: Sophie

Jag hejade på Marie men Amanda var duktig hon med, det var ju väldigt jämnt.

2007-12-09 @ 18:12:13
Blogg/hemsida: http://soff.webblogg.se
Skrivet av: Evamy

Tack :)

Jag tyckte de va helt rätt att Marie vann. Hon kan slå utomlands tror jag. Och amanda kommer ju få kontrakt endå, det är jag säker på. Bättre att hon kom tvåa så hon får vara med och göra sin egen skiva, hon har ju sin egen stil. Så tror idolskivan passar marie bättre.

2007-12-09 @ 18:13:36
Blogg/hemsida: http://evamys.blogg.se
Skrivet av: Emma

tack så mycket för din kommentar=)
och btw jag håller inte med dig om att amanda skulle vinna, är glad att någon som inte är tondöv vann ;)
kramis

2007-12-09 @ 18:16:13
Blogg/hemsida: http://mindottervera.webblogg.se

Lämna en kommentar till inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/blogg:

Vad har du att säga?:

Trackback


RSS 2.0