Inget speciellt....

har hänt idag. Är jue ledig på tisdagar som jag brukar vara. Så jag sov ganska så länge idag, Gick inte upp fråns vid halv tolv och då satte jag mig framför tvn och kollade på gårdagens Days som jag hade spelat in och efter det så kollade jag på dagens.
Idag har jag även haft besök av Sara, min lillebrors tjej. Hon var här en runda medans han var och körde på körskolan och sen var dem här båda en runda och testade på att spela Guitar Hero. Min lillebror fattade det direkt nästan så han var jätte duktig!!
Jag har oxå spelat en del Mario och sen så har jag läst några arbeten inför imorgon när andra halvan av klassen ska redovisa sina olika arbeten. Jag redovisade jue förra veckan, så skönt att det är gjort men man slipper ändå inte att läsa de andras. Man ska jue ha lite koll på derara arbete så man kan vara med i diskussionerna.

Ikväll så har jag och sötisen ätit tacos och det var mums som det brukar vara :) Hmm annars händer det inte så värst mycket. Ska bara slappa och kolla på tv sen ikväll. Är jue Ugly Betty och Desperate Housewives och det kan man jue bara inte missa....

Nue tänkte jag gå och gosa lite med min älskling såå ni får ha en trevlig kväll!!!







Kommentarer
Skrivet av: jenny

Trevlig kväll på dej med!

2007-12-11 @ 18:35:48
Blogg/hemsida: http://jennssan.blogg.se
Skrivet av: Anonym

Tacos, det är gott !!!

2007-12-11 @ 18:53:49
Blogg/hemsida: http://aikmansgirl.webblogg.se

Lämna en kommentar till inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/blogg:

Vad har du att säga?:

Trackback


RSS 2.0