Grattis Veronika...

på 24års dagen. Hoppas att du får en bra dag så ses vi ikväll, förhoppningsvis.
Är jue hemma från jobbet idag, vaknade med migrän med hade det på känn redan igår för då hade jag med ont i huvudet. Såå idag ska jag vila mycket så jag kan gå på Veronikas kalas för det vill man jue inte missa och så skulle vi kanske in till K-dagarna en runda och titta. Sen så vill jag att det ska bli bättre med så man kan jobba imon igen....vill ej vara hemma.

Solen har jue tydligen försvunnit igen. Igår började det regna och åska sen så regnade det jue större delen av dagen och kvällen. Hade jue tänkt gå in på K-dagarna igår och kolla på SnyggErik men så blev det inte för det är ej så skoj och stå och titta på honom när det ösregnar och är kallt. Så hoppas på bättre väder ikväll om man nue ska in. Man har jue knappt vatt där inne nått bara för att det har vatt så trist väder.
Hoppas på bra väder imonkväll och på lördagkväll med för då hade vi med tänkt gå in där.  På lördag måstte det vara fint i alla fall för då ska jag och sötisen ha lite förfest innan K-dagarna....ska bli skoj :)

Nue börjar min sötis sin semester idag. Han skulle sluta tidigare idag sen så går han på semster...lyckost honom....vill med vara ledig lite. Men nää det kan man inte, måste jobba så man får pengar under sommaren. Men jag trivs på mitt jobb så det är jue bra det sen så måste jag jue jobba så man kan resa till Thialand...längtar som bara den.
Men man hade ändå viljat vara lite ledig tillsammans och hitta på lite saker men det blir inte så mycket vi göt tillsammans i år heller...var likadant förra året. Vi gör bara några små utflykter då och då när jag har en ledig dag eller så. Men vi kan jue inte åka iväg nån länge tripp och vara iväg några dagar...såå trist. Men förhoppningsvis ska vi väl snart kunna ha semester ihop...nästa sommar kanske??

Nue ska jag lägga mig på soffan och hoppas på att min dumma huvudvärk försvinner.
Haa det fint....kramis från mig.

Jag vill dit nue......


Kommentarer

Lämna en kommentar till inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/blogg:

Vad har du att säga?:

Trackback


RSS 2.0