Långasjönäs

Dit ska man imon efter när man slutat jobba klockan 13.30. Ska dit med min sötis, lillebrossan och hans tjej och hälsa på mamma och pappa som hyrt stuga där. Det är sjukt mysigt där....tror det blir tredje sommaren jag är där nue och förra sommaren var det sol och bad hela veckan man var där :) Men nue blir det bara att man sover där en natt eftersom att man ska jobba igen på fredag. Men ska bli skönt att komma iväg lite i alla fall och man får jue hoppas vädret är fint så man kan sola och kanske bada om det är varmt i vattnet.

Långasjönäs, bild på badplatsen och stugorna.

   


Jag har varit hemma från jobbet idag med eftersom att min migrän hade ej släppt igår kväll och imorse var det sådär men nue är det bara bra igen som tur är...såå det känns skönt. Idag har jag och sötisn bara slappat och kollat på film. Vi kollade på Hannibal Rising...den var lite läskig men bra. Sen såå lagade min sötis god husmankost, potatis, biffar, stekt lök och brunsås....mm såå gott.
Nue ska jag gå och duscha hade jag tänkt sen kanske det blir att man kollar på en film till för det finns inte så mcket bra på tv ikväll. Jaja fårse vad som händer.

Haa det fint så hörs vi, kommer nog inte skriva här igen fråns på torsdag eller fredag så ni får stå ut tills dess...hehe :)

Ps. Kommentera gärna Ds.


Kommentarer
Skrivet av: Cissi

Gud vad mysigt det såg ut! Hade varit skönt att komma ut och hyra en stuga*ler*

2007-07-17 @ 21:05:03
Blogg/hemsida: http://meonly.webblogg.se

Lämna en kommentar till inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/blogg:

Vad har du att säga?:

Trackback


RSS 2.0