Bilder och lite annat!!

Tänkte uppdatera min blogg lite :)
Jaa min helg har bara varit bra. Ilördes såå var jue jag och sötisen på 1 års kalas hos Kewin på förmiddagen och det var trevligt. Sen såå på eftermiddan var vi hos Stoffe, Helena och William på namnfest. Det var oxå jätte trevligt, synd att det regnade som det gjorde bara. Men det funkade ändå.
Isöndes såå tvättade vi som vi oftast brukar göra på söndagar, sen var vi oach handlade med. Annars så var vi bara hemma.

Idag såå jobbade jag extra på Östergård mellan 7-13 och det gick bra, lite stressigt ibland bara men det fixade vi. Mm sen på torsdag börjar jag på mitt sommarschema så då blir det ännu mer allvar.
Efter att jag hade vatt och jobbat så var jag inom en stan en runda, träffade Tessan och Kewin. Sen så när jag skulle gå hem så träffade jag Eva, är en barndomskompis som jag inte träffat på ett tag eftersom att vi lever så olika liv och så. Men vi ska försöka ta tag i det och ses lite mer och umgås. Ska träffas imon och fika och så...ska bli mycket skoj :)

Jag har även vatt ute och gått en lång runda idag med Jessica....skulle först gå själve en runda när sötisen tränade men sen precis innan jag skulle gå så såg jag att Jessica var inne på msn, så jag frågade henne om hon ville följa med. Det ville hon :) Såå vi ska ut och gå imon och på onsdag med om vädret tillåter, man kan jue inte bara sitte inne. Eva skulle nog med följa med...bara skoj om man är fler :)

Här kommer lite från Kewins kalas.

     

   


Bilder från Namnfesten

       


Kommentarer
Skrivet av: Cissi

Namnfest? Vad är det för spännande? jätte fina bilder!

2007-06-20 @ 12:19:36
Blogg/hemsida: http://meonly.blogg.se
Skrivet av: Anonym

Namnfest är som dopfest.......så nue vet du det.

2007-06-20 @ 14:05:55
Blogg/hemsida: http://candygirl84.webblogg.se

Lämna en kommentar till inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/blogg:

Vad har du att säga?:

Trackback


RSS 2.0