Förlovningsringar =)

Jag har länge tänkt på att lägga upp bild våra förlovningsringar, men det har alltid kommit annat ivägen.
Den 30 januari så har vi varit förlovade i ett år =) När vi förlovade oss så var vår kamera på lagning så då blev det aldrig att man tog några bilder. Sen har man tänkt att man ska göra det då och då, men ej blivi av som sagt. Men idag kom jag och tänka på det, så nue ska ni som inte sett dem få se dem =)Nue är man äntligen klar med städningen oxå. Jag dammade, dammsugade och moppade golven och så diskade jag och fixat och grejat med en massa saker. Min sötis har med varit dukig och bytt däck på bilen, slängt en massa skräp, tvättat och så har han varit iväg och handlat...varit full rulle hela dagen med andra ord känns det som. Men det är skönt att ha det gjort, trivs jue bäst när det är rent och snyggt runt omkring mig!!
Nue ska vi snart äta hade vi tänkt. Idag blir det pastasallad med kassler. Ska bli jätte gott =) Sen så ska jag snart lägga mig på soffan och kolla på High School Musical 1 och 2 för att jag har ej sett dem innan och tänkte kolla in vad det var för nått. Är ganska så många som tycker dem är bra...fårväl se vad jag tycker om dem. Dem visar dem på kanal 5 och den första börjar nue klocakan 16.

Det blir nog en lugn lördagskväll här annars. Har inget planerat så!! Blir väl en massa mys framför tvn antar jag. Kanske kollat på någon film eller så om det inte är nått bra på tv förståss!!

Ha en fortsatt bra lördag =)
Kommentarer
Skrivet av: Wysteriia

Visste inte att du är förlovad! :D Grattis eller vad man säger ;) Även om ni varit det ett tag...;)

2007-11-17 @ 16:18:29
Blogg/hemsida: http://wysteriia.blogg.se
Skrivet av: evamy

Ja vi ska väl städa hela kvällen :P För vi har inte börjat än.. haha.. varit lite program på tv och så som man vill se.. Som vanligt, man skjuter alltid fram det jobbiga görat :) Vi skulle egentligen ha städatigår.. haha

2007-11-17 @ 16:34:02
Blogg/hemsida: http://evamys.blogg.se
Skrivet av: Jenny

Fina ringar !!

2007-11-17 @ 17:45:32
Blogg/hemsida: http://aikmansgirl.webblogg.se
Skrivet av: jenny

mm dom va jätte fina!

2007-11-17 @ 22:11:08
Blogg/hemsida: http://jennssan.blogg.se
Skrivet av: Emme

fiina ringar :)

2007-11-19 @ 17:55:51
Blogg/hemsida: http://www.pluring.blogg.se

Lämna en kommentar till inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/blogg:

Vad har du att säga?:

Trackback


RSS 2.0